Boşuna olur mu tatlım. Yağ yakıyoruz.Yani boşuna mı yürüdüm ben 1 saat yedek telefonla
Nasıl isterseniz? Ben size uyarim. Yarışiyorsak hergun120 dk çeviririm. MaksatCanim senin bisikletide adima cevirebiliriz istersen
Zaten çok adım atıyorsun dilekcim, silelim bu 6bini gitsin,böylece size yetisiriz belkiYani kaptanım görüyosunuz sürekli ayni tel ayni uugulama bugun sabah atamadım adim daha sonra ders başlayınca da diğerine kaldim mecbur 6.300 adim attim onunla ama sorun olucaksa sayılmasın sorun degil
Kiz üzül işte yağdan verirsinBugün sayılmalı yarın tek telefon
Sayılmazsa ben üzülürüm
Takıma hoşgeldin canım, eğer yılbaşı akşamı kutlama yapmiyorsan yeme işini abartmiyorsan cuma sabah kilo bildirimi yapabilirsin. Bazılarımız Perşembe akşam biraz esnek davranacagimiz için Perşembe sabahtan tartilacagiz.Peki hangi gün kolayına gelir senin, yoksa fark etmez mi?
Olsun sagda solda kalmistir belki elle tutulur gozle görülürKalmadı ki yağım
Canım hiç sorun değil ki 6 bin olmazsa da olurBugün sayılmalı yarın tek telefon
Sayılmazsa ben üzülürüm
Olur canimCanım seninle özelden konuşalım istersen.
Yani canım sorun değil ki zaten bilinçsiz davranmadım o bakımdan sey ettim önemsiz yaniZaten çok adım atıyorsun dilekcim, silelim bu 6bini gitsin,böylece size yetisiriz belki50 bin oldu mu bugün.
Nerelerdesin kız sen özledimHemen cevap yazamadım telefonu oğlana kaptırıyorum akşamları....
Kırmızı pabuç benim küçük oğlum otizmli grubun eskileri tanır beni.Aslında konuşmuyor diye gittik ama çok çok öncesi öfke nöbetleri hiç bir dediğini adeta duymama bazı seslere aşırı tepki nesneleri sıraya dizme komut almama işaret parmağı kullanmama
Sayıyoruz canım öyle olmaz,yağ yakmana ayrıca sevindimCanım hiç sorun değil ki 6 bin olmazsa da olurgüzel yag yaktım ben bugün bana yeter o
Ben de çok özledim canım. Oğlanla uğraşıyorum her zamanki gibiNerelerdesin kız sen özledim
Canım iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah yaptığın araştırmalar çok iyi sonuç verirİyiyiz şükür. Allah kurtardı canım seni bi daha düşürmesin
En son @birmuhendisanne de duysun ozon tedavisi yaptırıcam yarın algı açıyormuş
Bi de Ankara’da bir genetik doktoru buldum alerji ilaçları filan iyi gelebilir dedi 15 tatilde oraya gidicez
Senin minnak kadar açılır inş. O zaman da bana kök söktürür instagramda takip ediyorum hep Eylül’ü rabbim nazarlardan saklasın canım. @Gulumse25 nerelerde? Hamilelik çalışmaları nasıl gidiyor?
Sağol canım eşim de doktora yeterlilik sınavını geçti tez kaldı sadece. Tezi henüz almadı ama normale dönemedi hala ders çalışıyorCanım iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah yaptığın araştırmalar çok iyi sonuç verir
Evinize döndünüz di mi? Yazlıkta kalırız belki diyordunNerelerdesin kız sen özledim
Hangi alerji ilacı canim.onunnicin birşeyler yapmak istiyorum ama öyle sikintidayiz ki ufak bebek var elimde kimsem yok cevremd e şimdi 4 Ocak ta Manisa ya gideceğiz o bile çok büyük bir kaos olacak bizim içinKırmızı pabuç benim küçük oğlum otizmli grubun eskileri tanır beni.
İstanbul çam ve sakura da Hasan önal var diyet veriyor artı beyin geliştirici ilaç.
Biz çok faydasını gördük ayrıca yarın rektal (popodan) yani ozon tedavisi alacak whatsapp dan da bir sürü gruplara üyeyim tecrübeli otizmli annesiyim ben
15 tatilde de Ankara’da Serdar ceylaner var genetikçi ona götürücem bazı alerjik durumların otizmde rol oynadığını konuşmayan çocukların alerji ilacı ile konuştuğunu söyledi.
6 yaşına kadar soru sormayan oğlum alerji ilacı ve diyetin 2. Haftası soru sormaya başladı o gün bugündür soruyor mutlaka bu dediklerime git. Özelden numaranı atarsan tedavi paylaştığımız gruplara da eklerim. Ümitsiz olma ne olur. Biz 6 yaşında başladık çok yol katettik inş seninki daha küçük tamamen normale döner inş
Yok valla benimde oyle icim rahat etmez inan canım sildim gitti zaten ha biz ha siz kazanmışsınız ayni şekilde sevinicem tatlımSayıyoruz canım öyle olmaz,yağ yakmana ayrıca sevindim
Ne kadar yaptın adımsıkı takipteyim seni benim birazdan devam etmem gerekecek malum iş çıkışı koştum ama istediğim kadar olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?