Sorun olacağını bilmiyordu anlamında söyledim canımBilmiyordu degil aslında bi ara yine ders muhabbeti yüzünden yedeğe kalmıştım kaptana sordum sorun olmaz deyince bende
Az önce baktım ona siparişiniz hazırlanıyor da henüz yarın verirler inşallah canm
Hemen bakiyorim canimBenimki gitmiyor ama 10 yıldır evliyiz hiç gitmedi, hep evde pc başında. Birde daha bugün yürümeden yükledim programı öğlen gibi. Ama şimdiZipzip- Kaç km kaç adım sayılacak bisiklette?
Peki hangi gün kolayına gelir senin, yoksa fark etmez mi?Yilbasina ozel sadece canim
Normalde cuma gunu bildirim yapiyoruz
Yine kutlamayanlar icin cuma bildirim olacak bu hafta
Benim icin fsrk etmez canim bir isim yok tum gun burdayım:))Peki hangi gün kolayına gelir senin, yoksa fark etmez mi?
Tamam :) bana da farketmezBenim icin fsrk etmez canim bir isim yok tum gun burdayım:))
İyiyiz şükür. Allah kurtardı canım seni bi daha düşürmesinHapisten yeni çıktım
Sen nerelerdesin göruyorum seni,arada gelsenmi muhabbete nasilsin nasil gidiyo minnak nasıl
Benim eşim zaten tuşlu kullanıyorVallaha benim kocam da hiç yürümez ama kime nasıl ispatlayacaksin
Hemen cevap yazamadım telefonu oğlana kaptırıyorum akşamları....Hapisten yeni çıktım
Sen nerelerdesin göruyorum seni,arada gelsenmi muhabbete nasilsin nasil gidiyo minnak nasıl
Tamam iyi bari canım ya1,5 saat var iyi ki :))))
Canım seninle özelden konuşalım istersen.Aslında konuşmuyor diye gittik ama çok çok öncesi öfke nöbetleri hiç bir dediğini adeta duymama bazı seslere aşırı tepki nesneleri sıraya dizme komut almama işaret parmağı kullanmama
Rabbim şifasini verir canim inşallah benimkide gördüğün üzere cok yaramazİyiyiz şükür. Allah kurtardı canım seni bi daha düşürmesin
En sonbirmuhendisanne de duysun ozon tedavisi yaptırıcam yarın algı açıyormuş
Bi de Ankara’da bir genetik doktoru buldum alerji ilaçları filan iyi gelebilir dedi 15 tatilde oraya gidicez
Senin minnak kadar açılır inş. O zaman da bana kök söktürür instagramda takip ediyorum hep Eylül’ü rabbim nazarlardan saklasın canım.Gulumse24 nerelerde? Hamilelik çalışmaları nasıl gidiyor?
Yok hiç önemli degil sayılmasın hiç sorun değilSorun olacağını bilmiyordu anlamında söyledim canımtatlı canını sıkma bugün sayacağız
Guzel menu afiyet olsun canimEki Görüntüle 2749518 Eki Görüntüle 2749519 Eki Görüntüle 2749520
Spor 5652 adım 169p
Su 3.5 ltZipzip- N Nidsalii
Haklısın canım.Saatlerdir koşuyorum resmen boşuna kasmayayım
Benimki yürür ama konumuzla alakası yok, telefon da saat de bendeVallaha benim kocam da hiç yürümez ama kime nasıl ispatlayacaksin
Canim senin bisikletide adima cevirebiliriz istersenHaklısın canım.
Bugün sayılmalı yarın tek telefonYok hiç önemli degil sayılmasın hiç sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?