Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

allah kabul etsin canım inşallah rabbim acil şifa verir nerde hasta yatan varsa hepsine rabbim şifa versin...

al sana al alsanaalsanasmile laelaelaelaelae laelaelaelaelae

günaydın 6. takımın çıtırlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.

gözdem gelmiş Şeniz hoşgeldin bitanem geçmiş olsun inşallah enkısa zamanda iyileşirsin tatlım

Günaydınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ooyyy kıyamam sanaaa gel sen benim şefkat dolu kollarıma saçını okşayayım annemmm olumunekankayizsmile

bakıyorumda seksi gecelik konusu herkesin ilgisini çekmiş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

iveett :asigim:

nazcım ellerine saglık canım tablo çok güzel olmuş inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız bayramda bende hemen hatırlatma yapayım bayrama 26 gün 15:36 dakika kaldı kızlarrrr delikafadulden

allah iyiliğini versin bizi gazamı geitiriyon neeee delikafadulden

Şeniz olumunekankayizsmile :içelim:

ne oldu yurtdışı işi karar verdimi berkan ismi berkan dı diye hatırlıyorum.sormucam sormucam yarasını deşmicem diyorum ama ne yapayım merak ettim.

meraklııııııııııı meraklıııııııııııııııııııı lülülülülülü lülülülülülü

ne oldu yurtdışı işi karar verdimi berkan ismi berkan dı diye hatırlıyorum.sormucam sormucam yarasını deşmicem diyorum ama ne yapayım merak ettim.

anam berkan yurtdışınamı gidecekmiş ....................alsanaalsanasmile

Sağol denizimmm buradayımki artık hep kısmetseee sositososito
Aahahahaha elif sen siteden ne çaldın bakayım :lepi:
Amann ne ayıpppppppppppp naniknanik:dilcikar:

anacım ne yapyım kendimde dahil hepimizin gazlanması gerek bayrama şunun şurasında ne kaldı 26 gün 1553 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Evet mantıklı ben duşa girip sokağa fırlıyım tekrardan bu akşam :jeyyar:

Muckssssssss Şeniz özledim nazlışımı olumunekankayizsmile

bende seni özledim cadı . aman sıcak tut kendini üşütme daha fazla sakın bol bol ıhlamur iç . nane limon kaynat orda imkanın varsa iğleş bir an önce olumunekankayizsmile

günaydın kızlar,muhabbetiniz bol olsun

benim felaket başım ağrıyo,sabahtan beri hapşırıp duruyorum,üstelik donuyorum,ufoyu yaktım içine düşecem nerdeyse,duştan sonra saçımı kurutup yatmayı bi türlü öğrenemedim,sanırım onun etkisi yavaş yavaş ortaya çıkıyo

bu arada gözdemim geçmiş olsun kuzuopuyorumnanaktan

Sürüncemede, 1,5 ay süre istemiş işverenlerden o ara iş bulabilirse gitmeyecekmiş, bizde ayrılamadık, ama devamda edemiyoruz, ortadamıyız bilmiyorum bilmiyorumkismile

bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki

önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım

Takım olarak hastalıktan dökülüyoruz sempatiksalakcinni
Sana kocan bakıyordur yavruşum, bana kimse bakmıyoooooooooooooor, annemde ablamda gülüyor ben ağlarken çok komik oluyormuşum yerde tepinirken

günaydın safinazcımŞeniz tatlım ben de antalyadaki seminerden korkuyorum side de idi oteli beğenmeyip değiştirmişler kemerde olacak şimdi otel harika görünüyor tabi yaz dönemi bittiği için açık büfe daha da zararlı denize girmeyince..fitness e de gidemem herhalde orada akşama kadar derste olacağım sonra da arkadaşlarla görüşürüz..uzun süredir görmediğim arkadaşlarım falan olacak..ama ben ipin ucunu kaçırmamyı planlıyorum tabi bukadar emeğim çöpe gitmesin..

orası öylede safişcim bide en azından birkaç saat üstümüzde kalsa
diyorum o gecelikler
sorma yaa bazen beni delirtiyor eskiden heç bu kadar kıskanç değildi
40 yaşına yaklaştıya onun sendromu bide görenler yenge hanım baya
zayıflamış çok iyi olmuş hocam sende zayıflasana diyor hepten kuduruyo
bana bir şart koştu beyefendi 60 kiloya düşersem beni yanında
gezdirmiycekmiş beni ve onu yan yana görenler eşi değilde kızı
olduğumu düşünürmüş :roflol: :roflol: tehdit yani
Allah kabul etsin cnm sanada acil şifalar versin
günaydın 6. takımın çıtırlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.

gözdem gelmiş Şeniz hoşgeldin bitanem geçmiş olsun inşallah enkısa zamanda iyileşirsin tatlım
günaydın cnm opuyorumnanaktan
bakıyorumda seksi gecelik konusu herkesin ilgisini çekmiş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
aynen :jeyyar: hep hayal etmişimdir geceliği giyince sabaha kadar onla kalmayı
ama :1no2:

çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan

anacım ne yapyım kendimde dahil hepimizin gazlanması gerek bayrama şunun şurasında ne kaldı 26 gün 1553 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yaaa dimi ne kaldıki bayrama böyle giderse bize hergün bayram olacak sempatiksalakcinni

insan böyle dakikaları saatleri saniyeleri saysa kafayı yer yaaa sempatiksalakcinni

kesin huniyi takardıkkkk sempatiksalakcinni

Evet mantıklı ben duşa girip sokağa fırlıyım tekrardan bu akşam :jeyyar:

evet evet kesinlikleee alsanaalsanasmile

günaydıııııııınnnnnnn sanırım senide soğuk algınlığı esir alıyor yavaştan güzelim mafoldumben

sonra da bayramda hepimiz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

Sürüncemede, 1,5 ay süre istemiş işverenlerden o ara iş bulabilirse gitmeyecekmiş, bizde ayrılamadık, ama devamda edemiyoruz, ortadamıyız bilmiyorum bilmiyorumkismile

hakkında hayırlısı ne ise o olsun cadıcık opuyorumnanaktan

bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki

önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım

aynen bendeeeee :çok üzgünüm:

Takım olarak hastalıktan dökülüyoruz sempatiksalakcinni
Sana kocan bakıyordur yavruşum, bana kimse bakmıyoooooooooooooor, annemde ablamda gülüyor ben ağlarken çok komik oluyormuşum yerde tepinirken

diyom ben sana bakarım annem kızımla birlikte bakarım sanaaaaa
kızımın odasında yer yaparım sana hem canında sıkılmazzz benim minik cadım ablaları çok sever hem gel sen bana opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tüm hasta olan arkadaşlaraopuyorumnanaktan

sağol cnaım darısı başına

şaka tabisiiiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…