ıslanınca uykum da açıldı galiba :roflol:
olsun nazlım be çalışmak iyidir,para kazanmak eve katkıda bulunmak güzel bişey yerimseniben
maşallah enişteye
benim sevgili kocacım da oturduğu yerden çok güzel iş buyurur sempatiksalakcinni çay yok mu ,çayın yanına bişey yok mu, acıktım ben ne yicez :mymeka:
eşimin hakkını yiyemem benim işim varsa çay suyunu koyar çayı demler . hatta çayı hazırlar getirir bile genelde evi eşim süpürür silme işini ben hallederim . eşim her konuda yardımcı oluyor bana sağolsun .
biz eşimle bir kere beraber temizlik yaptık beni delirtti laelaelaelaelae
hadi ,hadi diye diye sinir etti beni :mymeka: aman böyle daha iyi geliyo keyfime göre yapıyorum işimi ,zaten hiç sevmem başkasıyla temizlik yapmayı
gerçi eşimin de hakkını yemiyim haftada 1 kere evde oturuyo akşam ,onda da çay istemeye hakkı olsun
benim eşim her akşam içer çayını . akşamları çay olmasa rahat edemiyor . bende tek başıma temizlik yapmayı seviyorum . kaynanamla iş yapmayı hiç sevmiyorum ben kafama göre yapmayı seviyorum . ben bişey yaptığım zamanda başımda bekliyor sinir oluyorum .
bende tek başıma iş yapmayı severim.temizliğe kadın tutmayı sevmiyorum çok çok mecbur kalmadıkça büyük temizliklerimide yavaş yavaş kendim yapmayı tercih ederim.
nazcım bende sinir olurum tepemde biri varken iş yapmaya.birilerinin yanında hiç sevmem.ama şimdiki evim amerikan mutfak salonla birlikte ramazanda milleti agırlarken aştım o huyumu.
benim eşimde ocakta kaynayan çaya bayılır.her akşam çay demletir bir bardak zoraki içer.neden böyle yapıyorsun dediğimdede o çayın çıkan dumanını seviyormuş.sıcak bir ev kaynayan bi çaydanlık sevgi dolu bir yuva onu çocukluguna götürüyor galiba.:içelim:
benim mutfağımda açık misafir oldu mu hem iyi oluyo ,hem kötü
misafirini bırakıp mutfağa kapanmış olmuyosun hem ,ama mutfağı da dağınık bırakıp oturamıyosun
elif bende sobanın üzerinde kızartılan ekmeği çok severimmmm üzerine teryag bal ohhh mis missss cokacimcoook
elif bende sobanın üzerinde kızartılan ekmeği çok severimmmm üzerine teryag bal ohhh mis missss cokacimcoook
di mi ne güzel kokardı o ekmek
kestane koyardık sonra ,yemekler sıcak dururdu sobanın üzerinde
özledim ya çocuk olmayı opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
narincim nasılsın burda görünce seni şaşırdım
neden bize uğramıyorsun cnm yani 80-89 topiğine yoksun bayadır
bu arada kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum hem 80-89
topiğine hemde buraya bu şekilde daha iyi veririm belki bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?