sonra da bayramda hepimiz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günaydın safinazcımŞeniz tatlım ben de antalyadaki seminerden korkuyorum side de idi oteli beğenmeyip değiştirmişler kemerde olacak şimdi otel harika görünüyor tabi yaz dönemi bittiği için açık büfe daha da zararlı denize girmeyince..fitness e de gidemem herhalde orada akşama kadar derste olacağım sonra da arkadaşlarla görüşürüz..uzun süredir görmediğim arkadaşlarım falan olacak..ama ben ipin ucunu kaçırmamyı planlıyorum tabi bukadar emeğim çöpe gitmesin..
orası öylede safişcim bide en azından birkaç saat üstümüzde kalsa
diyorum o gecelikler
sorma yaa bazen beni delirtiyor eskiden heç bu kadar kıskanç değildi
40 yaşına yaklaştıya onun sendromu bide görenler yenge hanım baya
zayıflamış çok iyi olmuş hocam sende zayıflasana diyor hepten kuduruyo
bana bir şart koştu beyefendi 60 kiloya düşersem beni yanında
gezdirmiycekmiş beni ve onu yan yana görenler eşi değilde kızı
olduğumu düşünürmüş :roflol: :roflol: tehdit yani
bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki
önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım
günaydın opuyorumnanaktan
orası öylede safişcim bide en azından birkaç saat üstümüzde kalsa
diyorum o gecelikler
sorma yaa bazen beni delirtiyor eskiden heç bu kadar kıskanç değildi
40 yaşına yaklaştıya onun sendromu bide görenler yenge hanım baya
zayıflamış çok iyi olmuş hocam sende zayıflasana diyor hepten kuduruyo
bana bir şart koştu beyefendi 60 kiloya düşersem beni yanında
gezdirmiycekmiş beni ve onu yan yana görenler eşi değilde kızı
olduğumu düşünürmüş :roflol: :roflol: tehdit yani
kirazım,gözdem hasta olan bütün arkadaşlarım geçmiş olsun,dikkat edin kızlar tam hastalık dönemi..acil şifalar diliyorum olumunekankayizsmile
bende şimdi öğlen yemeği yapmaya başlıycam
sonrada ufaklığı doktora götürcem kızlar bende
oda biraz rahatsız
bu arada bişey sormak istiyorum ben hafta sonu
68 kiloydum birkaç gündür lavaboya çıkamıyom
ve bugün 69 gösteriyor tartı şok oldum o kadarda dikkat ediyorum
acaba kabızlıktan fazla gösteriyor olabilirmi kızlar
bir günün dışında hiç kaçamak yapmadım oysa
bayramda beni böyle görenler ne düşünür hakkımda acaba elifim laelaelaelaelae :bbo: kafamçokkarıştı
bayramda beni böyle görenler ne düşünür hakkımda acaba elifim laelaelaelaelae :bbo: kafamçokkarıştı
bir kaç saatmi oıhaaaaaa :1shok:
ay yok anacım ben dayanamam o kadan adam çıkarmasa ben çıkarırım ateş basar :kedi: kaydirigubbakcemile3
Ya şu göğüs reklamını nasıl kaldıracağız ya, bir gören olsa pc ekranını yanlış anlayacak millet bilmiyorumkismile
incecik şeyin ateş basması mı olurmuş kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, kirazz_z+, narin_nazenin+, Naz+, Safinaz84+, Simerenya+, zilan.80
hadi kızlar daha yüksek bir performans sergilememiz lazım bu kadar kişi kaydirigubbakcemile3
olayda orda ya zaten bacım ateş başka türlü basar
evlisin yaa anla gariii konuşturma beni
o açıdan yani aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben üzerime düşeni yapıyorum fallaaaa
bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki
önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım
Sürüncemede, 1,5 ay süre istemiş işverenlerden o ara iş bulabilirse gitmeyecekmiş, bizde ayrılamadık, ama devamda edemiyoruz, ortadamıyız bilmiyorum bilmiyorumkismile
vay ne güzel benimki de 60 kiloya düşeyim diye 4 gözle bekliyo :dilcikar:
tabi adam beni tanıdığında 58 kiloydum ,evlenirken 63tüm sonra şok şok şok oldu :1shok:
belki o zaman kıskanır beni ,şimdi nasıl olsa elif şişman ,kim baksın diyodur :dilcikar:
sende dikkat et antalya havası çarpmasın gülooooooo opuyorumnanaktan
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
kaçarlar heraldeeeee
evet canım hava değişimi de önemli..ben önce çok yememye dikkat edeyim debayrama kadar hedefimi gerçekleştirmek için
gözdem ben gıcık oluyorum o göğüslerebi arada yeşil renkli bi popo çıkıyordu ayy deli oluyordum sinirden kıskançlıktan delikafadulden
[
aynen canım sonra bütün gün baş ve boyun agrısı çekerim :sinifsinif:
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.inşallah burda güzel bir iş bulurda herşey yoluna girer.olumunekankayizsmile :Saruboceq:
canım bende flört ederken 55 evlenirken 65 hamile kaldıgımda 75 dim sonrası malum zaten 86 ya kadar dayandım 7 yıl içinde ama çok şükür aklım başıma geldi bir dahada gitmez inşallah.elif gecen hafta bende senin gbiydim kendimi çirkin bakımsız buluyordum ki bakımsızdımda salmıştım kendimi aylardır.baktım ki adamda ilgisiz bende hemen kendime çeki düzen verdim.cuma gününden beri giyimime saçıma başıma dikkat ediyorum.işe gelirken biraz daha erken kalkmaya çalışıyorum yoksa öteki türlü elime ne geçerse onu giyiyordum.şimdi seçiyorum uyduruyorum en azından gözümün altına bi kalem çekmeye çalışıyorum.ve inanki eşim sürekli iltifat ediyor.bu sabah bile ne güzel olmuşsun dedi.yaptıgım tek şey yarım saat daha erken kalkmak.emin ol insan kendini güzel hissettiğinde diyetine daha bir sarılıyor dahada azimleniyor.canım arkadaşım sen çok hoş bi bayansın eminimki eşinin sana olan ilgisini yeniden canlandıracaksındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?