Yururken yaziyor musunBoşver canım ya ne yürümesi, sohbet güzel. Bak ben de burdayım
İnan yazarken bu da geçti aklımdanDişlerimi fircalasam orucum kabul olur mugibi oldu
Olmuyo canım bende bugün oğlan dersteyken yedekten saydım gecenlerde sormuştum kaptana sorun olmaz dediZipzip-
Kaptanim ben oğlan dersteyken eşimin telden saydım adımı öncesinide kendi telimden sorun olur mu
Heyyy maşallah, zeynocum zirvede bırakmayı düşünüyor musun acaba
Biz yönetici olacağına çok inanmıştık oysakiO ara bende yönetimden teklif bekliyordum, buralara hep el atacam dedim durdum ondan vermediler galiba banaHer forumun başına birini atıyordum yönetici olarak. Pro vermediler ama şükür siteden de atmadılar beni
Afiyet olsun canim guzel menuİyi Akşamlar Canlar
28 Aralık Menü Bildirimi
11.00 2 bardak limonlu su
11.30 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 4-5 adet kıl biber, 3 zeytin, 5 ceviz, 2 kuru kayısı
18.30
( Dün yemekleri fazla yapmışım. Bugün yeniden yemek yapmadım. )
6 yk et sote, 3 kaşık karnıbahar, 2 kase yoğurt (canım çekti nedense) , 2 dilim ayva
3 litre su
Yaa di mi ne egleniyorduk yaa o gunleri ozledimO ara bende yönetimden teklif bekliyordum, buralara hep el atacam dedim durdum ondan vermediler galiba banaHer forumun başına birini atıyordum yönetici olarak. Pro vermediler ama şükür siteden de atmadılar beni
Sorun olmaz canimZipzip-
Kaptanim ben oğlan dersteyken eşimin telden saydım adımı öncesinide kendi telimden sorun olur mu
Guzel menu Afiyet olsun canimSelam iyi aksamlar.
Sabah 12:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin , 1 kk peynir
5 Chery domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16:00
2 mandalina
Ara: 17:00
2 yumurtalı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 20:00
1 kase tavuk suyu çorba
Yoğurtlu brokoli
Ara 21:30
Türk kahvesi
1 kuru incir
2 kayısı
2 litre su
Spor yapınca bildiririm.
Daha 2 hafta once listeye girmeden zayıflayacağım demistinOfff yaa onlar girince ben de özendim, özel af falan yok mu
Sporda nidsaliyi etiketle yeter canimCanım bende yedekle gezdim bugün, 2 telefon kullandım, dün kullanmamıştım adımlarım boşa gitmişti.Zipzip- im birazdan menü ve kiloyu ve sporu atacağım. Kiloda kendimi, sporlarda N Nidsalii ve seni etiketleyeceğim. Menüde de mi ikinizi etiketleyeceğim yoksa getek yok mu? Birde adım yarışında bisiklet süraem puan veya adım karşılığı olur mu? Eşim illa yanında oturmamı istiyor yürütmüyor. Yanında bisiklete binebilirim rahatça. Ne sordum be
Çok geçmiş olsun canimSaol canim
Tesekur ederim
Ay hiç sorma ya allahtan dis hastanesi yakında bebeği goturmicem
Ah çok sağol kuzum deneyeyim hemen çok fena ya ağrı kesicide ise yaramiyor
Saol canım ❤
Harikasın kuzum❤❤
Ayni vallaha canım ya çok fena ağrısı
Adım için bileklik varsa ayağına takabilirsin canım bisiklet sürerken. Bence mantıklı yani kaptan ne der bilmiyorum.Canım bende yedekle gezdim bugün, 2 telefon kullandım, dün kullanmamıştım adımlarım boşa gitmişti.Zipzip- im birazdan menü ve kiloyu ve sporu atacağım. Kiloda kendimi, sporlarda N Nidsalii ve seni etiketleyeceğim. Menüde de mi ikinizi etiketleyeceğim yoksa getek yok mu? Birde adım yarışında bisiklet süraem puan veya adım karşılığı olur mu? Eşim illa yanında oturmamı istiyor yürütmüyor. Yanında bisiklete binebilirim rahatça. Ne sordum be
Yuruyus bandi mi alalim eveBilmem, yazıyor olabilir miyim ki
Ha sen listeye giremiyo musunOfff yaa onlar girince ben de özendim, özel af falan yok mu
Cok zor gecmis her sey canimGöbek adım azim olsa olurmuş valla o zamanlar. Allah'ım ne engeller çıkıyordu sürekli, en son bu kadro sınavını kazandım, bana dediler ki evraginiz uygun değil onu değiştirin hem de hemen bugün, Ankara'dan Aydın'a evrak aynı günde nasıl yetişsin. O gün stresten gözüm kanamıştı (kanlanma değil bildiğin göz beyazım kanama yapmıştı). Yine de Rabbime şükür her şey yoluna girdi sonunda.
Onlar girince canım çektiAfiyet olsun canim guzel menu
Yaa di mi ne egleniyorduk yaa o gunleri ozledim
Sorun olmaz canim
Guzel menu Afiyet olsun canim
Daha 2 hafta once listeye girmeden zayıflayacağım demistin
Sporda nidsaliyi etiketle yeter canim
Sen bisikletini sur canim o zaman esinin yanında otur
Bisikletin km sini adima cevirebilirsin daha once yapmıştık
Durduk yere masrafa girme boşver,otur oturduğun yerdeYuruyus bandi mi alalim eve
Hedefim burda kalmak canımmmmmTakimdan gitmeyin mezun olunca
Mezun olanlarin cogu gidiyor ve kilo alip oyle geliyor genelde burasi ciddi anlamda motivasyon sagliyor
Bendede bu kadar fark olurSabah odem vardir belki canim
Benim 500-1000 gram arasi fark ediyor sabah 9 ile 12 deki kilom
Hiç birbaşarı kendiliğinden gerceklesmiyor. Örnek olsun die kızıma okuttum ne mutlu sana hikayenin sonu güzelLisede babamın zoruyla meslek lisesine gittim canım, babam okumayacagimi düşünüyordu. Ben başladığım zaman meslek lisesi mezunları da istedikleri bölümü tercih edebiliyordu ama ben mezun olmadan kural değişti sadece mezun olduğumuz bölümü secebiliyorduk, baska bölüm seçerken puanimizin yarısından fazlası siliniyordu. Okuduğum bölümü istemiyordum, hayalim Türkçe öğretmeni olmaktı. Kendi bölümümün öğretmenliği sadece 1 üniversitede vardı ve 70 öğrenci alıyordu. Üniversite sınavında ilk 1000 içindeydim, bu büyük başarı ama tek tercih yapıp istemediğim bölüm öğretmenliğini yazdım, çünkü istediğim yeri kazanamayacaktim. Liseden 1.likle mezun oldum, üniversiteye 1.likle girdim ama hep nefret ettim bölümümden. Neyse sonra kendimi sakinlestirdim nasılsa yine öğretmen olacağım diye. Bölümümün ataması çok iyiydi, ben son sınıfta kpss kursuna başladım, yılın ortasında atamalar açıklandı, bizim bölüme 0 sıfır kadro çıkmış. Deliye döndüm. Yüksek lisans yapayım bari dedim, hocamın biri jüride engel oldu ama yedeklerden kazandım. Yüksek lisans bitmeden akademisyen olunabiliyordu, ben ilk yılı bitirdim başvuru yapacağım, kural değişti mezun olmadan başvuruyu iptal ettiler. Tabi bu süreçte ailemle yaşananları anlatmıyorum bile, rest çektiler eve dönmem için ama dönmedim. Mezun oldum şimdiki görev yaptığım yere başvuru yaptım, bana engel olan hocam buraya jüri olarak geldi yine bana engel oldu, diğer adayı aldırmak için gelmiş zaten ama ben geçtim sınavları. Anlatırken kolay ama yaşarken hepsi çok zordu, çok rezillik çektim ama şimdi çok mutluyum. Lütfen pes etme, her engel seni başka bir yola yönlendiriyor. Dediğim gibi sınava gir, puanı al. Kararını o zamanki duruma göre verirsin, o vakte kadar ne olacağı belli olmaz.
Canimm çok sağolHedefim burda kalmak canımmmmm
Bendede bu kadar fark olur
Hiç birbaşarı kendiliğinden gerceklesmiyor. Örnek olsun die kızıma okuttum ne mutlu sana hikayenin sonu güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?