- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Tebrikler canım. Darısı başımıza.Inşallah canım sizler de güzel bir şekilde mezun olursunuz...
Baska fikirlerimiz var canim aksam paylaşacağız leyla ileKaptanım @Denp in dediği benimde aklımda idi.
Takımda en az kiloludan en çok kiloluysa doğru sıralama yapalım.
Herkes bir üstünde ki uyenin kilosunu geçmek için o hafta savaş versin
İkili atışmalar filan eğlenceli olur
Herkes alttaki ve üstteki üyeyle yarış halinde olacak
Başka takimlar değil bence kendi içimizde kaynasip rekabet arttıralım
Afiyet olsun canim bugun menun guzel amaslm kızlar.tek tek alintilayamadim kusuruma bakmayin.bana cvp yazan atkadaslar sonuna kadar haklisiniz.
eve yatili misafir gelince ben bi sapıtiyorum.onlara sofra hazirlayinca çöküyorum hemen yanlarina.bide evde normalde pek almadigimiz seyler giriyor.iradem sıfır benim.
bide freede olmanin bi rahatligi var.
haftaya kadar iyi bi eksiyle gelirsem kaptanim beni listeye alir misin?
bugünkü uslu menümü yazim en iyisi.ina göre karar ver kaptanim
saat 12 de
2 dl. tb ekmegi
4 zeytin
1 dilim köy peyniri
yeşil biber,çay(yarim sekerli)
ara
1 kupa çay (tek şekerli)
saat 15 de
1 çay bardaği tuzsuz leblebi
1 bardak cay ( tek sekerli)
saat 16 30 da
yarim icli köfte
yarim tabak etsiz türlü
2 dl. tb ekmegi
1 büyük bardak ayran
suyu miktari belli degil.baya cok.
Haftaya senide ekleriz gibi
Daha 2 hafta once regl oldum diyordun sankiKızlar ben adet takvime hiç bakmamışımbugün Regl oldum hiç beklemedik şekilde
Regl önceki siskinlik oluyor muydu bu tartıyı etkiler miydi
Canım kendini dövmene gerek yok. İnanıp başlayacaksın. Sonra kim tutar seni.bazen kendime o kadar cok kiziyorum ki.alti üstü vermem gereken 12 13 kilo var.yay gibi uzatiyorum.hep bu kilolarda dolanip duruyorum.en son 81 i görünce aklim basima geliyor.kendimi dövesim var
Teşekkür ederim canımMezun olmuşsun canim
Tebrikler
Ay haticem teşekkür ederim gitmem valla bugünkü menümü yazsam mı acaba diyorum..Kalbimiz temiz
Aman canım gitme zaten buralarda gözümüzün önünde ol
hep birlikte göreceğiz inşallah benim yolum uzun ama başaracağım inanıyorum
Sağol canım ben öyle Hatice ye takıldım..Daha çok tebrik ederiz seni canımKarnen gelsin çok güzel ve hızlı kilo verdin Birlikte korumada takılırız hem başarılarını bildiklerini yeni arkadaşlarla paylaşırsan takım adına çok güzellik yapmış olursun
hay masalllah ne güzel yaaa allah bagislasın4 kuzum var canım en büyüğü 9 yaşında ikizler 5.5 kronolojik daha küçükler preterm oldukları için son numarada 8 aylık 30 a gircem bakalim
haticeeee masallah sanadaaaRabbim sana bağışlasın
Ben 25 deyim 3 tane yapmışım he bide 4.cüyü de düşünüyorum
tesekkur ederizz denp baciKızlar belki sizlerinde işine yarar diyetisyenim göndermişti
elimden geleni yapacagım hocam6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
@PAPATYAMasysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel Kirmizi pabuc @timesinfinity @Haticesnr @icell_84 Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste @Denp
Free Liste
@selensu82 @Kahvesel E Elif_Eylul @sudem34 @Felicio @Nidsaliisonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz @aslihancngz Cordelia @Ysf42 Zipzip-
amin insallahCumlemizim evladını bagislasin Rabbim:)
sen azimli birisin bence gayet 20 yide korursursunEvet öğretmenim şimdi çok çalışkanim
He ya 15 arada kalıyor biraz
Ama 20 de korunmaz yani
Zira 15 i korumak için kırk takla atıyorum
İyi düşünmüşsün.
Merak ettiğin her şeyi sor.
Ne kadar spor yapman gerekir neler e izin var?
Canım ben bir hafta 70 bin adım bir hafta 42 bin adımla sonraki iki hafta sadece perşembe detoksu ile geçen hafta 8 gün sağlam diyet ile korudum.
Yani öyle herşeyi yersen yine cumadan önce diyet gerekiyor.Spor bırakırsan kilo alınıyor.
Bir ömür boyu sürecek bir süreç her kilo için 1 ay koruma yaparsan vücut o kiloya alışıyor ve yıllarca korumak kolay oluyor.
Benim daha 13 ay var .
Ha ha benim koca da 7 aydır diyetteyim 6 -7 kilo verdi
Aynen artık senle yarış yok
Ayy maşallah çok sevindim.
Dereotu da kefir de süt yapar bol su içmek .
Ne güzel beraber büyümüşsun çocuklarla
Hatice seninkiler ilk ikisi ikiz mı?
İkiside bir e gidiyordu sanki.
3 oğlan.
Sen kaçta evlendin?
Aşık oldum evet
Yok liseyi açıktan okuyordum o zman
Bi kaç defa söylemiştim anneme kızmıştı
Babam kardeşinin oğluna vercekti öyle konuşuluyor du
O zmanki akıl kaçmaktan yana oldu
Eşimden yana pişman değilim çok şükür
Ailemde çabuk barıştı ama yinede çoğu şeyi yaşayamadığım icin üzgünüm keske yapmasaydım diyorum bazen
allah herseyi gonlune gore versin canim arkadasimSünnet düğünü yapmayız diye düşünüyorum evde mevlitli falan olur
Gelinlik giydim ben ama gelinlikle çıkamadım evimden ona üzülüyorum
küçücük yaşta bir sürü sorumluluk aldım
Ama hepsi gecti gitti rabbim bana 3 tane evlat verdi mutluyum❤
ohh ne guzel masallaaahh bu arada mezuniyetiniz hayirli olsunnnnGünaydın ben uzun zamandan sonra gülücüklerle uyandımçünkü oğlum gece 1 kere uyandı...
harikaaa
Geçen hafta 103
Bu hafta 101.7
Fark 1.300
Yüzde 1,25
Wc yede çıkamadım daha
harikaaaaGünaydın kızlar.
Geçen cuma 87.8 kg.
Güncel 86.7 kg. 25/12,/2020
Fark: -1100 Gr.
Yüzde: 1.252
masallahhEki Görüntüle 2747339 @Zipzip- günaydınnn
Korkmama ragmen (_)geldimm
Geçen hafta = 86
Bu hafta. = 85.2
Giden. = 800 gr
allah yardımcın olsun canim benimmmCanım çok sağol merak etmişsinPerşembe derslerim çok yoğun, sabah başlayıp akşam 18.30da bitiyor. Sonrası da yemek telaşı falan. Bir de canım çok sıkkındı, arkadaşımı çok özledim, tüm gün keyifsiz geçti. Akşam da 9 gibi yattım o yüzden. Ama bu sabah daha iyiyim tatlım. Sen nasılsın.
harikkaaa tebrik ederimmmKilo bildirimim
Basküle 4 defa çıktım indim yanlışmış diye
Haftaya cumaya kadar 600 gr verirsem hedefime ulaşıyorum çok şükür, inanamıyorum
Geçen cuma : 61. 8
Bu gün : 60.6
Fark : 1.200
Yüzde : 1,94
gecmis olsun canimmZipzip-
Kaptanim biz hastanedeyiz oğlumun kontrol kanları vardi sabah 5.30 da çıktık evden o aceleyle tartılmayı unuttum eve geçince tartılıp atsam olur mu öğleden sonra evde oluruz
tesekkur ederimmm kaptanimmmGuzel eksi tebrik ederim canım
Tamam canım haftaya gider artilarin
tesekkur ederimmmmSagol sudecim hedefime 5.2 kaldi ama gideri varsa 1 ya da 2 kg.daha eklerim belki bi 57 oluyumda insallah canım
Gunde en az 3 sefer buraya uğra hocam yoksa birikir ve göz bozar buralar :)
Bu hafta 47 saat yaptim canim. Her pazartesi cok arti çıkıyorum onu cikmasam kendi rekorumu kiracamda ... o artıyı anca verip uzerine eksimi veriyorum puh bana... evdekilere yenik düşüyorum bu hafta daha bi kararliyim insallah. Anca beraber kanca beraber tamammmmmmm tatlimmmmm benim hedef 57 ama dusurecem gibi bilmiomda
Ne güzel bir dilek bu dilekle bile güler yüzler:)
Tebrik ederim canım
Cok tebrik ederim harika eksi
Regli cok sisiriyo insanı ama keske ayni bari çıksaydın bir hatan var mutlaka canim. Sana yaramayan bisiler yapmis olmalisin. Ama yok yapmadim diosan haftaya fazla kilo verirsin muhakkak cunku reglden sonraki hafta cok verir dikkat eden
Korkarken böylede korkmasan ne olacak masallah tebrikler
5.gün regl etkisi daha az olur ama yinede bir parca vardir etkisi haftaya daha iyi olmak zorunda çünkü reglden sonraki hafta çok kg.verir dikkat eden kişi canim.
Hay masallah bu kiloda biri icin harika bu eksi tebriklerrrrrrr
Canim allah şifa versin kuzuna
Can kaptancım bir an önce bilmek isterim ona göre ayarliom su orucumu benelinden ne gelirse artık canım sana zahmet haber bekleyelim senden emi
Tebrik ederim güzel hocam sen kas yapıyorsun bak inanki baska sebebi olamaz eksin yinede az degil asla
Tebrik ederim canim elbette ödemdir cogu ama güzel giris yaptin masallah bizimle görüşmesen üzerinde hatta belki dahada fazlasini almıştın bu grup cok iyi geliyor
Harikasin canimcimmmmm desigin dogru demekki dengeli beslenmissin ay ne güzel yaa koruyabilmek
Cok tebrik ederim canimmmmmm hakettin mezuniyeti kazandin masallah ne guzel yaaaa darısı hepimize inşallah
Haftaya bu ayin kendi rekorunu kirman sartcanim artinin tek sebebi regl ise eger
Su hatırlatıcı programlar var tavsiye ederim canim
Teşekkür ederim kaptancim su orucu yapan biri icin eksim iyi degil begenmedim ama haftaya acısını cikaracam insallah
Göbeğim şuan ellerime koltuk gorevi yapıyor canimcim :)
şiş olmasaydim muhakkak 61 lerdeydim. Su orucu tutan biri icin bu eksi eksi degil ama ben hatalarimi biliyorum bu hafta daha iyi olacam insallah. Hafta sonu cok sacmalamistim miktar olarak. Ekmegi azaltmam sart bu hafta
Valla bana biri gelse ben bir yerlere helede anneme gitsem kesin alirim canim. Ama grupta ve listede olunca bu böyle olmamali. Sen listede olmadigindanda belki rahat davrandin ama artin cok fazla canim. Cok ödem toplamissindir. Bu hafta iyi spor ve pür dikkat ile 2 kg. Verirsin inan. Cogu ödemdir onun
Masallah canim tebrik ederim harikasin. O lahanayi yemesen inan en az 100 daha eksik cikardin su topluyor o. Sen anlamasanda o bitki toplar muhakkak. Ama eksin cok iyi haftaya kapisalimmi gaza getirelim birbirimizi. Valla ben büyük hedef koydum kendimede bakalim ne kadar uyacam. Hedefimi soylemeyim tutamazsam takılırım ben ona ama koydum iyi bir heder bakalim...
Koklamak banada iyi geliyor icime cekiom istegim gidiyo :) yaşadıkların bizimkilerin de ozeti inan :)
Haftaya verirsin insallah canim. Sadece o istedigin vücuda daha gec ulaşacaksın malesef
Senin adina cok mutluyum canim
Ayyyyy bizdede durum bu:)
Sen az daha dur oyle ben şu kilona az daha bakıyım canım :) hedefin kacti çünkü yesilin ortayida gecmissin. Yag orani hedefin mi var yoksa
Çarşamba persembeye cok dikkat canim ozellikle. Birde leslie bile yürüyerek degil kosarak ziplayarak yap. Kosu cok iyi geliyo helede ödeme ziplamak birebir
Resmen rekor harikasin canim
Ipin ucunu kaçırmanın en büyük sebebide buradki yazilanlari satır satir okumaman canim. Okumazsan uzak kalirsin diyetindende. Cunku biri bisi yaziyo etkileniyosun. Bir menu seni gaza getiriyor. Bir spor seninkinin az olduğunu hatırlatıyor. Tartilardaki rakamlar bizim eserimiz aslinda
tesekkur ederimmmTebrikler canım. Muhteşem.
asil ve yedek 1.si
Evet canım totalde de birincisin. Tebrikler.asil ve yedek 1.si
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 10.30
2 yumurta 2 dilim ekmek
Ara 1 kayısı
Öğle 1 kase bamya yemeği
Akşam 18.00
BalKabak salatası
1 kase bulgur
Nerelerdesin sen ya canım, çok bekledik seni
tamam kaptanim.o zaman kalsin.kimseyi etkilemeyim.benim yüzümden arkadaşlarin emeğine yazik olmasin.doğru söylüyorsun.Baska fikirlerimiz var canim aksam paylaşacağız leyla ile
Afiyet olsun canim bugun menun guzel ama
Irademi kaybettim dersen listedeyken nasil olacak bu durum beni korkutuyor
bak kac gundur onun mucadelesini veriyoruz burda
Haftaya senide ekleriz gibi
Daha 2 hafta once regl oldum diyordun sanki
ins canimCanım kendini dövmene gerek yok. İnanıp başlayacaksın. Sonra kim tutar seni.
Bir iki hafta deneyelim canim sonrasinda alalim listeyetamam kaptanim.o zaman kalsin.kimseyi etkilemeyim.benim yüzümden arkadaşlarin emeğine yazik olmasin.doğru söylüyorsun.
tamam kaptanimBir iki hafta deneyelim canim sonrasinda alalim listeye
İyi bari, bende yazayım çizeyim sarı civcivime bakim neler yapıyor:)Biliyorum canim konuşuyoruz da
Yonahime ayrildi şubat ayinda bir kac olay yasandi
Oku oku bitmez canim 1 yillik mesaj
Ben bir gunu okurken bitmiyor yoruluyorum
Iyi yapmissin canim kac kilosun bakalim onu de bakalim
Prenses nereye kayboldu hic bilmiyorum ya haberim de yok
Guzel menu ve spor afiyet olsun canimMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 ks tulum peyniri
4 zeytin
1 lokma tahin pekmez
Domates biber
2 dilim b.ekmeği
2 br cay
Ara
10 adet dut kurusu
Aksam
1 kase etli kuru fasulye
3 ks bulgur pilavı
1 dilim b.ekmegi
Acı biber
Su 2.5 lt
Spor 21000 adım 630 puanZipzip-
Eki Görüntüle 2747759
Oy oy oy kuzum :))) Gelemedim arıza vardı birazNerelerdesin sen ya canım, çok bekledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?