- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Hemen okuyayım.Papatyam çok çalışkan kısa sürede 19 kilo verdi mezun oluyor.
Menü ve sporları ni okuyun burcdasiniz nasıl çalışkan görun hocam.
Gel sevsin seni boğaHiç yalnız hissetmiyorum elimi kaldırsam ya boğaya tosluyorum ya yengeçe çarpıyorum
Burçdaşım gelmiş ohhhBurcum oğlak.
Branşım da ilköğretim matematik
Ben diyorum 99.9 var mısın iddiayaHadi bakalım o zaman yazıyorum. 24 aralıktan 24 ocağa kaç kilo vereceğiz bakalım .
Takip edelim. Ben not aldım bir kenara.
Kendi içimde planladım. İlk hedefim 100 ün altı.Hoşgeldinhiç uçuk değil hedefin, ama kademe kademe yapsan daha motivasyon olurdu, kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin inşallah en başta sağlık için tabii
Sorma buara çok çalışkanım fenaaaÇalışkan oğlak da geldi
Öğretmenler odasına çevirelim.Burçdaşım gelmiş ohhh
Yine bir öğretmen gelmiş tabii.
M. E. B e döndü buralar
Hayır ya öğretmen milleti de ne obur diyecek herkesBurçdaşım gelmiş ohhh
Yine bir öğretmen gelmiş tabii.
M. E. B e döndü buralar
Hepinizi teker teker alacam yanımaSorma buara çok çalışkanım fenaaa
Afiyet olsun canım çekirdek olmamış onun yerine 3 ceviz, 10 badem, 2 Kayısı, 1 Medine hurması gibi şeylerden birini yersen daha güzel sonuçlar alırsınİyi akşamlar hanımlar herkes iyidir herşey yolundadır umarım menümü yazayım
Sabah:haşlanmış yumurta 5 zeytin 1/2 kyk peynir
A.Ö:elma
Öğlen: kahve, çay şekersiz içiyorum hep zaten çekirdek küçük kase
Akşam: yoğurtlu buğday çorba,1 ekmek, karnıyarık içi 2 kaşıktır oda
30 dk eliptik 5000 adım var şimdilik ama revize edeceğim eklerim biraz dahaZipzip- Felicio @Nidsalii
Bu haftamdan pek ümitli değilim ama sabah baktım artıyım adetim 2. gün ama 2 gün var tartıya bakalım en azından attım gider inşallah
Varım hadii.Ben diyorum 99.9 var mısın iddiaya
Merak etme en güzel kilolar başlarda gidiyor zaten, hemde fazla fazla,Kendi içimde planladım. İlk hedefim 100 ün altı.
Sonra 89.9 kg. Şeklinde.
İnşallah yapabilirim.
Yürüyüş bandını verdim. En büyük pişmanlığım o.
2 yıl önce taşınırken taşımak zor geldi eltime verdim. Şimdi de istemek ayıp geliyor.
Leslie ile devam edeceğim artık.
İşte bilip bilmeden konuşuyorlar çok özendiyse öğretmen olsaymışHayır ya öğretmen milleti de ne obur diyecek herkes
Hatice'nin çocuğunun siniftan bir veli diyomus ya evde parakazanıyor diye
Evde yiyip yiyip kilo alan öğrenmen olduk
İlla spor aleti diyor saniz eliptik çok tavsiye ediliyor .Kendi içimde planladım. İlk hedefim 100 ün altı.
Sonra 89.9 kg. Şeklinde.
İnşallah yapabilirim.
Yürüyüş bandını verdim. En büyük pişmanlığım o.
2 yıl önce taşınırken taşımak zor geldi eltime verdim. Şimdi de istemek ayıp geliyor.
Leslie ile devam edeceğim artık.
Teveccünüz efenim, çok merci. Utandırdınız beniPapatyam çok çalışkan kısa sürede 19 kilo verdi mezun oluyor.
Menü ve sporları ni okuyun burcdasiniz nasıl çalışkan görun hocam.
Bende biraz da o yüzden istiyorum.Önce kendimiz için vermeliyizÇocuklar çok tatlı düşündüklerini dile getiriyor yeme bozukluğu az çok hepimizde var kızınız eminim siz formunuza kavuştukça sağlıklı yemek yemeyi daha iyi öğrenecektir
Kız abim bile diyoİşte bilip bilmeden konuşuyorlar çok özendiyse öğretmen olsaymışdavulun sesi uzaktan hoş geliyor kötü öğretmenler var ama öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek
Yürüyüş bandının faydası şu oluyordu.İlla spor aleti diyor saniz eliptik çok tavsiye ediliyor .
Benim de yok spor aleti bisikleti birine mekik aletini başka birine verdik .
Bir pilates topu birde 3 tane pilates lastigi var bide oğlumun atlama ipi oda bana küçük geliyor
Siz ailecek öğretmenKız abim bile diyo
Kendi atanamadi öğretmen.
Yengem öğretmen .
Başka yerdeki öğretmen rahat dedi bir kez
Dedim senin karın da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?