HoşgeldinnnTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:168 cm
KİLONUZ:105.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
tabii ki bir diğeri de kendimi daha mutlu hissetmek.
Bu markayı ben bimden aldım aynı fiyata 2 ayda bozuldu inşallah seninki daha iyi çıkar canım.Kızlar ben bunu sipariş verdim de aranızda bundan kullanan varmı
Teşekkür ederim
CanımsınTeşekkür ederim canım
Ay haticem teşekkür ederim gitmem valla bugünkü menümü yazsam mı acaba diyorum..
Sağol canım ben öyle Hatice ye takıldım..
11 ağustostan beri 4 buçuk aydır burdayım 17 kilo verdim
Tabi yazarım ben yiyerek kilo verdim
Teşekkür ederim canimKilo veren herkesi tebrik ederim
@asysss tebrik ederim canım mezuniyetin hayırlı olsun kilonu korumanı dilerim
Haticecim seni de tebrik ederim cok iyi verdin daim olsun
Insallah canim ben bi vereyim de koruma isi kolay hallederim sporla yürüyüşleEvet evet eveettttt@sleepy angel yakalandık şekerim
demi. Ama sudenin fikri daha cok hoşuma gitti şahsen canim. Yazmışya herkes kendinden bir zayıfı yakalamaya çalışsın die o daha gazlayıcı geldi bana.
Bizler buralardayız insallah göreceğiz zayıfladığını zayiflamak değil korumak önemli canim ben bunu yaşadım
Yaaa emek verip uğraşıyosun canim bu liste tam bir ayna görmek isteyene ellerine sağlık cok işe yarıyor inanki
Ben senin bu fikrine daha cok katılıyorum ayni kg.olan degilde herkes bir zayif olani yakalamaya çalışsın cok mantikli. Ama en zayifimizin hali ne olacak onu bilemedim. Bu bence en iyisi
Balkabagini cok seviyorum. Corbasi diyrt pastasi tatlisi muhallebisi tamam. Hatta buhun 3 poset aldim dondurucuya attim col severim. Ama salatasini yemedim hic guzelmi tadı. Tarif bukuruz ama tadı nasıl canim. Afiyet olsun menün guzel bu arada
Hoşgeldiniz hayırlı olsun bide bizimle zayıflamanın tadina bakıverinOh iyi bari :)))
Bir kağıda tarih yazıp öyle mi tartı resmiyle beraber. Tamam canım. Benim tartının pili zayıf gibi onu bir çözeyim bir eksik bir fazla gösteriyor şuan. Yarın paylaşırım sanırım gün içinde kiloyu.
Hadi ya şans artık verdim siparişiHoşgeldinnnKısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Bu markayı ben bimden aldım aynı fiyata 2 ayda bozuldu inşallah seninki daha iyi çıkar canım.
Ben geçen hafta 66.9 bugün 67.9 gördüm canım, eskisi gibi kapisiriz belki ve sen yine yenersin beniİyi bari, bende yazayım çizeyim sarı civcivime bakim neler yapıyor:)
Yonahime demek ayrıldı ha, hayır olsun, küserek mi gitti yoksa?
Ben okurken yazmasanız biterdi de işte sizi kim tutacakTam bir havuz problemi ama sağolsun Aslan Kaptanım özet geçiyor bana. Epey mevzular dönmüş canım ya :)) Tabi ben gidince enerjiniz düştü
Kilom aldı başını gitti ya :/ Dikkat ediyorum 3 haftadır biraz verdim, şuan 65-66 kg civarıyım
Arıza geçti mi canım, neler oldu anlat bakalım, çok özleştikOy oy oy kuzum :))) Gelemedim arıza vardı birazÇok özledim siziii
Canım umarım en güzeli olsun sizin içinTeşekkürler canım yok iki haftada bir gidicem eşimin işinden dolayı canım şimdilik geldim eve hayırlısı bakalım :)
En azından biraz izne çıkayım kaptanım eşimin tahini yakında çıkacak o zaman kesin belli olur işinin durumu da :)
Teşekkürler
Canım yeni sipariş verdin nasılsa iptal edebilirsin istersen içine sinmezse nette şikayetler çok yardımcı oluyor bu konudaHadi ya şans artık verdim siparişi
Guzel menulerine dönmüşsün cok sevindim afiyet olsun canim25/12/2020
Sabah (08.00)
-1,5 dilim tam buğday ekmeği
-3-4 kaşık lor peyniri
-Yarım avokado
-1 tatlı kaşığı bal
-5 zeytin
Öğle (13.00)
-1 tabak pırasa yemeği (havuçlu ve çok çok az pirinçli)
-1 kase yoğurt
Akşam (18.30)
-2 kepçe mercimek çorbası
-2 kaşık et sote
-3-4 kaşık ıspanak borani
-3-4 kaşık salata
Ara (19.30)
-1 minik yerli muz
-1 mandalina
-10 çiğ badem
11.617 adım ve 1 litre su.Bugün çok az su içtim ama daha içmeye çalışacağımZipzip-
Eline sağlık canım grupça az az veriyoruz inşallah ivme kazanırız
702.Etap 703.Etap 704.Etap 705.Etap 706.Etap Toplam verilen kilo @PAPATYAM 62.8 62.8 61.7 61.8 60.6 2.2 @asysss 58.9 58.7 57.4 57.3 56.7 2.2 @Tesnim1989 67.8 66.9 67.0 66.2 66.4 1.4 @Yenidenyapabilirim 90.2 90.5 90.2 89.6 89.7 0.5 madamhd 73.7 73.2 72.4 72.6 72.3 1.4 @missadangel 77.9 77.5 77.0 76.8 76.4 1.5 @sleepy angel 64.8 64.5 63.8 63.8 62.8 2.0 @Kirmizi pabuc 89.7 89.3 89.2 88.7 87.6 2.3 D Dileksnr 108.9 107.9 104.5 103.0 101.7 7.2 @icell_84 77.2 76.8 76.6 76.0 76.0 1.2 @asliogretmen 82.1 81.9 81.2 0.9 birbeste 63.7 62.8 62.2 1.5 @Denp 71.6 70.2 68.9 2.7 inci-tepik 86.4 86.05 85.2 1.2 @Zeynolin44 78.3 76.8 76.0 75.7 2.6
5 haftalik sonuclari her hafta yenilemeye karar verdim
Bu hafta ile durum yine ortada herkes kendini degerlendirsin
Evet kuzum nerede kaldıydıkBen geçen hafta 66.9 bugün 67.9 gördüm canım, eskisi gibi kapisiriz belki ve sen yine yenersin beni
Senin sayende kaptanım.Sen bana inanmasan dönemezdim ❤❤ İnşallah devamını da getiririmGuzel menulerine dönmüşsün cok sevindim afiyet olsun canim
Simdi ilk hedefine ulasirsan mezun olabilirsin ya da listede devam edip diger hedefini yakalayabilirsinZipzip- canım bir sorum olacak.
Birinci Hedef kg.a ulaşınca 2. Hedef kg.ı olan bir kişi, mezun edilmeden 2. Hedefini yakalamasımı bekleniyor.
Yoksa 1. Hk.a ulaşınca mezun edilip 2.hk.na kadar free listede mi kalıyor
Ayyy tekerleme gibi bir soru
Yaa iyi ki döndün canimSenin sayende kaptanım.Sen bana inanmasan dönemezdim ❤❤ İnşallah devamını da getiririm
Eskisi gibi değilim canım ya o konuda da, tembellik yapıyorum ama tekrar başlamam lazım. Hem zayıflamam hem de sarkmamam lazım.Evet kuzum nerede kaldıydıkYalnız sen spor konusunda beni döversin :)))
Güzel menü canım,afiyet olsun.Sabah,öğle ekmek yememişsin zaten,akşamki çeyrek ekmeğin zararı olmaz.Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su
Kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 4 dilim peynir 3 ince dilim sucuk
Öğlen 13.00 mantar et sote 1 tabak
1 büyük bardak ayran 1 tabak salata 2 yemek kaşığı Yoğurt
15.30 1 tane cennet hurmasi
Akşam 18.30 ceyrek tavuk döner 1 bardak ayran (eşim getirmiş ti dayanamadım)
3 litre su
1 litre maydanozlu limonlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?