Ne büyük sürpriz.(Boğalar )
asysss 1.047
@sudem34 0
@asliogretmen 0.855
@Sevgi228845500
@missadangel 0.521
madamhd 0.413
@Felicio0
Tesnim1903 -0.302
@donashippo 0.696
@Kahvesel0.240
@Kirmizi pabuc 1.240
@incibilal 0.988
@Sevincoz -2.353
@sonngulen -1.495
Bogalarin ortalamais :%0.132
(Yengeçler )
Zipzip- 0.526
N Nidsalii 0
Hepfitim -0.112
@icell_84 0
@Haticesnr 1.262
@PAPATYAM 1.942
birbeste 0.955
@Elif Eylul0
Denp 1.852
@Zeynolin44 0.395
@birazhuzurdu2008 -0.510
Cordelia 1.253
@timesinfinity0
@sleepy angel1.567
Yengeclerin ortalamasi :%0.652
@sudem34 yine yengecler kazanmış
Selam canim col sevindim yine kg.vermeneeeee
Bende yapmak isterimnasil bir liste bu acabaÖnceki takımda bir arkadaş yapıyordu arada güzel de kilo veriyordu telefona kaydetmiştim şimdi bende deneyeceğim sonra sizle de paylaşırım. Duruma göre sonraki hafta size de katılırım inşallah canım
Ban yemişYasakta var kahveye gel dicektim
Canim cok geçmiş olsun önemli olan sağlığınTekrardan günaydın kızlar
Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedimYağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.
Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım
Iste akıllı kadınEvet bugünkü ev temizligini esime yaptırdım oh şimdi çayımı içeyim yarına allah büyük
@Elif Eylul sutlu tatlilarda polemikten ban yemis :)
Evet canım 3. Daha 47 günlükMerhaba ne güzelmiş başlık yazın
21
bayıldım
Allah bağışlasın benim de aynı senin gibi ...
Bende bursa'dayım elif Eylül ablam olurSelam canim col sevindim yine kg.vermeneeeeebursadayim evet. Üçevlerdeyim sen nerdesin
Bende yapmak isterimnasil bir liste bu acaba
Ban yemiş
Canim cok geçmiş olsun önemli olan sağlığın
Iste akıllı kadın
(
Geçmiş olsun canım. İnşallah beraber sağlıkla zayıflarız.Tekrardan günaydın kızlar
Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedimYağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.
Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım
Her sey insana bisey katiyo bu da bana konu ne olursa olsun sagligimdan vazgecmemem gerektiğini katti. Ders oldu bi daha da hicbi sey icin sagligimdan vazgecmem sporla saglikli beslenmeyle devam her ne yaparsam.Aa çok ayıp çok, kaptanım rencide olmasın pişman olmamandan
Hayırlısı olsun bakalım kuzum. Bir de yemeden çalışmayı denersin belki bu sefer tutabilir, değişik şeyler denemek lazım :))
Saricivcivcikcik takima gelmiyor ki :)))
Düşündüm de takım gözümü korkutuyo kendimle beraber takimi da batiririm görürsünüzNeyse sen geldin belki yeniden gelmeye baslar takima da
Fazla tatli konuşmuştur:))))İnsan tatlı konusunda nasıl ban yer ya
Isıtan olur elbetKış günü usuyeceksiniz çıkarıp durmayın şunları
Senin menülere özellikle dikkat ediyorumSabah 9.30
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 10.00
Bir çay bardagi kavrulmamış çerez
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin yarim salatalik 2 dal marul 2 dal dereotu bir bardak süt 1 dilim mercimek ekmegi
Saat 15.20
4 yk yoğurt 2 yk yulaf 6 yk et sote bir kase yeşillik salatası 1 bardak şekersiz kaysı hoşafı
Şimdilik 2.5 lt su içildi 3 e tamamlanacak
Egzeesizlerimi bitince yazarım:)
Kız 4e karşı bir haksız rekabet olmadı mı azıcıkBu sefer sırt sırta vericez
Sakın asla yakalanmak yok
Daha dün gelmiş çömez
Rüyasında görür o
Bence de biz dört kişiyiz sen benmadamhd ve Tesnim1903
Günaydın
Geçersin
89 çeşit yemek denedim 2 ayda
Haftanın çoğunu spor yapınca 4 gün kesmedi
Salla sallaDenp i geç bende sallycam
Gözün aydın
40 kilo verdin hem sarkma da olmaz vücudun yeni kiloya da alisir sporunu yap diyetini yap koruma gibi düşün
Canım önce sağlık kendine dikkat et yavaş yavaş verirsin kilolarınıTekrardan günaydın kızlar
Canım ben de Esentepe 'de misafirimSelam canim col sevindim yine kg.vermeneeeeebursadayim evet. Üçevlerdeyim sen nerdesin
Bende yapmak isterimnasil bir liste bu acaba
Ban yemiş
Canim cok geçmiş olsun önemli olan sağlığın
Iste akıllı kadın
(
Oy maşallah allah bağışlasın..Evet canım 3. Daha 47 günlükseninde evlatlarını Allah bağışlasın inşaallah
Gerçek ablan yani???Bende bursa'dayım elif Eylül ablam olur
Afiyet olsun canım guzel menuSabah 9.30
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 10.00
Bir çay bardagi kavrulmamış çerez
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin yarim salatalik 2 dal marul 2 dal dereotu bir bardak süt 1 dilim mercimek ekmegi
Saat 15.20
4 yk yoğurt 2 yk yulaf 6 yk et sote bir kase yeşillik salatası 1 bardak şekersiz kaysı hoşafı
Şimdilik 2.5 lt su içildi 3 e tamamlanacak
Egzeesizlerimi bitince yazarım:)
Free listeye eklerizDüşündüm de takım gözümü korkutuyo kendimle beraber takimi da batiririm görürsünüz
Başlık sorun değil canım yapabilirsin. Evet gerçek ablam.Canım önce sağlık kendine dikkat et yavaş yavaş verirsin kilolarını
Canım ben de Esentepe 'de misafirim
Oy maşallah allah bağışlasın..ben de sonra bi ara başlığımı öyle yapsam senin için bir sıkıntı olur mu?
Gerçek ablan yani???
Aa ne güzel kardrs kardes :) bursalilar çoğalıyo desenize :) bebisijiz hayırlı olsun miss kokulu ne güzelBende bursa'dayım elif Eylül ablam olur
Kimbilir kimin kuyruğuna bastı@Elif Eylul niye banlandi şimdi
Ben kızı parka çıkardım hava miss gibi spor akşama kaldı inşallahKorumaya bana arkadaş çıktın
Güzel espriçok tatlısın
Ha ha bende @missadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştımhani balık ayran olmaz muhabbeti filan aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton
Gözünü korkutmak amac
Taktik yanlış hocamlimon yağ yaktırır
Bende Leslie yapmaya gidiyorumbir uğrayim dedim madamhd Tesnim1903 hadin kızlar @sonngulen
Bu çömez çok konuşuyor
Hangi ata oynuyon gülümbalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?