Aklımda olsunÖdem oluşmasını engelliyor canım ben hergün içiyorum cogu zaman unutuyorum yazmayı
Hoşgeldin canım iyimisinGeldim canımyoğundum baya biraz da canım sıkkındı öle
Iyi geceler kaptanım ❤Iyi geceler kizlar ❤❤
Çok haklısın canım6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
@PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirimsleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste Denp
Free Liste
@selensu82Kahvesel @Elif Eylul sudem34 @Felicio N Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip-
Hayırlı geceler canım
Güzel menüİyi Akşamlar
23 Aralık Menü Bildirimi
10.30 1 elma
11.00 2 yumurta ( Bu sefer zeytinyağlı omlet yaptım. Değişiklik olsun dedim) , 1 domates , 4-5 adet kıl biber, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 5 ceviz
18.45 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 5 köfte, 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı
3 litre su
Zipzip-
( Bildirim yaptığıma göre geçmişi okuyabilirim.)
Yenmeye doyamiyordu
Açığım kızSuden sen de mi 26 Nisan doğumlusun..
Benim Eşim ve büyük kızım da 26 Nisan doğumlu...
Baba kız aynı gün doğumlular...
Sana bir şey sorcam ama yanlış anlama ..
Bu soracagimla ilgili de hiç-bir yargım yok herkes özgür iradesine göre ne istiyorsa öyledir...
Açıklama mı yaptıktan sonra...
Sen açık mısın kapalı mı merak ettim ben seni????
Insanın kafasında canlanır ya karşıdaki kişi merak ettim
Yaa işte bulmuş gencecik açılmamış goncayı koşmuş peşinden
HoşgeldinÇok teşekkür ederim canımm
Sen niye hala yatmadın?
Uyucam sudemcim gözler kaydı zatenSen niye hala yatmadın?
Erken kalkıyorsun bide.
Yat da Leptin salgılansin
Boğalar i bu haftada çiğ çiğ yersin
Elinde salladigin şey ne biliyor musun?Uyucam sudemcim gözler kaydı zaten
Yok ben çiğ sevmem ki çok pişmiş severim
Yoooo Neki o ip falan degilmiElinde salladigin şey ne biliyor musun?
Emojideki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?