Neden ki acabaResim yukleyemiyorum ya boyutu küçült diyor kesiyorum gene kabul etmiyor
Bende de öyle oluyor baska bir yerde kaldığımda kabiz oluyorum psikojikmi acabaBen de bugün artı geldim ama yeni bir yere geldiğim için 4 gündür tuvalete çıkamamıştım onun etkisidir diye düşünüyorum...
Bu durum birçok kişide oluyordur
Bilemedim ki hiç sorun olmuyordu aslında googledan girip foruma yukluyorum birazdan bi daha deneyeyimNeden ki acaba
Kendi istegiyle ayrildigi icin 6 ay giremiyor listeyeHa sen listeye giremiyo musunama neden biz girebiliyosak sen neden giremiyosun devre sayilmiyo muyuz ey yönetim.
Kafamda deli sorular
Almayiz canim evde kondisyon bisikleti var kullanan yokDurduk yere masrafa girme boşver,otur oturduğun yerde
Gideyim bakayim ne zaman ayrılmışsın@Saricivcivcikcik canım ben listeye girmiştim, Eylül ayında çıkmak zorunda kaldım izin hakkim yoktu. Tekrar 6 ay beklemem gerekiyor malesef.
Hic adim atmamaktan iyidir
Denedim bende sorun yok canim chrome uzerinden giriyorumBilemedim ki hiç sorun olmuyordu aslında googledan girip foruma yukluyorum birazdan bi daha deneyeyim
Guzel menu afiyet olsun canimBugün 16/8 yaptım birkaç günde böyle gideceğim bakalım cuma farkedecekmi spor henüz yarım eklerimZipzip-
Bende de durum ayni yıllardır da böyleydi neden bilmem. Özelikle şehir değişikliğinde sudan olduğunu bile düşündümBende de öyle oluyor baska bir yerde kaldığımda kabiz oluyorum psikojikmi acaba
Köye gitsem mesela alışana kadar dönme vakti geliyor
Inşallah 2 nisana kalmaz mezun olursonngulen 694.etapta 2 ekimde ayrilmissin 2 nisanda girebiliyorsun bence o zamana kadar hedefine ulaşırsın
Bu zirve simdilik yarin ne olur bilememHeyyy maşallah, zeynocum zirvede bırakmayı düşünüyor musun acaba
Canım bileklik yok maalesef, saatte yok. Eşimde diyor telefonu cebine koy sürerkenAdım için bileklik varsa ayağına takabilirsin canım bisiklet sürerken. Bence mantıklı yani kaptan ne der bilmiyorum.
Bence de canım ama kızlarla kilo yarışması falan yapmam lazım. Yarış yapınca gaza geliyorum ancak.sonngulen 694.etapta 2 ekimde ayrilmissin 2 nisanda girebiliyorsun bence o zamana kadar hedefine ulaşırsın
Canım ya ayakkabı yanına sıkıştır öyleyse ya da kaptanın dediği gibi kilometreyi adıma ceviririz sonra. Km fotosu çekersin.Canım bileklik yok maalesef, saatte yok. Eşimde diyor telefonu cebine koy sürerkenKeşke öyle olsaydı bisikletten inmezdim dedim.
Bugün yedek telefon kullandım. Diğer tele samsung health yükledimZipzip- canım kıyaslama şansım oldu, health evde güzel sayıyor adımı. Dışarıda da pedometri programı health ten daha iyi sayıyor. Bir saat alana kadar evde birini dışarıda diğerini kullanacağım
Guzel menü afiyet olsun canimMenüm
11.00
2dişim kaşar
Domates
10kırma zeytin
2haş yumurta
12.00
Kahve 3kare bitter
17.00
5kaşık taze fasulye
4kaşık fava
2kaşık kabak yoğurtlu adı nuraniye miş meze olarak
Zipzip-
Tamam canim zaten her zaman adim yarisi yapmiyoruzCanım bileklik yok maalesef, saatte yok. Eşimde diyor telefonu cebine koy sürerkenKeşke öyle olsaydı bisikletten inmezdim dedim.
Bugün yedek telefon kullandım. Diğer tele samsung health yükledimZipzip- canım kıyaslama şansım oldu, health evde güzel sayıyor adımı. Dışarıda da pedometri programı health ten daha iyi sayıyor. Bir saat alana kadar evde birini dışarıda diğerini kullanacağım
Bence de canım ama kızlarla kilo yarışması falan yapmam lazım. Yarış yapınca gaza geliyorum ancak.
Tamamdır canım anlaşıldıAfiyet olsun canim guzel menu
Yaa di mi ne egleniyorduk yaa o gunleri ozledim
Sorun olmaz canim
Guzel menu Afiyet olsun canim
Daha 2 hafta once listeye girmeden zayıflayacağım demistin
Sporda nidsaliyi etiketle yeter canim
Sen bisikletini sur canim o zaman esinin yanında otur
Bisikletin km sini adima cevirebilirsin daha once yapmıştık
Kullanmiyorlardir diye dusundum canim bu aklima gelmedienerji_kusagi Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
enerji_kusagi Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
İşe falan gidiyorlardırKullanmiyorlardir diye dusundum canim bu aklima gelmedi
Amin amin aminHoş geldiniz
Allah bağışlasın. İsteyenlere nasip etsin hayırlısıyla
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?