Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Off bee.... Amma karışmış kafan ve hayatın canım. Öncelikle Allah sabır versin, güç kuvvet versin sana. Şimdi annen ne durumda peki? Keşke çocuklara bakacak birisi olsa. Kayınvalide felç, anne hasta. Eşin doğuyu istemiyor. Burayı tek karıştıran senin içindeki okuma arzun. Keşke herşey istediğimiz gibi muntazam gitse ama gitmiyor, çoğu planlar hayatımıza uymuyor. Benimde üzülerek vazgeçtiğim çok şeyler oldu. Hayat buna zorluyor. Çocuklara bakarken ders çalışırsın, ilk sınavda olmasa bile (olabilirde), 2. Sınavda iyi bir puan alırsın buna inanıyorum. Ama doğuya atama çıkarsa ne olacak.Atama çıkarsa ve bu ev kendinizin ise orada kiraya gitsen, sıfır veya temiz 2.el 3-5 eşya alıp gelirken satılabilir, taşımaya değmez zaten. Ama çocuklara kim bakacak. Bakıcı tutsan devlet desteği vardı sanırım araştırmak lazım. Kreşe versen ikisini, bu sefer kira kreş gider çok mu olacak, çalıştığına değmeyebilir. Eşin ne diyor canım.

Şansına hep son anda ciddi olaylar yaşamışsın, elinde değilki... Belki vazgeçip başka bir iş düşünebilirsin en kolayı bu olur galiba. Atama, taşınma, çocuklar zor olacak, gözün kesiyorsa vazgeçme ama kaldıramam diyorsan yeni şeyler bulman lazım. Eşinin geliri iyiyse çocuklara yönel kpss yi şimdilik ötele, gün doğmadan neler doğar bilmiyoruz. Benimde kafam karıştı ha... Biraz daha düşünelim bakalım.

Guzel eksi görmüşsün tebrik ederim canım ❤

Tunaydin ❤

Artin cok degil cumaya 60 i goreceksin

Gunaydin canim artın cok değil cumaya eksilerle bekliyorum

Olsun canim odemde olsa gitmesi guzel
Hep böyle oluyor kaptanım. Pazartesi+ cumada birkaç yüz gr - Ama öyle yada böyle ben bu kilolardan kurtulacağım. Önceleri ufak tefek birşeyler atıstırıyordum ama bu hafta sonu kaçamak yapmadım. Ben kilolardan daha inatçıyım.

Canım öncelikle yaşadığın tüm aksilikler ve hastalıklar için çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Cevap vermeye en sondan başlayacağım, asla vazgeçmemelisin. Geleceğin ne getireceğini asla bilemeyiz, her zaman seçeneklerin olsun. Sen yine gir sınavına, elinden geleni yap. Puanını aldıktan sonra o zamanki şartlara göre yine oturur eşinle karar verirsiniz. Ama ortada henüz net bir şey yokken doğuya mı gideceğim, buraya atabilir miyim sorularını çıkar at kafandan. Kimseye ikinci çocuk için akıl verecek değilim ama kendi adıma ben senin durumunda olsam ikinci çocuğu çok istiyor olsam bile ertelerdim, önceliği sınava verirdim. Atanırsam o zaman yapardım, atanmazsam yine o zaman yapardım. Ev iş ve cocuk kolay değil ama yapılmayacak bir şey de değil. Maaşın olduğunda yardımcı falan da ayarlayıp üstesinden gelirsin.

Gelelim yaşadığın olumsuzluklara, sadece sen yaşamıyorsun bunu. Birçoğumuz çok zor yollardan geçtik. Liseye başladığımdan beri hep engellerle karşılaştım ama bugün akademisyenlik yapıyorum. Okurken bunun hayalini bile kurmamıştım oysa ki, karşılaştığım engeller yolumu buraya çıkardı. Yani demem o ki bazen planlamadığımız şeyler bizim planlarımızdan daha iyi olabiliyor ve bizi daha mutlu ediyor. Dersen ki sen nelerle karşılaştın, istersen anlatırım.

aynen canım ama daha 13.000 deyim

Kahvaltı hazırla yıka.
Öğlen e çorba çocuğa meyve derken öğlen oldu.
Akşama kadar da ders var.
Kolay gelsin
Adımda atamazsın sen bugün
Teşekkür ederim canım benim beni hatice nin 30 binli adımları çarptı bence tüm ayarlarım bozuldu, nerelerde yürüyor, hiç otur muyor mu bu kadın ya D Dileksnr
Oturuyorum canım olurmu oğlum derse gircek 5 dakikaya 6 ya kadar oturcam
Ben cuma paylaşırım yine
Inşallah hedefine ulaşırsın
Ay kimler gelmiş kimler hoşgeldin

Kaptanım biz grupça perşembe yapıp yılbaşından etkilenmesek mi

Hosbuldum hatce nasilsin

Hadi gözün aydın
Pazar pazar geçtin beni

Wc nin etkisi vardir canim daha cumartesi beni gecmistin :)))

Çook gecmis olsun annene Allah sifa versin

Hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey gönlünce olur
saol kaptanim.
Hakkında hayırlısı canım. Anneciğine Allah şifa versin.
amin canim.tsk ederim.
bende senin gibi düsünüyorum.sinava hazirlandiktan sonra hamile kalsam ataninca da izne ciksam 2 sene cok iyi olut.o zamana kadar da doğu süresi dolar.hayal iste hep.ama esim olmaz.düzen kurmuşuz diyor.hakli da.neyse simdilik ufaktan calisim.olmazsa girmem.
evet cok fedakârlik gerekiyor.geceleri uyumicam belkide.o sorin degil de.cocugun vaktinden calisyorum onun en cok ilgi bekleyen zamanlarinda.vicdanim rahat etmiyor.üzülüyorum.
temelim.var.ama ara verdim 4 sene.unuttum cogu seyi.cok calismak lazim.
senin bransin ne bu arada?çocuğun yokken bian evvel atan.sonrasi zor cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…