Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah sana da canım harikasın ben 17 kilo verdim içimden bir 4 yaşındaki ortanca kızım cıktı senin de küçük bir cicuk çıkmış
Aynen öyle çok şükür, yolun 1.etabını bitirmek üzereyim, inşallah koruma kısmında başarırım.
bidaha kilo almak istemiyorum,
Inşallah daha da kilo almazsın senin hedefin kaçtı???
Mezuniyetinizi tebrik ederim
Teşekkür ederim canım darısı size inşallah..

Ben inandım olacağımıza gerçekten hemde toparlanma olur gerçekten gevşeme oldu bu hafta bende 600 gram vermişim diye irezil gibim
İcellim haftaya bize kendini ayakta alkışlat cidden çok isterim
Artık biraz daha dikkat etmemiz lazım mesele sadece yarışı kazanmak değil hepimiz birbirimizi olumlu veya olumsuz etkiliyoruz biz iyi bir takımız bence en iyisini hakediyoruz

Bende o hayali kurdum
Seabahar kupanın üstüne adımı yazmış bi sürü şey
Benım tek isteğim seabaharın gözüne girmek bilmem diyetlerin kraliçesi o
O hayalini kurdum hep
Migi 25 kg verdi hikayemi anlatmak da hayalim !

Canım onlar düşman kuvvetleri ben mesala 1 tane yesem dayanamam 4-5 tane yerim o yüzden en iyisi hiç yememek

Zaman çabuk geçiyor canim ya belkide 3 ay oldu baksana bir yili daha bitiriyoruz

Olsun canim bir daha listelere girme
Free ler icin yapariz belki bir arada
Free llisteye girerim belki ama daha sonra

İnşallah elimden geleni yapacağım hem spor hem diyet anlamında

İyi Akşamlar Canlar

( Bildirim yapıp, hemen geçmiş yapacağım.
3. olmuşuz. Tebrikler canım takımım, ama bize birincilik yakışır )

25 Aralık Menü Bildirimi

11.30 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir,
4-5 adet kıl biber, 3 ceviz

18.30 1 tabak etli nohut yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, salata ve bir kase yoğurt

2 litre su
Zipzip-

Tekrar hoşgeldin o zaman canım eskilerdensin sanırım nasıl bir yöntem beslenme düzeni belirledin paylaşırmısın zahmet olmayacaksa
Teşekkür ederim canım, biz eskidik artık

Yeni yöntemim kabaca şu;
Sabah ve akşam her gün aynı saatte yemeye çalışıyorum. Lif ağırlıklı besleniyorum. Ara öğün ıvır zıvır asla yapmıyorum, vücudumu sürekli sindirim için yormamaya çalışıyorum, kendini onaracak fırsat veriyorum. Akşam ve sabah öğünü arası en az 12 saat aç olacak şekilde açım. Çok renkli ve çeşitli sebze-meyveye ağırlık veriyorum. Meyveleri abartmamak şartıyla yemekle beraber tüketiyorum. Şarküteri ürünlerini büyük ölçüde kestim. Çünkü çoğunun sindirimi tolere edemiyor diye. Eti azalttım. Bakliyata ağırlık verdim. Hamur işi tamamen kestim. Pirinç hariç tahılları kestim. Ha eğer organik, gdo suz tahıldan yapılan orijinal bir ekmek olursa bir dilimi geçmeyecek şekilde yiyorum. Varsa 1 kase organik yoğurt tüketiyorum. Yapay şeker, çikolata vs hepsini kestim. Tatlıyı meyveden alıyorum diyelim. Yersem doğal kayısı incir kuruyemiş vs yiyebilirim ama pek de yemiyorum. Paketli market ürünleri kullanmıyorum. Sadece donmuş taze sebze veya cam konserve sebze serbest. Aralarda çay, bitki çayları, 1-2 kahve çeşitleri serbest (neskafe hariç). Fırsat buldukça yürüyorum, süresine pek kafayı takmıyorum. Akşam yemeğine ilk salata ile başlıyorum. Salatadan sonra yemeğe geçiyorum, zaten pek de yenmiyor. Böyle yani canım :)

Inşallah canım hayaline ulaşırsın ..
Sen bunu hak ediyorsun

Free llisteye girerim belki ama daha sonra
Tamam canım biraz mezuniyetin tadini cikar
Afiyet olsun canim guzel menu

Her ikisini de yap canım
Çoklu kapısma
Tebrikler
Hatice den sonra ikinci sensin takımda
Listeleri alt üst etmeye geliyor sun resmen
Bakalım belki Hatice yı bile geçersin
Çarşamba Perşembe cuma derslerim yoğun canım, dersler bitince senle uğraşacak vaktim oluyor
Cumartesi pazar pazartesi salı beklerim

Bu arada ismim Aysel kızlar içelli muhabbeti bir kere daha olmuştu şimdi yeni nick te nerden bulayım değiştiriliyormuş sanırım bi düşüneyim değiştiririm belki aslen Kastamonu luyun 36 yaşındayım Ankara doğma büyüme bir de oğluşum var 5,5 yaşında kendiliğinden olmuştu oğluşum şükür ama hedefim sağlıklı kiloya inip bir tane de tüp bebek yapmak kısmetse kardeş oğluma içimden geldi paylaşayım dedim
Baya kapsamlı dikkatli özenli bir beslenmeymiş gerçekten başarabiliyorsan zaten kaçınılmaz ideal kiloda olmamak eminim tebrik ederim şimdiden canım

Kesinlikle ya.

Sporti ve Lili 38 beni en çok etkileyen üyeler di.

sportie çok güzel motive ederdi.
Sporu sevdirdi.

Lili mücadeleci kararlı idi hiç birşeyi bahane etmez hep çözüm üretir di çok çalışkandı.

Eski mezunlar gerçekten çok çok diyetini güzel yapıyordu.
Aynen öyle çok şükür, yolun 1.etabını bitirmek üzereyim, inşallah koruma kısmında başarırım.
bidaha kilo almak istemiyorum,
Bence sana 55 çok yakışır
Zaten koruma 21 ay olacak senin korumada spor ile yavaş yavaş 100 er gram versen 55 olur 55-57 arası gider gelirsin

Canım ben adını biliyorum belki telaffuz edilmesini istemezsiniz diye nickini yazıyorum Kastamonu güzel memleket Safranbolu’ya gittiğimde oradan geçip gezmiştim konakları çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…