Maşallah sana da canım harikasın ben 17 kilo verdim içimden bir 4 yaşındaki ortanca kızım cıktı senin de küçük bir cicuk çıkmışCnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladımsportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştım sağolsun
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım
Inşallah daha da kilo almazsın senin hedefin kaçtı???Aynen öyle çok şükür, yolun 1.etabını bitirmek üzereyim, inşallah koruma kısmında başarırım.
bidaha kilo almak istemiyorum,
Teşekkür ederim canım darısı size inşallah..Mezuniyetinizi tebrik ederim
İcellim haftaya bize kendini ayakta alkışlat cidden çok isterimBen inandım olacağımıza gerçekten hemde toparlanma olur gerçekten gevşeme oldu bu hafta bende 600 gram vermişim diyeirezil gibim
Bende o hayali kurdumTeşekkürler canım.inşallah inşallah..
Ben Burda mezun üyeleri görünce ben de olabilir miyim acaba diyordum oldum şükür sen de olursun.
Sağol canım
Teşekkür ederim canım artık sen gibi takılırım buralarda
Sağol canım..
Inşallah kilomu korurum bundan sonraki hayatımda 60 bile görmek istemiyorum...
Devam et kaptanım...
Listelerde adımı arardım hep şimdi bir tuhaf olacak benim listelerde adım olmayacak
O kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş
Sağol canım..
Eminim sen de arkamdan geleceksin ve mezunn olacaksin burdan..
senin dönmene de sevindim ...
Sen geldin ben bıraktım listedeki yerimi sana devrediyorum hoş geldin
Afiyet olsun canım artık çeyrek ekmek bugünün kaçamağı olsun yarından itibaren kaçamak yok biliyorsun
Afiyet olsun menün de sporun da güzel.
Afiyet olsun.. valla çok güzel.bisiklet ceviriyorsun hep de böyle devam edersin inşallah..
Canımmm çok teşekkür ederim görmem inşallah...
Ben de herkesi tebrik ederim
Canım onlar düşman kuvvetleri ben mesala 1 tane yesem dayanamam 4-5 tane yerim o yüzden en iyisi hiç yememekNe güzel canım ya benim aramın kötü olduğu hiçbir yiyecek içecek yok malesefhaftasonu kurabiye isterler kek isterler yapmasam olmuyor ama yemeyeceğim karar aldım yapıp atayım buzluya sadece eşime oğluma göre çıkaracağım birer parça usulüm bu olacak artık
Free llisteye girerim belki ama daha sonraZaman çabuk geçiyor canim ya belkide 3 ay oldu baksana bir yili daha bitiriyoruz
Olsun canim bir daha listelere girme
Free ler icin yapariz belki bir arada
İnşallah elimden geleni yapacağım hem spor hem diyet anlamındaİcellim haftaya bize kendini ayakta alkışlat cidden çok isterim
Artık biraz daha dikkat etmemiz lazım mesele sadece yarışı kazanmak değil hepimiz birbirimizi olumlu veya olumsuz etkiliyoruz biz iyi bir takımız bence en iyisini hakediyoruz
Teşekkür ederim canım, biz eskidik artıkTekrar hoşgeldin o zaman canım eskilerdensin sanırım nasıl bir yöntem beslenme düzeni belirledin paylaşırmısın zahmet olmayacaksa
Inşallah canım hayaline ulaşırsın ..Bende o hayali kurdum
Seabahar kupanın üstüne adımı yazmış bi sürü şey
Benım tek isteğim seabaharın gözüne girmek bilmem diyetlerin kraliçesi o
O hayalini kurdum hep
Migi 25 kg verdi hikayemi anlatmak da hayalim !
Teşekkür ederim öğretmenim
Tamam canım biraz mezuniyetin tadini cikarFree llisteye girerim belki ama daha sonra
Afiyet olsun canim guzel menuİyi Akşamlar Canlar
( Bildirim yapıp, hemen geçmiş yapacağım.
3. olmuşuz. Tebrikler canım takımım, ama bize birincilik yakışır)
25 Aralık Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir,
4-5 adet kıl biber, 3 ceviz
18.30 1 tabak etli nohut yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, salata ve bir kase yoğurt
2 litre su
Zipzip-
Az tadını çıkarayım diyorsunFree llisteye girerim belki ama daha sonra
Her ikisini de yap canımEvet evet eveettttt@sleepy angel yakalandık şekerim
demi. Ama sudenin fikri daha cok hoşuma gitti şahsen canim. Yazmışya herkes kendinden bir zayıfı yakalamaya çalışsın die o daha gazlayıcı geldi bana.
Bizler buralardayız insallah göreceğiz zayıfladığını zayiflamak değil korumak önemli canim ben bunu yaşadım
Yaaa emek verip uğraşıyosun canim bu liste tam bir ayna görmek isteyene ellerine sağlık cok işe yarıyor inanki
Ben senin bu fikrine daha cok katılıyorum ayni kg.olan degilde herkes bir zayif olani yakalamaya çalışsın cok mantikli. Ama en zayifimizin hali ne olacak onu bilemedim. Bu bence en iyisi
Balkabagini cok seviyorum. Corbasi diyrt pastasi tatlisi muhallebisi tamam. Hatta buhun 3 poset aldim dondurucuya attim col severim. Ama salatasini yemedim hic guzelmi tadı. Tarif bukuruz ama tadı nasıl canim. Afiyet olsun menün guzel bu arada
TebriklerTesekur ederim canım
Öyle oldu kaptanim
Bakalim kaptanlar nasıl uygun görürse canım
Tesekur ederim
kendi adıma çok iyi gidiyorum hedefe doğru sıfır töleransla insallah
Buda güzel olur ama bakalım kaptanlar nasil birşey yapacklar
Cumartesi pazar pazartesi salı beklerimÇarşamba Perşembe cuma derslerim yoğun canım, dersler bitince senle uğraşacak vaktim oluyor
Baya kapsamlı dikkatli özenli bir beslenmeymiş gerçekten başarabiliyorsan zaten kaçınılmaz ideal kiloda olmamak eminim tebrik ederim şimdiden canımTeşekkür ederim canım, biz eskidik artık
Yeni yöntemim kabaca şu;
Sabah ve akşam her gün aynı saatte yemeye çalışıyorum. Lif ağırlıklı besleniyorum. Ara öğün ıvır zıvır asla yapmıyorum, vücudumu sürekli sindirim için yormamaya çalışıyorum, kendini onaracak fırsat veriyorum. Akşam ve sabah öğünü arası en az 12 saat aç olacak şekilde açım. Çok renkli ve çeşitli sebze-meyveye ağırlık veriyorum. Meyveleri abartmamak şartıyla yemekle beraber tüketiyorum. Şarküteri ürünlerini büyük ölçüde kestim. Çünkü çoğunun sindirimi tolere edemiyor diye. Eti azalttım. Bakliyata ağırlık verdim. Hamur işi tamamen kestim. Pirinç hariç tahılları kestim. Ha eğer organik, gdo suz tahıldan yapılan orijinal bir ekmek olursa bir dilimi geçmeyecek şekilde yiyorum. Varsa 1 kase organik yoğurt tüketiyorum. Yapay şeker, çikolata vs hepsini kestim. Tatlıyı meyveden alıyorum diyelim. Yersem doğal kayısı incir kuruyemiş vs yiyebilirim ama pek de yemiyorum. Paketli market ürünleri kullanmıyorum. Sadece donmuş taze sebze veya cam konserve sebze serbest. Aralarda çay, bitki çayları, 1-2 kahve çeşitleri serbest (neskafe hariç). Fırsat buldukça yürüyorum, süresine pek kafayı takmıyorum. Akşam yemeğine ilk salata ile başlıyorum. Salatadan sonra yemeğe geçiyorum, zaten pek de yenmiyor. Böyle yani canım :)
Bir ara yazıyordum ölçülü ama komik geldi sanırım sonra kimse yazmayınca canım dikkat ederim yazmayaKizlar menulerde tabak goruyoruz ya onlari kaşık cinsinden belirtsek her tabagin boyutu degisebilir
Kesinlikle ya.Cnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladımsportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştım sağolsun
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım
Bence sana 55 çok yakışırAynen öyle çok şükür, yolun 1.etabını bitirmek üzereyim, inşallah koruma kısmında başarırım.
bidaha kilo almak istemiyorum,
Canım ben adını biliyorum belki telaffuz edilmesini istemezsiniz diye nickini yazıyorum Kastamonu güzel memleket Safranbolu’ya gittiğimde oradan geçip gezmiştim konakları çok güzeldiBu arada ismim Aysel kızlar içelli muhabbeti bir kere daha olmuştu şimdi yeni nick te nerden bulayım değiştiriliyormuş sanırım bi düşüneyim değiştiririm belki aslen Kastamonu luyun36 yaşındayım Ankara doğma büyüme bir de oğluşum var 5,5 yaşında kendiliğinden olmuştu oğluşum şükür ama hedefim sağlıklı kiloya inip bir tane de tüp bebek yapmak kısmetse kardeş oğluma içimden geldi paylaşayım dedim
Baya kapsamlı dikkatli özenli bir beslenmeymiş gerçekten başarabiliyorsan zaten kaçınılmaz ideal kiloda olmamak eminim tebrik ederim şimdiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?