Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O ara bende yönetimden teklif bekliyordum, buralara hep el atacam dedim durdum ondan vermediler galiba bana Her forumun başına birini atıyordum yönetici olarak. Pro vermediler ama şükür siteden de atmadılar beni
Biz yönetici olacağına çok inanmıştık oysaki korktular senden

Afiyet olsun canim guzel menu
O ara bende yönetimden teklif bekliyordum, buralara hep el atacam dedim durdum ondan vermediler galiba bana Her forumun başına birini atıyordum yönetici olarak. Pro vermediler ama şükür siteden de atmadılar beni
Yaa di mi ne egleniyorduk yaa o gunleri ozledim
Zipzip-
Kaptanim ben oğlan dersteyken eşimin telden saydım adımı öncesinide kendi telimden sorun olur mu
Sorun olmaz canim
Guzel menu Afiyet olsun canim
Offf yaa onlar girince ben de özendim, özel af falan yok mu
Daha 2 hafta once listeye girmeden zayıflayacağım demistin
Sporda nidsaliyi etiketle yeter canim

Sen bisikletini sur canim o zaman esinin yanında otur
Bisikletin km sini adima cevirebilirsin daha once yapmıştık

Çok geçmiş olsun canim

Adım için bileklik varsa ayağına takabilirsin canım bisiklet sürerken. Bence mantıklı yani kaptan ne der bilmiyorum.

Offf yaa onlar girince ben de özendim, özel af falan yok mu
Ha sen listeye giremiyo musun ama neden biz girebiliyosak sen neden giremiyosun devre sayilmiyo muyuz ey yönetim.
Kafamda deli sorular
Cok zor gecmis her sey canim ama şükür ki sonu cok guzel olmuş sonuna kadar haketmissin.

Onlar girince canım çekti

Takimdan gitmeyin mezun olunca
Mezun olanlarin cogu gidiyor ve kilo alip oyle geliyor genelde burasi ciddi anlamda motivasyon sagliyor
Hedefim burda kalmak canımmmmm
Sabah odem vardir belki canim
Benim 500-1000 gram arasi fark ediyor sabah 9 ile 12 deki kilom
Bendede bu kadar fark olur
Hiç birbaşarı kendiliğinden gerceklesmiyor. Örnek olsun die kızıma okuttum ne mutlu sana hikayenin sonu güzel

Hedefim burda kalmak canımmmmm

Bendede bu kadar fark olur

Hiç birbaşarı kendiliğinden gerceklesmiyor. Örnek olsun die kızıma okuttum ne mutlu sana hikayenin sonu güzel
Canimm çok sağol isteklerimize ulaşmak için çalışmak zorundayız, inşallah kızın da bunu başaracaktır. Senin gibi bir annesi varken bu hiç zor olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…