Tebrikler canım. Muhteşem.Zipzip- kaptanım sabah erken tartildim ama yazamadim bir turlu kahvalti fasli girdi isin icine esimde evdeydi
gecen hafta 81.7
bugun 79.8
fark 1.9.
Eki Görüntüle 2747555
Kız Hatice şimdi aklımdan geçtin beni tebrik etmedi diye sonra hemen de yazmışsınTebrikler canımmm
Kalbimiz temizKız Hatice şimdi aklımdan geçtin beni tebrik etmedi diye sonra hemen de yazmışsın
Aman benimkisi latife
BBuralardayım canım senin mezuniyetini göreceğim bak bu sözümü unutma..
Daha çok tebrik ederiz seni canımKız Hatice şimdi aklımdan geçtin beni tebrik etmedi diye sonra hemen de yazmışsın
Aman benimkisi latife
BBuralardayım canım senin mezuniyetini göreceğim bak bu sözümü unutma..
Olur tabiki eğer hatice başkasına söz vermediyse:)Seni de destek için takipteyim canım sporu suyu artırıp dengeli beslenirsen çok iyi kilo verirsin
Sen bu takıma çok emek vermiş birisin madam bir kişi olsa mesala senin gibi direnç kilosunda takılı idare etsin arkadaşlar ama bir kaç kişi hemde fazla dikkat etmemekten olunca insan çok üzülüyorsenin bu hafta o kilo direncini kıracağına eminim
Canım sana güçlü bir rakip lazımbaşkasına söz vermediyse D Dileksnr ile yüzdesel de kapışın derim ben
Aynı azimle bozmadan gidersen o kadar hızlı geçiyor ki zaman bir bakmışsın seni kutluyoruzKalbimiz temiz
Aman canım gitme zaten buralarda gözümüzün önünde ol
hebirlikte göreceğiz inşallah benim yolum uzun ama başaracağım inanıyorum
Geldim kaptanım özür dilerim yoldaydim da araba tuttu kendime yeni gelebildim hemen atayımmissadangel bildirim yapmayacak misin
Geçmiş olsun canımGeldim kaptanım özür dilerim yoldaydim da araba tuttu kendime yeni gelebildim hemen atayım
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76,4
Gecmis olsun canımGeldim kaptanım özür dilerim yoldaydim da araba tuttu kendime yeni gelebildim hemen atayım
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76,4
Listen yinede çok güzel canım afiyet olsunSabah 8
Yarım tost + 1 tane kaysili activia yoğurt + şekersiz türk kahvesi
Saat 13 00
Bir kase yoğurt + yarım elma yarim muz + keten tohumu
Saat 16.00
Bir but haşlama + 3 yk bulgur haslama+bir kase salata + 1 bardak ayran
Saat 21.30 dereotlu yoğurt kurumu içeceğim
Günü kapadık bakalım
Öğlene kadar hastanede olunca düzen sasti biraz
Evet canım, diyet günlüğü dememek için bir konu demiştim ama sen biliyorsun belli kiDiyet günlüklerinde takılıyor:))
Dondurma yemege devam ediyor
3 ay once sana bakmıştım 29 ekim son gorulme diyordu dedim bu kiz gelmez
Sen kac kilo aldin bakalim
@Prensesimin Annesiyim de kayboldu gelmedi siteye giris yapti ama ugramadi takima
Biliyorum canim konuşuyoruz daEvet canım, diyet günlüğü dememek için bir konu demiştim ama sen biliyorsun belli kiBen inanır mısın uzun süredir ara ara oturum açmadan girdim bakıp çıktım. tabi kısa süreler. Sohbet edecek çok vaktim yoktu. Bari gittiğim yerden okuya okuya geleyim son güne kadar hemde yorum yaza yaza dedim, ki demez olaydım. Ne çene varmış arkadaş kaç yüz sayfaa :)))) Biraz okudum; yonahime biriyle rakip olmuştu, sen 2 kg mu ne almıştın, listeye girecektin, Sonra baktım hiç baş edemeyeceğim. Bugün de kafadan gireyim artık konuya dedim. Prensesde çok iyiydi ya ev mi taşıdı ne yaptı ki kayıp o da.
Afiyet olsun canim erken kapatmissin gunuSabah 8
Saat 13 00
Saat 16.00
Günü kapadık bakalım
Bencede sıkıntı yok olur canımOlur tabiki eğer hatice başkasına söz vermediyse:)
Böyle gidicem insallah rabbimin izniyleAynı azimle bozmadan gidersen o kadar hızlı geçiyor ki zaman bir bakmışsın seni kutluyoruz
HoşgeldinizEvet canım, diyet günlüğü dememek için bir konu demiştim ama sen biliyorsun belli kiBen inanır mısın uzun süredir ara ara oturum açmadan girdim bakıp çıktım. tabi kısa süreler. Sohbet edecek çok vaktim yoktu. Bari gittiğim yerden okuya okuya geleyim son güne kadar hemde yorum yaza yaza dedim, ki demez olaydım. Ne çene varmış arkadaş kaç yüz sayfaa :)))) Biraz okudum; yonahime biriyle rakip olmuştu, sen 2 kg mu ne almıştın, listeye girecektin, Sonra baktım hiç baş edemeyeceğim. Bugün de kafadan gireyim artık konuya dedim. Prensesde çok iyiydi ya ev mi taşıdı ne yaptı ki kayıp o da.
Afiyet olsun canımSabah 8
Saat 13 00
Saat 16.00
Günü kapadık bakalım
Tesekkür ederim canım inşallah hedefime ulaşırım . Belki sizinle tanışmasaydım şimdye çoktan vazgecmiştim.iyi ki varsınızSeni de destek için takipteyim canım sporu suyu artırıp dengeli beslenirsen çok iyi kilo verirsin
Sen bu takıma çok emek vermiş birisin madam bir kişi olsa mesala senin gibi direnç kilosunda takılı idare etsin arkadaşlar ama bir kaç kişi hemde fazla dikkat etmemekten olunca insan çok üzülüyorsenin bu hafta o kilo direncini kıracağına eminim
Canım sana güçlü bir rakip lazımbaşkasına söz vermediyse D Dileksnr ile yüzdesel de kapışın derim ben
702.Etap | 703.Etap | 704.Etap | 705.Etap | 706.Etap | Toplam verilen kilo | ||
| 62.8 | 62.8 | 61.7 | 61.8 | 60.6 | 2.2 | |
| 58.9 | 58.7 | 57.4 | 57.3 | 56.7 | 2.2 | |
@Tesnim1989 | 67.8 | 66.9 | 67.0 | 66.2 | 66.4 | 1.4 | |
@Yenidenyapabilirim | 90.2 | 90.5 | 90.2 | 89.6 | 89.7 | 0.5 | |
| 73.7 | 73.2 | 72.4 | 72.6 | 72.3 | 1.4 | |
| 77.9 | 77.5 | 77.0 | 76.8 | 76.4 | 1.5 | |
| 64.8 | 64.5 | 63.8 | 63.8 | 62.8 | 2.0 | |
| 89.7 | 89.3 | 89.2 | 88.7 | 87.6 | 2.3 | |
D Dileksnr | 108.9 | 107.9 | 104.5 | 103.0 | 101.7 | 7.2 | |
@icell_84 | 77.2 | 76.8 | 76.6 | 76.0 | 76.0 | 1.2 | |
| 82.1 | 81.9 | 81.2 | 0.9 | |||
| 63.7 | 62.8 | 62.2 | 1.5 | |||
| 71.6 | 70.2 | 68.9 | 2.7 | |||
| 86.4 | 86.05 | 85.2 | 1.2 | |||
| 78.3 | 76.8 | 76.0 | 75.7 | 2.6 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?