Ben gıda mühendisiyim canım. Yüksek puan lazim yani. Evet herkes cocuk olmadan atan diyosaol kaptanim.
amin canim.tsk ederim.
bende senin gibi düsünüyorum.sinava hazirlandiktan sonra hamile kalsam ataninca da izne ciksam 2 sene cok iyi olut.o zamana kadar da doğu süresi dolar.hayal iste hep.ama esim olmaz.düzen kurmuşuz diyor.hakli da.neyse simdilik ufaktan calisim.olmazsa girmem.
evet cok fedakârlik gerekiyor.geceleri uyumicam belkide.o sorin degil de.cocugun vaktinden calisyorum onun en cok ilgi bekleyen zamanlarinda.vicdanim rahat etmiyor.üzülüyorum.
temelim.var.ama ara verdim 4 sene.unuttum cogu seyi.cok calismak lazim.
senin bransin ne bu arada?çocuğun yokken bian evvel atan.sonrasi zor cünkü.
Evet onu da okudum şasirdimAsureye daha kuyruk yagi katiyorlarmis ya sok oldum ilk defa duydum
Kiz ne yuvarlanmasi 2 3 haftadir hunharca leslie pilates Allah ne verdiyse yapiyorum bi kere de jillian yaptim o iyi yuvarladi beni ama spordan dolayı yuvarladi yatmaktan değilCivcivim ben geldim ertesi gün kendimi tartı bildirimi yaparken buldum, 24 saat sürmeden listedeyimBirde egzersiz yarışması mı ne var ona da girdim. Sen anca yat yuvarlan minnoşum, atı alan Üsküdar ı geçiyor.
Free neymiş free.. Gir listeye bakem.
KaptanımZipzip- mezun olduğun için etkilemez dedi. Ki sen pro mezun oldun
Evet bayagi hirsliydi herkesYawrum sen yediklerini unuttuğun için kilo aldığını mı ima ediyorsunİşte listeye yazarsan unutmazsın Hem unutulacak zamanlar da değildi, her hafta derece yapıyorduk. Vay bee...
Çok geçmiş olsun canımOfff disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Gecmis olsun canimOfff disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Geçmiş olsun helede bu dönemde gitsen bi dertgitmesen olmazOfff disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Tamam canım bu hafta seni listeyede alabilrim izin kilona dusersenZipzip- ben perşembe bildirim yaparım. Cuma annemde olacağım. Oraya tartı taşımayayim.
Gecmis olsun canımOfff disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Bence az daha konusalim gelsinEvet bayagi hirsliydi herkessongulle sen varsin muhendis anne var herkesler gitti. Prensesimin annesiyim de yok. Seni bulduk onu da bulcam soyleye söyleye
Afiyet olsun canim guzel menu28aralik pazartesi
Sabah 09.00
2dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,7zeytin,
Turk kahvesi,2bitter
Ogle 13.00
1kase keten tohumlu yogurt
1nescafe
Aksam 18.30
1tabak firinda karnibahar,1kase yogurt
3litre suZipzip-
Yok canım zaten sevmiyorum ki kokusu tadi farklı geliyo bana asla ağzımı sürmemSakın yeme canım o dolmalarıresmen kilo tuzağı
Canımsın teşekkür ederim kiSen bizim canımız Haticemizsingüzel ismin varmış tüm Dileklerin gerçek olsun yeni yılda
MaşallahAnaammmm iyice büyük kaldık kızım 2000 li yaahuuuu :)
Sen böyle yazınca benim diş sızladı birden hamilelik zamanında o kadar diş ağrısı cektim ölüyodum resmen soğan olmasaydi dr verdiği antibiyotik falan yine kullan gün içinde veya gece soğanı haşla sonra ezip ağrıyan dişinin üzerine sar komple ağzını açma rahatsız etmiyo ben is yaparken katardim 2 gun sürmeden geçmişti yüzümde inmişti sürekli yaparımOfff disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Bunlar hep iste dusunce gücü cekim gücüBence az daha konusalim gelsin
21 eylulde siteye girmis ama nedense yazmadi bir dahada gelmemiş
38 :)Yok canım zaten sevmiyorum ki kokusu tadi farklı geliyo bana asla ağzımı sürmem
Canımsın teşekkür ederim ki
Hepimiz için güzel bi sene olsun
Maşallahkaç yaşındaydın ki sen
Sen böyle yazınca benim diş sızladı birden hamilelik zamanında o kadar diş ağrısı cektim ölüyodum resmen soğan olmasaydi dr verdiği antibiyotik falan yine kullan gün içinde veya gece soğanı haşla sonra ezip ağrıyan dişinin üzerine sar komple ağzını açma rahatsız etmiyo ben is yaparken katardim 2 gun sürmeden geçmişti yüzümde inmişti sürekli yaparım
Biraz mavi sadeceHoş buldum.Sen de hoş geldin denizcim..
Bende yine aldim cok olmasada 53 -54 lerdeydim uzun sure :)))Bunlar hep iste dusunce gücü cekim gücüo da kilolari geri aldi mi ben onu merak ediyorum. Bi almayan sensin o grupta sen de kaptansin zaten
53 te nasıldin elifcim. Kuru gibi mi zayif gibi mi normal mi simdikine gore yani fazla zayif geliyo gozume 53Bende yine aldim cok olmasada 53 -54 lerdeydim uzun sure :)))
Mart gibi 60 lari gordum ama 60 lari gorur gormez ev icinde yurumeye basladim hareketsizlik bana iyi gelmiyor
Burda olmasam surekli kilo ile ugrasmasam kesin 70 leride görürdüm
Yemek sofrasından kalkiyoruz ben 5 dakika sonra acim diyebiliyorum
Bu sefer ben de mudahale etcem ya cok saldım. Bi kere kisin tartildim 64tüm o zaman dikkat etseydim simdi böyle olmazdimBende yine aldim cok olmasada 53 -54 lerdeydim uzun sure :)))
Mart gibi 60 lari gordum ama 60 lari gorur gormez ev icinde yurumeye basladim hareketsizlik bana iyi gelmiyor
Burda olmasam surekli kilo ile ugrasmasam kesin 70 leride görürdüm
Yemek sofrasından kalkiyoruz ben 5 dakika sonra acim diyebiliyorum
Cok fark etmedi desem bence 50 ye kadar inmem gerekiyor53 te nasıldin elifcim. Kuru gibi mi zayif gibi mi normal mi simdikine gore yani fazla zayif geliyo gozume 53
Canım, batıya da atansan zorunlu hizmet yerleri var. Orada görev yaparsın. Bizim okulda o şekilde çok öğretmen var ki merkeze 10 kmsaol kaptanim.
amin canim.tsk ederim.
bende senin gibi düsünüyorum.sinava hazirlandiktan sonra hamile kalsam ataninca da izne ciksam 2 sene cok iyi olut.o zamana kadar da doğu süresi dolar.hayal iste hep.ama esim olmaz.düzen kurmuşuz diyor.hakli da.neyse simdilik ufaktan calisim.olmazsa girmem.
evet cok fedakârlik gerekiyor.geceleri uyumicam belkide.o sorin degil de.cocugun vaktinden calisyorum onun en cok ilgi bekleyen zamanlarinda.vicdanim rahat etmiyor.üzülüyorum.
temelim.var.ama ara verdim 4 sene.unuttum cogu seyi.cok calismak lazim.
senin bransin ne bu arada?çocuğun yokken bian evvel atan.sonrasi zor cünkü.
Sen 58 leri gormustun yine goreceksin canim biraz motivasyon lazimBu sefer ben de mudahale etcem ya cok saldım. Bi kere kisin tartildim 64tüm o zaman dikkat etseydim simdi böyle olmazdim
Amin canım,Allah razı olsunBende 1. Olacağımıza cok eminim bu hafta içime hep öyle doguyo
Canim annene allahtan şifa diliyorum. Bende sonradan2 çocukla kpssye hazırlanıp atandim. Hazırlanırken çocuklarımı ihmalde ettim kocamida ihmal ettim kendimide evimide. Zaten etmezsem atanamazdim herşey tamolmuyor. Benim icin tabiri caizse dünya bir yana kpss bir yana idi. Atandim suan o ihmallerimin 1 tanesini hatırlamıyor çocuklarım. Onlar ergen olunca senin en cok parana ihtiyac duyuyorlar her sorunlarinin cozumu para ile ilgili oluyo. Ocakta yemegin varsa baska bir eksikleri yok. Küçükkenki gibi olmuyor. Film geceleri yaparak aileyi topluosun onlar buyuyunce. Demek istediğim kendin icin sadece kendi hayallerine kavusmak icin kpssye calis ve atan. Atandiginda kocanda senden taraf olacak her acidan inanki. Her kadinin geliri olacak. Kendini bundan mahrum etme. Diyirsunya eskiden daha kolaydı puan anlaminda atanman. İnan 3 /5 sene sonra dahada zor olacak atanman. Senin kafanda simdiki kadar algilayamayacak bir kac seneye. 2. Cocukmus doğuymuşbunlar sonraki düşünceler simdiden kendini bu kadar ağırlık altina sokma. Kafana dersten baskasini takma. Asla pisman olmayacagin sonu guzel ve zor bir yol bu kpss yolu. O sonu kendine ver.
Canımmmm bu haber iyi oldu. Önümü görmek gibi bir takıntım var :)
Helal olsun canim her zaman gel. Gitmene üzüldüm açıkçası ama karar senin
Kizlar tebrik ederim alkışlamaktan ellerimiz yoruldu grubumuzun hatunlarını masallah
Hoşgeldin canım
Evet canim benim :)
Allah sana bağışlasın anacığını canım. Kimse kolay gelmiyor bir yerlere
Anaammmm iyice büyük kaldık kızım 2000 li yaahuuuu :)
Bidaki kpss ye kadar 80 kilo olurSen 58 leri gormustun yine goreceksin canim biraz motivasyon lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?