Bu arada ben nazonun annesi için dün akşam 8 tane yasin okudum, ama çok komikti halim, başımda ateşim düşsün diye sirkeli bez, boğazım kurudukça arada portakal suyu yudumlayarak oldukça güç okuyabildim, rabbim hastaların duasını daha çabuk kabul edermiş :kedi: allahım kabul etsin inşallah da arkadaşımızın annesi iyileşsin :Saruboceq:
Bu arada nazlım, denizciğim, safişim alın bakalımmmm sizeeeeeeeeee lülülülülülü
günaydın 6. takımın çıtırlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.
gözdem gelmiş Şeniz hoşgeldin bitanem geçmiş olsun inşallah enkısa zamanda iyileşirsin tatlım
Dün akşam eve gidip birde ''bana kimse bakmıyor, kimse benimle ilgilenmiyor, ölüyorum burada, maşallah herkes keyfinde'' diye yere oturup ağladım, hemde tepine tepine ellerimi vura vura :kedi: herkesle küsüm evde, ben hastayım onlar gülüyor bana ben ellerimi vurup ağlarken senağlama
bakıyorumda seksi gecelik konusu herkesin ilgisini çekmiş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
nazcım ellerine saglık canım tablo çok güzel olmuş inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız bayramda bende hemen hatırlatma yapayım bayrama 26 gün 15:36 dakika kaldı kızlarrrr delikafadulden
Şeniz olumunekankayizsmile :içelim:
ne oldu yurtdışı işi karar verdimi berkan ismi berkan dı diye hatırlıyorum.sormucam sormucam yarasını deşmicem diyorum ama ne yapayım merak ettim.
ne oldu yurtdışı işi karar verdimi berkan ismi berkan dı diye hatırlıyorum.sormucam sormucam yarasını deşmicem diyorum ama ne yapayım merak ettim.
Sağol denizimmm buradayımki artık hep kısmetseee sositososito
Aahahahaha elif sen siteden ne çaldın bakayım :lepi:
Amann ne ayıpppppppppppp naniknanik:dilcikar:
allah kabul etsin canım inşallah rabbim acil şifa verir nerde hasta yatan varsa hepsine rabbim şifa versin...
al sana al alsanaalsanasmile laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Günaydınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
ooyyy kıyamam sanaaa gel sen benim şefkat dolu kollarıma saçını okşayayım annemmm olumunekankayizsmile
iveett:asigim:
allah iyiliğini versin bizi gazamı geitiriyon neeee delikafadulden
gözdoşum günaydın gülüm nasılsın
günaydın fıstıkçıklar
simoşum ah cadıcım aferin sana , bugünde bir duşa gir çık dışarı bak ne güzel olcanlmaz:
nazlişkom hadi bakalım inşallah utandırmam kendimi size karşı :kedi:
Muckssssssss Şeniz özledim nazlışımı olumunekankayizsmile
Evet mantıklı ben duşa girip sokağa fırlıyım tekrardan bu akşam :jeyyar:
insan böyle dakikaları saatleri saniyeleri saysa kafayı yer yaaa sempatiksalakcinni
günaydın kızlar,muhabbetiniz bol olsun
benim felaket başım ağrıyo,sabahtan beri hapşırıp duruyorum,üstelik donuyorum,ufoyu yaktım içine düşecem nerdeyse,duştan sonra saçımı kurutup yatmayı bi türlü öğrenemedim,sanırım onun etkisi yavaş yavaş ortaya çıkıyo
bu arada gözdemim geçmiş olsun kuzuopuyorumnanaktan
benim felaket başım ağrıyo,sabahtan beri hapşırıp duruyorum,üstelik donuyorum,ufoyu yaktım içine düşecem nerdeyse,duştan sonra saçımı kurutup yatmayı bi türlü öğrenemedim,sanırım onun etkisi yavaş yavaş ortaya çıkıyo
günaydın opuyorumnanaktan
orası öylede safişcim bide en azından birkaç saat üstümüzde kalsaGünaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bu gün.....
hoşgeldin ablaaaa kesinlikle katılıyorum sana opuyorumnanaktan
ne uyuz bir durum dimilmaz:
zilancım alemim ben canım laelaelaelaelae laelaelaelaelae
kesinlikle bizde şaşırdık zaten bu beslenme şekline :1shok:
yok canım giymesi ayrı zevk çıkması ayrı kaydirigubbakcemile3 :asigim:
woowww eşin baya kıskanç olsa gerek delikafadulden
antalya yolcusu nasılsın bakalım seminerde kendini kaybetme sakın.... sempatiksalakcinni
hımmmm o yüzdenmi bütün gün saçma sapan şeyler yedin güzelim yaaaa sen en iyisi bugün itibari ile başla montiye kaydirigubbakcemile5
Günaydın zilaannnn....
Nazlım kapmış çiçekleri
tamam nazlım kaldırdık kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
aaayyyy 59 a bişi kalmamışki semineride başarı ile atlattınmı düzenli bir şekilde gerisi gelir bence tatlım.....
Allah kabul etsin cnm sanada acil şifalar versinBu arada ben nazonun annesi için dün akşam 8 tane yasin okudum, ama çok komikti halim, başımda ateşim düşsün diye sirkeli bez, boğazım kurudukça arada portakal suyu yudumlayarak oldukça güç okuyabildim, rabbim hastaların duasını daha çabuk kabul edermiş :kedi: allahım kabul etsin inşallah da arkadaşımızın annesi iyileşsin :Saruboceq:
Bu arada nazlım, denizciğim, safişim alın bakalımmmm sizeeeeeeeeee lülülülülülü
günaydın cnm opuyorumnanaktangünaydın 6. takımın çıtırlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.
gözdem gelmiş Şeniz hoşgeldin bitanem geçmiş olsun inşallah enkısa zamanda iyileşirsin tatlım
aynen :jeyyar: hep hayal etmişimdir geceliği giyince sabaha kadar onla kalmayıbakıyorumda seksi gecelik konusu herkesin ilgisini çekmiş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
anacım ne yapyım kendimde dahil hepimizin gazlanması gerek bayrama şunun şurasında ne kaldı 26 gün 1553 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
insan böyle dakikaları saatleri saniyeleri saysa kafayı yer yaaa sempatiksalakcinni
Evet mantıklı ben duşa girip sokağa fırlıyım tekrardan bu akşam :jeyyar:
sonra da bayramda hepimiz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günaydın opuyorumnanaktan
Sürüncemede, 1,5 ay süre istemiş işverenlerden o ara iş bulabilirse gitmeyecekmiş, bizde ayrılamadık, ama devamda edemiyoruz, ortadamıyız bilmiyorum bilmiyorumkismile
bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki
önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım
Takım olarak hastalıktan dökülüyoruz sempatiksalakcinni
Sana kocan bakıyordur yavruşum, bana kimse bakmıyoooooooooooooor, annemde ablamda gülüyor ben ağlarken çok komik oluyormuşum yerde tepinirken
geçmiş olsun tüm hasta olan arkadaşlaraopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?