Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simdilik free listede takilayim diyorum canim sen listede misin su an? Ortlamayi etkiliyo musun yani
Civcivim ben geldim ertesi gün kendimi tartı bildirimi yaparken buldum, 24 saat sürmeden listedeyim Birde egzersiz yarışması mı ne var ona da girdim. Sen anca yat yuvarlan minnoşum, atı alan Üsküdar ı geçiyor.
Free neymiş free.. Gir listeye bakem.
Kaptanım Zipzip- mezun olduğun için etkilemez dedi. Ki sen pro mezun oldun

Sabah 8.30
Ballı limonlu ılık su
Saat 10.30
Peynir zeytin yumurta 2 gilisini
Saat 14.00
1 bardak süt bir muz 3 yk yulaf + 1 tatlı kaşığı chia tohumu
Saat 17.00
Bir tabak yeşillik salatasi +1 kase sebze çorbası + 4 tanecik köfte yiyecegim simdi
3 lt su
2 hibuskus 1 sade soda içildi

Ayy inanmiyorum enerci bunlari hatırlıyo musun gerçekten. Allahim enercinin hafizasindan ben de istiyorum amin
Ben dun ne yedigimi hatirlamak icin 10 dk düşünüyorum bacim masallah nazar değmesin
Yawrum sen yediklerini unuttuğun için kilo aldığını mı ima ediyorsun İşte listeye yazarsan unutmazsın Hem unutulacak zamanlar da değildi, her hafta derece yapıyorduk. Vay bee...

insallah canımm

Tabikide onun etkisi vardır canım sabahları ac karınla limonlu su ic içebiliyorsan bana gün boyu iyi geliyo
Ben hep limonlu ılık su içiyordum işte buraya gelince düzen değişti..
Şükür bir şeyler oldu çıktı

Afiyet olsun tatlım

Iyiyim siz nasılsınız Meryem ablacım cok değil birazcık şişko olmuş olabilirim ama bu karantinada da diyet yapılmıyo kii
Biz de iyiyiz...ayarlar biraz bozulsa da ağır aksak gidiyoruz tatlım..
Salgın sonrası kapıları kirdirmayalim diye bir şeyler yapmak zorundayız zor ama çare var mı bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…