Eğer o 4 bin adımı başka telefondan kaydedildiyse birlikte atabiliyoruz Ama diğer türlü sadece ekran resmiCanım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/
Sadece resimli olan geçerli.Canım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/
Tamam canım, ben tam bilemedim bugünlük böyle olsun. Artık yarın yedekle falan gezerim.Hayır canım üzgünüm
Yarışma ama eşinin telefonunu kullan iki farklı resim atan oldu daha önce.
Yarın alabilir misin saat?
Neyse böyle olsun canım zaten saat geliyor. Yarın yedek telefon vs bakacağım bir çaresineSadece resimli olan geçerli.
Kendinin ki şarjda iken başka tel kullan.
Yedek batarya filan yok mu batarya ya takip cebine koysan çok mu çıkar
Artık irdeleme,irdeledikçe daha da doğru noktalara parmak basıosun,tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorumRica ederim canım çok mutlu oldum olumlu dönüşüne :))) Kararsızlığın sebebi işte mükemmeli arıyorsun o mu daha iyii bu mu? Nerede okumuştum mükemmeliyetçiliğin aslında iyi bir şey değil sorun olduğunu. Belki bunun psikolojideki özü; yaptıklarının dışarıdan nasıl görüleceği ve hep takdir görme, beğenilme arzusu da olabilir. Eleştiriye kapalı olmak, hata yapmamak vs olabilir. Ne çok irdeledim be.
İki saat yazdığımın sadedine gelirsek biraz salla yawrum. Devlet yönetmiyorsan, borsada şirket yönetmiyorsan az biraz rahat ol kuzum bu ne hesap kitap aaa :)))
Tamam canım boğamNeyse böyle olsun canım zaten saat geliyor. Yarın yedek telefon vs bakacağım bir çaresine
Atomu parçalamıyoruz kısmına bayıldimArtık irdeleme,irdeledikçe daha da doğru noktalara parmak basıosun,tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorumMükemmeliyetçilik bence de bir problem benim yıllardır çözmeye çalıştığım.Sebeplerini de biliyorum, takıldığım yanlış noktaları da.Zamanında yardım da aldım bu konuda ama bilmesi çözmeye yetmiyor her zaman Böyle denk gelip okuyunca hoşuma gitti.Bilinçaltımın da hoşuna gider inşallah
Evttttt sallayalım gitsinn,atomu parçalamıyoruz sonuçtaYaşasın basit düşünmek
Ben bizi destekliyorumİyi akşamlar
sudem34 balım bana kızacak hep arazi diye
Adım yarışı içindeki challegemız ve takımlar
şu şekilde
sudem34 takımı kendisi dahil
sonngulen @asliogretmen enerji_kusagi @Felicio
@Denp takımı kendisi dahil
@Haticesnr @Zeynolin44 @incibilalZipzip-
Belirtmekte fayda buluyorum @Haticesnr benim özel rakibimçok güzel adım attığı için daha önce gözüme kestirmiştim
hepinizden challenge için destek ve yorum bekliyorumSizde kazanmasını istediğiniz grubu belirterek destekleyebilirsiniz
YaaaaaAtomu parçalamıyoruz kısmına bayıldim
Ben sana bayılıyorum zaten
Afiyet olsun canım,güzel menü.Sadece son ara öğün biraz saat olarak geç olmuş o kadar.Bugünkü menü kahvaltı resimde saat 12.00 da
Öğlen yemeği 16.00
1 dilim tam buğday ekmegı
7 kaşık kıymalı karnıbahar
Bır kase yoğurt
Salata
Ara 17.30
Nescafe
5.6 adet cekırdek
2 çubuk kraker
Akşam 18.30
Detoks suyu
3 çiğköfte kıvırcıklı
Ara 21.00
2 mandalina çeyrek armut
2 litre su
Yemicektım de sırf çocuklarda yesin dıye benden gördükçe iştaha geliyorlarAfiyet olsun canım,güzel menü.Sadece son ara öğün biraz saat olarak geç olmuş o kadar.
Çok tatlısın biliyorsun dimi, bildiğin halde neden yap(a)mıyorsun, irdelemek yok, uygulamak yok bayan ukalacım, şimdi lazım gelen güzel bir kötek öyleyse totoya doğru. Bunu hem hakettin hemde bölgesel incelme olabilir; denemek lazım, bilim böyle böyle ilerliyor işteArtık irdeleme,irdeledikçe daha da doğru noktalara parmak basıosun,tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorumMükemmeliyetçilik bence de bir problem benim yıllardır çözmeye çalıştığım.Sebeplerini de biliyorum, takıldığım yanlış noktaları da.Zamanında yardım da aldım bu konuda ama bilmesi çözmeye yetmiyor her zaman Böyle denk gelip okuyunca hoşuma gitti.Bilinçaltımın da hoşuna gider inşallah
Evttttt sallayalım gitsinn,atomu parçalamıyoruz sonuçtaYaşasın basit düşünmek
AyyYaaaaaBu akşam kendini iyi hisset akşamı oldu hehe Hele sana bayılmayannn mı var boğalarınn başı ,takımın baş tacı ❤
Uygulamaya çalışıyorum canım hemen dövme yafÇok tatlısın biliyorsun dimi, bildiğin halde neden yap(a)mıyorsun, irdelemek yok, uygulamak yok bayan ukalacım, şimdi lazım gelen güzel bir kötek öyleyse totoya doğru. Bunu hem hakettin hemde bölgesel incelme olabilir; denemek lazım, bilim böyle böyle ilerliyor işte
Sana kalple bakan gözler ❤Tamam canım boğam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?