Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yani kaptanım görüyosunuz sürekli ayni tel ayni uugulama bugun sabah atamadım adim daha sonra ders başlayınca da diğerine kaldim mecbur 6.300 adim attim onunla ama sorun olucaksa sayılmasın sorun degil
Zaten çok adım atıyorsun dilekcim, silelim bu 6bini gitsin,böylece size yetisiriz belki 50 bin oldu mu bugün.

Peki hangi gün kolayına gelir senin, yoksa fark etmez mi?
Takıma hoşgeldin canım, eğer yılbaşı akşamı kutlama yapmiyorsan yeme işini abartmiyorsan cuma sabah kilo bildirimi yapabilirsin. Bazılarımız Perşembe akşam biraz esnek davranacagimiz için Perşembe sabahtan tartilacagiz.

Aslında konuşmuyor diye gittik ama çok çok öncesi öfke nöbetleri hiç bir dediğini adeta duymama bazı seslere aşırı tepki nesneleri sıraya dizme komut almama işaret parmağı kullanmama
Kırmızı pabuç benim küçük oğlum otizmli grubun eskileri tanır beni.
İstanbul çam ve sakura da Hasan önal var diyet veriyor artı beyin geliştirici ilaç.
Biz çok faydasını gördük ayrıca yarın rektal (popodan) yani ozon tedavisi alacak whatsapp dan da bir sürü gruplara üyeyim tecrübeli otizmli annesiyim ben
15 tatilde de Ankara’da Serdar ceylaner var genetikçi ona götürücem bazı alerjik durumların otizmde rol oynadığını konuşmayan çocukların alerji ilacı ile konuştuğunu söyledi.
6 yaşına kadar soru sormayan oğlum alerji ilacı ve diyetin 2. Haftası soru sormaya başladı o gün bugündür soruyor mutlaka bu dediklerime git. Özelden numaranı atarsan tedavi paylaştığımız gruplara da eklerim. Ümitsiz olma ne olur. Biz 6 yaşında başladık çok yol katettik inş seninki daha küçük tamamen normale döner inş

Canım hiç sorun değil ki 6 bin olmazsa da olur güzel yag yaktım ben bugün bana yeter o
Sayıyoruz canım öyle olmaz,yağ yakmana ayrıca sevindim

Ne kadar yaptın adım sıkı takipteyim seni benim birazdan devam etmem gerekecek malum iş çıkışı koştum ama istediğim kadar olmadı

Canım iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah yaptığın araştırmalar çok iyi sonuç verir

Canım iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah yaptığın araştırmalar çok iyi sonuç verir
Sağol canım eşim de doktora yeterlilik sınavını geçti tez kaldı sadece. Tezi henüz almadı ama normale dönemedi hala ders çalışıyor

Hangi alerji ilacı canim.onunnicin birşeyler yapmak istiyorum ama öyle sikintidayiz ki ufak bebek var elimde kimsem yok cevremd e şimdi 4 Ocak ta Manisa ya gideceğiz o bile çok büyük bir kaos olacak bizim için

Sayıyoruz canım öyle olmaz,yağ yakmana ayrıca sevindim

Ne kadar yaptın adım sıkı takipteyim seni benim birazdan devam etmem gerekecek malum iş çıkışı koştum ama istediğim kadar olmadı
Yok valla benimde oyle icim rahat etmez inan canım sildim gitti zaten ha biz ha siz kazanmışsınız ayni şekilde sevinicem tatlım
Not =Ama biz kazancaz
00.00 da paylaşırım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…