Geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım yeni yıla kendimizi ertelemiş olarak değil gerçekleştirmiş olarak girelimAynen bidahaki öyle olacak aslında verirdim de bu ay gitmedi direnç mi oldu tam dikkat de edemedim arada ama artık çok dikkat etcem farkk baya belli artık
Aynen canım hedefine az kaldı zaten mezun ol hemen korumaya gel yanımaAynen bidahaki öyle olacak aslında verirdim de bu ay gitmedi direnç mi oldu tam dikkat de edemedim arada ama artık çok dikkat etcem farkk baya belli artık
Seni güldürmek için yazdık zaten balımSudeme özel diyorsun yani
Canım güle güle geldimnasılsın balım? Daha tam okuyamadım bile
Ay merak ettim işte..Açığım kız
Düz pırasa saçlı biriyim.
Normal rengi kahve ama ben fındık kabuğu bal köpüğü koyu sarı renklerine boyuyorum.
8 yıldır filan bu renk tonları.
Evlendiğimde kızıl di baya 2-3 yıl kullandım.
Beyaz tenliyim bir de
Hem eşin hem kızin hem sen ne çok boğa bir evde
Ben de seni özledimAynen canım hedefine az kaldı zaten mezun ol hemen korumaya gel yanıma
Seni güldürmek için yazdık zaten balım
Seni özlemek dışında iyiyim diyebilirim
Haftalık kendine en az 650 -750 gram hedef koy geçerse aşırı sevinirsinAynen bidahaki öyle olacak aslında verirdim de bu ay gitmedi direnç mi oldu tam dikkat de edemedim arada ama artık çok dikkat etcem farkk baya belli artık
Teşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.Merhaba canım ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilirmisin
Ben kuaföre gitmekten hiç hoşlanmıyorum 3 ayda 1 anca o da bakımsız olmuyor diyeAy merak ettim işte..
Benin saçlar dalgalı..
Ben Renkten renge döndüm ilk evlendigimde düğünde yani simsiyahtı ssonra sonra karamel acik sarı ombre röfle.ne varsa denedim hepsi de güzel gitti yüzüme geçen yolda annemin bir arkadaşı beni gördü sen esmerlesmişsin diyor benim orjinalim bu dedim ..
şimdi hamilelikten beri bir buçuk yıldır boyatmiyorum sürekli de kestiriyorum boyalar çok az kaldı uçlarında...
Hee 3 bogayiz az kalsın oğlum da olacaktı da biraz erken doğunca koç oldu..
Bir De yayımız var yaaa
Koç idealist ve başarılı olurAy merak ettim işte..
Benin saçlar dalgalı..
Ben Renkten renge döndüm ilk evlendigimde düğünde yani simsiyahtı ssonra sonra karamel acik sarı ombre röfle.ne varsa denedim hepsi de güzel gitti yüzüme geçen yolda annemin bir arkadaşı beni gördü sen esmerlesmişsin diyor benim orjinalim bu dedim ..
şimdi hamilelikten beri bir buçuk yıldır boyatmiyorum sürekli de kestiriyorum boyalar çok az kaldı uçlarında...
Hee 3 bogayiz az kalsın oğlum da olacaktı da biraz erken doğunca koç oldu..
Bir De yayımız var yaaa
Bana takıl hayatını yaşa bebeğimBen de seni özledimgülmekte iyi geldi
Burcunuz ne hocam?Teşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:168 cm
KİLONUZ:105.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
tabii ki bir diğeri de kendimi daha mutlu hissetmek.
Bende burda 115 ten indim 103 e benimde hedef 60 insallah hep birlikte başaracağızTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
HoşgeldinizTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Bende röfle bile denedimBen kuaföre gitmekten hiç hoşlanmıyorum 3 ayda 1 anca o da bakımsız olmuyor diyebankada sürekli saçını yapanlar var koronada bile hayretle ve hayranlıkla bakıyorum sen her saçı her modu denemişsin
Burcum oğlak.Burcunuz ne hocam?
Birde branş?
Az da bankacı gelsin yaBurcunuz ne hocam?
Birde branş?
Her zaman bekleriz Efendim
Demekki bankacılar fitAz da bankacı gelsin yahep öğretmen arkadaşlar
Çok güzel kilo vermişsiniz Tebrikler.Bende burda 115 ten indim 103 e benimde hedef 60 insallah hep birlikte başaracağız
Yakışmıştır bence ben ışıltı vs denedim ama işlem uzun olunca çok sıkılıyorum kuaförde birde durmadan konuşuyorlarBende röfle bile denedim
Ama hiç yakışmadı
Beyaz olunca soluk soluk
Sen bakimlisin ya
Ama maske ile de makyaj bile yapılmıyor ki
Saçı yapsan ne
Ben virüs bulaşır diye bere takip gidiyorum okula hattaiçerden at kuyruğu üstüne uzun bere içine sok
Oğlak 4.kisi oldunuz.Burcum oğlak.
Branşım da ilköğretim matematik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?