Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar
Bugunki menu
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynnir
Zeytin
Ara turk kahvesi 11.00
Ogle 14.00
1 dolma 2 kasik yogurt
Aksam
3 tavuk firinda
2 kasik bulgur pilavi

Spor
Ablam tasinacagi icin 3 gun spor yapamayacagim . Ama inanin hic oturmadan aksam oldu. Bugun telin sarji yoktu ama yarin adimi aticam.

Su 2 lt

Valla ders sabah bitti öğlen yani ben hala sokakta yürüyorum
Kahvaltı yapıp çıktım
Gönder sen kahveyi ben maskeyi indirip içerim
Gönderirim gondermesine de ice coffee olur...böyle derde can kurban valla yürümeyi çok özledim. herkes yürüyor ya inadına sanki...Altı saat dersim var benim de aralıklı olunca çıkamıyorum.
50000 dersen şaşırmam artık... maşallah diyeyim napim artık gözüm yok desem de canım çekiyor valla

Dikkat dikkatttt Bu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır

Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤

Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt

Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmm Bu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır

Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmm Canlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda..Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.

HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evetttt Ama her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee

Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
N Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.

Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla

Ne bileti ola kineyin son iki rakami ne 100ü noluyo burda
Minnoşum Antalya da yılbaşı bileti alalım diyorduk eşimle, dedim sonu şöyle olsun içimden geldi. O da almazsak büyük ikramiyenin son iki rakamı bu çıkarsa çok üzülürüm dedi, düştük iki rakamın peşine. Kaç gündür yolumuzun üstünde bir biletçi bulamadık. İstanbul a döndük kısıtlama vardı. Dün adım yarışıda olunca tamam artık ne olursa olsun sokak sokak arayıp bulacam almadan dönmeyecem dedim çıktım evden. Kızlara da ben gelemezsem şarjım bitmiştir kafadan 100 bin adım yazın dediydim. Mevzu bu

Seni inci bal diye okuyordum biraz önceye kadar iyi mi. Afiyet olsun canım. 3 tavuk derken incik mi, baget mi, but mu belli değil ! 1 tam kalçalı buttan fazla yiyeceğini sanmıyorum ama 3 bütün tavuk deyip beni kalpten de götürebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…