Ayyy iyice gerilere dusmeyeyim şimdilik o yeter banaGuzel menü afiyet olsun canim
Tamam canim zaten her zaman adim yarisi yapmiyoruz
@enerji_kusagi ile kilon cok yakin cuma gunu listeyi guncelleyecegim bakalim kimi gecmek icin yarisacaksin
İnşallah canim ama ümidim yok ben eminim artıkBunu bilmiyordum canım, inşallah bir şey çıkmaz. umarım yakında güzel haberler verirsin.
Evet canjn ya bu sene hızlı ve zor gectiOyyyy maşallah nasıl da geçmiş zaman, büyümüş bile. Allah uzun ömür versin tüm evlatlara.
O zaman nasil yapalim ki bilemedimİşe falan gidiyorlardır
Valla hic güleceğim yoktu kusura bakmaİşe falan gidiyorlardır
Başlangıç ve bitiş sayılarına baksınlar diyeceğim de o da karışacak.@enerji_kusagi @Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
Güzel günlerdiŞu cinsiyeti için forumda anket açtığımız minnakı kastediyordur @Saricivcivcikcik
Bu olabilir ekran goruntusunu alinip sonrasinda bu adim diye ama cok karisir :))Başlangıç ve bitiş sayılarına baksınlar diyeceğim de o da karışacak.
Neler var belirti olarak canım.İnşallah canim ama ümidim yok ben eminim artık
Saatlerdir koşuyorum resmen boşuna kasmayayımValla hic güleceğim yoktu kusura bakma
Guzel menu afiyet olsun canimSabah 08.00
2 haşlama yumurta
Maydonoz
1 dilim peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Yarım donates
Ara 12
1 portakal
Öğle 15.00
1 kase tavuklu mantar sote
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 kepçe tavuk çorba
1 tabağa yakın ıspanak yemeği1 kase yogur
2 kayısı yarım ceviz
Bu aslinda iyi fikir bende kocama vereyim butungun oturayim evde nasilsa calisiyoSaatlerdir koşuyorum resmen boşuna kasmayayım
Aslında konuşmuyor diye gittik ama çok çok öncesi öfke nöbetleri hiç bir dediğini adeta duymama bazı seslere aşırı tepki nesneleri sıraya dizme komut almama işaret parmağı kullanmamaNeler var belirti olarak canım.
Alıntılar yarım kaldı :) telefon çalınca ben de yolladım aceleyle. Silinir diye kompleGüzel menü
Nasıl oldun?
Güzel menü
Güzel menü
Güzel menü
Cumalari artiylla gelde sopayla kovalayim seni sonraBu aslinda iyi fikir bende kocama vereyim butungun oturayim evde nasilsa calisiyo
Yapmazlar öyle birşey bilerekBu aslinda iyi fikir bende kocama vereyim butungun oturayim evde nasilsa calisiyo
Cumalari artiylla gelde sopayla kovalayim seni sonra
Benim eşimin değil evde yedek eski telefonum yani küçük bi tel@enerji_kusagi @Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
Ama fikir guzeldi kabul etYapmazlar öyle birşey bilerekben yanlışlıkla karışır diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?