Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya kızlar sekiz kişi online görünüyor aşağılarda neden yazmıyorsunuz hepinizinmi işi çıktı?

cnm ben ancak yazılanları acelece gözden geçiriyom çünkü yemek yapıyorum bir yandanda yazmaya pek fırsat bulamıyom böyle arada sıkıştırırım araya :hulya:

özellikle kot almak benim için işkence ,bacaklarım kalın malesef kot bulamıyorum kendime

bayrama kadar biraz zayıflayıp güzel bir kot alayım kendime bayanssulusmile

bugün yiceklerimi baştan yazayım

sabah: 2 dl tam buğday ekmeği arasına peynir ve maydanoz ,2 fincan şekersiz çay

öğle : mercimek çorbası ve makarna varmış napıyım sizce ??

ara : 1 yeşil elma (akşama yemeğim hazır değil eve gidip yemek yapana kadar tutsun beni)

akşam: tavuk sote ,salata ,yoğurt

gece : elma ya da nar

insan kendini güzel hissettiğinde motivasyonu da fazla oluyor daha güzelleşmek istiyoruz kızlar. ama çirkin hissediyorsanız daha bi koy veriyosunuz kıyafetlerinize yediklerinize hatta duruşunuza bile yansıyor kendimize güvenimiz gidiyor

ama biz napıoruz kendimizi güzel hissediyoruz süsleniyoruz ve yağları atmaya devam bayanssulusmilebayanssulusmileediyoruz[/QUOTE]

aynen canım bu arada ismini ögrenebilirmiyim.sana ne şekilde hitap edeceğimi saşırdım nick inde zor geldi bana :kedi: ayy ben bugün çok meraklı oldum [/QUOTE]

adım cennet ankaradan katılıorum opuyorumnanaktan

elifçim seni okadar iyi anlıyorumki yıllardır kendine bakmayan biri olarak.önceden kilodan dolayı pek bişiy bulamazdım bulduklarımada servet öderdim.bu yüzden bikaç parça bişiyle idare ederim.şimdi ise kendimi 65 e o kadar çok adapte etmişimki şuan ne giysem yakışmayacak gibi geliyordu.bizimki tam bir kısır döngü.giymedikçe kendimizi saldıkça aslında diyettende kopuyoruz.canım bugüne kadar hep zayıflarsam şöyle olucam bunu alıcam dedik hep.ve ne oldu yerimizde sayıyoruz.gel seninle birlikte bu sefer tam tersini yapalım.giydikçe süslendikçe motivasyonumuz artacak ve eminimki kilolarımızı vermeye başlayacagız.yapman gereken tek şey önce bi kuaföre git emin ol çok işe yarıyor ve ertesi sabah sadece bi yarım saat daha erken kalk.bak gör nasılda kendine geliyorsun.söz var bana elifim en azından benim hatrım için bunu yap bak nasıl işe yarayacak

gerçekten topiğimiz çok güzellll :lepi:

safiş önceden vardı şuan yok sıkılaştırıcıydı galiba

heeee merak ettim yeşil popo deyince ne olabilirki diye

cnm ben ancak yazılanları acelece gözden geçiriyom çünkü yemek yapıyorum bir yandanda yazmaya pek fırsat bulamıyom böyle arada sıkıştırırım araya :hulya:

kolay gelsin o zaman yakma yemeğini dikkat et

özellikle kot almak benim için işkence ,bacaklarım kalın malesef kot bulamıyorum kendime

hadi canım yaaa sık dişini diyete son gaz devam birazda hareket gider kilolar kaydirigubbakcemile2

cennet memnun oldum tatlım deniz benim ismim vereliniortak

bende safinazzz temel reisin safinazı memnun oldum vereliniortak

aynı dert bende de var canım..ama güzel haber kilo verdikçe o sorun kalmıyor yani bacaklarımdan kot bulmak zor oluyordu ben de en sorunlu bacaklarım diye düşünürdüm ama öyle değilmiş lilo verince gerçekten çok inceldizemuszemus

saçımı yeni kestirdim canım ama boyamam lazım ,en iyisi haftasonu halledeyim sengözlerimebaksanab

hadi canım yaaa sık dişini diyete son gaz devam birazda hareket gider kilolar kaydirigubbakcemile2

guclubacismile guclubacismile

gözdem ben gıcık oluyorum o göğüslere bi arada yeşil renkli bi popo çıkıyordu ayy deli oluyordum sinirden kıskançlıktan delikafadulden

Benim hiç umrumda değilde, şirkette birisi görecek yanlış anlayacak diye korkuyorum, başka reklam versinler ya bu konuyu yazmak lazım aslında yönetime bilmiyorumkismile

ah kuzucum seni kilonda olsam keşke

benim de en sorunlu yerim bacaklarım zayıflayınca üst bölgeden gidio bacaklar duruyo benim kollarımda kalın hem kollar hemde bacaklar kalın olunca cok şişko duruyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…