Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben gıda mühendisiyim canım. Yüksek puan lazim yani. Evet herkes cocuk olmadan atan diyo
Asureye daha kuyruk yagi katiyorlarmis ya sok oldum ilk defa duydum
Evet onu da okudum şasirdim
Kiz ne yuvarlanmasi 2 3 haftadir hunharca leslie pilates Allah ne verdiyse yapiyorum bi kere de jillian yaptim o iyi yuvarladi beni ama spordan dolayı yuvarladi yatmaktan değil
Yawrum sen yediklerini unuttuğun için kilo aldığını mı ima ediyorsun İşte listeye yazarsan unutmazsın Hem unutulacak zamanlar da değildi, her hafta derece yapıyorduk. Vay bee...
Evet bayagi hirsliydi herkes songulle sen varsin muhendis anne var herkesler gitti. Prensesimin annesiyim de yok. Seni bulduk onu da bulcam soyleye söyleye

Zipzip- ben perşembe bildirim yaparım. Cuma annemde olacağım. Oraya tartı taşımayayim.
Tamam canım bu hafta seni listeyede alabilrim izin kilona dusersen
Offf disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Gecmis olsun canım
Evet bayagi hirsliydi herkes songulle sen varsin muhendis anne var herkesler gitti. Prensesimin annesiyim de yok. Seni bulduk onu da bulcam soyleye söyleye
Bence az daha konusalim gelsin
21 eylulde siteye girmis ama nedense yazmadi bir dahada gelmemiş
28aralik pazartesi
Sabah 09.00
2dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,7zeytin,
Turk kahvesi,2bitter
Ogle 13.00
1kase keten tohumlu yogurt
1nescafe
Aksam 18.30
1tabak firinda karnibahar,1kase yogurt
3litre su Zipzip-
Afiyet olsun canim guzel menu

Sakın yeme canım o dolmaları resmen kilo tuzağı
Yok canım zaten sevmiyorum ki kokusu tadi farklı geliyo bana asla ağzımı sürmem
Sen bizim canımız Haticemizsin güzel ismin varmış tüm Dileklerin gerçek olsun yeni yılda
Canımsın teşekkür ederim ki
Hepimiz için güzel bi sene olsun
Anaammmm iyice büyük kaldık kızım 2000 li yaahuuuu :)
Maşallah kaç yaşındaydın ki sen
Offf disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Sen böyle yazınca benim diş sızladı birden hamilelik zamanında o kadar diş ağrısı cektim ölüyodum resmen soğan olmasaydi dr verdiği antibiyotik falan yine kullan gün içinde veya gece soğanı haşla sonra ezip ağrıyan dişinin üzerine sar komple ağzını açma rahatsız etmiyo ben is yaparken katardim 2 gun sürmeden geçmişti yüzümde inmişti sürekli yaparım

38 :)

Bunlar hep iste dusunce gücü cekim gücü o da kilolari geri aldi mi ben onu merak ediyorum. Bi almayan sensin o grupta sen de kaptansin zaten
Bende yine aldim cok olmasada 53 -54 lerdeydim uzun sure :)))
Mart gibi 60 lari gordum ama 60 lari gorur gormez ev icinde yurumeye basladim hareketsizlik bana iyi gelmiyor
Burda olmasam surekli kilo ile ugrasmasam kesin 70 leride görürdüm
Yemek sofrasından kalkiyoruz ben 5 dakika sonra acim diyebiliyorum

53 te nasıldin elifcim. Kuru gibi mi zayif gibi mi normal mi simdikine gore yani fazla zayif geliyo gozume 53

Bu sefer ben de mudahale etcem ya cok saldım. Bi kere kisin tartildim 64tüm o zaman dikkat etseydim simdi böyle olmazdim

Canım, batıya da atansan zorunlu hizmet yerleri var. Orada görev yaparsın. Bizim okulda o şekilde çok öğretmen var ki merkeze 10 km

Amin canım,Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…