Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilmiyordu degil aslında bi ara yine ders muhabbeti yüzünden yedeğe kalmıştım kaptana sordum sorun olmaz deyince bende
Az önce baktım ona siparişiniz hazırlanıyor da henüz yarın verirler inşallah canm
Sorun olacağını bilmiyordu anlamında söyledim canım tatlı canını sıkma bugün sayacağız

Hapisten yeni çıktım
Sen nerelerdesin göruyorum seni,arada gelsenmi muhabbete nasilsin nasil gidiyo minnak nasıl
İyiyiz şükür. Allah kurtardı canım seni bi daha düşürmesin
En son birmuhendisanne de duysun ozon tedavisi yaptırıcam yarın algı açıyormuş
Bi de Ankara’da bir genetik doktoru buldum alerji ilaçları filan iyi gelebilir dedi 15 tatilde oraya gidicez
Senin minnak kadar açılır inş. O zaman da bana kök söktürür instagramda takip ediyorum hep Eylül’ü rabbim nazarlardan saklasın canım. Gulumse24 nerelerde? Hamilelik çalışmaları nasıl gidiyor?

Aslında konuşmuyor diye gittik ama çok çok öncesi öfke nöbetleri hiç bir dediğini adeta duymama bazı seslere aşırı tepki nesneleri sıraya dizme komut almama işaret parmağı kullanmama
Canım seninle özelden konuşalım istersen.

Rabbim şifasini verir canim inşallah benimkide gördüğün üzere cok yaramaz
Gulumse devam ediyo tedaviye insallah olmayanlarada nasip etsin Rabbim saglik versinde hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…