Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tekrar hoşgeldin o zaman canım eskilerdensin sanırım nasıl bir yöntem beslenme düzeni belirledin paylaşırmısın zahmet olmayacaksa

Çok tebrik ediyorum darısı bana inşallah çok güzel kilo vermişsin önce sonra yaptın mı canım yüzünü göstermeden paylaşsan merak ettim 21 kilo nasıl güzel farketmiştir ama
Sağol cnm
Eski halimle pek resim çekmeyi sevmiyordum, Basen, popo, göbek, kollar, gıdı yüzünden
Ama bulurum bakarım arşivim eklerim Bi ara,

Bence de tekrar destek oluruz birbirimize, kilolar da yakın, birlikte veririz yine. Aç kalmadan veriyor olmana sevindim, çok az yiyordun o zamanlar.
Aynen canımm veririz valla. Sabah şehir dışından geldim. Bir iki gün evi düzene sokayım, kafamı bir toplayayım, güzel bir motive olalım, coşalım hatta :)
Eskiden çok spor yapıyordum çok az yiyordum. Spor yapınca iştahım da kapanıyor ya, sanırım insülin direnci vardı o kırılınca iştahsızlık oluyordu.

Siz ne yaptınız aynı yerde misiniz hala boncuğum ?

Tebrik ederim canımm, süpersin Ben 2 aydır buralardayım ve en başından beri menülerinle de sporunla da farkını hissettiriyorsun.Başarın asla tesadüf değil,maşallahhh

Guzel menu afiyet olsun canim

Canım öğle yemek yememişsin akşam menünde protein eksik et,tavuk, balık gün içinde muhakkak yoğurt ve salata yersen daha hızlı yağ yakar vücudun, protein ve kaliteli karbonhidrat diyetin vazgeçilmezi
Eksik yersen açlık krizi tatlı krizi yaşaman çok olası

Süper
Ayy ağzından bal damlıyor
Şeker ci mı baban senin?

Aynı yerdeyiz canım, aynı düzen devam. Dersleri evden yapıyoruz. ,Zaten evde olmak beni bu hale getirdi, 59 kiloya düşmüştüm mezun olurken, sonra son hız aldım. Sen toparlan ben de birkaç işimi halledeyim yine yapalım birlikte.

Bu arada işten istifa edip gitmişsin buralardan. Yeni bir işe başladım mı neler yapıyorsun.

Hımm tamam canımm yarın tavuk yapıcaktımdediklerini dikkate alıcam ama tatlıyla cok aram yok.meselA hafta da iki kez mutlaka tatlı kek falan yaparım eşimle oglum cok sever 1 catal bile almıyorum

Bende bugünü beklemıyordum 3-4 gün sonra olmam lazımdı erken oldum

25 Aralık menüsü
Sabah 7 de
Cennet hurmalı yulaf lapası
Öğle: 12:00
Tarhana çorbası
Ekşili sulu köfte
3 acıbiber

akşam
Mercimek çorbası
2 adet karnabahar köftesi
Su : 2 lt
Spor 9583 adım
Afiyet olsun canim karnabaharlar kizartma degilse guzel menu

25 Aralık menüsü
Sabah 7 de
Cennet hurmalı yulaf lapası
Öğle: 12:00
Tarhana çorbası
Ekşili sulu köfte
3 acıbiber

akşam
Mercimek çorbası
2 adet karnabahar köftesi
Su : 2 lt
Spor 9583 adım
Afiyet olsun canım umarım firinda karnıbahar koftesidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…