Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin hiç uçuk değil hedefin, ama kademe kademe yapsan daha motivasyon olurdu, kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin inşallah en başta sağlık için tabii
Kendi içimde planladım. İlk hedefim 100 ün altı.
Sonra 89.9 kg. Şeklinde.
İnşallah yapabilirim.
Yürüyüş bandını verdim. En büyük pişmanlığım o.
2 yıl önce taşınırken taşımak zor geldi eltime verdim. Şimdi de istemek ayıp geliyor.
Leslie ile devam edeceğim artık.

Burçdaşım gelmiş ohhh
Yine bir öğretmen gelmiş tabii.
M. E. B e döndü buralar
Hayır ya öğretmen milleti de ne obur diyecek herkes
Hatice'nin çocuğunun siniftan bir veli diyomus ya evde para kazanıyor diye
Evde yiyip yiyip kilo alan öğrenmen olduk

Afiyet olsun canım çekirdek olmamış onun yerine 3 ceviz, 10 badem, 2 Kayısı, 1 Medine hurması gibi şeylerden birini yersen daha güzel sonuçlar alırsın

Merak etme en güzel kilolar başlarda gidiyor zaten, hemde fazla fazla,
Sporu rutine alırsan, tatlı, tuzlu kesersen ilk madde bu gerisi gelir zaten. Menülerden oturur kısa sürede,
İlk ay 10 kg gider dikkat edersen

Hayır ya öğretmen milleti de ne obur diyecek herkes
Hatice'nin çocuğunun siniftan bir veli diyomus ya evde para kazanıyor diye
Evde yiyip yiyip kilo alan öğrenmen olduk
İşte bilip bilmeden konuşuyorlar çok özendiyse öğretmen olsaymış davulun sesi uzaktan hoş geliyor kötü öğretmenler var ama öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek

İlla spor aleti diyor saniz eliptik çok tavsiye ediliyor .
Benim de yok spor aleti bisikleti birine mekik aletini başka birine verdik .
Bir pilates topu birde 3 tane pilates lastigi var bide oğlumun atlama ipi oda bana küçük geliyor

Bende biraz da o yüzden istiyorum.
Çok kilosu yok ama iştahlı bir çocuk.
Doğru beslenmeye yönlendirebilirsem en azından sağlıklı şeyler yer ve kilo alımı da çok olmaz.

İşte bilip bilmeden konuşuyorlar çok özendiyse öğretmen olsaymış davulun sesi uzaktan hoş geliyor kötü öğretmenler var ama öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek
Kız abim bile diyo
Kendi atanamadi öğretmen.
Yengem öğretmen .
Başka yerdeki öğretmen rahat dedi bir kez
Dedim senin karın da aynı

Yürüyüş bandının faydası şu oluyordu.
Takıyorfum filmi hem yürüyordum hem de izliyordum. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Bu şekilde çabuk sıkılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…