Ben her türlü hazırlıklıyim kuzum. Hem kendim hem senin için. Denemeden de bilemeyiz. Hadi bismillah2hafta sonra bildirimsiz ayrildi dersiniz
Amin ablacim Allah yüzümüzü kara cikartmasin elifi üzmek istememBen her türlü hazırlıklıyim kuzum. Hem kendim hem senin için. Denemeden de bilemeyiz. Hadi bismillah
Hayırlı olsun. Motivasyonumuz bol olur inşallah...
WC nöbeti bittiyse veya azaldiysa işe yaramıştır.Sağol canımmyedim biraz sabah. Umarım işe yarar
Elif yaş tahtaya basmaz...bir ışık görmüştür sende..benim görmem zor 26 yaş ne de olsaAmin ablacim Allah yüzümüzü kara cikartmasin elifi üzmek istemem
Elif yaş tahtaya basmaz...bir ışık görmüştür sende..benim görmem zor 26 yaş ne de olsa
Almasam mi diye dusunmeye basladim :))Sen onu bunu birakta listeye ben giriyorum sen ona şaşir aslinda
Şanslıydı o zaman mezun uyelere pro uyelik veriliyordu sen kotu kacirdinCivcivim ben geldim ertesi gün kendimi tartı bildirimi yaparken buldum, 24 saat sürmeden listedeyimBirde egzersiz yarışması mı ne var ona da girdim. Sen anca yat yuvarlan minnoşum, atı alan Üsküdar ı geçiyor.
Free neymiş free.. Gir listeye bakem.
KaptanımZipzip- mezun olduğun için etkilemez dedi. Ki sen pro mezun oldun
Mecbur yapiyoruz canim tekrar kilo almak istemiyorum kendi adima :))Iyiyim siz nasılsınız Meryem ablacım cok değil birazcık şişko olmuş olabilirimama bu karantinada da diyet yapılmıyo kii
Afiyet olsun guzel menuSabah 8.30
Ballı limonlu ılık su
Saat 10.30
Peynir zeytin yumurta 2 gilisini
Saat 14.00
1 bardak süt bir muz 3 yk yulaf + 1 tatlı kaşığı chia tohumu
Saat 17.00
Bir tabak yeşillik salatasi +1 kase sebze çorbası + 4 tanecik köfte yiyecegim simdi
3 lt su
2 hibuskus 1 sade soda içildi
Nasil sasiracagiz bakalimEl FatihaZipzipcim Elif şaşirtacağim diyor ...iki şekil şaşırmak da var ...
1 Hafta sonra demeyelim de2hafta sonra bildirimsiz ayrildi dersiniz
❤❤❤Amin ablacim Allah yüzümüzü kara cikartmasin elifi üzmek istemem
Alma ozaman bende merakli degilim sanaAlmasam mi diye dusunmeye basladim :))
Şanslıydı o zaman mezun uyelere pro uyelik veriliyordu sen kotu kacirdin
Mecbur yapiyoruz canim tekrar kilo almak istemiyorum kendi adima :))
Afiyet olsun guzel menu
Nasil sasiracagiz bakalim
1 Hafta sonra demeyelim de
❤❤❤
sen benden daha genç olabilirmisin abla
Alirim alirim sorun yokAlma ozaman bende merakli degilim sana
Triplerin hanımefendisiAlma ozaman bende merakli degilim sana
Al sen pisman olmazssinAlirim alirim sorun yok
Bence fazla dereceyi kaldıramadılarAlmasam mi diye dusunmeye basladim :))
Şanslıydı o zaman mezun uyelere pro uyelik veriliyordu sen kotu kacirdin
Mecbur yapiyoruz canim tekrar kilo almak istemiyorum kendi adima :))
Afiyet olsun guzel menu
Nasil sasiracagiz bakalim
1 Hafta sonra demeyelim de
❤❤❤
Rozet bulmuşlardi o zaman yoksa devam ederdi :)Bence fazla dereceyi kaldıramadılarHer hafta yazıyordum bir ara iyi coştuydum Cidden niye vermedilerse
Evet bitti canım şimdi çıkıyorum wc den. Yoksam biri beni gözetliyor muWC nöbeti bittiyse veya azaldiysa işe yaramıştır.şifa olsun.
Çok güzel olacakHadi bakalim nasil olucaksam busefer
Sakın yeme canım o dolmalarıKuyruk yağını benim kv dolmaya katiyo
Sen bizim canımız HaticemizsinŞu 24 ocak gelseydide ismi degişseydim
İsmim dilek şekerim
Yürü kaptanım bende başladım 30000 yapacağım kararlıyımBenim rakipler ve ekiptekiler yürüyor ben az yokum gideyim de yürüyeyim:))
Bende 1. Olacağımıza cok eminim bu hafta içime hep öyle doguyoAy inşallah bu hafta takimimiz 1. Olur bence biz bunu hak ediyoruz
Canim annene allahtan şifa diliyorum. Bende sonradan2 çocukla kpssye hazırlanıp atandim. Hazırlanırken çocuklarımı ihmalde ettim kocamida ihmal ettim kendimide evimide. Zaten etmezsem atanamazdim herşey tamolmuyor. Benim icin tabiri caizse dünya bir yana kpss bir yana idi. Atandim suan o ihmallerimin 1 tanesini hatırlamıyor çocuklarım. Onlar ergen olunca senin en cok parana ihtiyac duyuyorlar her sorunlarinin cozumu para ile ilgili oluyo. Ocakta yemegin varsa baska bir eksikleri yok. Küçükkenki gibi olmuyor. Film geceleri yaparak aileyi topluosun onlar buyuyunce. Demek istediğim kendin icin sadece kendi hayallerine kavusmak icin kpssye calis ve atan. Atandiginda kocanda senden taraf olacak her acidan inanki. Her kadinin geliri olacak. Kendini bundan mahrum etme. Diyirsunya eskiden daha kolaydı puan anlaminda atanman. İnan 3 /5 sene sonra dahada zor olacak atanman. Senin kafanda simdiki kadar algilayamayacak bir kac seneye. 2. Cocukmus doğuymuşbunlar sonraki düşünceler simdiden kendini bu kadar ağırlık altina sokma. Kafana dersten baskasini takma. Asla pisman olmayacagin sonu guzel ve zor bir yol bu kpss yolu. O sonu kendine ver.tsk ederim canim
çok geçmiş olsun canim.cok zor yasadiklarin.neyseki çok şükür annen atlatmiş.ins bi daha yakalanmaz zor bir hastalik.
sağlik çok önemli.
evet burdan uzak kalimca kilo alicam
hatta aldim bile.free listenin de hakkini veremem ben.
yogun bi ikilemdeyim bir bilsen.asagida bi arkadas sormus.yazicam.belki biri bir fikir verir.
vaktin varsa okursun.olmazsa da canın sağolsun.
derdimi merak edip sorduğun icin tsk ederim canim.
benim derdim atanmakla ilgili.ama artilari esksileri riskleri var
birde bolca talihsizlikleri....
benik okumaktan yana hiç sansim olmadi.
fen edebiyat mezunuyum.
okulu bitirince kpss lisansa girdim.p3 den
8 aldim.atanmadim bransimdan.
o yaz evlendim.5 ay sonra formasyona basvuracaktim.15 tatile gitmistik.donünce formasyon alip sinava girecektim.sabahina kv felc gecirdi gidemedik evimize.formasyona basvuramadim.o sene cok büyük bi atama yapildi.kacirdim.sonraki sene formasyonu aldim.sinava girdim.darbe oldu o yaz.atamalari kaldirdilar.üstüne mülakat geldi.mülakata gitmeden hemen once annemde kanserden süphelendiler.mülakat günü annemin patoloji sonuclari cikacakti.kanser mi degil mi diye.
ağlaya aglaya önce hastaneye sonra mülakata gittim.bekleme salonunda aglarken ilk beni cagirdilar.titreye titreye konustum.yapamadim.
sonra annemin kanser süphesi netlesti.son evre akciģer kanseri...
benden düsük puanlilar önume gecti
evimin yakinina 5 kisi atandi.puanlari benden düsük.ayni zamanda 450 kisi dershaneciyi sınavsız atadilar.yakinimdaki okullar onlarla doldu.
ertesi sene ders saatimiz düstü.alimlar 30 lisiye dustü
bende vazgectim sinava girmekten.
sonra cocugum oldu.simdi 2 yasinda.
tayin istedik.dogudan geldik.yerlestik bi yere.ev aldik.
bende yeniden bi atama isteği hortladi.
kitaplarimi kolilerdrn cikardim.
ama gel görki cok zor.yüksek bi puan almam lazim.puan alsam bile buraya atanabilcek miyim?
cocukla nasil ilgilenecem?
2.cocugu düsünüyorum bu arada.arayi uzatmadan.nasil olacak?
iksi olsa calissam nasil bakacam?
evi cocuklari calisma hayatini bi arada götürebilecek miyim?
sinavda gercekten atanabilecek puan cekebilecekmiyim?
oldu ki tayinim doguya cikti.ne olacak.kurulu duzeni bozup tekrar oraya mi gidecem?
eşim istemiyor.8 sene doguda calisti.
iste bu durumdayim.icimdr biseyler beni ders calismaya itiyor.bu düsunceler beni geri birakiyor.
hakkimda ne hayirlisi göremiyorum.
vazgecmeli miyim bilmiyorum.
Canımmmm bu haber iyi oldu. Önümü görmek gibi bir takıntım var :)Kızlar bu haftaki kilo bildiriminin nasil olacagi belli oldu
isteyen 1 Ocak cuma isteyen de
31 Aralik persembe günü kilo bildirimi yapabilecek
@selensu82
@PAPATYAM
birbeste
@sleepy angel
@Tesnim1989
@sudem34
@sonngulen
@Denp
@madamhd
@Zeynolin44
@icell_84
@Sevincoz
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@asliogretmen
@Kahvesel
@incibilal
@Migi_magid11
Cordelia
@Kirmizi pabuc
@Yenidenyapabilirim
@Haticesnr
@aylin68olacak
Elhan
E Elif_Eylul
Felicio
@Nidsalii
Helal olsun canim her zaman gel. Gitmene üzüldüm açıkçası ama karar seninHakkınızı helal edin. İnşallah herkes hedefine ulaşır
Kizlar tebrik ederim alkışlamaktan ellerimiz yoruldu grubumuzun hatunlarını masallah
Hoşgeldin canımZaten oylede yaptilar ekip olarak gelmisler belliki
Evet canim benim :)Sen ders çalış mümkün olduğunca tabi ablanın çocuğuna da bakacaksan daha zor olacak senin için. Ama ablam bana güvendi buraya geldi diye sen hayalinden vazgeçme sakın. Onun çocuğuna bakmak senin geleceğini kurtarmayacak. Ben de memurum 10 yılın dolmasına 3 ayım kaldı. İnan annem kafama vura vura ders çalıştırdı bana. Şimdi halime bin şükür diyorum iyi ki çalışmışım çok şükür de kazanmak nasip oldu. Geçen sene ücretsiz izindeydim 1 sene. Çalışmayı o kadar özledim ki özgürlüğüme kavuşmuş gibi hissettim.
birbeste ydi sanırım evlenip çocuk yapıp sonra okudu memur oldu anlatmıştı burda.
Allah sana bağışlasın anacığını canım. Kimse kolay gelmiyor bir yerlereTeşekkürler canım, annem iyi şükür şimdi,tedavisi sonlandı.Rutin kontrolleri var,bi de 5 yıl içeceği bir hap,o kadar.Bugünümüze şükürrr
Anaammmm iyice büyük kaldık kızım 2000 li yaahuuuu :)94 lümüsün bende 95 liyim
Wawww ne yürümüşsünüz kızlar maşallah 20 30 bin adımları ayrıca tebrik ediyorum27 Aralik -1 Ocak Adim Bildirimleri
Pazar Pazartesi Salı Carsamba Persembe Cuma Toplam birbeste 7.841 @Denp 27.302 @incibilal 15.895 @Zeynolin44 26.011 @Haticesnr 33.507 @asliogretmen 18.970 @sleepy angel 20.092 @icell_84 7.960 @Tesnim1989 10.022 enerji_kusagi 10.001 Elhan 2.315 @Nidsalii 20.010 @birazhuzurdu2008 9.524 Felicio 27.535 @sonngulen 23.100 @sudem34 32.413 @PAPATYAM 12.496 @Tutku44 3.923 Zipzip- 10.028
Sağol canım bana da hiç farketmiyor nasılsa hergün diyetKızlar bu haftaki kilo bildiriminin nasil olacagi belli oldu
isteyen 1 Ocak cuma isteyen de
31 Aralik persembe günü kilo bildirimi yapabilecek
@selensu82
@PAPATYAM
birbeste
@sleepy angel
@Tesnim1989
@sudem34
@sonngulen
@Denp
@madamhd
@Zeynolin44
@icell_84
@Sevincoz
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@asliogretmen
@Kahvesel
@incibilal
@Migi_magid11
Cordelia
@Kirmizi pabuc
@Yenidenyapabilirim
@Haticesnr
@aylin68olacak
Elhan
E Elif_Eylul
Felicio
@Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?