Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

9. Takim felaket gitmiyor aslında bizim grupta bir gevşeme bosverme durumu var yoksa biz 9. Takimi falan talan ederdik vallaha
Daha iyi olabilirdik sanki kısmet haftaya bakalım Kaptanim
Sporlarımı yaptım kahvemi içeyim bende :)
Haftaya inşallah daha iyi olacağız
Ama yeni yıla herkes kaçamak yapacakları biliyorum

Tebrikler canım. Darısı başımıza.
Teşekkürler canım. inşallah inşallah..
Ben Burda mezun üyeleri görünce ben de olabilir miyim acaba diyordum oldum şükür sen de olursun.
Sağol canım
asysss canim mezuniyetin simdinden hayirli olsun tebrik ederim
Teşekkür ederim canım artık sen gibi takılırım buralarda
Kilo veren herkesi tebrik ederim
asysss tebrik ederim canım mezuniyetin hayırlı olsun kilonu korumanı dilerim
Haticecim seni de tebrik ederim cok iyi verdin daim olsun
Sağol canım..
Inşallah kilomu korurum bundan sonraki hayatımda 60 bile görmek istemiyorum...
Benim gozumden kacmaz

Aksam bakalim duruma gore

Guzel oldu bencede devam edeceğim her hafta yapmaya
Devam et kaptanım...
Listelerde adımı arardım hep şimdi bir tuhaf olacak benim listelerde adım olmayacak
2 ay once olaylar oldu bu karar cikti
Gunun tarihi ve nick olacak şekilde bildirim yapiyoruz
O kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş
asysss tebrik ederim mezuniyetini canımm Süpersin,maşallah sanaaa Darısı bizlerin başına
Sağol canım..
Eminim sen de arkamdan geleceksin ve mezunn olacaksin burdan..
senin dönmene de sevindim ...
Evet kuzum nerede kaldıydık Yalnız sen spor konusunda beni döversin :)))
Sen geldin ben bıraktım listedeki yerimi sana devrediyorum hoş geldin
Afiyet olsun canım artık çeyrek ekmek bugünün kaçamağı olsun yarından itibaren kaçamak yok biliyorsun
Afiyet olsun menün de sporun da güzel.
Afiyet olsun.. valla çok güzel.bisiklet ceviriyorsun hep de böyle devam edersin inşallah..
asysss canım mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun, inşallah bir daha fazla kilo görmezsin o tartilarda
Canımmm çok teşekkür ederim görmem inşallah...
17 dakika kala sonuclar belli oldu

Bu hafta ucuncuyuz kizlar emek veren herkesi tebrik ediyorum
Ben de herkesi tebrik ederim

1.9takım
2.5. Takım
3.6 takım
Bu benim eski 9. Takımımıda seviom tyeri ayrı tamamda 2 hafta fazla mı oldu ne valahi haftaya 1. Olalim bu yüzdelerle 3. Olduysak az kendimizi sıksak neler yapacaz. Kendi adima ben hazırım canlar tutalim boğazları kaldıralım popoları gitsin yağlar kendimiz icin yaaa baskasi icin degilki
Haftaya 1. Olalım
Ben hazırım ciddi anlamda. Allahtan bir aksilik cikmazsa tabi. Bize hiç yakışmıyo çünkü aramizda bilinçsiz hatunda yok yani

Hımm tamam canımm yarın tavuk yapıcaktımdediklerini dikkate alıcam ama tatlıyla cok aram yok.meselA hafta da iki kez mutlaka tatlı kek falan yaparım eşimle oglum cok sever 1 catal bile almıyorum
En azından onları yemediğine sevindim hiç bir hamurişini yeme canım öğleleri ton balığı salatası çok pratik olabilir küçük 1 dilim ekmekle
Bu hafta 1. Olalım grupça çok dikkat edeceğimiz bir hafta

O kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş
Zaman çabuk geçiyor canim ya belkide 3 ay oldu baksana bir yili daha bitiriyoruz
Devam et kaptanım...
Listelerde adımı arardım hep şimdi bir tuhaf olacak benim listelerde adım olmayacak
Olsun canim bir daha listelere girme
Free ler icin yapariz belki bir arada

Sağolasın canım Bestem Seviliyorsun

Bu hafta sadece salı günü 15 ben adım atabildim yoksa hergün 15 bin adım hedefim vardı 10 bine indirdim
Haftaya 84 görmek dileğiyle Allahım ne olur hedefime ulaştır amin

Hımm tamam canımm yarın tavuk yapıcaktımdediklerini dikkate alıcam ama tatlıyla cok aram yok.meselA hafta da iki kez mutlaka tatlı kek falan yaparım eşimle oglum cok sever 1 catal bile almıyorum
Ne güzel canım ya benim aramın kötü olduğu hiçbir yiyecek içecek yok malesef haftasonu kurabiye isterler kek isterler yapmasam olmuyor ama yemeyeceğim karar aldım yapıp atayım buzluya sadece eşime oğluma göre çıkaracağım birer parça usulüm bu olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…