- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Tekrar hoşgeldin o zaman canım eskilerdensin sanırım nasıl bir yöntem beslenme düzeni belirledin paylaşırmısın zahmet olmayacaksaBende eskisi gibi değilim canım ya kafamda götürmüyor galiba, yaşlanıyorum mu ne. Birde beslenme düzenimi değiştirdim 1-1,5 aydır. Aç kalmıyorum ve kilo kendiliğinden gidiyor bakalım böyle devam edecek mi merak ediyorum. Spor olarak da özel birşey yapamıyorum, yapmıyorum da. Sadece yürüyorum o da her gün değil. Belki beraber birbirimizi motive ederiz.
Sağol cnmÇok tebrik ediyorum darısı bana inşallah çok güzel kilo vermişsin önce sonra yaptın mı canım yüzünü göstermeden paylaşsan merak ettim 21 kilo nasıl güzel farketmiştir ama
Tabiki canım her gün yazıyoruzBugun menü yazmıyormuyduk
Aynen canımm veririz valla. Sabah şehir dışından geldim. Bir iki gün evi düzene sokayım, kafamı bir toplayayım, güzel bir motive olalım, coşalım hatta :)Bence de tekrar destek oluruz birbirimize, kilolar da yakın, birlikte veririz yine. Aç kalmadan veriyor olmana sevindim, çok az yiyordun o zamanlar.
Tebrik ederim canımm, süpersinCnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladım @sportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştımsağolsun
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım
Guzel menu afiyet olsun canimKendi menümü yazayım
Sabah: Haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 2 ince dilim kızarmış ekmek, bal
Öğlen: Türk kahve, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Akşam: Fırın Çupra, yeşil salata, mercimek çorba, 1 dilim ekmek
Henüz yapmadım spor işten geldim dinleneyim ayaklanacağım inşallahZipzip-
Canım öğle yemek yememişsin akşam menünde protein eksik et,tavuk, balık gün içinde muhakkak yoğurt ve salata yersen daha hızlı yağ yakar vücudun, protein ve kaliteli karbonhidrat diyetin vazgeçilmeziMenüm
Sabah 3 bardak su (tartıdan sonra)
kahvaltı 10.00
3 kasık menemen
Çegrek avakado
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi(bal ile kendim yaptım)
ara 11.30
Türk kahvesi
Ara 15.00
3 ceviz
1 saat sonra maydanoz suyu
Aksam 19.00
6 kasık kabak tarator
1 kase yogurt
4 dilim turp
Spor
30 dk lesli
10 dk yag yakıcı egzersiz
400 ip atlama
3 lt su
SüperBaska fikirlerimiz var canim aksam paylaşacağız leyla ile
Afiyet olsun canim bugun menun guzel ama
Irademi kaybettim dersen listedeyken nasil olacak bu durum beni korkutuyor
bak kac gundur onun mucadelesini veriyoruz burda
Haftaya senide ekleriz gibi
Daha 2 hafta once regl oldum diyordun sanki
Ayy ağzından bal damlıyorhay masalllah ne güzel yaaa allah bagislasın
haticeeee masallah sanadaaa
tesekkur ederizz denp baci
elimden geleni yapacagım hocam
amin insallah
sen azimli birisin bence gayet 20 yide korursursun
allah herseyi gonlune gore versin canim arkadasim
ohh ne guzel masallaaahh bu arada mezuniyetiniz hayirli olsunnnn
harikaaadewaaaammm tatlımmmm
harikaaaaallah guc kuvvet versin insallah
masallahh
allah yardımcın olsun canim benimmm
harikkaaa tebrik ederimmm
gecmis olsun canimm
tesekkur ederimmm kaptanimmm
tesekkur ederimmmm
tesekkur ederimmm
asil ve yedek 1.si
Aynı yerdeyiz canım, aynı düzen devam. Dersleri evden yapıyoruz. ,Zaten evde olmak beni bu hale getirdi, 59 kiloya düşmüştüm mezun olurken, sonra son hız aldım. Sen toparlan ben de birkaç işimi halledeyim yine yapalım birlikte.Aynen canımm veririz valla. Sabah şehir dışından geldim. Bir iki gün evi düzene sokayım, kafamı bir toplayayım, güzel bir motive olalım, coşalım hatta :)
Eskiden çok spor yapıyordum çok az yiyordum. Spor yapınca iştahım da kapanıyor ya, sanırım insülin direnci vardı o kırılınca iştahsızlık oluyordu.
Siz ne yaptınız aynı yerde misiniz hala boncuğum ?
Bu arada işten istifa edip gitmişsin buralardan. Yeni bir işe başladım mı neler yapıyorsun.Aynen canımm veririz valla. Sabah şehir dışından geldim. Bir iki gün evi düzene sokayım, kafamı bir toplayayım, güzel bir motive olalım, coşalım hatta :)
Eskiden çok spor yapıyordum çok az yiyordum. Spor yapınca iştahım da kapanıyor ya, sanırım insülin direnci vardı o kırılınca iştahsızlık oluyordu.
Siz ne yaptınız aynı yerde misiniz hala boncuğum ?
Hımm tamam canımm yarın tavuk yapıcaktımCanım öğle yemek yememişsin akşam menünde protein eksik et,tavuk, balık gün içinde muhakkak yoğurt ve salata yersen daha hızlı yağ yakar vücudun, protein ve kaliteli karbonhidrat diyetin vazgeçilmezi
Eksik yersen açlık krizi tatlı krizi yaşaman çok olası
Bende bugünü beklemıyordum 3-4 gün sonra olmam lazımdı erken oldumBaska fikirlerimiz var canim aksam paylaşacağız leyla ile
Afiyet olsun canim bugun menun guzel ama
Irademi kaybettim dersen listedeyken nasil olacak bu durum beni korkutuyor
bak kac gundur onun mucadelesini veriyoruz burda
Haftaya senide ekleriz gibi
Daha 2 hafta once regl oldum diyordun sanki
Mezuniyetinizi tebrik ederimGünaydın ben uzun zamandan sonra gülücüklerle uyandımçünkü oğlum gece 1 kere uyandı...
Afiyet olsun canim karnabaharlar kizartma degilse guzel menu25 Aralık menüsü
Sabah 7 de
Cennet hurmalı yulaf lapası
Öğle: 12:00
Tarhana çorbası
Ekşili sulu köfte
3 acıbiber
akşam
Mercimek çorbası
2 adet karnabahar köftesi
Su : 2 lt
Spor 9583 adım
Daha iyi olabilirdik sanki kısmet haftaya bakalım Kaptanim17 dakika kala sonuclar belli oldu
Bu hafta ucuncuyuz kizlar emek veren herkesi tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım umarım firinda karnıbahar koftesidir:)25 Aralık menüsü
Sabah 7 de
Cennet hurmalı yulaf lapası
Öğle: 12:00
Tarhana çorbası
Ekşili sulu köfte
3 acıbiber
akşam
Mercimek çorbası
2 adet karnabahar köftesi
Su : 2 lt
Spor 9583 adım
Kesinlikle daha iyi olabilirdik canim guzel yüzdelerimiz vardiDaha iyi olabilirdik sanki kısmet haftaya bakalım Kaptanim
Sporlarımı yaptım kahvemi içeyim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?