Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/
Sadece resimli olan geçerli.

Kendinin ki şarjda iken başka tel kullan.

Yedek batarya filan yok mu batarya ya takip cebine koysan çok mu çıkar

Sadece resimli olan geçerli.

Kendinin ki şarjda iken başka tel kullan.

Yedek batarya filan yok mu batarya ya takip cebine koysan çok mu çıkar
Neyse böyle olsun canım zaten saat geliyor. Yarın yedek telefon vs bakacağım bir çaresine

Artık irdeleme,irdeledikçe daha da doğru noktalara parmak basıosun,tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum Mükemmeliyetçilik bence de bir problem benim yıllardır çözmeye çalıştığım.Sebeplerini de biliyorum, takıldığım yanlış noktaları da.Zamanında yardım da aldım bu konuda ama bilmesi çözmeye yetmiyor her zamanBöyle denk gelip okuyunca hoşuma gitti.Bilinçaltımın da hoşuna gider inşallah
Evttttt sallayalım gitsinn,atomu parçalamıyoruz sonuçta Yaşasın basit düşünmek

Atomu parçalamıyoruz kısmına bayıldim
Ben sana bayılıyorum zaten

Ben bizi destekliyorum

Bugünkü menü kahvaltı resimde saat 12.00 da
Öğlen yemeği 16.00
1 dilim tam buğday ekmegı
7 kaşık kıymalı karnıbahar
Bır kase yoğurt
Salata
Ara 17.30
Nescafe
5.6 adet cekırdek
2 çubuk kraker
Akşam 18.30
Detoks suyu
3 çiğköfte kıvırcıklı
Ara 21.00
2 mandalina çeyrek armut
2 litre su
Z zipzip kaptanım

Eklentiler

• IMG_20201227_121900.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Afiyet olsun canım,güzel menü.Sadece son ara öğün biraz saat olarak geç olmuş o kadar.

Çok tatlısın biliyorsun dimi, bildiğin halde neden yap(a)mıyorsun, irdelemek yok, uygulamak yok bayan ukalacım, şimdi lazım gelen güzel bir kötek öyleyse totoya doğru. Bunu hem hakettin hemde bölgesel incelme olabilir; denemek lazım, bilim böyle böyle ilerliyor işte

Uygulamaya çalışıyorum canım hemen dövme yaf Bak kafamda vardı gene saçmasapan bişiler,yüksek dozda yazdıklarını okuyup kendimi telkin ettim.İyi ya da kötü bi karar ver kabullen geç diyorum kendimeee yarım saattir.Bunun karşılığı kötek olmamalı amaaa zayıflatırsa kabullenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…