Ben zaten kendi telefonumla yürüyorum oğlum dersteyken yürüdüm yedek olanlaenerji_kusagi Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
Başlangıç ve bitiş ekran resmini alsalar adımda ama Etiket isterimO zaman nasil yapalim ki bilemedim
Vallahi yemin etsem başım ağrımaz benimki hiiçççç yürümüyor. Yani gün içinde 500 adım atıyor mu ciddi şüpheliyim. Birde ben yürüyüş bitince duraksatmıştım programı ama dediğin gibi nasıl yapacağız, haklısın yani, kim nasıl bilecekenerji_kusagi Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
Tamam canim cumaya yetisirZipzip- tartım kargoya verildi akşam üzeri. Anca çarşamba- perşembe gelir tahminim.
Yedek telefonlar sayilir benceYani boşuna mı yürüdüm ben 1 saat yedek telefonla
Zipzip-
O zaman iki resim atanlarin ki sayilmasin öyleyse
Felicio
Vallahi yemin etsem başım ağrımaz benimki hiiçççç yürümüyor. Yani gün içinde 500 adım atıyor mu ciddi şüpheliyim. Birde ben yürüyüş bitince duraksatmıştım programı ama dediğin gibi nasıl yapacağız, haklısın yani, kim nasıl bilecekBisiklete devam 23:55e kadar.
Saymamakta olmayacakYani boşuna mı yürüdüm ben 1 saat yedek telefonla
Vallaha ben başlangıç resmi almadım zaten 0 adım nasıl olacak şimdiBizim evde de 4 tane çalışmayan hafizasi düşük telefon var tartidan sonra telefon koleksiyonu yapiyoruz
Herkesde vardir yedek bence bu sekilde kabul edebiliriz
Yani kaptanım görüyosunuz sürekli ayni tel ayni uugulama bugun sabah atamadım adim daha sonra ders başlayınca da diğerine kaldim mecbur 6.300 adim attim onunla ama sorun olucaksa sayılmasın sorun degilTamam canim cumaya yetisir
Yedek telefonlar sayilir bence
Bizim evde hiç yedek telefon yok ben şimdi bilemem ki başlangıç bitiş saat adım fotosu isterim 2 telefon olacaksaBizim evde de 4 tane çalışmayan hafizasi düşük telefon var tartidan sonra telefon koleksiyonu yapiyoruz
Herkesde vardir yedek bence bu sekilde kabul edebiliriz
Bence de öyle, tek telefondan ne çıkarsa. Ona göre ayarlama yapmaya çalışırız. Ben de eşimden saatimi saklıyorum, el koyasi var, tam zamanında isteyeceği tuttu.Bu olabilir ekran goruntusunu alinip sonrasinda bu adim diye ama cok karisir :))
Tek telefon yeter yaa 7 bin adimim var
30 bin yapmaya gerek yok
Bilmiyordu degil aslında bi ara yine ders muhabbeti yüzünden yedeğe kalmıştım kaptana sordum sorun olmaz deyince bendeSaymamakta olmayacakZipzip- bugünlük sayalım bence bilmiyordu arkadaşlar
Saatin ne zaman gelecek canım?
Bence sorun yok amaVallaha ben başlangıç resmi almadım zaten 0 adım nasıl olacak şimdi
Perşembe günü bildirmek isteğe mi bağlı. Yoksa yılbaşı dolayısıyla bu seferlik mi perşembe?Tamam canim cumaya yetisir
Yedek telefonlar sayilir bence
Benimki gitmiyor ama 10 yıldır evliyiz hiç gitmedi, hep evde pc başında. Birde daha bugün yürümeden yükledim programı öğlen gibi. Ama şimdiO zaman nasil yapalim ki bilemedim
Yilbasina ozel sadece canimPerşembe günü bildirmek isteğe mi bağlı. Yoksa yılbaşı dolayısıyla bu seferlik mi perşembe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?