Teşekkür ederim canımasysss canım tebrikler karnen. Hayırlı olsun ne güzel yaaa 19 haftada hedefine ulaşmışsın inşallah bidaha hiç kilo almazsın
Canım
3tane bütün yemis isteSeni inci bal diye okuyordum biraz önceye kadar iyi mi. Afiyet olsun canım. 3 tavuk derken incik mi, baget mi, but mu belli değil ! 1 tam kalçalı buttan fazla yiyeceğini sanmıyorum ama 3 bütün tavuk deyip beni kalpten de götürebilirsin :)
sence bir insan 3 butun tavugu yiyebilir miSeni inci bal diye okuyordum biraz önceye kadar iyi mi. Afiyet olsun canım. 3 tavuk derken incik mi, baget mi, but mu belli değil ! 1 tam kalçalı buttan fazla yiyeceğini sanmıyorum ama 3 bütün tavuk deyip beni kalpten de götürebilirsin :)
Ben yerimsence bir insan 3 butun tavugu yiyebilir mi3 kucuk parca gogus eti
İyi akşamlarİyi Akşamlar
29 Aralık Menü Bildirimi
10.00 2 bardak limonlu su
11.00 1 tost, 1 domates, 3 zeytin, 3 ceviz, 2 kuru kayısı
18.45 1 kase mercimek çorbası, balık, salata, 2 dilim ayva
Su : 3 litre
Zipzip-
Afiyet olsun canimSlm kizlar
Bugunki menu
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynnir
Zeytin
Ara turk kahvesi 11.00
Ogle 14.00
1 dolma 2 kasik yogurt
Aksam
3 tavuk firinda
2 kasik bulgur pilavi
Spor
Ablam tasinacagi icin 3 gun spor yapamayacagim . Ama inanin hic oturmadan aksam oldu. Bugun telin sarji yoktu ama yarin adimi aticam.
Su 2 lt
Ayrilmak istedi canimZipzip- kaptanip denp gitti mi ?
Gecmis olsun canimDua et basim agriyo yoksa bugün bilmem kacinci kahveni de icmeye ikna ederdim de
Ben telefonu biraz birakayim bas agrim artcak gibi yine. Önemli bisey olursa beni etiketlersiniz
Eline saglik canim ne guzel yazmissinDikkat dikkattttBu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır
Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤
Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt
Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmmBu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır
Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmmCanlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda.. Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.
HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evettttAma her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee
Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
@Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.
Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla
Guzel menu afiyet olsun canimİyi Akşamlar
29 Aralık Menü Bildirimi
10.00 2 bardak limonlu su
11.00 1 tost, 1 domates, 3 zeytin, 3 ceviz, 2 kuru kayısı
18.45 1 kase mercimek çorbası, balık, salata, 2 dilim ayva
Su : 3 litre
Zipzip-
Geliyorum ablacimKaptanıma bak hele
Sen gel tek ...
Yiyemez zaten bende onu diyorumsence bir insan 3 butun tavugu yiyebilir mi3 kucuk parca gogus eti
Değildi canım kaptanım, teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Ayrilmak istedi canim
Gecmis olsun canim
Eline saglik canim ne guzel yazmissin
Haftada 2 gun dinlensin herkes spor yapmasin
Guzel menu afiyet olsun canim
Balik miktari yazmamissin ama cok degildir sanirim )
Geliyorum ablacim
Teşekkür ederim enerjimİyi akşamlarAfiyet olsun canım menün çok güzel
Ben diyorum yapmayin beni gene dinlemiyolarDikkat dikkattttBu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır
Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤
Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt
Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmmBu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır
Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmmCanlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda.. Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.
HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evettttAma her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee
Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
@Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.
Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla
Komik mi3tane bütün yemis iste
Bence komik ve saka yapmistik ama neyseKomik mi
Ben de ara ara diyorum aslında ama yine diyesim geldiBen diyorum yapmayin beni gene dinlemiyolarsakalda uzatıyorum ama neyse
Iyiyim canim neyapayim duzeldim gibi ama biraz daha beklicem tedavim bitsinde ozaman spor yaparimBen de ara ara diyorum aslında ama yine diyesim geldiSen nasılsın canım,belin daha iyi mi
Acelesi yok canım,hatta onu da doktoruna danış bence.Sporu da süre olarak kısıtlayabilir,önce sağlıkIyiyim canim neyapayim duzeldim gibi ama biraz daha beklicem tedavim bitsinde ozaman spor yaparim
Oturdugum yerden kilo vermeye caliscam iste sağlığım benim icin daha onemliAcelesi yok canım,hatta onu da doktoruna danış bence.Sporu da süre olarak kısıtlayabilir,önce sağlık
Geçmiş olsun minnoşumDua et basim agriyo yoksa bugün bilmem kacinci kahveni de icmeye ikna ederdim de
Ben telefonu biraz birakayim bas agrim artcak gibi yine. Önemli bisey olursa beni etiketlersiniz
Kendini perişan etme canimya 15bin bile atsan kâr kârdirSlm kızlar
Çok haklisiniz yarış var diye 30 bin adım attım ama yoruldum gerçekten
Maxsimum 20 bin olmalı bence üzerine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?