Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende dün yazıldım spor salonuna pazartesi günü başlayacağım İNŞALLAH

canım hoşgeldin ben 6. takımdayım.80-89 topicindede paylaşımda bulunuyorum ama burda cuma yarışmasına katılıyorum.bazı kurallarımız var canım takım kaptanımız naz seni bu konuda bilgilendirecektir.istersen önce kendini anlatan bi kısa yazı yaz.bu şekilde senin hakkında bilgilenmiş olur arkadaşlar.inşallah sende aramıza katılırsın tatlım olumunekankayizsmile

hb cnm tmm cnm uymaya çalışırım yani elimden geleni yaparım :hulya:

hoşbulduk narincim tamam canım anlatiyim kendimi :1ninca:

ben hergün tartılmazsam kontrol edemem kendimi sanırımS::S rejim yaparken en sevdiğim şey tartılmak

ben hergün tartılmazsam kontrol edemem kendimi sanırıms::s rejim yaparken en sevdiğim şey tartılmak :d

hergün tartılmak bende ters tepki yapıyor . Bazen ödem falan olmuş oluyor tartıda fazla çıktığım oluyor ozaman moralim bozulup yemeklere saldırdığım çok olmuştur .

selam adım nazlı 160 boyunda 30 yaşında 14 yıllık evli ve 3 çocuk annesiyim
4 yıl önce sağlık için kullanmam gereken bazı ilaçlardan
dolayı birbuçuk yıl içinde 70 kilodan yaklaşık 100 kiloya çıktım
bu böyle üç yıl sürdü en son geçenyıl canıma tak etti ve kilo vermeye
karar verdim diyetle falan derken toplam 9 ayda 32 kilo verdim
şuanda 68 kiloyum hedefim 60 kilo olmak inşlh
tabi şunuda eklemek istiyorum 80 kilodan 70 kiloya düşene kadarki
süreçte bana desteği olan 80-89 topigindeki arkadaşlarıma tşk ederim
buna narinde dahil:))
inşlah buraya katılabilirim ve kalan kilolarımı burda veririm zemuszemus

canım arkadaşım senden ögreneceğim çok şey var.32 kilo nee demek.eminim 60 kiloyada ulaşacaksın sende bu azim varken.3 çocuk annesi olduguna eminimki kimse inanmıyordur.delikafadulden neler yaptın biizmle paylaşırmısın tatlım çok soru sordum ama bizler içinde örnek olması açısından çok iyi olur

benim adımda nazlı adaşız . Maşallah çok güzel kilo vermişsin . Inşallah geri kalan kilolarınıda burda hep beraber veririz canım . Maşallah benim yaşımda 3 çocuk annesi olmuşsun .

zilan gerçekten çok güsel kilo vermişsin neler yaptın?

kendine haksızlık etme narincim sende çok güzel kilo verdin
burda herkesin birbirinden öğreneceği çok şey var aslında
birbirimizden tüyolar alabiliriz:)))
evet bu yaşta 3 çocuk annesi olduğuma çok zor inanıyorlar
heleki büyük oğlumu görünce şok oluyorlar:))
erken evlenince böyle oluyor kızlarr
neler yaptığıma gelince mutlaka 3 öğün yedim ama az az yedim
porsiyonları yarıya düşürdüm önceleri ara öğünlerdede meyve süt veya yoğurt yedim
tabi sınırlı şekilde
günde en az 3 lt su içtim gece kaçta yatarsam yatiyim sabah erken uyandıktan sonra
(malum çocukların ve eşimin okulundan dolayı erken kalkmalıydım)
gün içerisinde asla uyumazdım yiyipte uyumak kilo vermeyi yavaşlatıyormuş
spor yapamadım fazla yalan olmasın akşam yemeklerini en geç saat 7 de yerdim
ondan sonra asla bişey yemezdim buna çok dikkat ederdim
eğer midem çok kıyılıyorsa yarım bardak süt veya 2 kaşık yoğurt yada 1 ile 1.5
arası potübör bisküvi ama hamur işlerini şekerli tatlıları ve yağı kestim
sebze yemeklerini yapardım salça baharat tuz koyardım yağ hariç çokta güzel olurdu
:))) şuanda bu kadar kızlar aklıma gelen bişey olursa yada sizin sormak istediğiniz
bişey hemen cvp larım opuyorumnanaktan

benim adımda nazlı adaşız . Maşallah çok güzel kilo vermişsin . Inşallah geri kalan kilolarınıda burda hep beraber veririz canım . Maşallah benim yaşımda 3 çocuk annesi olmuşsun .

aaa çok güzel bi adaşımın burda olması mrb tanıştığıma memnun oldum
evet cnm çok erken evlenince çocukları büyüttüm keyfini sürüyom:)))
ama erken evliliği asla tavsiye etmem oda ayrı bir konu opuyorumnanaktan

zilancım teşekkürler canım verdiğin tüyolar için inşallah hepberaber enkısa zamanda hedef kilomuza ulaşırız.olumunekankayizsmile

nazcım sen bir tablo yapacaktın bayram hedeflerimiz için her sabah onu yayınlayacaktın bayram hedefini bildirmeyenler varmı aramızda acaba

bu arada nazoonun annesi için okumalarımız başladımı bilmiyorumkismile

bende 29 yaşındayım evleneli 6,5 ay oldu . bende çok memnun oldum . inşallah hepimiz geri kalan kilolarımızı burda sağlıklı bir şekilde veririz canım .

tabloyu bugün yapıcam narinciğim . dün çok kötü olduğumdan bakamadım bişeye . ben ALLAH kısmet ederse perşembe okumaya başlayacağım . yarın reglim bitiyor . sayı vermedik canım ne kadar okuyabilirsek .

amin inşlah canlarım hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan
nazonun annesi için okuma demişsin narincim ben anlayamadım
ne okuması acaba yapabileceğim bişeyse bende yapayım
bu arada narincim bende 5 yıl bursada oturdum:))

nazcım tebrik ederim Allah bozmasın evliliğini
ömür boyu mutluluklar cnm opuyorumnanaktan

zilan nerde oturdun tatlım bursada

nazoo diye bir arkadaşımız var annesine göğüs kanseri teşhisi kondu.yasin okuyacagız cumaya kadar enkısa zamanda şifa bulsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…