Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de bugün artı geldim ama yeni bir yere geldiğim için 4 gündür tuvalete çıkamamıştım onun etkisidir diye düşünüyorum...
Bu durum birçok kişide oluyordur
Bende de öyle oluyor baska bir yerde kaldığımda kabiz oluyorum psikojikmi acaba
Köye gitsem mesela alışana kadar dönme vakti geliyor

Ha sen listeye giremiyo musun ama neden biz girebiliyosak sen neden giremiyosun devre sayilmiyo muyuz ey yönetim.
Kafamda deli sorular
Kendi istegiyle ayrildigi icin 6 ay giremiyor listeye
Bir ara bakayim belki siz listedeyken size yetisir
Durduk yere masrafa girme boşver,otur oturduğun yerde
Almayiz canim evde kondisyon bisikleti var kullanan yok
@Saricivcivcikcik canım ben listeye girmiştim, Eylül ayında çıkmak zorunda kaldım izin hakkim yoktu. Tekrar 6 ay beklemem gerekiyor malesef.
Gideyim bakayim ne zaman ayrılmışsın
Kizlar yürüyüşlerinize yavru yürüyüş kardeş geldi
@Nidsalii

Eki Görüntüle 2749473
Hic adim atmamaktan iyidir

Bende de öyle oluyor baska bir yerde kaldığımda kabiz oluyorum psikojikmi acaba
Köye gitsem mesela alışana kadar dönme vakti geliyor
Bende de durum ayni yıllardır da böyleydi neden bilmem. Özelikle şehir değişikliğinde sudan olduğunu bile düşündüm
sonngulen 694.etapta 2 ekimde ayrilmissin 2 nisanda girebiliyorsun bence o zamana kadar hedefine ulaşırsın
Inşallah 2 nisana kalmaz mezun olur sonngulen

Adım için bileklik varsa ayağına takabilirsin canım bisiklet sürerken. Bence mantıklı yani kaptan ne der bilmiyorum.
Canım bileklik yok maalesef, saatte yok. Eşimde diyor telefonu cebine koy sürerken Keşke öyle olsaydı bisikletten inmezdim dedim.
Bugün yedek telefon kullandım. Diğer tele samsung health yükledim Zipzip- canım kıyaslama şansım oldu, health evde güzel sayıyor adımı. Dışarıda da pedometri programı health ten daha iyi sayıyor. Bir saat alana kadar evde birini dışarıda diğerini kullanacağım

Canım ya ayakkabı yanına sıkıştır öyleyse ya da kaptanın dediği gibi kilometreyi adıma ceviririz sonra. Km fotosu çekersin.

Menüm

11.00
2dişim kaşar
Domates
10kırma zeytin
2haş yumurta

12.00
Kahve 3kare bitter

17.00
5kaşık taze fasulye
4kaşık fava
2kaşık kabak yoğurtlu adı nuraniye miş meze olarak
Zipzip-
Guzel menü afiyet olsun canim
Tamam canim zaten her zaman adim yarisi yapmiyoruz
Bence de canım ama kızlarla kilo yarışması falan yapmam lazım. Yarış yapınca gaza geliyorum ancak.
enerji_kusagi ile kilon cok yakin cuma gunu listeyi guncelleyecegim bakalim kimi gecmek icin yarisacaksin

Tamamdır canım anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…