- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Garanti yilbasi bileti alicakNe bileti ola kineyin son iki rakami ne 100ü noluyo burda
Yok kiz normalde en fazla 2 3 iciyorum zaten. Günde 1 e indirsem tadindan yenmezKac taneye indircen 1tanemi yapamazsin onu enfazla 3tane iç
Geccen o 1 kahveyiYok kiz normalde en fazla 2 3 iciyorum zaten. Günde 1 e indirsem tadindan yenmez
Şuanda burda yok ama gitmiş olabilir helallik istediZipzip- kaptanip denp gitti mi ?
Gecmicem hadi bakalim en az ben iccem ben benGeccen o 1 kahveyi
Enaz sen iç tamam karisamam sana ama sende bana karışma 3dene iceyimGecmicem hadi bakalim en az ben iccem ben ben
Ben sana karışmam kahve muptelasi olarak seni en iyi ben anlarim kariscak son kisi benim bide rakip olduğumuzu dusunursekEnaz sen iç tamam karisamam sana ama sende bana karışma 3dene iceyim
Hadi ya baya azimliydi amaŞuanda burda yok ama gitmiş olabilir helallik istedi
Yaaaa başımın belasi geldi geneBen sana karışmam kahve muptelasi olarak seni en iyi ben anlarim kariscak son kisi benim bide rakip olduğumuzu dusunursek
Hadi ya baya azimliydi ama
Dua et basim agriyo yoksa bugün bilmem kacinci kahveni de icmeye ikna ederdim deYaaaa başımın belasi geldi gene
Tamam canim gecmis olsunDua et basim agriyo yoksa bugün bilmem kacinci kahveni de icmeye ikna ederdim de
Ben telefonu biraz birakayim bas agrim artcak gibi yine. Önemli bisey olursa beni etiketlersiniz
Gönderirim gondermesine de ice coffee olur...böyle derde can kurban valla yürümeyi çok özledim.Valla ders sabah bitti öğlen yani ben hala sokakta yürüyorum
Kahvaltı yapıp çıktım
Gönder sen kahveyi ben maskeyi indirip içerim
Minnoşum Antalya da yılbaşı bileti alalım diyorduk eşimle, dedim sonu şöyle olsun içimden geldi. O da almazsak büyük ikramiyenin son iki rakamı bu çıkarsa çok üzülürüm dedi, düştük iki rakamın peşine. Kaç gündür yolumuzun üstünde bir biletçi bulamadık. İstanbul a döndük kısıtlama vardı. Dün adım yarışıda olunca tamam artık ne olursa olsun sokak sokak arayıp bulacam almadan dönmeyecem dedim çıktım evden. Kızlara da ben gelemezsem şarjım bitmiştir kafadan 100 bin adım yazın dediydim. Mevzu buNe bileti ola kineyin son iki rakami ne 100ü noluyo burda
Kaptanıma bak heleYanındavarsa bende geliyorum
Seni inci bal diye okuyordum biraz önceye kadar iyi mi. Afiyet olsun canım. 3 tavuk derken incik mi, baget mi, but mu belli değil ! 1 tam kalçalı buttan fazla yiyeceğini sanmıyorum ama 3 bütün tavuk deyip beni kalpten de götürebilirsin :)Slm kizlar
Bugunki menu
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynnir
Zeytin
Ara turk kahvesi 11.00
Ogle 14.00
1 dolma 2 kasik yogurt
Aksam
3 tavuk firinda
2 kasik bulgur pilavi
Spor
Ablam tasinacagi icin 3 gun spor yapamayacagim . Ama inanin hic oturmadan aksam oldu. Bugun telin sarji yoktu ama yarin adimi aticam.
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?