Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazım,gözdem hasta olan bütün arkadaşlarım geçmiş olsun,dikkat edin kızlar tam hastalık dönemi..acil şifalar diliyorum olumunekankayizsmile

bende şimdi öğlen yemeği yapmaya başlıycam
sonrada ufaklığı doktora götürcem kızlar bende
oda biraz rahatsız
bu arada bişey sormak istiyorum ben hafta sonu
68 kiloydum birkaç gündür lavaboya çıkamıyom
ve bugün 69 gösteriyor tartı şok oldum o kadarda dikkat ediyorum
acaba kabızlıktan fazla gösteriyor olabilirmi kızlar
bir günün dışında hiç kaçamak yapmadım oysa

bencede canım çok çok dikkatli olmalısın gaza gelme gözün dönmesin ben iradeli bir kadınım ve bayramda 59 kilo olcağım de kendine kırk kere bir şeyi kırk kere söyleyince olurmuş

bir kaç saatmi oıhaaaaaa :1shok:
ay yok anacım ben dayanamam o kadan adam çıkarmasa ben çıkarırım ateş basar :kedi: kaydirigubbakcemile3

belli bir yaştan sonra öyle oluyor o seni tehdit etmeye devam etsin sende inadına zyaıflamaya devam et bence. Bakarsın eşinde gaza gelirde diyet spor falan yapıp oda zayıflar sırnaşık şey

bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki

önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım

aynen elifim ya bende öle yapıyorum,tamerle bu yüzden kavga ediyoruz,kendine hiç bakmıyosun diyo,şimdi ona nazda yapamıyom:kedi:

günaydın opuyorumnanaktan

günaydın eminecimmopuyorumnanaktan

vay ne güzel benimki de 60 kiloya düşeyim diye 4 gözle bekliyo :dilcikar:

tabi adam beni tanıdığında 58 kiloydum ,evlenirken 63tüm sonra şok şok şok oldu :1shok:

belki o zaman kıskanır beni ,şimdi nasıl olsa elif şişman ,kim baksın diyodur :dilcikar:

kirazım,gözdem hasta olan bütün arkadaşlarım geçmiş olsun,dikkat edin kızlar tam hastalık dönemi..acil şifalar diliyorum olumunekankayizsmile

sende dikkat et antalya havası çarpmasın gülooooooo opuyorumnanaktan

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

bayramda beni böyle görenler ne düşünür hakkımda acaba elifim laelaelaelaelae :bbo: kafamçokkarıştı

kaçarlar heraldeeeee

Ya şu göğüs reklamını nasıl kaldıracağız ya, bir gören olsa pc ekranını yanlış anlayacak millet bilmiyorumkismile

bayramda beni böyle görenler ne düşünür hakkımda acaba elifim laelaelaelaelae :bbo: kafamçokkarıştı

az kaldı ,az kaldı diye sayıklarız laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol:

bir kaç saatmi oıhaaaaaa :1shok:
ay yok anacım ben dayanamam o kadan adam çıkarmasa ben çıkarırım ateş basar :kedi: kaydirigubbakcemile3

incecik şeyin ateş basması mı olurmuş kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, kirazz_z+, narin_nazenin+, Naz+, Safinaz84+, Simerenya+, zilan.80

hadi kızlar daha yüksek bir performans sergilememiz lazım bu kadar kişi kaydirigubbakcemile3

kızlar dünkü menüm

Kahvaltı 07.15
2 dilim tb ekmek
bir domates bir salata
kk light peynir ve yeşil çay.

Öğle 12.30
tavuk şiş ızgara
salata ve cacık

Akşam 19.30
kıymalı patlıcan yemeği bir tabak
yoğurt ve salata

Hiç ara yapmıyorum
Günde 4-5 su bardağı ile ıhlamur içiyorum.
Su ise 1 lt. ancak oluyordur....

Ya şu göğüs reklamını nasıl kaldıracağız ya, bir gören olsa pc ekranını yanlış anlayacak millet bilmiyorumkismile

efet bencede insanın iştahını açıyor sempatiksalakcinni

incecik şeyin ateş basması mı olurmuş kaydirigubbakcemile3

olayda orda ya zaten bacım ateş başka türlü basar

evlisin yaa anla gariii konuşturma beni

ben üzerime düşeni yapıyorum fallaaaa

[

bi duş kurbanı daha sempatiksalakcinni saç kurutma işi bana da o kadar zor geliyor ki

önce bi havluyla kurularım ,sonra kuru bi havluya sarar saçımı yatarım

aynen canım sonra bütün gün baş ve boyun agrısı çekerim :sinifsinif:
Sürüncemede, 1,5 ay süre istemiş işverenlerden o ara iş bulabilirse gitmeyecekmiş, bizde ayrılamadık, ama devamda edemiyoruz, ortadamıyız bilmiyorum bilmiyorumkismile

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.inşallah burda güzel bir iş bulurda herşey yoluna girer.olumunekankayizsmile :Saruboceq:
canım bende flört ederken 55 evlenirken 65 hamile kaldıgımda 75 dim sonrası malum zaten 86 ya kadar dayandım 7 yıl içinde ama çok şükür aklım başıma geldi bir dahada gitmez inşallah.elif gecen hafta bende senin gbiydim kendimi çirkin bakımsız buluyordum ki bakımsızdımda salmıştım kendimi aylardır.baktım ki adamda ilgisiz bende hemen kendime çeki düzen verdim.cuma gününden beri giyimime saçıma başıma dikkat ediyorum.işe gelirken biraz daha erken kalkmaya çalışıyorum yoksa öteki türlü elime ne geçerse onu giyiyordum.şimdi seçiyorum uyduruyorum en azından gözümün altına bi kalem çekmeye çalışıyorum.ve inanki eşim sürekli iltifat ediyor.bu sabah bile ne güzel olmuşsun dedi.yaptıgım tek şey yarım saat daha erken kalkmak.emin ol insan kendini güzel hissettiğinde diyetine daha bir sarılıyor dahada azimleniyor.canım arkadaşım sen çok hoş bi bayansın eminimki eşinin sana olan ilgisini yeniden canlandıracaksındır.

canım bende flört ederken 55 evlenirken 65 hamile kaldıgımda 75 dim sonrası malum zaten 86 ya kadar dayandım 7 yıl içinde ama çok şükür aklım başıma geldi bir dahada gitmez inşallah.elif gecen hafta bende senin gbiydim kendimi çirkin bakımsız buluyordum ki bakımsızdımda salmıştım kendimi aylardır.baktım ki adamda ilgisiz bende hemen kendime çeki düzen verdim.cuma gününden beri giyimime saçıma başıma dikkat ediyorum.işe gelirken biraz daha erken kalkmaya çalışıyorum yoksa öteki türlü elime ne geçerse onu giyiyordum.şimdi seçiyorum uyduruyorum en azından gözümün altına bi kalem çekmeye çalışıyorum.ve inanki eşim sürekli iltifat ediyor.bu sabah bile ne güzel olmuşsun dedi.yaptıgım tek şey yarım saat daha erken kalkmak.emin ol insan kendini güzel hissettiğinde diyetine daha bir sarılıyor dahada azimleniyor.canım arkadaşım sen çok hoş bi bayansın eminimki eşinin sana olan ilgisini yeniden canlandıracaksındır.[/QUOTE]

insan kendini güzel hissettiğinde motivasyonu da fazla oluyor daha güzelleşmek istiyoruz kızlar. ama çirkin hissediyorsanız daha bi koy veriyosunuz kıyafetlerinize yediklerinize hatta duruşunuza bile yansıyor kendimize güvenimiz gidiyor

ama biz napıoruz kendimizi güzel hissediyoruz süsleniyoruz ve yağları atmaya devam bayanssulusmilebayanssulusmileediyoruz

gözdem ben gıcık oluyorum o göğüslere bi arada yeşil renkli bi popo çıkıyordu ayy deli oluyordum sinirden kıskançlıktan delikafadulden

evet canım hava değişimi de önemli..ben önce çok yememye dikkat edeyim de bayrama kadar hedefimi gerçekleştirmek için

olsun sen her ikisinede dikkat et hem yeme hemde hasta olma bol bol vitamin al güzelim

gözdem ben gıcık oluyorum o göğüslere bi arada yeşil renkli bi popo çıkıyordu ayy deli oluyordum sinirden kıskançlıktan delikafadulden

aaaa yeşil popomu hiç dikkat etmedim o ne reklamıydıki sempatiksalakcinni

işte son dakikada yataktan kalkıyorum ,hemen üzerime bişey giyiyorum

canım bişey giymek bile istemiyor ,alışverişe gidince pantolon bulamıyorum kendime mafoldumben

makyaj falan yapmıyorum ,bu yazdan beri iyice özensiz oldum kendime

biraz kilo verdiğimi görsem moralim yerine gelcek ,ama kısırdöngü oldu saldıkça kendimi kilo aldım ,kilo aldıkça saldım kendimi

.[/B][/COLOR][/QUOTE]

insan kendini güzel hissettiğinde motivasyonu da fazla oluyor daha güzelleşmek istiyoruz kızlar. ama çirkin hissediyorsanız daha bi koy veriyosunuz kıyafetlerinize yediklerinize hatta duruşunuza bile yansıyor kendimize güvenimiz gidiyor

ama biz napıoruz kendimizi güzel hissediyoruz süsleniyoruz ve yağları atmaya devam bayanssulusmilebayanssulusmileediyoruz[/QUOTE]

aynen canım bu arada ismini ögrenebilirmiyim.sana ne şekilde hitap edeceğimi saşırdım nick inde zor geldi bana :kedi: ayy ben bugün çok meraklı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…