- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Kim uleyinnn bu selenSelenin koltugumda gozu varmis
İçim bir hoş oluyor, deme öyleSoyup soyup yiycektim de 5 . 10 kilo bulamdım kv de bi tane verince suyuma sıkıp içtim
Benim de içim bi hoş oluyo limon görünce o benim herşeyimİçim bir hoş oluyor, deme öyle
Hiçç Yani sana guveniyorum hatice fırtınalar estirNe diyor görüyon mu çok bekler daha
Diyetisyeni bırakma canım özellikle Moral bozukluğu vs olunca, diyetisyene gideceğim diye dikkat ediyoruz. Mutlaka git.Ay benim pazartesi randevum var diyetisyenlehiç gidesimde yok zaten verdiği listeyi de uygulamiyorum
Bende sana eşlik edeyim canımBu nasıl gaz verme şeklidir yahu hemen bi leslie yapıp geliyorum şekerim
Ne biliyim ya verdiği listeyi yapmiyorumDiyetisyeni bırakma canım özellikle Moral bozukluğu vs olunca, diyetisyene gideceğim diye dikkat ediyoruz. Mutlaka git.
Geçmiş olsun canımTekrardan günaydın kızlar
Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedimYağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.
Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım
Aaa olur mu öyle şey canım uygulamaya çalışsan bir sürü rakibin var küme düşme sonraAy benim pazartesi randevum var diyetisyenlehiç gidesimde yok zaten verdiği listeyi de uygulamiyorum
Ben senin yerinde olsam elifeylulu bile atarim
Daha iyi yanimi gördünZipzip- kaptanım benim yerim sağlamda mı, korkuyorum bu arkadaştan beni de atma teklifiyle gelebilir bir gün
Aaa sen nereyeBen senin yerinde olsam elifeylulu bile atarim
Kim uleyinnn bu selenNasıl cüret eder nasıl nasıllll
Saglam saglam merak etme sen :)))Zipzip- kaptanım benim yerim sağlamda mı, korkuyorum bu arkadaştan beni de atma teklifiyle gelebilir bir gün
Korumaya bana arkadaş çıktınSağol canımDoktor da aynı şeyi söyledi. Hem bedenin ilaca uyum sağlaması açısından hem de dediğin gibi sarkma olmaması açısından derine de biraz zaman tanı,verdiğin kiloya adapte olsun dedi.Artık biraz korucaz,biraz vericez yapıcaz bişiler kısmetse
Güzel espriKolay gelsin. Afiyet olsun. Helva falan da ye. Balık öldüğünü nasıl anlayacak, ona da yazık.
Ha ha bendeGüzel espri ama anlamak için 2 kere okumak zorında kalmak zoruma gitmedi değil
Gözünü korkutmak amac❤❤❤❤
Dünki çömezi nie bu kadar ciddiye aldın kiutanmasa tüm grubu toplicak
Taktik yanlış hocamHaticecim sen bu hafta bol bol ye kuzum.
Ben de seni ilk haftadan geçeyim.
2-3 hafta sonra zaten geçeceğim de.
Keyfini çıkar bu bir kaç haftanın canım.
Bende Leslie yapmaya gidiyorum
Hangi ata oynuyon gülümGeçmiş olsun canımsağlığın çok önemli free liste iyidir birlikte takılırız
Aaa olur mu öyle şey canım uygulamaya çalışsan bir sürü rakibin var küme düşme sonra
Anammm... Tamam canım yeter ki sen sakin olDaha iyi yanimi gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?