Çok haklısın canım. Eline emeğine sağlık valla uğraşıyorsunuz.6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
@PAPATYAM @asysssTesnim1903 @missadangel madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste Denp
Free Liste
@selensu82Kahvesel @Elif Eylul @sudem34 @Felicio @Nidsalii sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip-
25 Aralık Cuma
Sabah 9.30
3dilim Etimek üzerine ev yoğurdu kaymağı ile karışık sürdüm
3 zeytin ,çay
2 dilim kaşar
13. 30 bir tane cennet hurması
14.34 iki bardak ayran
çeyrek bayat ekmek karışık tost,
marul -havuç Eki Görüntüle 2747619
Su 2.5 litre
1 litre maydanozlu limonlu su D Dileksnr
Spor bildirimini akşam yapacağım kaptanımZipzip-
Sok oldum seni gorunce cok merak etmistim nasilsin
Emojileri nereden koyduğumu bile unutmuşum
Selam hoşgeldiniz
Onlarin yeri değişti ama yeni sayılır ikinci uc noktadan secebiliyorsun :)Emojileri nereden koyduğumu bile unutmuşum
Canım çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Bende havadis çok. Kısaca kilo aldım biraz yine, işten ayrıldım ve taşındım :)Sok oldum seni gorunce cok merak etmistim nasilsin
Ve aleyküm selam hoşgeldiniz
Sağol canım hoşbulduk, sende hoşgelmişsin :)Selam hoşgeldiniz
Kilo vermeye mi geldinCanım çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Bende havadis çok. Kısaca kilo aldım biraz yine, işten ayrıldım ve taşındım :)
Sağol canım hoşbulduk, sende hoşgelmişsin :)
Her hafta guncellemeyi düşünüyorum yaptigim listeyiÇok haklısın canım. Eline emeğine sağlık valla uğraşıyorsunuz.Zipzip- kaptanın yaptığı listede resmen tokat gibi çarptı yüzümüze ancak gördük gerçekleri
Kaptanım sgnmlk değil mi o nick mi değişti? Bende çok sevindim. Kaç gündür girip girip çıktım bir yazamadım fırsat bulup. Şuan İstanbul a taşındık. Bizim sarıcivcivcik kız ne oldu evlenince o da mı arazi oldu :)))sonngulen seni gordugune sevinecek dersleri yogun ama gelir aksama
Hoşbuldum teşekkürlerSağol canım hoşbulduk, sende hoşgelmişsin :)
Sagol canim sanirim.sporu artırmak gerek bu hafta da asılıcam zaten kacamagi sadece cuma günü yapiyorum o da abartmadan spordan kaynaklı diye düşünüyorumGeçen hafta güzel verdin.
Emin ol haftaya yine çok iyi vereceksin
Evet canim nickini değişti gecen haftaKaptanım sgnmlk değil mi o nick mi değişti? Bende çok sevindim. Kaç gündür girip girip çıktım bir yazamadım fırsat bulup. Şuan İstanbul a taşındık. Bizim sarıcivcivcik kız ne oldu evlenince o da mı arazi oldu :)))
Kaptanim kilosu birbirine yakın olanlar kendi aramızda yarışsak herkes eşini kontrol etse gaza getirse belki motivemiz artarHer hafta guncellemeyi düşünüyorum yaptigim listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?