.[/B][/COLOR]
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, kirazz_z+, narin_nazenin+, Naz+, Safinaz84+, Simerenya+, zilan.80
hadi kızlar daha yüksek bir performans sergilememiz lazım bu kadar kişi kaydirigubbakcemile3
cennet ve zilan aramıza hoşgeldiniz Şeniz
safiş önceden vardı şuan yok sıkılaştırıcıydı galiba
cnm ben ancak yazılanları acelece gözden geçiriyom çünkü yemek yapıyorum bir yandanda yazmaya pek fırsat bulamıyom böyle arada sıkıştırırım araya :hulya:
özellikle kot almak benim için işkence ,bacaklarım kalın malesef kot bulamıyorum kendime
bayrama kadar biraz zayıflayıp güzel bir kot alayım kendime bayanssulusmile
cennet memnun oldum tatlım deniz benim ismim vereliniortak
özellikle kot almak benim için işkence ,bacaklarım kalın malesef kot bulamıyorum kendime
bayrama kadar biraz zayıflayıp güzel bir kot alayım kendime bayanssulusmile
elifçim seni okadar iyi anlıyorumki yıllardır kendine bakmayan biri olarak.önceden kilodan dolayı pek bişiy bulamazdım bulduklarımada servet öderdim.bu yüzden bikaç parça bişiyle idare ederim.şimdi ise kendimi 65 e o kadar çok adapte etmişimki şuan ne giysem yakışmayacak gibi geliyordu.bizimki tam bir kısır döngü.giymedikçe kendimizi saldıkça aslında diyettende kopuyoruz.canım bugüne kadar hep zayıflarsam şöyle olucam bunu alıcam dedik hep.ve ne oldu yerimizde sayıyoruz.gel seninle birlikte bu sefer tam tersini yapalım.giydikçe süslendikçe motivasyonumuz artacak ve eminimki kilolarımızı vermeye başlayacagız.yapman gereken tek şey önce bi kuaföre git emin ol çok işe yarıyor ve ertesi sabah sadece bi yarım saat daha erken kalk.bak gör nasılda kendine geliyorsun.söz var bana elifim en azından benim hatrım için bunu yap bak nasıl işe yarayacak
hadi canım yaaa sık dişini diyete son gaz devam birazda hareket gider kilolar kaydirigubbakcemile2
gözdem ben gıcık oluyorum o göğüslerebi arada yeşil renkli bi popo çıkıyordu ayy deli oluyordum sinirden kıskançlıktan delikafadulden
aynı dert bende de var canım..ama güzel haber kilo verdikçe o sorun kalmıyor yani bacaklarımdan kot bulmak zor oluyordu ben de en sorunlu bacaklarım diye düşünürdüm ama öyle değilmiş lilo verince gerçekten çok inceldizemuszemus
aynı dert bende de var canım..ama güzel haber kilo verdikçe o sorun kalmıyor yani bacaklarımdan kot bulmak zor oluyordu ben de en sorunlu bacaklarım diye düşünürdüm ama öyle değilmiş lilo verince gerçekten çok inceldizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?