Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbulduk aranıza katılmak güzel umarım güzel güzel zayıflarız:teytey:

zayıflarız canım burası bambaşka bir enerji kk da yazışmak güzel evet ama takımda olmak hem güzel hem de çok sorumluluk isteyen bir durum..işte bu sorumluluk duygusudur ki diyette sıkıntıya düştüğün tamam yeter artık diyet falan yapmayacağım kilo veremiyorum dediğin anları yok ediyor hayır pes etmek yok..Çünkü bu yolda yalnız değilsin!!! ben bu duyguya bayılıyorum çünkü benim iradem zayıf tatlı konusunda ve bünyemde çok zorlu çok yavaş kilo verebiliyorum..iyi ki buradayım ki hala diyete devam etme isteğim var :lepi:zemuszemuskaydirigubbakcemile2

elif banada kimse yazmıyor burda küsücem birazdan herkese ben herkese yorum yapıyorum herkes beni es geçiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözde gibi bende başlıcam şimdi ayaklarımı yere vura vura ağlamayaaaa mafoldumben mafoldumben

hadi ağlayalım :a015: :a015:

tamamdır elifçim haftasonu saçını boyatıp bide fön ohh mis gibi.hatta değişik bi renk yaptırsan belki değişiklik iyi gelir.en son kuaförüm bakırla kahveyi karıştırdı çok hoş parlak bir renk oldu ve beni çok daha enerjik ve genç gösterdi ondan önce kahvenin üzerine gölge vardı.düz renk insanı daha havalı daha modern gösteriyor sanki bayanssulusmile

elif ben bir ara diyetisyene gidiyordum bana en az haftanın 3 günü mercimek çorbası iç demişti metobolizmayı hızlandırdığını söyledi makarna içinde ekmek yerine 3 kaşık yememi söylemişti

safinaz sen ne kadar sürede verdin kilolarını

canımmmm ben 80kg idim amaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

ben max. 66yı görünce tickerinda ondan dedim canım

aman 80 olmıyayım ohaoldumsmile

ilk yılımız falandı bir kot eteğim var ,saçımı kestirdim onu giydim tabi o zamanlar 58-59 falandım

eşimle yani o zamanki sevgilimdi kendisi buluştuk ,bana bir kez daha aşık olduğunu söylemişti :asigim:

o eteği saklıyorum ve yine o eteğin içine girmek istiyorum :sm_cool:

tatlım yaa hızlı geçiyor artık birşey kaçırdım da cevap yazmadım mı sana kıyamamolumunekankayizsmile

hadi ağlayalım :a015: :a015:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

cennet ve zilan aramıza hoşgeldiniz Şeniz
hb cnm

kız küsme ben yazıyom ya sana ağlamayın yaaa kıyamam bende ağlarım dayanamam :gitme:

en son röfle yaptırmıştım saçlarım çok yıprandı son 2 seferdir kahve yapıyorum

yine kahveyle devam ederim heralde kaydirigubbakcemile5

çorbanın içinde patates ve havuç var ya ondan dedim canım

safişçim tatlım ben sürekli sana laf yetiştiriyorum yaa olumunekankayizsmile

elif ikiside ekmek gurubu bence çorbayı iç yanında salata türü varsa onu tüket birazda yogurt mis gibi.bu arada yürüyüş yapacak vaktin yokmu canım bacakların için çok işe yarardı.

oy oy oy tutmayın beni . elifim mönü veriyorrr...:lepi:Şeniz
mercimek çorbasını iç elifim unlu olsada (teyzeye selam olsun )kaydirigubbakcemile3
yokmu yanında salata yogurt ...

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

safinaz sen ne kadar sürede verdin kilolarını

benim durum biraz karışık güzelim

İlk beş kiloyu beş günde verdim ben lahana çorbası diyeti ile sonra bıraktım kilo vermeyi...

Sonra montiyi tanıdım ve montide dördüncü haftamın içindeyim üç haftada montide toplam da: 3.80 kg. verdim bakalım bu cuma baskül beni güldürecekmi ağlatacakmı?

wowwwww :asigim: :asigim:
sakın sakın atma kaldırma o eteği ve o eteğin içine girecek kiloya geldiğinde lütfen o etekle resim çekil ve burda paylaş bizede seninle gurur duyalım elifçim. opuyorumnanaktan

tatlım yaa hızlı geçiyor artık birşey kaçırdım da cevap yazmadım mı sana kıyamamolumunekankayizsmile

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hastayım yaaa alınganım sanırsam sempatiksalakcinni

oy oy oy tutmayın beni . elifim mönü veriyorrr...:lepi:Şeniz
mercimek çorbasını iç elifim unlu olsada (teyzeye selam olsun )kaydirigubbakcemile3
yokmu yanında salata yogurt ...

utandım :kedi: :kedi:

un yok ama patates ve havuç var ablam ,yanına domates yoğurt falan yerim o zaman

artık hava kararıyo işten çıkıp eve gittiğimde denizcim ama evde koşu bandı var süs niyetine kullandığım :kedi:

melek cnm bende seninle aynı durumdaydım hemde bu birkaç yıl sürdü
ama sonra zayıflayınca adam daha çok farketti
bide bişey diycem sadece zayıflamak değil olay zorda gelse kendine
bakmaya çalış inan ben dört yıldır sürekli saçlarımı boyarım bakım yapmaya çalışırım
ve bu eşimin dikkatini çekti üstüne birde zayıflayınca

kız küsme ben yazıyom ya sana ağlamayın yaaa kıyamam bende ağlarım dayanamam :gitme:

hadi ağlayalım hep birlikteee sonrada birbirimizi susturmaya çalışırız sempatiksalakcinni

Ben yazıyorumki herkeseeee bilmiyorumkismile

bana yazmadın cadııııııııııııııııııııııı okuyoruz heralde yazılanlarııııııııııııııı ağlıyımmı he he ağlıyımmı mafoldumben

safişçim tatlım ben sürekli sana laf yetiştiriyorum yaa olumunekankayizsmile

B]

sana lafım yok denizim Şeniz Şeniz

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

okşa abla sev beni sevgiye şefkate ihtiyacım var kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…