Üzüldüm canım yaa, eşim menisküs ameliyatı olduğu ve dizini hala rahat kullanamadığı için empati kurabiliyorum senin durumunla, seninki daha da sorunlu anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.Yanii orda bağ yok canımm,yırtık değil maalesef kopmuş. O yüzden ters bir hareket yaparsam dizim yerinden oynayabiliyorÖzgürce koşmak istiyorum dizim dönerse die korkmadan.O yüzden şu pandemi geçsinn istiyorum ameliyat olmak.Kısmet bakalım.Teşekkür ederim
Afiyet olsun canımSagol canım evet doydum ne bileyim. Yeterli geldı.
Ya cidden sıkıldım senin de dediğin gibi zaten gereken cevabı verdim ben zaten sırf bu muhabbetler yüzünden spor hocasıyla görüsme kararı aldimBu mesajı görene kadar spor konusuyla ilgili herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyordum açıkcası. Hem kaptanımızı hem de diğer arkadaşlarımızı germeye gerek yok diye düşünüyorum ama inşallah tek cevabım bu olacak. T timesinfinity nin yazdıklarına katılıyorum hatta D Dileksnr yi ben de uyarmıştım kilosu sebebiyle yaptığının fazla oldu konusunda (canım çok özür dilerim, eminim sen de sürekli bu konuda adının geçmesinden sıkılmışsındır, sadece bir şeyi anlatmak için yazıyorum). Senin mesajında kalın bir şekilde belirttiğim ifadelerinden rahatsız oldum çünkü sırf eğlencesine, birbirimizle tatlı tatlı didişmek için yaptığımız ve sen de dahil hepimizin abarttığı birkaç günlük yürüyüşü sadece birkaç kişi büyük hırs yapmış gibi ifade etmişsin, en azından ben böyle anladım. Bu arada boyumuz aynı, kilom senden daha düşük, yıllarca yapmış olduğum spor geçmişim var, kondisyonum yeterli. Ne olursa olsun, her gün bu kadar tabiki yürünmez. Birkaç gün sürecek bir tatlı atışma için kendine ve kondisyonuna güvenen kişiler katıldı o yüzden ben de yukardaki ifadeleri abartılı buluyorum. Ayrıca boğalar ve yengeçler atışmasının 3.sü bu, ilk ikiyi kaybetmiş olan boğaların bu sefer buna daha yoğunlaşmış olmalarına da daha ılımlı bakabilirdin bence.
Bu kadarla bırakmak istiyorum, umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Yani menisküs gibi değil aslında ama yaşattığı problemler benziyor yine de.Ben üst kaval ve alt kaval kemiklerini diz içinde birbirine bağlayan 3 temel bağdan en merkezdekini koparmış bulunuyorumÜzüldüm canım yaa, eşim menisküs ameliyatı olduğu ve dizini hala rahat kullanamadığı için empati kurabiliyorum senin durumunla, seninki daha da sorunlu anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Okullar açılınca evi kapattık Cnm, zaten kayınpederim çalışıyor kayınvalidem dönüyordu, tek de kalamam ıssız olurEvinize döndünüz di mi? Yazlıkta kalırız belki diyordun
Zaten sözlerimin hiçbirinin senle ilgisi yoktu canım ve ben de senin dediğin gibi yarışma yapıyoruz diye fazladan adım attım, normalde yaptığım sporları paylaşmıyorum bile burda. Söylemek istediğim abartıyorsunuz diyen arkadaşımızın da bizle aynı abartıyı yapmasına rağmen bunu söylemesinden rahatsız olmamdı. Yoksa farkındayız ne yaptığımızın. Senden tekrar özür dilerim.Ya cidden sıkıldım senin de dediğin gibi zaten gereken cevabı verdim ben zaten sırf bu muhabbetler yüzünden spor hocasıyla görüsme kararı aldim
görüşeceğimi söyledim burda bunuda okumuşsundur ben alınmıyorum kimseye fazla abartmışsın tarzında imada falan da bulunmadım yarışma yapıyoruz diye fazla adım attim sadece benim motivem çok düştü böyle cidden
Spor geçmişin olması ne güzel yanlız ben kimseyi etiket yapmadım yada yapılan yarıştan bahsetmedim buraya katılmadan öncede okuduğum sayfalardan yıla çıkarak dedim ve soylediklerimde de hiçbir art niyet yok ki zira bu rekabetide sudeyle ben başlattım motivemiz yukselsin diye ben sadece Zayıflamanın rehavetine kapılip daha hızlı Kilo vermek için uğraşan arkadaşlara bildiğim öğrendiğim bilgileri aktarmak adına yazdım ki kimseyi kırıp incittigimi düşünmüyorum seninde dusuncene saygı duyuyorum herkes ayni görüşte olmak zorunda değil :) hayırlı gecelerBu mesajı görene kadar spor konusuyla ilgili herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyordum açıkcası. Hem kaptanımızı hem de diğer arkadaşlarımızı germeye gerek yok diye düşünüyorum ama inşallah tek cevabım bu olacak. T timesinfinity nin yazdıklarına katılıyorum hatta D Dileksnr yi ben de uyarmıştım kilosu sebebiyle yaptığının fazla oldu konusunda (canım çok özür dilerim, eminim sen de sürekli bu konuda adının geçmesinden sıkılmışsındır, sadece bir şeyi anlatmak için yazıyorum). Senin mesajında kalın bir şekilde belirttiğim ifadelerinden rahatsız oldum çünkü sırf eğlencesine, birbirimizle tatlı tatlı didişmek için yaptığımız ve sen de dahil hepimizin abarttığı birkaç günlük yürüyüşü sadece birkaç kişi büyük hırs yapmış gibi ifade etmişsin, en azından ben böyle anladım. Bu arada boyumuz aynı, kilom senden daha düşük, yıllarca yapmış olduğum spor geçmişim var, kondisyonum yeterli. Ne olursa olsun, her gün bu kadar tabiki yürünmez. Birkaç gün sürecek bir tatlı atışma için kendine ve kondisyonuna güvenen kişiler katıldı o yüzden ben de yukardaki ifadeleri abartılı buluyorum. Ayrıca boğalar ve yengeçler atışmasının 3.sü bu, ilk ikiyi kaybetmiş olan boğaların bu sefer buna daha yoğunlaşmış olmalarına da daha ılımlı bakabilirdin bence.
Bu kadarla bırakmak istiyorum, umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Ben de başladım mı uzun uzun anlatırım, cenesi düşük bir ikizlerim :) Dediğin gibi ilerisi icin önemli, şimdiden ameliyatı olup iyileşmek yaşam konforunu da arttıracaktır. Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum.Yani menisküs gibi değil aslında ama yaşattığı problemler benziyor yine de.Ben üst kaval ve alt kaval kemiklerini diz içinde birbirine bağlayan 3 temel bağdan en merkezdekini koparmış bulunuyorumyan bağlar duruyor Allahtan.Dizde delik açıp çiviyle bacaktan aldıkları kası koyuyorlar,snra o kas bağ görevi görüyor ve aman dizim dönerse die korkmuorsun vs. Şu an ters bi hareket yapmadıkca beni rahatsız etmiyor. Bu tarz kazaları da yılda 1 falan yaşıorumdur ama korkuyor insan yine de bişi olursa die.Bir de yaşlılığı var.Yaşlanınca yanımda kimse de olmazsa amann ya dizim dönerse korkusuyla yaşanmaz.Yoksa ameliyat yoktu aklımda ama yeni karar verdim sayılır.Çok uzattım yaaa ben anlatcak bişiler buldukca anlatırım kusura bakma:) ilgin ve iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ve eşine de çok geçmiş olsun canım
İnşallah son cevabım olur demiştim ama olmayacağını da biliyordum aslında. timesinfinitynin mesajı bu hafta yarış yapanlar sebebiyle hatırlatma olunca, sen de bu mesaja istinaden kendilerine ne kadar zarar vereceklerinin farkına varırlar inşallah yazınca etikete gerek olmuyor ki. Ben de ikiniz gibi düşünüyorum bu arada onu da belirttim, sadece senin kendini bu abartının dışında tutman rahatsız etti beni. Şimdi de söylediğin gibi sizin aranızda başlayan bir şeye bizler de dahil olarak hepimiz abarttık. Şahsım adına eğlendim de kendi sınırlarımı da gördüm belki bu sayede, sürekli yapılacak bir şey değil zaten olmamalı da. Bu kadar ufak şeylere kendi adıma kırılmam ayrıca. iyi geceler.Spor geçmişin olması ne güzel yanlız ben kimseyi etiket yapmadım yada yapılan yarıştan bahsetmedim buraya katılmadan öncede okuduğum sayfalardan yıla çıkarak dedim ve soylediklerimde de hiçbir art niyet yok ki zira bu rekabetide sudeyle ben başlattım motivemiz yukselsin diye ben sadece Zayıflamanın rehavetine kapılip daha hızlı Kilo vermek için uğraşan arkadaşlara bildiğim öğrendiğim bilgileri aktarmak adına yazdım ki kimseyi kırıp incittigimi düşünmüyorum seninde dusuncene saygı duyuyorum herkes ayni görüşte olmak zorunda değil :) hayırlı geceler
Geçmiş olsun canımÇok haklısın canım.Bağ dedin de.. benim bir gün otobüste yürürken dizimdeki iç çapraz bağlar koptu:)) Şu an o dizimde bağım yok, ideal kiloma inince ameliyat olmak istiyorum.
Benim de hiç sorunum ya da problemim yoktu dizimde hissetiğim .normal bir insandım yani ama 40 üstü beden kitle endeksine sahip bir insandımSporla vs ekstra yormadığım halde kilo zaten yük bindirdiğinden böyle bir olay yaşadım. Fizik tedaviye gittim,ordaki doktorlarla konuştum vs vs.Şu an bu kadar dil döküyorsam 3 ay koltuk değnekleriyle 100 küsür kiloyu kaldırmak zorunda kalıp kollarımın yorgunluktan koptuğu yılları hatırladıgım icindir.
Bedenimiz makine değil ki makine bile yeri geliyor bozuluyor. Kemiklerin üstünde fazlaca onlarca kilo verken ona ekstra yük bindirmek ne kadar sağlıklı tartışılır. Her kiloda her spor yapılmaz.Senin yaptığın sporla benim yaptığım spor bir olamaz.Zayıflamak hepimiz istiyoruz ama sağlıklı olmak için,sağlığımızı kaybetmek pahasına değil.
Canım benim sen doğrusunu yapıyorsun, hatta senin yaptığını ben de başkalarına söyledim öncesinde. Hem birbirimize karışmayacaksak burda işimiz ne, tek başımıza evde yapalım diyetimizi. Benim konuya dahil olmamın tek sebebi, hep beraber abartmışken karşımdaki kişiye ne kadar da abarttın yanlış yapıyorsun denmesini doğru bulmamam (abartanlar için söylüyorum, normal sınırlarda yapana lafım yok). Yoksa gercekten zıvanadan çıktık adım konusunda.Spor konusunu da bir nebze ben açtım ama bununla ilgili bir pişmanlığım yok açıkçası."Ben başkasının menüsüne, sporuna karışmıyorum, o zaman kimse de bana karışmasın" kafasında gideceksek o zaman menülere sadece "afiyet olsun" yazalım,başka bir yorum yapmayalım.Ben hata gördüğüm halde ve doğrusunu bilirken bir şey söylemezsem karşı tarafın vebaline giriyormuş gibi hissediyorum kendimi. Kendim kilodan çok çektim ve 3-5 kilo fazlası olan arkadaşların 30-40 kilo fazlası ile yaşamanın neye benzediğini bileceklerini sanmıyorum. Sadece empati kuralım ve herkese her spor da her menü de uygun değil bunu bilelim kafi.
Bugün kimseyi hedef almadım,genel olarak herkes sporu abartmış durumda zaten.Yemin ediyorum dizleriniz için korkmaktan başka bi hisle yazmadım.Haa ama artık karışmayı düşünmüyorum, afiyet olsun diyip geçecem benim için zor da olsa
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
ben spor yapmayı seven bir insanım yaşım genç ve çok da sağlıklıyım bence bu kadar endişeye mahal yok
Senin iyi niyetini biliyorum
bu konuda bilen bilmeyen kendini yeterli gören herkes yorum yapıyor ben yorumların çoğuna katılmamakla beraber bazı yorumları hayretle okuyorum
ilk gün senin grubundakiler mükemmel adımlar attı o zaman teşekkür için etiket yaptın kutladın gerçekten bu kadar sağlık düşünüyorsan o gün deseydin durun ne yapıyorsunuz o zaman samimiyetine inanırdımSpor geçmişin olması ne güzel yanlız ben kimseyi etiket yapmadım yada yapılan yarıştan bahsetmedim buraya katılmadan öncede okuduğum sayfalardan yıla çıkarak dedim ve soylediklerimde de hiçbir art niyet yok ki zira bu rekabetide sudeyle ben başlattım motivemiz yukselsin diye ben sadece Zayıflamanın rehavetine kapılip daha hızlı Kilo vermek için uğraşan arkadaşlara bildiğim öğrendiğim bilgileri aktarmak adına yazdım ki kimseyi kırıp incittigimi düşünmüyorum seninde dusuncene saygı duyuyorum herkes ayni görüşte olmak zorunda değil :) hayırlı geceler
Gecmis olsun canim
Tesekkur ederim kızlar ❤Geçmiş olsun minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?