Vallaha sadece 2 gün uyguladımGeçmiş olsun canımsağlığın çok önemli free liste iyidir birlikte takılırız
Aaa olur mu öyle şey canım uygulamaya çalışsan bir sürü rakibin var küme düşme sonra
ben hit cardiyomu yaptımda geldim 40 dkSüper olur bak ben başlıyorum simdi canım
Nie kizSenin menülere özellikle dikkat ediyorum
Tesekur ederim kaptanimAfiyet olsun canım guzel menu
Free listeye ekleriz
Canim adim say sen yinede yuruyosun illakiKimbilir kimin kuyruğuna bastı
Ben kızı parka çıkardım hava miss gibi spor akşama kaldı inşallah
Canım balım güzel boğam(Boğalar )
@asysss 1.047
sudem34 0
@asliogretmen 0.855
@Sevgi228845500
@missadangel 0.521
madamhd 0.413
Felicio 0
@Tesnim1989 -0.302
@donashippo 0.696
@Kahvesel0.240
@Kirmizi pabuc 1.240
@incibilal 0.988
@Sevincoz -2.353
@sonngulen -1.495
Bogalarin ortalamais :%0.132
(Yengeçler )
Zipzip- 0.526
@Nidsalii0
@Hepfitim -0.112
@icell_84 0
D Dileksnr 1.262
@PAPATYAM 1.942
birbeste 0.955
@Elif Eylul0
Denp 1.852
@Zeynolin44 0.395
@birazhuzurdu2008 -0.510
@Cordeliaa 1.253
@timesinfinity0
@sleepy angel1.567
Yengeclerin ortalamasi :%0.652
sudem34 yine yengecler kazanmış
Hangi tatlıymış o sütlü sayılmayanAz okudum da mesajlari sutlu tatli olmaz demisler bir tatli icin oyle ilerlemis konusmalar :)))
Canım bakarsın yüzden de düşme oluyorsa sen yine de sözünü dinle diyetisyeninVallaha sadece 2 gün uyguladımhiç benlik değil sıkılıyorum öyle saat vs uymaya calismaktan
ben hit cardiyomu yaptımda geldim 40 dk
Nie kiz
Tesekur ederim kaptanim
Çok güzelben hit cardiyomu yaptımda geldim 40 dk
Profiterole demisler :)))Hangi tatlıymış o sütlü sayılmayan
Amin canım Allah razı olsunAa ne güzel kardrs kardes :) bursalilar çoğalıyo desenize :) bebisijiz hayırlı olsun miss kokulu ne güzel
Eh profiterol sütlü tatlı sayılmaz bence de süt katılan tatlı sadeceProfiterole demisler :)))
O olabilir orayı batırsam da sorun olmazFree listeye ekleriz
Bence bu konuyu kapatalim bizEh profiterol sütlü tatlı sayılmaz bence de süt katılan tatlı sadeceElif Eylül ne dedi acaba?
Canim adim say sen yinede yuruyosun illaki
Profiterole demisler :)))
Selam canim col sevindim yine kg.vermeneeeeebursadayim evet. Üçevlerdeyim sen nerdesin
Bende yapmak isterimnasil bir liste bu acaba
Ban yemiş
Canim cok geçmiş olsun önemli olan sağlığın
Iste akıllı kadın
(
Editöre de ban gelsinBence bu konuyu kapatalim biz
Su an sütlü tatlilarda birinci
Yok o profiterol için birşey demedi 2 kişi gelip profiterol, trileçe, tiramusu bunlar sütlü tatlı değil deyince konularına yorum yapanlara dedi, Polemikten gittiYok valla ya salıncakta sallıyorum ya da o kayarken falan oturuyorum
sayılır mı ki yoo sayılmaz
Canım yaklaşık 1000 kalorilik liste galiba güzel seçenekler var aslındaFelicio liste bu kızlar seçeneklerden istediğinizi seçip yiyebiliyorsunuz. En fazla kaç gün yapılır bilmiyorum ben 4 ya da 5 gün yaparım diye düşünüyorum.
Kazen acıklamasını yapmış zaten olayın nasıl oluyor diye.Editöre de ban gelsinsütlü tatlı diye onaylamış olay tabiki sınıflandırmadan değil iletişim eksikliğinden çıkmış maalesef
Benim nicki yazmıcan canim kendi nickini yazacaksinZipzip- kaptanım tartı çok fena çıktı. İnşaallah ödemdir kilo değildir. Yarın sabah belli olur ne olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?