Aa çok ayıp çok, kaptanım rencide olmasın pişman olmamandan
Hayırlısı olsun bakalım kuzum. Bir de yemeden çalışmayı denersin belki bu sefer tutabilir, değişik şeyler denemek lazım :))
Kaptanı geçicem devrik kaptan olacak artık bn kaptan olcammmmni hagahahahga
Afiyet olsun.Ben pırasa yapacağım canım.
Çok az bulgur ekliyeceğim içine.
Bir de tam buğday ekmeğimi de yapacağım.
Hadi bana kolay gelsin.
Iyi ol canım hep sen bu işi biliyosun ki zaten yavas yavaş gider hedeflerimize hep birlikte ulaşır inşallahTekrardan günaydın kızlar
Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedimYağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.
Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım
AboooooKendime güveniyorum da sana daha çok güveniyorum
Hee gördüm kıskandım da ondan salladım bendedur bide sütyen çıkarayım
canım hepimizn duzeni bozuldu şu korona biterde herkes normalleşir bi an önce inşallahAhhh ahhh korona olmasaydı haftada 4 gün havuzda oluyordum ben. Geçen sene tüm yaz öyle geçmişti, vücudum çok güzel olmuştu,bu yaz kısmet olmadı.
Yok canım başkaHaticecim sen bu hafta bol bol ye kuzum.
Ben de seni ilk haftadan geçeyim.
2-3 hafta sonra zaten geçeceğim de.
Keyfini çıkar bu bir kaç haftanın canım.
PehKaptanı geçicem devrik kaptan olacak artık bn kaptan olcammmmni hagahahahga
Olsun canim sen tartını bildir haftaya eksileri görürsünZipzip- Canım birazdan tartılıp resmini çekeceğim. Yalnız biraz fazla çıktım. Geç uyandım yol yorgunluğu da var ondan mı bilemedim, biraz bekliyorum. Sadece menü sayfasına mı atıyorum yoksa her iki tarafa mı?
Selenin koltugumda gozu varmisKaptanı geçicem devrik kaptan olacak artık bn kaptan olcammmmni hagahahahga
Gitsin o başka forumlarda dolaşsınSaricivcivcikcik takima gelmiyor ki :)))
Bence böyle daha iyi :)))Olsun canim sen tartını bildir haftaya eksileri görürsün
Menu sayfasi iptal canim kullanmiyoruz burdan paylaşıyoruz her seyi
Neyse sen geldin belki yeniden gelmeye baslar takima daGitsin o başka forumlarda dolaşsınburada sopa var ceza var tabi
Soyup soyup yiycektim de 5 . 10 kilo bulamdım kv de bi tane verince suyuma sıkıp içtimYawrum o kadar limonla ancak sirke yapılır herhalde :)
Hemen diskalifiye etSelenin koltugumda gozu varmis
Ozaman takimdan atFree listede diskalifiye yok ki
Dur bakalim 56.7 ye gelsin de düşünürümOzaman takimdan at
Kolay gelsin:)Ben pırasa yapacağım canım.
Çok az bulgur ekliyeceğim içine.
Bir de tam buğday ekmeğimi de yapacağım.
Hadi bana kolay gelsin.
Hatice ne diyor bu aylın böyleJ
Iyi ol canım hep sen bu işi biliyosun ki zaten yavas yavaş gider hedeflerimize hep birlikte ulaşır inşallah
Abooooo
canım hepimizn duzeni bozuldu şu korona biterde herkes normalleşir bi an önce inşallah
Yok canım başka
Ben senin yerinde olsam elifeylulu bile atarimDur bakalim 56.7 ye gelsin de düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?