Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canim nickini değişti gecen hafta
@Saricivcivcikcik burda ama takima gelmiyor
Hic denk gelmedik demek ki yoksa yazardim :)))
Ben onu geçenlerde bir konunun yorumlarında gördüm. Yorumda kilo aldım demiş yeniden ama konuyu da kaybettim Dondurmacı güzelimize evlilik yaramış

Ben onu geçenlerde bir konunun yorumlarında gördüm. Yorumda kilo aldım demiş yeniden ama konuyu da kaybettim Dondurmacı güzelimize evlilik yaramış
Diyet günlüklerinde takılıyor:))
Dondurma yemege devam ediyor
3 ay once sana bakmıştım 29 ekim son gorulme diyordu dedim bu kiz gelmez
Sen kac kilo aldin bakalim
P Prensesimin Annesiyim de kayboldu gelmedi siteye giris yapti ama ugramadi takima

Sagol sudecim hedefime 5.2 kaldi ama gideri varsa 1 ya da 2 kg.daha eklerim belki bi 57 oluyumda insallah canım
Sayfaları bitireyim derken gözlerim yoruldu.
İyi geceler herkese
Gunde en az 3 sefer buraya uğra hocam yoksa birikir ve göz bozar buralar :)
Bu hafta 47 saat yaptim canim. Her pazartesi cok arti çıkıyorum onu cikmasam kendi rekorumu kiracamda ... o artıyı anca verip uzerine eksimi veriyorum puh bana... evdekilere yenik düşüyorum bu hafta daha bi kararliyim insallah. Anca beraber kanca beraber tamammmmmmm tatlimmmmm benim hedef 57 ama dusurecem gibi bilmiomda
herkeseee iyi gecelerrr mutlu sabahlariniz olsun gulucuklerle uyanın insaaalllahhhh
Ne güzel bir dilek bu dilekle bile güler yüzler:)
Günaydin
Geçen hafta :86.25
Bu hafta : 85.65
Fark : -600
Tebrik ederim canım
Günaydın kızlar.
Geçen cuma 87.8 kg.
Güncel 86.7 kg. 25/12,/2020
Fark: -1100 Gr.
Yüzde: 1.252
Cok tebrik ederim harika eksi
Kızlar günaydın geçen hafta 78.600
Bugün 78.800 bu hafta çok dıkkat ettım ama regli oldum Ilk gunum
@zipzip
Regli cok sisiriyo insanı ama keske ayni bari çıksaydın bir hatan var mutlaka canim. Sana yaramayan bisiler yapmis olmalisin. Ama yok yapmadim diosan haftaya fazla kilo verirsin muhakkak cunku reglden sonraki hafta cok verir dikkat eden
Eki Görüntüle 2747339 @Zipzip- günaydınnn
Korkmama ragmen (_)geldimm
Geçen hafta = 86
Bu hafta. = 85.2
Giden. = 800 gr
Korkarken böylede korkmasan ne olacak masallah tebrikler
Eki Görüntüle 2747374
Gecen hafta 76
Pazartesi 76.100
Bugun 75.700
-300
Reglimin 5.günü onun etkisi varmıdr hala bilemiyorum dikkat ettim elimden geleni yaptım umarım pazartesi daha iyi cıkarım
5.gün regl etkisi daha az olur ama yinede bir parca vardir etkisi haftaya daha iyi olmak zorunda çünkü reglden sonraki hafta çok kg.verir dikkat eden kişi canim.
Hay masallah bu kiloda biri icin harika bu eksi tebriklerrrrrrr
Zipzip-
Kaptanim biz hastanedeyiz oğlumun kontrol kanları vardi sabah 5.30 da çıktık evden o aceleyle tartılmayı unuttum eve geçince tartılıp atsam olur mu öğleden sonra evde oluruz
Canim allah şifa versin kuzuna
Bakalim daha yilbasi bildirimi nasil olacak belli degil
Can kaptancım bir an önce bilmek isterim ona göre ayarliom su orucumu ben elinden ne gelirse artık canım sana zahmet haber bekleyelim senden emi
Tebrik ederim güzel hocam sen kas yapıyorsun bak inanki baska sebebi olamaz eksin yinede az degil asla
Kızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Tebrik ederim canim elbette ödemdir cogu ama güzel giris yaptin masallah bizimle görüşmesen üzerinde hatta belki dahada fazlasini almıştın bu grup cok iyi geliyor
Harikasin canimcimmmmm desigin dogru demekki dengeli beslenmissin ay ne güzel yaa koruyabilmek
Geç oldu ama geldim
Geçen hafta 57.3
Bugün 56.7
Fark -600
Yüzde 1.047Eki Görüntüle 2747451
Cok tebrik ederim canimmmmmm hakettin mezuniyeti kazandin masallah ne guzel yaaaa darısı hepimize inşallah
Gecen cuma 66.2
Bu cuma 66.4
Fark:+200
(Reglin 3.gunundeyim dun +1 kilodaydim
Bir ileri 2 geri gidiyorum hayırlısı artık 67 sanirim direnc kilom benim ondan sonra cok zorlamaya basladim)
Zipzip-
Haftaya bu ayin kendi rekorunu kirman sartcanim artinin tek sebebi regl ise eger
Su icin hatirlatma kurayim diyorum
şöyle saat basi çalan sekilde bakalim
Su hatırlatıcı programlar var tavsiye ederim canim
600 gram eksisin cok guzel eksin haftaya daha guzel olur
Daha vaktimiz var acelemiz yok canim ama fotograf paylasmayi unutma olur mu
Teşekkür ederim kaptancim su orucu yapan biri icin eksim iyi degil begenmedim ama haftaya acısını cikaracam insallah
Yaaaa hani şiştin
Bu arada zeytin yağının faydası olmadı bana

Tebrik ederim canım eksin güzel
Göbeğim şuan ellerime koltuk gorevi yapıyor canimcim :)
şiş olmasaydim muhakkak 61 lerdeydim. Su orucu tutan biri icin bu eksi eksi degil ama ben hatalarimi biliyorum bu hafta daha iyi olacam insallah. Hafta sonu cok sacmalamistim miktar olarak. Ekmegi azaltmam sart bu hafta
Valla bana biri gelse ben bir yerlere helede anneme gitsem kesin alirim canim. Ama grupta ve listede olunca bu böyle olmamali. Sen listede olmadigindanda belki rahat davrandin ama artin cok fazla canim. Cok ödem toplamissindir. Bu hafta iyi spor ve pür dikkat ile 2 kg. Verirsin inan. Cogu ödemdir onun
Geçen cuma 63.8
Bugün 62.8

Fark 1 kilo
Yüzde %1.568 galiba
Zipzip-
Eki Görüntüle 2747473
Masallah canim tebrik ederim harikasin. O lahanayi yemesen inan en az 100 daha eksik cikardin su topluyor o. Sen anlamasanda o bitki toplar muhakkak. Ama eksin cok iyi haftaya kapisalimmi gaza getirelim birbirimizi. Valla ben büyük hedef koydum kendimede bakalim ne kadar uyacam. Hedefimi soylemeyim tutamazsam takılırım ben ona ama koydum iyi bir heder bakalim...
Koklamak banada iyi geliyor icime cekiom istegim gidiyo :) yaşadıkların bizimkilerin de ozeti inan :)
Kilo bildirimi

Geçen Hafta = 72.6
Güncel = 72.3
Fark = 0.3
Yüzde = 0.413
Haftaya verirsin insallah canim. Sadece o istedigin vücuda daha gec ulaşacaksın malesef
Ben de onu diyecektim kaptanım
Ben bugün mezun olayım bana bu kilo yeter..
Ben artık korumaya geçeyim
Senin adina cok mutluyum canim
Bizde de dört tane alınan çikolatalar . Benim hakkımı bölüşmeler. Bugünümüze çok şükür Teşekkür ederim canım, mutlu ettin
Ayyyyy bizdede durum bu:)
Sen az daha dur oyle ben şu kilona az daha bakıyım canım :) hedefin kacti çünkü yesilin ortayida gecmissin. Yag orani hedefin mi var yoksa
Biseyler yapmam lazım
Her türlü tavsiyenize açığım
Ac kaldığım halde bir gram gitmeyi
Bunalıma girdim valla
Çarşamba persembeye cok dikkat canim ozellikle. Birde leslie bile yürüyerek degil kosarak ziplayarak yap. Kosu cok iyi geliyo helede ödeme ziplamak birebir
Zipzip- kaptanım sabah erken tartildim ama yazamadim bir turlu kahvalti fasli girdi isin icine esimde evdeydi

gecen hafta 81.7
bugun 79.8
fark 1.9.
Eki Görüntüle 2747555
Resmen rekor harikasin canim
Ipin ucunu kaçırmanın en büyük sebebide buradki yazilanlari satır satir okumaman canim. Okumazsan uzak kalirsin diyetindende. Cunku biri bisi yaziyo etkileniyosun. Bir menu seni gaza getiriyor. Bir spor seninkinin az olduğunu hatırlatıyor. Tartilardaki rakamlar bizim eserimiz aslinda

Biseyler yapmam lazım
Her türlü tavsiyenize açığım
Ac kaldığım halde bir gram gitmeyi
Bunalıma girdim valla
Canım dengeli beslenip bol su içer ve spor yaparsan cidden gitmemesi için sebep olmaz
Senin iyi niyetine ben inanıyorum Seni bu hafta sıkı takip edeceğim destek verebilmek için
Mesala Sudem demiş Leslie yi sabah akşam yap bende öyle yaparak hızlı verdim biliyorsun
Her gün mutlaka 2 kere yoğurt ve salata yersen hergün şekersiz Türk kahvesi içersen her öğün 1 protein birde lifli gıda tüketirsen ve su da en az 2,5 litre içersen çok hızlanır metabolizman

Çok şükür hocam
2 ay oldu kilomu korumudugum için çok mutluyum
Eskiden diyet biter bitmez alırdım geri verdiklerimi şükur bu sefer daha bilinçli davranıyorum.

Sen nasılsın?
Okul nasıl gidiyor?
Çok sevindim senin adına...
İki yıldır ben de koruyordum. Sıkıldım her gün dikkat etmekten... Heyecan olsun diye biraz alayım dedim. Kilo vermenin mutluluğunu tekrar yaşamak istedim. Bir haftadır kontrollü gidiyorum böyle hoşuma gidiyor. Belli bir kiloya geleyim yarışmaya geleceğim .
Okul güzel gidiyor. Alıştık sanırım uzaktan eğitime. Tam yazılı olacağız moduna girdik tekrar iptal edildi. Allah hepimize kolaylık versin.

İnşallah canım emin ol önümüzdeki hafta çok iyi olacak hem kendime söz verdim hemde sana sözüm olsun kaçamk falan yok şimdi kahvemi içtim spora başlıycam
Seni de destek için takipteyim canım sporu suyu artırıp dengeli beslenirsen çok iyi kilo verirsin
Çok haklısın canım. Eline emeğine sağlık valla uğraşıyorsunuz. Zipzip- kaptanın yaptığı listede resmen tokat gibi çarptı yüzümüze ancak gördük gerçekleri
Sen bu takıma çok emek vermiş birisin madam bir kişi olsa mesala senin gibi direnç kilosunda takılı idare etsin arkadaşlar ama bir kaç kişi hemde fazla dikkat etmemekten olunca insan çok üzülüyor senin bu hafta o kilo direncini kıracağına eminim
Kaptanim kilosu birbirine yakın olanlar kendi aramızda yarışsak herkes eşini kontrol etse gaza getirse belki motivemiz artar
Canım sana güçlü bir rakip lazım başkasına söz vermediyse D Dileksnr ile yüzdesel de kapışın derim ben

Canim eksini tebrik ederim bu haftaki menulerin cok dikkat cekiciydi

Benim rakip belli o kendini biliyor saniyede buldum bile bennnnn biliom onunda gönlü bende
Çok gizemli olmuş Ortaya çıkınca bakalım hanginiz kazanacak

Inşallah canım sizler de güzel bir şekilde mezun olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…