- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Kuzum geçenlerde sen de demiştin,diyette beslenme %80 ise spor sadece %20.Dengeli ve yeterli beslenmedikten snra 10 saat spor yapsa insan kilo veremez zaten.Sen güzel besleniosun,üstüne ilerde 2-3 gün yarım saat yürüsen paşalar gibi de kilo verirsinOturdugum yerden kilo vermeye caliscam iste sağlığım benim icin daha onemli
Onu bile dedim ben burda onu bile algilamadi kimse doktorun dedigini dedim aslinda ve oyle olmasi gerekiyo beslenmemize dikkat etmezsen spor yapsanda neye yararki bide burdan bakicanKuzum geçenlerde sen de demiştin,diyette beslenme %80 ise spor sadece %20.Dengeli ve yeterli beslenmedikten snra 10 saat spor yapsa insan kilo veremez zaten.Sen güzel besleniosun,üstüne ilerde 2-3 gün yarım saat yürüsen paşalar gibi de kilo verirsin
20000 bin de rahatım canımKendini perişan etme canimya 15bin bile atsan kâr kârdir
Yazılanlar komik de sen pek komik değilsin. Olmak zorunda da değilsin. Ama medeni de değilsin. Biraz fazla gerginsin.Komik mi
Afiyet olsun canim ara ogunde meyve ya da kuruyemiş olsa daha iyi olurmuş ama artik yapacak birsey yokMenüm
Sabah: yumurta salatası, 4 zeytin, 2 dilim tam buğday , 1 kk kaşar
Öğlen: Tarhana çorbası, 1 dilim tam buğday, yarım, Trabzon hurması
Akşam: Kıymalı taze fasulye 200gr, bulgur pilavı 3 kaşık, salata
A.Ö: 4 Burçak bisküvi (yemesem iyiydi)
Sporum geceye kalıyor genelde yazacağımZipzip-
Aynen öyle canım.Zaten kimse yanlış anlamasın lütfen ama takım zaten iyi kilo veremiyor,bunun da sebebi yetersiz ve dengesiz beslenme.Ancak spora aşırı abanarak ya da detoksla kilo veriliyor.Ama bunun sağlıklı bir yanı yok.Detoks dediğin şey her hafta yapılmaz.İnsanın bi direnç kilosu vardır evet ama her kiloya direnç kilosu muamelesi de yapılmazOnu bile dedim ben burda onu bile algilamadi kimse doktorun dedigini dedim aslinda ve oyle olmasi gerekiyo beslenmemize dikkat etmezsen spor yapsanda neye yararki bide burdan bakican
Bugün çarşamba sanıyorumYok canim persembe ya da cuma
Bugun gunlerden salıymış
Afiyet olsun taşınma çooook zor iş zaten spor yapmış sayılırsın bence sonrasında da 2 gün yat ben mahvoldum kardeşime yardım etmiştim deSlm kizlar
Bugunki menu
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynnir
Zeytin
Ara turk kahvesi 11.00
Ogle 14.00
1 dolma 2 kasik yogurt
Aksam
3 tavuk firinda
2 kasik bulgur pilavi
Spor
Ablam tasinacagi icin 3 gun spor yapamayacagim . Ama inanin hic oturmadan aksam oldu. Bugun telin sarji yoktu ama yarin adimi aticam.
Su 2 lt
Valla çok güzel açıklamışsın ben ikna oldum son zamanlarda kendim için konuşuyorum fazla yapınca bacağımda atma tarzı bişey oluyordu azaltınca yani normal yapınca sıkıntı olmuyor eline sağlıkDikkat dikkattttBu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır
Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤
Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt
Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmmBu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır
Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmmCanlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda.. Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.
HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evettttAma her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee
Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
N Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.
Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla
Güzel menü afiyet olsunİyi Akşamlar
29 Aralık Menü Bildirimi
10.00 2 bardak limonlu su
11.00 1 tost, 1 domates, 3 zeytin, 3 ceviz, 2 kuru kayısı
18.45 1 kase mercimek çorbası, balık, salata, 2 dilim ayva
Su : 3 litre
Zipzip-
Menü spor yine güzel
Bende sabah carsamba saniyordum sonra kizlar soyledi :))Bugün çarşamba sanıyorumsevindim lahmacun yedim eritirim bari
Yazarken bir kişiye bile faydam olsa ne mutlu bana mottosuyla yazmıştım.O yüzden çok sevindim canımAfiyet olsun taşınma çooook zor iş zaten spor yapmış sayılırsın bence sonrasında da 2 gün yat ben mahvoldum kardeşime yardım etmiştim de
Valla çok güzel açıklamışsın ben ikna oldum son zamanlarda kendim için konuşuyorum fazla yapınca bacağımda atma tarzı bişey oluyordu azaltınca yani normal yapınca sıkıntı olmuyor eline sağlık
Güzel menü afiyet olsun
Menü spor yine güzelZeynolin44 canım benim sen yine fazla vermiş olacaksın ama ya nasıl yakalayacak bu uşak seni
Hadi ya çıksa da pro olsak boğamEyvallah yoldaşım sudemBen sizsiz ne edeyim rekoru, birlikte daim olsun :)
Çıtayı da yükselttim vay benim halime. Her gün 50 beklemeyin benden 10 neyinize yetmiyorbacaklarım hala uyuşuk
Birde dün ben son iki rakama göre bilet aramaya çıktım. Bulamasaydım bulana kadar yürüyecektim 100e garanti gözüyle bakıyordum. Çıkarsa 6.takımı komple pro yapacam ahdım olsun
50 bin rekoru olmasa denerdimGönderirim gondermesine de ice coffee olur...böyle derde can kurban valla yürümeyi çok özledim.herkes yürüyor ya inadına sanki...Altı saat dersim var benim de aralıklı olunca çıkamıyorum.
50000 dersen şaşırmam artık... maşallah diyeyim napim artık gözüm yok desem de canım çekiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?