Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar
Menüm
Sabah 09:30
1 muz (antibiyotik içtim. )
Saat 11
2 kaşık menemen
2kk peynir
8-9 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim kepek ekmeği

Ara : 16:00
1 muz

Akşam: 18:00
haşlanmış tavuk göğsü
2 haşlanmis kucuk patates

Ara : 21:00
1 kase çorba antibiyotik içeceğim.
2 litre su

60 dk. Bisiklet çevirdim.

Eklentiler

• 20201225_191341.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 18
Afiyet olsun canim aksam salata ve yogurt ekleyebilirdin

Afiyet olsun canim aksam az olmus yediklerin

Afiyet olsun canim guzel menu ve spor

Afiyet olsun canım,güzel menü ve güzel spor

Sopa gostersem olur mu :)
Aaa eliffffff o önden önden giden benim kıç değilmi kızzzz dur ben bi yakalayım onu hadi kaçtım cnm kib by

Aayyyy esimi bekliom yaaa gelsinde yemegini hazirlayim iki hoşbeş iki saka yapar yumusak yüzümü gosteririm ona ben gelince bu ne sporu demesin die sonra tvde film acarim hem izleriz hem ben spor yaparim. Tv izlerken iyi oluyo

Eskisi gibi değilim canım ya o konuda da, tembellik yapıyorum ama tekrar başlamam lazım. Hem zayıflamam hem de sarkmamam lazım.
Bende eskisi gibi değilim canım ya kafamda götürmüyor galiba, yaşlanıyorum mu ne. Birde beslenme düzenimi değiştirdim 1-1,5 aydır. Aç kalmıyorum ve kilo kendiliğinden gidiyor bakalım böyle devam edecek mi merak ediyorum. Spor olarak da özel birşey yapamıyorum, yapmıyorum da. Sadece yürüyorum o da her gün değil. Belki beraber birbirimizi motive ederiz.

Ayyy hic güleceğim yoktu yaa
Daha erken sporunu yaparsin o zaman

Bence de tekrar destek oluruz birbirimize, kilolar da yakın, birlikte veririz yine. Aç kalmadan veriyor olmana sevindim, çok az yiyordun o zamanlar.

Afiyet olsun canım menü güzel bence bugün cuma
Afiyet olsun menü çok güzel
Afiyet olsun güzel menü ve spor

Cnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladım sportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştım sağolsun
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım

Kendi menümü yazayım
Sabah: Haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 2 ince dilim kızarmış ekmek, bal
Öğlen: Türk kahve, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Akşam: Fırın Çupra, yeşil salata, mercimek çorba, 1 dilim ekmek
Henüz yapmadım spor işten geldim dinleneyim ayaklanacağım inşallah Zipzip-

Çok tebrik ediyorum darısı bana inşallah çok güzel kilo vermişsin önce sonra yaptın mı canım yüzünü göstermeden paylaşsan merak ettim 21 kilo nasıl güzel farketmiştir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…