- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen onu bunu birakta listeye ben giriyorum sen ona şaşir aslinda2020 de son kez görüyorsun şekerim. Doya doya mutlu ol bu hafta.bir daha goremeyeceksin nasılsa
Yes tabi. Issız kaldık. Bir daha banlanma. Bu burda iyiyiz. He de geç.Hosbuldum şerbetlibeni sormussun özledinmi beni
Özelden yazsana ney sütlü ney şerbetli merak ettim.Hosbuldum şerbetlibeni sormussun özledinmi beni
Sana icerden tespih getirdim amaYes tabi. Issız kaldık. Bir daha banlanma. Bu burda iyiyiz. He de geç.
Sana icerden tespih getirdim ama
Hoş buldum canım cok şükür iyiyim sen nasılsinCanimmm nasilsin hosgeldin
Iyiyim canım bende nezaman geliyosun listeyeHoş buldum canım cok şükür iyiyim sen nasılsin
Civcivim ben geldim ertesi gün kendimi tartı bildirimi yaparken buldum, 24 saat sürmeden listedeyimSimdilik free listede takilayim diyorum canimsen listede misin su an? Ortlamayi etkiliyo musun yani
Iyiyim siz nasılsınız Meryem ablacım cok değil birazcık şişko olmuş olabilirimTatlım hoş geldin.Nasılsın Alvillam nolur şişko oldum de
Yaa ben öyle sayfada geziniyodum kimler var kimler yok diye şu ara kendimce diyet yapıyorum ama buranın sorumluluğunu alamam diye düşünüyorumIyiyim canım bende nezaman geliyosun listeye
Yawrum sen yediklerini unuttuğun için kilo aldığını mı ima ediyorsunAyy inanmiyorum enerci bunlari hatırlıyo musun gerçekten. Allahim enercinin hafizasindan ben de istiyorum amin
Ben dun ne yedigimi hatirlamak icin 10 dk düşünüyorum bacim masallah nazar değmesin
Ben hep limonlu ılık su içiyordum işte buraya gelince düzen değişti..insallah canımm
Tabikide onun etkisi vardır canım sabahları ac karınla limonlu su ic içebiliyorsan bana gün boyu iyi geliyo
Tamam ablacımBana abla diyebilirsin haticem.Gelenek bozulmasın.
Sevindim canımBen hep limonlu ılık su içiyordum işte buraya gelince düzen değişti..
Şükür bir şeyler olduçıktı
Afiyet olsun tatlımSabah 8.30
Ballı limonlu ılık su
Saat 10.30
Peynir zeytin yumurta 2 gilisini
Saat 14.00
1 bardak süt bir muz 3 yk yulaf + 1 tatlı kaşığı chia tohumu
Saat 17.00
Bir tabak yeşillik salatasi +1 kase sebze çorbası + 4 tanecik köfte yiyecegim simdi
3 lt su
2 hibuskus 1 sade soda içildi
Gel birlikte verelimmYaa ben öyle sayfada geziniyodum kimler var kimler yok diye şu ara kendimce diyet yapıyorum ama buranın sorumluluğunu alamam diye düşünüyorum
El FatihaSen onu bunu birakta listeye ben giriyorum sen ona şaşir aslinda
2hafta sonra bildirimsiz ayrildi dersinizEl FatihaZipzipcim Elif şaşirtacağim diyor ...iki şekil şaşırmak da var ...
Biz de iyiyiz...ayarlar biraz bozulsa da ağır aksak gidiyoruz tatlım..Iyiyim siz nasılsınız Meryem ablacım cok değil birazcık şişko olmuş olabilirimama bu karantinada da diyet yapılmıyo kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?