- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gecen hafta 76.0 missin canim
Gecen haftaki bildirimin canimGünaydın kızlar -600 gr giden
%0.78 tabiki daha iyi olabilirdi ama sporla desteklememe rağmen gram gram gitmeye devam ediyorZipzip-
Yok sabah erken tartıldım ya regliyim diye dedim yarım kilo fazla çıktı geçen 75,9 dum Ya şimdi akşam geldim tartıldım 76,0 çıktım onu demek istedim sabahki yanlış olabilir malum sebepten ama önemli değil cuma ya eksim daha çökmüş gibi olacakGecen hafta 76.0 missin canim
Simdi gerçek kilon olmaz ki
Tamam canım bugun 76.0 olarak ekliyorum listeyi yeniden duzenliyorumYok sabah erken tartıldım ya regliyim diye dedim yarım kilo fazla çıktı geçen 75,9 dum Ya şimdi akşam geldim tartıldım 76,0 çıktım onu demek istedim sabahki yanlış olabilir malum sebepten ama önemli değil cuma ya eksim daha çökmüş gibi olacak
MüthişSagol canim sanirim.sporu artırmak gerek bu hafta da asılıcam zaten kacamagi sadece cuma günü yapiyorum o da abartmadan spordan kaynaklı diye düşünüyorum
Az kalmış yaparsinSagol sudecim hedefime 5.2 kaldi ama gideri varsa 1 ya da 2 kg.daha eklerim belki bi 57 oluyumda insallah canım
Gunde en az 3 sefer buraya uğra hocam yoksa birikir ve göz bozar buralar :)
Bu hafta 47 saat yaptim canim. Her pazartesi cok arti çıkıyorum onu cikmasam kendi rekorumu kiracamda ... o artıyı anca verip uzerine eksimi veriyorum puh bana... evdekilere yenik düşüyorum bu hafta daha bi kararliyim insallah. Anca beraber kanca beraber tamammmmmmm tatlimmmmm benim hedef 57 ama dusurecem gibi bilmiomda
Ne güzel bir dilek bu dilekle bile güler yüzler:)
Tebrik ederim canım
Cok tebrik ederim harika eksi
Regli cok sisiriyo insanı ama keske ayni bari çıksaydın bir hatan var mutlaka canim. Sana yaramayan bisiler yapmis olmalisin. Ama yok yapmadim diosan haftaya fazla kilo verirsin muhakkak cunku reglden sonraki hafta cok verir dikkat eden
Korkarken böylede korkmasan ne olacak masallah tebrikler
5.gün regl etkisi daha az olur ama yinede bir parca vardir etkisi haftaya daha iyi olmak zorunda çünkü reglden sonraki hafta çok kg.verir dikkat eden kişi canim.
Hay masallah bu kiloda biri icin harika bu eksi tebriklerrrrrrr
Canim allah şifa versin kuzuna
Can kaptancım bir an önce bilmek isterim ona göre ayarliom su orucumu benelinden ne gelirse artık canım sana zahmet haber bekleyelim senden emi
Tebrik ederim güzel hocam sen kas yapıyorsun bak inanki baska sebebi olamaz eksin yinede az degil asla
Tebrik ederim canim elbette ödemdir cogu ama güzel giris yaptin masallah bizimle görüşmesen üzerinde hatta belki dahada fazlasini almıştın bu grup cok iyi geliyor
Harikasin canimcimmmmm desigin dogru demekki dengeli beslenmissin ay ne güzel yaa koruyabilmek
Cok tebrik ederim canimmmmmm hakettin mezuniyeti kazandin masallah ne guzel yaaaa darısı hepimize inşallah
Haftaya bu ayin kendi rekorunu kirman sartcanim artinin tek sebebi regl ise eger
Su hatırlatıcı programlar var tavsiye ederim canim
Teşekkür ederim kaptancim su orucu yapan biri icin eksim iyi degil begenmedim ama haftaya acısını cikaracam insallah
Göbeğim şuan ellerime koltuk gorevi yapıyor canimcim :)
şiş olmasaydim muhakkak 61 lerdeydim. Su orucu tutan biri icin bu eksi eksi degil ama ben hatalarimi biliyorum bu hafta daha iyi olacam insallah. Hafta sonu cok sacmalamistim miktar olarak. Ekmegi azaltmam sart bu hafta
Valla bana biri gelse ben bir yerlere helede anneme gitsem kesin alirim canim. Ama grupta ve listede olunca bu böyle olmamali. Sen listede olmadigindanda belki rahat davrandin ama artin cok fazla canim. Cok ödem toplamissindir. Bu hafta iyi spor ve pür dikkat ile 2 kg. Verirsin inan. Cogu ödemdir onun
Masallah canim tebrik ederim harikasin. O lahanayi yemesen inan en az 100 daha eksik cikardin su topluyor o. Sen anlamasanda o bitki toplar muhakkak. Ama eksin cok iyi haftaya kapisalimmi gaza getirelim birbirimizi. Valla ben büyük hedef koydum kendimede bakalim ne kadar uyacam. Hedefimi soylemeyim tutamazsam takılırım ben ona ama koydum iyi bir heder bakalim...
Koklamak banada iyi geliyor icime cekiom istegim gidiyo :) yaşadıkların bizimkilerin de ozeti inan :)
Haftaya verirsin insallah canim. Sadece o istedigin vücuda daha gec ulaşacaksın malesef
Senin adina cok mutluyum canim
Ayyyyy bizdede durum bu:)
Sen az daha dur oyle ben şu kilona az daha bakıyım canım :) hedefin kacti çünkü yesilin ortayida gecmissin. Yag orani hedefin mi var yoksa
Çarşamba persembeye cok dikkat canim ozellikle. Birde leslie bile yürüyerek degil kosarak ziplayarak yap. Kosu cok iyi geliyo helede ödeme ziplamak birebir
Resmen rekor harikasin canim
Ipin ucunu kaçırmanın en büyük sebebide buradki yazilanlari satır satir okumaman canim. Okumazsan uzak kalirsin diyetindende. Cunku biri bisi yaziyo etkileniyosun. Bir menu seni gaza getiriyor. Bir spor seninkinin az olduğunu hatırlatıyor. Tartilardaki rakamlar bizim eserimiz aslinda
Okulun güzel gitmesine sevindimÇok sevindim senin adına...
İki yıldır ben de koruyordum. Sıkıldım her gün dikkat etmekten... Heyecan olsun diye biraz alayım dedim. Kilo vermenin mutluluğunu tekrar yaşamak istedim. Bir haftadır kontrollü gidiyorum böyle hoşuma gidiyor. Belli bir kiloya geleyim yarışmaya geleceğim .
Okul güzel gidiyor. Alıştık sanırım uzaktan eğitime. Tam yazılı olacağız moduna girdik tekrar iptal edildi. Allah hepimize kolaylık versin.
Bencede aynen devamTebrikler. Harikasın.
Muhteşem. Neden moralini bozuyorsun. 700 gram çok iyi. Aynen devam.
Harikasın.Tebrikler.
Muhteşem.Aynen devam kilo almak yok.
Muhteşem. Tebrikler.Ayakların görülmesin istiyorsan tartışan inince resim çekebilirsin. (Tabi bir süre duruyorsa.)
Çok değil aldığın. İnşallah gider. Vazgeçmek yok.
Bence sen ödemi ele geçirmişsin. Gayet güzel.Tebrikler.
Canım, yemeklere de gitsek misafir de alsak, bol salata çorba meyve seçmeliyiz. Olan olmuş Bu hafta toparlanacaksin inşallah.
Muhteşem süper. Tebrikler.
Muhteşem. Tebrikler canım. Harikasın.
Daha iyisini yapabilirsin. Eksi olman da çok güzel. Tebrikler.
Haftaya daha iyi olur inşallah. Tebrikler canım.
Birileri benle uğraşmaya başlamış
Ozletmeİki arada bir derede bakmaya çalışıyorum okuyorum ama bişey de anlamıyorumBiz esnek çalışma yapıyoruz haftada bir ya da iki gün evde oluyorum. Mesai de sabah 10 akşam 4 oldu ya iş yoğun geçiyor. Eve gidiyorum yemek hazırla vs çocuk tlfnu bırakmıyo video izliyo derken pek giremiyorum bu ara. Bi de ipin ucunu kaçırdım ya bi kere toparlamak da zor oluyor.
Mezun olmuşsun canimKız Hatice şimdi aklımdan geçtin beni tebrik etmedi diye sonra hemen de yazmışsın
Aman benimkisi latife
BBuralardayım canım senin mezuniyetini göreceğim bak bu sözümü unutma..
702.Etap 703.Etap 704.Etap 705.Etap 706.Etap Toplam verilen kilo @PAPATYAM 62.8 62.8 61.7 61.8 60.6 2.2 @asysss 58.9 58.7 57.4 57.3 56.7 2.2 Tesnim1903 67.8 66.9 67.0 66.2 66.4 1.4 @Yenidenyapabilirim 90.2 90.5 90.2 89.6 89.7 0.5 @madamhd 73.7 73.2 72.4 72.6 72.3 1.4 @missadangel 77.9 77.5 77.0 76.8 76.4 1.5 @sleepy angel 64.8 64.5 63.8 63.8 62.8 2.0 @Kirmizi pabuc 89.7 89.3 89.2 88.7 87.6 2.3 D Dileksnr 108.9 107.9 104.5 103.0 101.7 7.2 @icell_84 77.2 76.8 76.6 76.0 76.0 1.2 @asliogretmen 82.1 81.9 81.2 0.9 @birbeste 63.7 62.8 62.2 1.5 Denp 71.6 70.2 68.9 2.7 @incibilal 86.4 86.05 85.2 1.2 @Zeynolin44 78.3 76.8 76.0 75.7 2.6
5 haftalik sonuclari her hafta yenilemeye karar verdim
Bu hafta ile durum yine ortada herkes kendini degerlendirsin
Bende kendimden çok sana inanıyorum ☺☺Kalbimiz temiz
Aman canım gitme zaten buralarda gözümüzün önünde ol
hep birlikte göreceğiz inşallah benim yolum uzun ama başaracağım inanıyorum
CanımmmBende kendimden çok sana inanıyorum ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?