Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

enerji_kusagi Denp D Dileksnr
Zipzip-
2 telefon olunca eşinizin adımlarını nasıl ayıracaksınız?
Saatlerdir yürüyorum bana haksızlık olmasın sonra
Vallahi yemin etsem başım ağrımaz benimki hiiçççç yürümüyor. Yani gün içinde 500 adım atıyor mu ciddi şüpheliyim. Birde ben yürüyüş bitince duraksatmıştım programı ama dediğin gibi nasıl yapacağız, haklısın yani, kim nasıl bilecek Bisiklete devam 23:55e kadar.

Yani boşuna mı yürüdüm ben 1 saat yedek telefonla
Saymamakta olmayacak Zipzip- bugünlük sayalım bence bilmiyordu arkadaşlar
Saatin ne zaman gelecek canım?

Bizim evde de 4 tane çalışmayan hafizasi düşük telefon var tartidan sonra telefon koleksiyonu yapiyoruz
Herkesde vardir yedek bence bu sekilde kabul edebiliriz
Vallaha ben başlangıç resmi almadım zaten 0 adım nasıl olacak şimdi

Tamam canim cumaya yetisir

Yedek telefonlar sayilir bence
Yani kaptanım görüyosunuz sürekli ayni tel ayni uugulama bugun sabah atamadım adim daha sonra ders başlayınca da diğerine kaldim mecbur 6.300 adim attim onunla ama sorun olucaksa sayılmasın sorun degil

Bizim evde de 4 tane çalışmayan hafizasi düşük telefon var tartidan sonra telefon koleksiyonu yapiyoruz
Herkesde vardir yedek bence bu sekilde kabul edebiliriz
Bizim evde hiç yedek telefon yok ben şimdi bilemem ki başlangıç bitiş saat adım fotosu isterim 2 telefon olacaksa

Bu olabilir ekran goruntusunu alinip sonrasinda bu adim diye ama cok karisir :))
Tek telefon yeter yaa 7 bin adimim var
30 bin yapmaya gerek yok
Bence de öyle, tek telefondan ne çıkarsa. Ona göre ayarlama yapmaya çalışırız. Ben de eşimden saatimi saklıyorum, el koyasi var, tam zamanında isteyeceği tuttu.

Saymamakta olmayacak Zipzip- bugünlük sayalım bence bilmiyordu arkadaşlar
Saatin ne zaman gelecek canım?
Bilmiyordu degil aslında bi ara yine ders muhabbeti yüzünden yedeğe kalmıştım kaptana sordum sorun olmaz deyince bende
Az önce baktım ona siparişiniz hazırlanıyor da henüz yarın verirler inşallah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…