Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Menüne bayıldım haticeciğimmm
Menüm
11.00
2yumurta haşlanmış
2dilim çavdar ekmeği
Domates
1dilim kaşar

14.00
1bardak kefir
10badem

19.00
Lahana salatası
Haşlanmış tavuk baget 2tane

Zipzip-
Insallah sabaha ödemli cikmazsin canim. Bugün bir kac kisiyemis lahanayı
Dini degil canim sadece su iciyorsun. Aslinda adı şifa orucu daha çok kronik hastaliklar vs. Icin. Hayvansal yenmiyo ilk açtığında orucunu hafif gecirmezsen ölüme bile yol açabiliyor. Esasen sadece meyve ve meyve suyu ile beslenilir ilk gün de orucu cok uzatmadigimdan rahatlikla yedim yemegi. 47. Saatte bitiredim ben
Ekmegi azaltmam eksileri gormemi sagladi uzun zamandir 56 yi gormemistim sanki
Az daha beklesem 500 gram Daha eksi görürdüm ama ev musait degildi
Takim icin yarin ne olur bilmiyorum ama
Ekmek bebdede cok fark ettiriyo malesef canim. Beyaz ekmek yemiyorsun demi hesap alalımmmm
Insallah cok güzel eksiler gelir kızlar ben hic bilemiyorum verdim mi vermedim mi bakalım
Fazla eksi gelmezsen tek sebebi kas yapmışsındır canım. Herkesin menüsünü aklimda tutamıyorum ama seninkiler cok dikkatimi cekiyo masallah sporunda güzel gönlün her turlu rahat olsun tartin ne derse desin
Okula giderken ben de hep hasta olurdum.
Bal- zencefil , keçiboynuzu pekmezi -karabiber yerdim hep.
Alternatif tıp uygulamaları yapayım antibiyotik almayım diye .
Evde daha az hasta oluyor insan ondan sordum.
Keçiboynuzu pekmezi ve karabiber iyimi geliyomus. Dun pekmez almıştım ondan soruyorum aklimda olsun
Benim bademcikler öyle kötü ki antibiyotik ise yaramazsa serum yiyeceğim. Alternatif tıp olarak kestane balı yerim yatarken. Yoğurdu ve çorbayı bol limonlu tükettim. Benim ki kronik. Her sene hastanelik olurum.
Cok gecmis olsun. Herkes güzel tavsiyelerde bulunmus benim ilk basvurum altarnatif tıp 2. Başvurum dr.a gitmektir hep muhakkak uygula onlari canim. Bende elma sirkesini tek gecerim bogaza harika geliyor az acıtır ama iyi gelir
Optifast icin bil kazan vardi
Bilenler icinden çekiliş olmus ilk 50 ye girmisim
Ne oldugunu tam anlamadim ama iyi bir sey gibi duruyor o zaman tebrikederim canım

Keçiboynuzu boğaz için iyidir ama ben 5 kilo alırım onlarin yüzünden
Önceki yıllarda diyete başlayıp grip olup hep bırakmak zorunda kalirdim.
Diyette yenilecegini sanmıyorum yenecek ise de özü olabilir.
Yada kendisi meyve gibi kemirmek için.
Alerjiye iyi gelir genelde oğluma bir dönem içirirdim bıraktım sonra.
Ben keçiboynuzu özü alıyorum.

Ne güzel moral oldu mesajın tesekkür ederim

Bu karnimin şişi sabah bana bi yamuk yapacakya hayırlısı dayanamadim sporumu çoğalttım sırf göbüşüm için. Yaa ayakta bide sıkı tayt giyip onu yine düzleştiriyomda esofman giyip oturdummu kucağıma oturuyo sanki şiş yagli ıyyyy göbek
Toplam 18.000 adim oldu dostlar

Yeşil olmuşsun

Benim korkumda tartı günü wc çıkamamak adım süper

Kizlar yarina ödem şüphesi olanlar yani lahana ekmek bulgur yiyenler yada adı beste olanlar
Limonlu su icin simdi. Sabaha kadar guzel ödem attiriyo. Ben gecewc pek uyanmam aksaminda limonlu su içtiysem muhakkak 2 kere çıkarım aklima geldi paylasiyim dedim. Cok odemim yaaa şiş şiş pis regl kaka regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…