Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oturdugum yerden kilo vermeye caliscam iste sağlığım benim icin daha onemli
Kuzum geçenlerde sen de demiştin,diyette beslenme %80 ise spor sadece %20.Dengeli ve yeterli beslenmedikten snra 10 saat spor yapsa insan kilo veremez zaten.Sen güzel besleniosun,üstüne ilerde 2-3 gün yarım saat yürüsen paşalar gibi de kilo verirsin

Onu bile dedim ben burda onu bile algilamadi kimse doktorun dedigini dedim aslinda ve oyle olmasi gerekiyo beslenmemize dikkat etmezsen spor yapsanda neye yararki bide burdan bakican

Kendini perişan etme canimya 15bin bile atsan kâr kârdir
20000 bin de rahatım canım
20000 bin ile 30000 bin arasında dağlar kadar fark var yoruyor gerçekten ve ben normal hayatımda da hareketli bir insanım 10000 i günlük evin içinde atıyorum 10000 yuruyus

Yorumlar çok güzel çok haklı

Yazılanlar komik de sen pek komik değilsin. Olmak zorunda da değilsin. Ama medeni de değilsin. Biraz fazla gerginsin.

Menündeki tek gördüğüm eksiği söyledim. Hani aynı takımdayız ya ister istemez seninle, yorumda yapmak gerekiyor hani. Zaten çok yemediğini düşündüğümü belirttim.

Afiyet olsun dedim teşekür bile etmedin.

Bir daha da sana yazmam, zaten seni hiç tanımıyorum. Tek kusurum bu sana karşı, kusuruma bakma. Saygılar

Menüm
Sabah: yumurta salatası, 4 zeytin, 2 dilim tam buğday , 1 kk kaşar
Öğlen: Tarhana çorbası, 1 dilim tam buğday, yarım, Trabzon hurması
Akşam: Kıymalı taze fasulye 200gr, bulgur pilavı 3 kaşık, salata
A.Ö: 4 Burçak bisküvi (yemesem iyiydi )
Sporum geceye kalıyor genelde yazacağım Zipzip-

Afiyet olsun canim ara ogunde meyve ya da kuruyemiş olsa daha iyi olurmuş ama artik yapacak birsey yok

Onu bile dedim ben burda onu bile algilamadi kimse doktorun dedigini dedim aslinda ve oyle olmasi gerekiyo beslenmemize dikkat etmezsen spor yapsanda neye yararki bide burdan bakican
Aynen öyle canım.Zaten kimse yanlış anlamasın lütfen ama takım zaten iyi kilo veremiyor,bunun da sebebi yetersiz ve dengesiz beslenme.Ancak spora aşırı abanarak ya da detoksla kilo veriliyor.Ama bunun sağlıklı bir yanı yok.Detoks dediğin şey her hafta yapılmaz.İnsanın bi direnç kilosu vardır evet ama her kiloya direnç kilosu muamelesi de yapılmaz

Afiyet olsun taşınma çooook zor iş zaten spor yapmış sayılırsın bence sonrasında da 2 gün yat ben mahvoldum kardeşime yardım etmiştim de
Valla çok güzel açıklamışsın ben ikna oldum son zamanlarda kendim için konuşuyorum fazla yapınca bacağımda atma tarzı bişey oluyordu azaltınca yani normal yapınca sıkıntı olmuyor eline sağlık
İyi Akşamlar

29 Aralık Menü Bildirimi
10.00 2 bardak limonlu su
11.00 1 tost, 1 domates, 3 zeytin, 3 ceviz, 2 kuru kayısı
18.45 1 kase mercimek çorbası, balık, salata, 2 dilim ayva

Su : 3 litre
Zipzip-
Güzel menü afiyet olsun
Menü spor yine güzel Zeynolin44 canım benim sen yine fazla vermiş olacaksın ama ya nasıl yakalayacak bu uşak seni

Yazarken bir kişiye bile faydam olsa ne mutlu bana mottosuyla yazmıştım.O yüzden çok sevindim canım

Hadi ya çıksa da pro olsak boğam
Çıkınca sözünü unutma
Mesajı kaydedeyim de unutursan gösteririm.
50 bin rekoru olmasa denerdim
Rekor manyak bir şey insanın kirdikca kirası geliyor
Kendi rekorlarımi kırdim şükür
Nirvana da bıraktım zaten 41 bin manalı manalı o bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…