Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safiş bende kendime bi gömlek almıştım çok hoş bi modeldi bunun içine gireceğim demiştim aldıgımda epey dardı..geçen gün bi denedim bol geldi ve etiketi hala üzerinde

allah iyilini versin safiş yeni üye sendiromunamı düştün ???:roflol::roflol::roflol:
cevap yazmak için önce yetişip okumak lazım kendi adıma ....sempatiksalakcinni

artık hava kararıyo işten çıkıp eve gittiğimde denizcim ama evde koşu bandı var süs niyetine kullandığım :kedi:

bende de var yatak odamın en güzel köşesinde duruyor arada bir kızım oyun oynamak amacı ile çıkıyor üzerine çok ie yarıyor çoooooooook
bende burda bunu utanmadan yazıyorum dimi sempatiksalakcinni

safiş bende kendime bi gömlek almıştım çok hoş bi modeldi bunun içine gireceğim demiştim aldıgımda epey dardı..geçen gün bi denedim bol geldi ve etiketi hala üzerinde

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende de var yatak odamın en güzel köşesinde duruyor arada bir kızım oyun oynamak amacı ile çıkıyor üzerine çok ie yarıyor çoooooooook
bende burda bunu utanmadan yazıyorum dimi sempatiksalakcinni

benimde arka odada duruyodu , gözümün önünde olsun diye salona getirdim bi de :kedi:

woowww canım bende de etiketi üzerinde duran kıyafetler vardı ve artık giyiyorum bol gelsedeee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
biraz daha inceleyim terziye götürüp daralttırıcam sende o gömleğini çok beğendiysen kaldırma sakın götür iyi bir terizye senin ölçülerine göre ayarlasın canım yaaa kendini eminim çok iyi hissetmişsindir..... kaydirigubbakcemile2

allah iyilini versin safiş yeni üye sendiromunamı düştün ???:roflol::roflol::roflol:
cevap yazmak için önce yetişip okumak lazım kendi adıma ....sempatiksalakcinni

yaaa ablaaaaaaaaaa ne yeni üye sendromu yaaa ben kaç senedir buralardayım sadece diyat bölümüne yeni girdim o kadan.....

sen zaten çok boşladın bizi farkındamısın ablacım abla dedik örnek aldık uğramaz oldun artık bilemiyorum yaniiiii :hulya: :hulya:

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benimde arka odada duruyodu , gözümün önünde olsun diye salona getirdim bi de :kedi:

kııııııııızzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi ben yatarken görüyorum ya sen hep dibinde gözüne girecek nerdeyse çıksana tepesineeeeeeee lmaz: lmaz:

off bu erkekler :mymeka: niye hep biz onlara güzel gözükmeye çalışıyoruz ki :mymeka: :dilcikar:

bu monti nasıl birşey uygulaması kolay mı calışınca insan ancak evde birşeyler hazırlayıp yerse daha sağlıklı oluo dışarda sebze yemeği yeseniz bile yağı falan dokunabilio

bak melekcim bişey anlatacam kendimle ilgili
eşim eskiden kendime baksaydım bile tınmazdı ilgilenmezdi benimle
aslaa yokmuşum gibi davranırdı ve bu yıllarca sürdü
hani nişanlandığımızda ve yeni evli olduğum yıllarda kiloluda değildim
50 kiloyla evlendim ilk doğumumu yaptım aylar sonra 60 kiloydum
çirkin biride değildim hani derlerya her kadının kendine has bir
güzelliği vardır diye benimkide öyle
kısaca ben 4 yıl önce bir rahatsızlık geçirdim ve o hastalığın sonucunda
elimde olmadan eşimin eskiden bana davrandığı gibi davranmaya başladım
kendime bakardım ama onu hiç tınmazdım derken bu adam şoka girdi resmen
eskiden karşısında dört dönen bir eşken şimdi kendisini görmüyor bile
ve kendi kendime bir karar aldım ne yapıyorsan kendin için yapcaksın
zayıflıycaksanda kendin için bakım yapcaksanda kendin için
yani sana ilgisizse sen kendini değiştir ve onun ilgisizliğini görme bile
bu şekilde o seni daha çok farkedecek bilmem anlatabildimmi
biraz uzun oldu kusura bakmayın

sen zaten çok boşladın bizi farkındamısın ablacım abla dedik örnek aldık uğramaz oldun artık bilemiyorum yaniiiii :hulya: :hulya:

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

kııııııııızzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi ben yatarken görüyorum ya sen hep dibinde gözüne girecek nerdeyse çıksana tepesineeeeeeee lmaz: lmaz:

bakışıyoz akşamları aklinialirimsmile

bi de ütü yaparken yardım ediyo bana ,askıları tutuyo sağolsun :roflol:

çok haklısın canım vereliniortak önce kendimiz için yapmamız gerekiyo :lepi:

off bu erkekler :mymeka: niye hep biz onlara güzel gözükmeye çalışıyoruz ki :mymeka: :dilcikar:

inanırmısın ben artık ona güzel görünmeye çalışmıyorum
açıkçası kendime güzel görünmeye çalışıyorum
insan önce kendisi için yapcak herşeyi sonra başkası için

safiş geçen gün terziye gittim 3 tane pantalonumu darlattırdım.gömlek darlatabileceğim aklıma gelmedi.olmadı onuda bi götüreyim.ayy insanın üzerine her girdiği magazada kolayca giyecek kıyafet bulabilmesi ne hoş bi duygudur Allahım sen banada burdaki tüm arkadaşlarada yaşat inşallah bu duyguyu :Saruboceq:

amin inşallah :sm_cool:

bu monti nasıl birşey uygulaması kolay mı calışınca insan ancak evde birşeyler hazırlayıp yerse daha sağlıklı oluo dışarda sebze yemeği yeseniz bile yağı falan dokunabilio

canım monti bence uygulaması çok kolay bir diyet yöntemi hatta diyet demek bile yanlıştır belki sağlıklı beslenme desek daha doğru sanırım dimi kızlar
ayrıca bende çalışıyorum güzelim bazen burdaki yemekler hiç yenmeyecek gibi oluyor yada mıntiye aykırı illa bulunuyor bir şeyler çalışırken bile rahat ol sen yeterki yapıcam de ve başla güelim burdaki ve monti topiğindeki arkadaşların hepsi sana yardımcı olurlar yanlışlarını uyarırlar....

kesinlikle öyleee erkeklerin üzerine düşmemek gerek onlara karşı biraz ilgisiz davranınca erkekler dört dönüyor kadının etrafında Tercübem ile sabittir a.s

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

bakışıyoz akşamları aklinialirimsmile

bi de ütü yaparken yardım ediyo bana ,askıları tutuyo sağolsun :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

woowww bu süpperrrr harika bir duygu değilmi düşün yakında daralacak yerleri kalmaycak ve kendine daha küçük bedenler almaya başlayacaksınnnnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

duanada en içten dileklerimle aminnnnnnnnnnnn diyrum cancağızım...

Haa bu arada kot pantolum için kullandığım kemerin sondan çüncü deliği idi bana uyan ama şimdi son delikte kemer ve bol geliyorrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

BU ÖZELLİKLE SAFİŞE YAZILMIŞ BİR YAZIDIR sempatiksalakcinni
Safiş Başkan Duy Bu Sesi Diskoya Götür Biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şakkıdı

aynen safişcim bende tecrübe sahibi oldum bu konuda
narinim çok haklısın insan zayıflayıp üstüne göre kıyafet bulunca
hemde kolayca çok mutlu oluyo
tbrkler bu arada
kızlar ben çıkmalıyım doktora gitcem hepinizi
öpüyorum byee gelince girebilirsem görüşürüz yoksa akşam girerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…