Aynen canim ucuncu olduk sonuclari ben hazırladım:))Biz 3. YüZ kızlarrr
Ellerine sağlık kaptanımAynen canim ucuncu olduk sonuclari ben hazırladım:))
9. Takim felaket gitmiyor aslında bizim grupta bir gevşeme bosverme durumu var yoksa biz 9. Takimi falan talan ederdik vallaha9. Takım felaket gidiyor valla
Haftaya 1. OlalımKesinlikle daha iyi olabilirdik canim guzel yüzdelerimiz vardi
Afiyet olsun canim
9. Takim felaket gitmiyor aslında bizim grupta bir gevşeme bosverme durumu var yoksa biz 9. Takimi falan talan ederdik vallaha
Haftaya inşallah daha iyi olacağızDaha iyi olabilirdik sanki kısmet haftaya bakalım Kaptanim
Sporlarımı yaptım kahvemi içeyim bende :)
Teşekkürler canım.Tebrikler canım. Darısı başımıza.
Sağol canımhay masalllah ne güzel yaaa allah bagislasın
haticeeee masallah sanadaaa
tesekkur ederizz denp baci
elimden geleni yapacagım hocam
amin insallah
sen azimli birisin bence gayet 20 yide korursursun
allah herseyi gonlune gore versin canim arkadasim
ohh ne guzel masallaaahh bu arada mezuniyetiniz hayirli olsunnnn
harikaaadewaaaammm tatlımmmm
harikaaaaallah guc kuvvet versin insallah
masallahh
allah yardımcın olsun canim benimmm
harikkaaa tebrik ederimmm
gecmis olsun canimm
tesekkur ederimmm kaptanimmm
tesekkur ederimmmm
tesekkur ederimmm
asil ve yedek 1.si
Teşekkür ederim canım artık sen gibi takılırım buralarda
Sağol canım..Kilo veren herkesi tebrik ederim
asysss tebrik ederim canım mezuniyetin hayırlı olsun kilonu korumanı dilerim
Haticecim seni de tebrik ederim cok iyi verdin daim olsun
Devam et kaptanım...Benim gozumden kacmaz
Aksam bakalim duruma gore
Guzel oldu bencede devam edeceğim her hafta yapmaya
O kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş2 ay once olaylar oldu bu karar cikti
Gunun tarihi ve nick olacak şekilde bildirim yapiyoruz
Sağol canım..
Sen geldin ben bıraktım listedeki yerimi sana devrediyorum hoş geldinEvet kuzum nerede kaldıydıkYalnız sen spor konusunda beni döversin :)))
Afiyet olsun canım artık çeyrek ekmek bugünün kaçamağı olsun yarından itibaren kaçamak yok biliyorsunHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su
Kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 4 dilim peynir 3 ince dilim sucuk
Öğlen 13.00 mantar et sote 1 tabak
1 büyük bardak ayran 1 tabak salata 2 yemek kaşığı Yoğurt
15.30 1 tane cennet hurmasi
Akşam 18.30 ceyrek tavuk döner 1 bardak ayran (eşim getirmiş ti dayanamadım)
3 litre su
1 litre maydanozlu limonlu su
Afiyet olsun menün de sporun da güzel.Menüm
Sabah 3 bardak su (tartıdan sonra)
kahvaltı 10.00
3 kasık menemen
Çegrek avakado
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi(bal ile kendim yaptım)
ara 11.30
Türk kahvesi
Ara 15.00
3 ceviz
1 saat sonra maydanoz suyu
Aksam 19.00
6 kasık kabak tarator
1 kase yogurt
4 dilim turp
Spor
30 dk lesli
10 dk yag yakıcı egzersiz
400 ip atlama
3 lt su
Afiyet olsun.. valla çok güzel.bisiklet ceviriyorsun hep de böyle devam edersin inşallah..iyi akşamlar
Menüm
Sabah 09:30
1 muz (antibiyotik içtim. )
Saat 11
2 kaşık menemen
2kk peynir
8-9 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim kepek ekmeği
Ara : 16:00
1 muz
Akşam: 18:00
haşlanmış tavuk göğsü
2 haşlanmis kucuk patates
Ara : 21:00
1 kase çorba antibiyotik içeceğim.
2 litre su
60 dk. Bisiklet çevirdim.
Canımmm çok teşekkür ederim görmem inşallah...
Ben de herkesi tebrik ederim17 dakika kala sonuclar belli oldu
Bu hafta ucuncuyuz kizlar emek veren herkesi tebrik ediyorum
Ben şaşırdım 3.lüğe demekki diğer gruplar hiç vermiyor17 dakika kala sonuclar belli oldu
Bu hafta ucuncuyuz kizlar emek veren herkesi tebrik ediyorum
Kesinlikle buna katiliyorum9. Takim felaket gitmiyor aslında bizim grupta bir gevşeme bosverme durumu var yoksa biz 9. Takimi falan talan ederdik vallaha
Bu benim eski 9. Takımımıda seviom tyeri ayrı tamamda 2 hafta fazla mı oldu ne1.9takım
2.5. Takım
3.6 takım
Ben hazırım ciddi anlamda. Allahtan bir aksilik cikmazsa tabi. Bize hiç yakışmıyo çünkü aramizda bilinçsiz hatunda yok yaniHaftaya 1. Olalım
Her regl etkilemez canim benim kilomda hic oynama olmuyorKaptanım Regl öncesi tartıyı etkiliyormuyduama sabah bişey yoktu akşam üstü oldum
Tebrik ederim darısı bizeInşallah canım sizler de güzel bir şekilde mezun olursunuz...
En azından onları yemediğine sevindimHımm tamam canımm yarın tavuk yapıcaktımdediklerini dikkate alıcam ama tatlıyla cok aram yok.meselA hafta da iki kez mutlaka tatlı kek falan yaparım eşimle oglum cok sever 1 catal bile almıyorum
Ben inandım olacağımıza gerçekten hemde toparlanma olur gerçekten gevşeme oldu bu hafta bende geçen hafta 600 gram vermişim diyeHaftaya 1. Olalım
Zaman çabuk geçiyor canim ya belkide 3 ay oldu baksana bir yili daha bitiriyoruzO kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş
Olsun canim bir daha listelere girmeDevam et kaptanım...
Listelerde adımı arardım hep şimdi bir tuhaf olacak benim listelerde adım olmayacak
Sağolasın canım BestemSagol sudecim hedefime 5.2 kaldi ama gideri varsa 1 ya da 2 kg.daha eklerim belki bi 57 oluyumda insallah canım
Gunde en az 3 sefer buraya uğra hocam yoksa birikir ve göz bozar buralar :)
Bu hafta 47 saat yaptim canim. Her pazartesi cok arti çıkıyorum onu cikmasam kendi rekorumu kiracamda ... o artıyı anca verip uzerine eksimi veriyorum puh bana... evdekilere yenik düşüyorum bu hafta daha bi kararliyim insallah. Anca beraber kanca beraber tamammmmmmm tatlimmmmm benim hedef 57 ama dusurecem gibi bilmiomda
Ne güzel bir dilek bu dilekle bile güler yüzler:)
Tebrik ederim canım
Cok tebrik ederim harika eksi
Regli cok sisiriyo insanı ama keske ayni bari çıksaydın bir hatan var mutlaka canim. Sana yaramayan bisiler yapmis olmalisin. Ama yok yapmadim diosan haftaya fazla kilo verirsin muhakkak cunku reglden sonraki hafta cok verir dikkat eden
Korkarken böylede korkmasan ne olacak masallah tebrikler
5.gün regl etkisi daha az olur ama yinede bir parca vardir etkisi haftaya daha iyi olmak zorunda çünkü reglden sonraki hafta çok kg.verir dikkat eden kişi canim.
Hay masallah bu kiloda biri icin harika bu eksi tebriklerrrrrrr
Canim allah şifa versin kuzuna
Can kaptancım bir an önce bilmek isterim ona göre ayarliom su orucumu benelinden ne gelirse artık canım sana zahmet haber bekleyelim senden emi
Tebrik ederim güzel hocam sen kas yapıyorsun bak inanki baska sebebi olamaz eksin yinede az degil asla
Tebrik ederim canim elbette ödemdir cogu ama güzel giris yaptin masallah bizimle görüşmesen üzerinde hatta belki dahada fazlasini almıştın bu grup cok iyi geliyor
Harikasin canimcimmmmm desigin dogru demekki dengeli beslenmissin ay ne güzel yaa koruyabilmek
Cok tebrik ederim canimmmmmm hakettin mezuniyeti kazandin masallah ne guzel yaaaa darısı hepimize inşallah
Haftaya bu ayin kendi rekorunu kirman sartcanim artinin tek sebebi regl ise eger
Su hatırlatıcı programlar var tavsiye ederim canim
Teşekkür ederim kaptancim su orucu yapan biri icin eksim iyi degil begenmedim ama haftaya acısını cikaracam insallah
Göbeğim şuan ellerime koltuk gorevi yapıyor canimcim :)
şiş olmasaydim muhakkak 61 lerdeydim. Su orucu tutan biri icin bu eksi eksi degil ama ben hatalarimi biliyorum bu hafta daha iyi olacam insallah. Hafta sonu cok sacmalamistim miktar olarak. Ekmegi azaltmam sart bu hafta
Valla bana biri gelse ben bir yerlere helede anneme gitsem kesin alirim canim. Ama grupta ve listede olunca bu böyle olmamali. Sen listede olmadigindanda belki rahat davrandin ama artin cok fazla canim. Cok ödem toplamissindir. Bu hafta iyi spor ve pür dikkat ile 2 kg. Verirsin inan. Cogu ödemdir onun
Masallah canim tebrik ederim harikasin. O lahanayi yemesen inan en az 100 daha eksik cikardin su topluyor o. Sen anlamasanda o bitki toplar muhakkak. Ama eksin cok iyi haftaya kapisalimmi gaza getirelim birbirimizi. Valla ben büyük hedef koydum kendimede bakalim ne kadar uyacam. Hedefimi soylemeyim tutamazsam takılırım ben ona ama koydum iyi bir heder bakalim...
Koklamak banada iyi geliyor icime cekiom istegim gidiyo :) yaşadıkların bizimkilerin de ozeti inan :)
Haftaya verirsin insallah canim. Sadece o istedigin vücuda daha gec ulaşacaksın malesef
Senin adina cok mutluyum canim
Ayyyyy bizdede durum bu:)
Sen az daha dur oyle ben şu kilona az daha bakıyım canım :) hedefin kacti çünkü yesilin ortayida gecmissin. Yag orani hedefin mi var yoksa
Çarşamba persembeye cok dikkat canim ozellikle. Birde leslie bile yürüyerek degil kosarak ziplayarak yap. Kosu cok iyi geliyo helede ödeme ziplamak birebir
Resmen rekor harikasin canim
Ipin ucunu kaçırmanın en büyük sebebide buradki yazilanlari satır satir okumaman canim. Okumazsan uzak kalirsin diyetindende. Cunku biri bisi yaziyo etkileniyosun. Bir menu seni gaza getiriyor. Bir spor seninkinin az olduğunu hatırlatıyor. Tartilardaki rakamlar bizim eserimiz aslinda
Bu hafta sadece salı günü 15 ben adım atabildim yoksa hergün 15 bin adım hedefim vardı 10 bine indirdimBu benim eski 9. Takımımıda seviom tyeri ayrı tamamda 2 hafta fazla mı oldu nevalahi haftaya 1. Olalim bu yüzdelerle 3. Olduysak az kendimizi sıksak neler yapacaz. Kendi adima ben hazırım canlar tutalim boğazları kaldıralım popoları gitsin yağlar kendimiz icin yaaa baskasi icin degilki
Ben hazırım ciddi anlamda. Allahtan bir aksilik cikmazsa tabi. Bize hiç yakışmıyo çünkü aramizda bilinçsiz hatunda yok yani
Ne güzel canım ya benim aramın kötü olduğu hiçbir yiyecek içecek yok malesefHımm tamam canımm yarın tavuk yapıcaktımdediklerini dikkate alıcam ama tatlıyla cok aram yok.meselA hafta da iki kez mutlaka tatlı kek falan yaparım eşimle oglum cok sever 1 catal bile almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?