hoşbulduk aranıza katılmak güzel umarım güzel güzel zayıflarız:teytey:
ah kuzucum seni kilonda olsam keşke
elif banada kimse yazmıyor burda küsücem birazdan herkese ben herkese yorum yapıyorum herkes beni es geçiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözde gibi bende başlıcam şimdi ayaklarımı yere vura vura ağlamayaaaa mafoldumben mafoldumben
canımmmm ben 80kg idim amaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
elif banada kimse yazmıyor burda küsücem birazdan herkese ben herkese yorum yapıyorum herkes beni es geçiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözde gibi bende başlıcam şimdi ayaklarımı yere vura vura ağlamayaaaa mafoldumben mafoldumben
hadi ağlayalım :a015: :a015:
hb cnmcennet ve zilan aramıza hoşgeldiniz Şeniz
tamamdır elifçim haftasonu saçını boyatıp bide fön ohh mis gibi.hatta değişik bi renk yaptırsan belki değişiklik iyi gelir.en son kuaförüm bakırla kahveyi karıştırdı çok hoş parlak bir renk oldu ve beni çok daha enerjik ve genç gösterdi ondan önce kahvenin üzerine gölge vardı.düz renk insanı daha havalı daha modern gösteriyor sanki bayanssulusmile
elif ben bir ara diyetisyene gidiyordum bana en az haftanın 3 günü mercimek çorbası iç demişti metobolizmayı hızlandırdığını söyledi makarna içinde ekmek yerine 3 kaşık yememi söylemişti
safinaz sen ne kadar sürede verdin kilolarını
bugün yiceklerimi baştan yazayım
sabah: 2 dl tam buğday ekmeği arasına peynir ve maydanoz ,2 fincan şekersiz çay
öğle : mercimek çorbası ve makarna varmış napıyım sizce ??
ara : 1 yeşil elma (akşama yemeğim hazır değil eve gidip yemek yapana kadar tutsun beni)
akşam: tavuk sote ,salata ,yoğurt
gece : elma ya da nar
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
safinaz sen ne kadar sürede verdin kilolarını
ben max. 66yı görünce tickerinda ondan dedim canım
aman 80 olmıyayım ohaoldumsmile
ilk yılımız falandı bir kot eteğim var ,saçımı kestirdim onu giydim tabi o zamanlar 58-59 falandım
eşimle yani o zamanki sevgilimdi kendisi buluştuk ,bana bir kez daha aşık olduğunu söylemişti :asigim:
o eteği saklıyorum ve yine o eteğin içine girmek istiyorum :sm_cool:
tatlım yaa hızlı geçiyor artık birşey kaçırdım da cevap yazmadım mı sana kıyamamolumunekankayizsmile
oy oy oy tutmayın beni . elifim mönü veriyorrr...:lepi:Şeniz
mercimek çorbasını iç elifim unlu olsada (teyzeye selam olsun )kaydirigubbakcemile3
yokmu yanında salata yogurt ...
safişçim tatlım ben sürekli sana laf yetiştiriyorum yaa olumunekankayizsmile
elif ikiside ekmek gurubu bence çorbayı iç yanında salata türü varsa onu tüket birazda yogurt mis gibi.bu arada yürüyüş yapacak vaktin yokmu canım bacakların için çok işe yarardı.
en son röfle yaptırmıştım saçlarım çok yıprandı son 2 seferdir kahve yapıyorum
yine kahveyle devam ederim heralde kaydirigubbakcemile5
çorbanın içinde patates ve havuç var ya ondan dedim canım
kız küsme ben yazıyom ya sana ağlamayın yaaa kıyamam bende ağlarım dayanamam :gitme:
Ben yazıyorumki herkeseeee bilmiyorumkismile
safişçim tatlım ben sürekli sana laf yetiştiriyorum yaa olumunekankayizsmile
B]
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?