At demeyelim biz onaKorumaya bana arkadaş çıktın
Güzel espriçok tatlısın
Ha ha bendemissadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştım hani balık ayran olmaz muhabbeti filan aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton
Gözünü korkutmak amac
Taktik yanlış hocamlimon yağ yaktırır
Bende Leslie yapmaya gidiyorumbir uğrayim dedim madamhd @Tesnim1989 hadin kızlar sonngulen
Bu çömez çok konuşuyor
Hangi ata oynuyon gülümbalım
O değil 4 boğaAt demeyelim biz ona
Benim tarafım bellişimdi sudem balım ve Songül balımı bir arada bulmuşken kalbim başka tarafı kaldırmaz
Anca işte yengeç aradan kaçıp bitişe yaklaşırsa dört tarafı tutmuş olmuşsunuzO değil 4 boğabir yengeç e karşı
Sağ ol canımm,hepimiz hep iyi olalım inşallah,önce sağlıkIyi ol canım hep sen bu işi biliyosun ki zaten yavas yavaş gider hedeflerimize hep birlikte ulaşır inşallah
Aynen canımm,çok da free olmadan tatlı tatlı takılcam inşallah siz değerli mezun arkadaşlarımlaGeçmiş olsun canımsağlığın çok önemli free liste iyidir birlikte takılırız
Değerli mezun arkadaşlarımla takılmak benim için şereftir efenimmKorumaya bana arkadaş çıktın
Güzel espriçok tatlısın
Ha ha bendemissadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştım hani balık ayran olmaz muhabbeti filan aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton
Kafam cok dolu su an musait olunca hesaplasam olur mu canimElif ya meraktayim geçen haftaki boğa kapismasi devam etseydi yine mi mağlup olacaktık
Kaba hesapla bildirim yapan üzerinde
Gerci bizde geçen hafta kilo veren 4 kişiydi 2 si geri 3 kilo aldı
Polemikten@Elif Eylul niye banlandi şimdi
Gittim buldum canimPolemikten
Evet 2 günmüş öyle dedi iyiyim canım sen nasılsınGittim buldum canim
2 gun mu surer acaba ikinci bani oldu
Hosgeldin bu arada nasilsin
Tamam canım ulasirim bir ara instagramdan :))Evet 2 günmüş öyle dedi iyiyim canım sen nasılsın
Sen kendi kendini imha etmişsin bileBen senin yerinde olsam elifeylulu bile atarim
Küçük bir yürüyüş yaptım ben de canım, inşallah akşama da yaparım biseyler, korksun bizdenKorumaya bana arkadaş çıktın
Güzel espriçok tatlısın
Gözünü korkutmak amac
Taktik yanlış hocamlimon yağ yaktırır
Bende Leslie yapmaya gidiyorumbir uğrayim dedim madamhd @Tesnim1989 hadin kızlar sonngulen
Bu çömez çok konuşuyor
Hangi ata oynuyon gülümbalım
İşte bu yaaa, en büyük destekcimAt demeyelim biz ona
Benim tarafım bellişimdi sudem balım ve Songül balımı bir arada bulmuşken kalbim başka tarafı kaldırmaz
Sağ ol canımm,hepimiz hep iyi olalım inşallah,önce sağlıkİnşallah canım o hedeflere hep beraber ulaşacağızzz
Dedim ona o kadar uslu uslu otur yerinde diye@Elif Eylul sutlu tatlilarda polemikten ban yemis :)
Merhaba ne güzelmiş başlık yazınEvet 2 günmüş öyle dedi iyiyim canım sen nasılsın
Az okudum da mesajlari sutlu tatli olmaz demisler bir tatli icin oyle ilerlemis konusmalar :)))İnsan tatlı konusunda nasıl ban yer ya
Azcik şakacı yaİnsan tatlı konusunda nasıl ban yer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?