Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben her türlü hazırlıklıyim kuzum. Hem kendim hem senin için. Denemeden de bilemeyiz. Hadi bismillah
Hayırlı olsun. Motivasyonumuz bol olur inşallah...
Amin ablacim Allah yüzümüzü kara cikartmasin elifi üzmek istemem

Sen onu bunu birakta listeye ben giriyorum sen ona şaşir aslinda
Almasam mi diye dusunmeye basladim :))
Şanslıydı o zaman mezun uyelere pro uyelik veriliyordu sen kotu kacirdin
Iyiyim siz nasılsınız Meryem ablacım cok değil birazcık şişko olmuş olabilirim ama bu karantinada da diyet yapılmıyo kii
Mecbur yapiyoruz canim tekrar kilo almak istemiyorum kendi adima :))
Afiyet olsun guzel menu
El Fatiha Zipzipcim Elif şaşirtacağim diyor ...iki şekil şaşırmak da var ...
Nasil sasiracagiz bakalim
2hafta sonra bildirimsiz ayrildi dersiniz
1 Hafta sonra demeyelim de
Amin ablacim Allah yüzümüzü kara cikartmasin elifi üzmek istemem
❤❤❤

Alma ozaman bende merakli degilim sana

Bence fazla dereceyi kaldıramadılar Her hafta yazıyordum bir ara iyi coştuydum Cidden niye vermedilerse

Hadi bakalim nasil olucaksam busefer
Çok güzel olacak Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Kuyruk yağını benim kv dolmaya katiyo
Sakın yeme canım o dolmaları resmen kilo tuzağı
Şu 24 ocak gelseydide ismi degişseydim
İsmim dilek şekerim
Sen bizim canımız Haticemizsin güzel ismin varmış tüm Dileklerin gerçek olsun yeni yılda
Benim rakipler ve ekiptekiler yürüyor ben az yokum gideyim de yürüyeyim:))
Yürü kaptanım bende başladım 30000 yapacağım kararlıyım

Ay inşallah bu hafta takimimiz 1. Olur bence biz bunu hak ediyoruz
Bende 1. Olacağımıza cok eminim bu hafta içime hep öyle doguyo
Canim annene allahtan şifa diliyorum. Bende sonradan2 çocukla kpssye hazırlanıp atandim. Hazırlanırken çocuklarımı ihmalde ettim kocamida ihmal ettim kendimide evimide. Zaten etmezsem atanamazdim herşey tamolmuyor. Benim icin tabiri caizse dünya bir yana kpss bir yana idi. Atandim suan o ihmallerimin 1 tanesini hatırlamıyor çocuklarım. Onlar ergen olunca senin en cok parana ihtiyac duyuyorlar her sorunlarinin cozumu para ile ilgili oluyo. Ocakta yemegin varsa baska bir eksikleri yok. Küçükkenki gibi olmuyor. Film geceleri yaparak aileyi topluosun onlar buyuyunce. Demek istediğim kendin icin sadece kendi hayallerine kavusmak icin kpssye calis ve atan. Atandiginda kocanda senden taraf olacak her acidan inanki. Her kadinin geliri olacak. Kendini bundan mahrum etme. Diyirsunya eskiden daha kolaydı puan anlaminda atanman. İnan 3 /5 sene sonra dahada zor olacak atanman. Senin kafanda simdiki kadar algilayamayacak bir kac seneye. 2. Cocukmus doğuymuşbunlar sonraki düşünceler simdiden kendini bu kadar ağırlık altina sokma. Kafana dersten baskasini takma. Asla pisman olmayacagin sonu guzel ve zor bir yol bu kpss yolu. O sonu kendine ver.
Canımmmm bu haber iyi oldu. Önümü görmek gibi bir takıntım var :)
Hakkınızı helal edin. İnşallah herkes hedefine ulaşır
Helal olsun canim her zaman gel. Gitmene üzüldüm açıkçası ama karar senin
@madamhd 4.
@asysss 6.
@Yenidenyapabilirim 10.

Bireysel siralama dereceleriniz tebrik ederim
Kizlar tebrik ederim alkışlamaktan ellerimiz yoruldu grubumuzun hatunlarını masallah
Zaten oylede yaptilar ekip olarak gelmisler belliki
Hoşgeldin canım
Evet canim benim :)
Teşekkürler canım, annem iyi şükür şimdi,tedavisi sonlandı.Rutin kontrolleri var,bi de 5 yıl içeceği bir hap,o kadar.Bugünümüze şükürrr
Allah sana bağışlasın anacığını canım. Kimse kolay gelmiyor bir yerlere
94 lümüsün bende 95 liyim
Anaammmm iyice büyük kaldık kızım 2000 li yaahuuuu :)

Wawww ne yürümüşsünüz kızlar maşallah 20 30 bin adımları ayrıca tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…