Afiyet olsun canımcarsamba menusu
8.30 kayisili su 2brdk
10.30 4 siyah zeytin 1 dlm peynir 3 yk corekotlu lor 2 cavdar ekmek 1 has yumurta
15.30 2 findik 3 kuru uzum 2 kuru erik
17.30 2yk susuz kuru fasulye 2 brdk ayran 2 yk pirinc pilavı
19.00 1 ceviz 4 kucuk kru uzum
su 2 lt su 1 lt kayisili su
spor 1 saat yuruyus
Zipzip-
Tesekkur ederim canımMinyonlar da bana ayrı tatlı gelio amaaa
1.58 im canim yani kisalmadiysam en son lisede ölçmüştümZipzip- Kaptanım boyunuz kaçtı sizin
Aslında çok kisa değil güzel 4 cm var aramızda ama kilomdan dolayi daha uzun duruyorum ben zayıflayınca küçülürüm heralde1.58 im canim yani kisalmadiysam en son lisede ölçmüştüm
Kıyamammmm okadar çok mu istedin kazanmayı? Tekrar kapisiriz canım.Belki yenersiniz.Geçen hafta yengeçleri yenecez diye nasıl kendimi kasıp 8 gün diyet yaptıysam bu hafta yapamadim sadece bugün yaptım
Aynen Elif im ya korumak daha zor mus
Benimkiler e gaz yaramıyorKıyamammmm okadar çok mu istedin kazanmayı? Tekrar kapisiriz canım.Belki yenersiniz.
Iyi geceler insallah canımİyi geceler kızlarrr,yarın tartıda takımca yüzler güler inşallah❤
Menüne bayıldım haticeciğimmmHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 2 büyük bardak limonlu su
Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.30 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 tane zeytin hiç iştahım yoktu bu kadar yiyebildim
Öğlen 13.30 1 tabak patlıcan közleme 1 kase yoğurt 1 tane but haşlama
15.00 1 tane cennet hurması
16.30 1 fincan sekersiz türk kahvesi 1 caý kaşığı hindistan cevisi yağıyla yaptım
18.30 kabak haşlama 1 kase yogurt 1 küçük parça tavuk göğsü
akşamıda hafif gecirmek istedim yarin malum tartı
3 litre su
Insallah sabaha ödemli cikmazsin canim. Bugün bir kac kisiyemis lahanayıMenüm
11.00
2yumurta haşlanmış
2dilim çavdar ekmeği
Domates
1dilim kaşar
14.00
1bardak kefir
10badem
19.00
Lahana salatası
Haşlanmış tavuk baget 2tane
Zipzip-
Dini degil canim sadece su iciyorsun. Aslinda adı şifa orucu daha çok kronik hastaliklar vs. Icin. Hayvansal yenmiyo ilk açtığında orucunu hafif gecirmezsen ölüme bile yol açabiliyor. Esasen sadece meyve ve meyve suyu ile beslenilir ilk gün de orucu cok uzatmadigimdan rahatlikla yedim yemegi. 47. Saatte bitiredim benSabah hem börek hem haşlanmış patates ikisi de karbonhidrat olMuş canım.Akşam da hamsi tava değil de buğulama ya da fırın gibi sağlıklı pişirme tercih etsen daha iyi olurmuş.Afiyet olsun.
Su orucu ne bilmiyorum, dini bişi değil sanırım di mi.Böyle tek öğün beslendiğinde her seyden az az yesen daha iyi olur sanki canım.Mesela salataya haşlanmış nohut, börülce falan koysan sebzenin yanında protein de olurdu.Bir de süt ürünü tüketmemişsin,yoğurt ya da ayran da iyi olabilirdi.Afiyet olsun canım.
Kilona göre az yemişsin canım ama tartı öncesi die böyledir die tahmin ediyorum. Yoksa sabah 1 dilim ekmek akşam da mantarı daha fazla yiyebilirmişsin.Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.Hiç karbonhidrat tüketmemişsin,enerjisiz kalmayasın dikkat et.
Menünü çok hafif buldum canım.Öğle ve akşam yediklerin beraber ancak 1 öğün ediyor. İnşallah perşembe die böyledir. Afiyet olsun.
Geç miş olsun canım.O diyet bisküvilerinin hiçbir olayı yok. Onun yerine meyve yesen daha sağlıklı olurmuş.Tavuk pirzolayı da 2-3 tane yiyebilirdin (küçük die tahmin ettiğimden) .Afiyet olsun canım.
Bugün tartı günü olunca herkes ödem korkusuna karbonhidrat yemeye çekinmiş. Menün güzel canım.Yarın karbonhidrat da tüket ama emi,afiyet olsun
Ekmek bebdede cok fark ettiriyo malesef canim. Beyaz ekmek yemiyorsun demi hesap alalımmmmEkmegi azaltmam eksileri gormemi sagladi uzun zamandir 56 yi gormemistim sanki
Az daha beklesem 500 gram Daha eksi görürdüm ama ev musait degildi
Takim icin yarin ne olur bilmiyorum ama
Fazla eksi gelmezsen tek sebebi kas yapmışsındır canım. Herkesin menüsünü aklimda tutamıyorum ama seninkiler cok dikkatimi cekiyo masallah sporunda güzel gönlün her turlu rahat olsun tartin ne derse desinInsallah cok güzel eksiler gelir kızlar ben hic bilemiyorum verdim mi vermedim mi bakalım
Keçiboynuzu pekmezi ve karabiber iyimi geliyomus. Dun pekmez almıştım ondan soruyorum aklimda olsunOkula giderken ben de hep hasta olurdum.
Bal- zencefil , keçiboynuzu pekmezi -karabiber yerdim hep.
Alternatif tıp uygulamaları yapayım antibiyotik almayım diye .
Evde daha az hasta oluyor insan ondan sordum.
Cok gecmis olsun. Herkes güzel tavsiyelerde bulunmus benim ilk basvurum altarnatif tıp 2. Başvurum dr.a gitmektir hep muhakkak uygula onlari canim. Bende elma sirkesini tek gecerim bogaza harika geliyor az acıtır ama iyi gelirBenim bademcikler öyle kötü ki antibiyotik ise yaramazsa serum yiyeceğim. Alternatif tıp olarak kestane balı yerim yatarken. Yoğurdu ve çorbayı bol limonlu tükettim. Benim ki kronik. Her sene hastanelik olurum.
Ne oldugunu tam anlamadim ama iyi bir sey gibi duruyor o zaman tebrikederim canımOptifast icin bil kazan vardi
Bilenler icinden çekiliş olmus ilk 50 ye girmisim
Keçiboynuzu boğaz için iyidir ama ben 5 kilo alırım onlarin yüzündenMenüne bayıldım haticeciğimmm
Insallah sabaha ödemli cikmazsin canim. Bugün bir kac kisiyemis lahanayı
Dini degil canim sadece su iciyorsun. Aslinda adı şifa orucu daha çok kronik hastaliklar vs. Icin. Hayvansal yenmiyo ilk açtığında orucunu hafif gecirmezsen ölüme bile yol açabiliyor. Esasen sadece meyve ve meyve suyu ile beslenilir ilk gün de orucu cok uzatmadigimdan rahatlikla yedim yemegi. 47. Saatte bitiredim ben
Ekmek bebdede cok fark ettiriyo malesef canim. Beyaz ekmek yemiyorsun demi hesap alalımmmm
Fazla eksi gelmezsen tek sebebi kas yapmışsındır canım. Herkesin menüsünü aklimda tutamıyorum ama seninkiler cok dikkatimi cekiyo masallah sporunda güzel gönlün her turlu rahat olsun tartin ne derse desin
Keçiboynuzu pekmezi ve karabiber iyimi geliyomus. Dun pekmez almıştım ondan soruyorum aklimda olsun
Cok gecmis olsun. Herkes güzel tavsiyelerde bulunmus benim ilk basvurum altarnatif tıp 2. Başvurum dr.a gitmektir hep muhakkak uygula onlari canim. Bende elma sirkesini tek gecerim bogaza harika geliyor az acıtır ama iyi gelir
Ne oldugunu tam anlamadim ama iyi bir sey gibi duruyor o zaman tebrikederim canım
Ne güzel moral oldu mesajın tesekkür ederimMenüne bayıldım haticeciğimmm
Insallah sabaha ödemli cikmazsin canim. Bugün bir kac kisiyemis lahanayı
Dini degil canim sadece su iciyorsun. Aslinda adı şifa orucu daha çok kronik hastaliklar vs. Icin. Hayvansal yenmiyo ilk açtığında orucunu hafif gecirmezsen ölüme bile yol açabiliyor. Esasen sadece meyve ve meyve suyu ile beslenilir ilk gün de orucu cok uzatmadigimdan rahatlikla yedim yemegi. 47. Saatte bitiredim ben
Ekmek bebdede cok fark ettiriyo malesef canim. Beyaz ekmek yemiyorsun demi hesap alalımmmm
Fazla eksi gelmezsen tek sebebi kas yapmışsındır canım. Herkesin menüsünü aklimda tutamıyorum ama seninkiler cok dikkatimi cekiyo masallah sporunda güzel gönlün her turlu rahat olsun tartin ne derse desin
Keçiboynuzu pekmezi ve karabiber iyimi geliyomus. Dun pekmez almıştım ondan soruyorum aklimda olsun
Cok gecmis olsun. Herkes güzel tavsiyelerde bulunmus benim ilk basvurum altarnatif tıp 2. Başvurum dr.a gitmektir hep muhakkak uygula onlari canim. Bende elma sirkesini tek gecerim bogaza harika geliyor az acıtır ama iyi gelir
Ne oldugunu tam anlamadim ama iyi bir sey gibi duruyor o zaman tebrikederim canım
Yeşil olmuşsunBu karnimin şişi sabah bana bi yamuk yapacakya hayırlısı dayanamadim sporumu çoğalttım sırf göbüşüm için. Yaa ayakta bide sıkı tayt giyip onu yine düzleştiriyomda esofman giyip oturdummu kucağıma oturuyo sanki şiş yagli ıyyyy göbek
Toplam 18.000 adim oldu dostlar
Benim korkumda tartı günü wc çıkamamakBu karnimin şişi sabah bana bi yamuk yapacakya hayırlısı dayanamadim sporumu çoğalttım sırf göbüşüm için. Yaa ayakta bide sıkı tayt giyip onu yine düzleştiriyomda esofman giyip oturdummu kucağıma oturuyo sanki şiş yagli ıyyyy göbek
Toplam 18.000 adim oldu dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?