Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Üzüldüm canım yaa, eşim menisküs ameliyatı olduğu ve dizini hala rahat kullanamadığı için empati kurabiliyorum senin durumunla, seninki daha da sorunlu anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.

Slm kızlar
Regl olacağım. Regl şişkinlik ve bitkinliği.... menümü yazıp çıkacağım
Kahvaltı
Üç zeytin
2 haşln yumurta
1 salatalık
1 mandalina
1 bard süt

akşam
1 kase çorba
1 küçük tabak fırında tavuk yemeği
2 kaşık yoğurt
1 küçük tabak salata
1 dilim çv ekmeği

iyi gecelerrr

Ya cidden sıkıldım senin de dediğin gibi zaten gereken cevabı verdim ben zaten sırf bu muhabbetler yüzünden spor hocasıyla görüsme kararı aldim
görüşeceğimi söyledim burda bunuda okumuşsundur ben alınmıyorum kimseye fazla abartmışsın tarzında imada falan da bulunmadım yarışma yapıyoruz diye fazla adım attim sadece benim motivem çok düştü böyle cidden

Yani menisküs gibi değil aslında ama yaşattığı problemler benziyor yine de.Ben üst kaval ve alt kaval kemiklerini diz içinde birbirine bağlayan 3 temel bağdan en merkezdekini koparmış bulunuyorum yan bağlar duruyor Allahtan.Dizde delik açıp çiviyle bacaktan aldıkları kası koyuyorlar,snra o kas bağ görevi görüyor ve aman dizim dönerse die korkmuorsun vs.Şu an ters bi hareket yapmadıkca beni rahatsız etmiyor. Bu tarz kazaları da yılda 1 falan yaşıorumdur ama korkuyor insan yine de bişi olursa die.Bir de yaşlılığı var.Yaşlanınca yanımda kimse de olmazsa amann ya dizim dönerse korkusuyla yaşanmaz.Yoksa ameliyat yoktu aklımda ama yeni karar verdim sayılır.Çok uzattım yaaa ben anlatcak bişiler buldukca anlatırım kusura bakma:) ilgin ve iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ve eşine de çok geçmiş olsun canım

Zaten sözlerimin hiçbirinin senle ilgisi yoktu canım ve ben de senin dediğin gibi yarışma yapıyoruz diye fazladan adım attım, normalde yaptığım sporları paylaşmıyorum bile burda. Söylemek istediğim abartıyorsunuz diyen arkadaşımızın da bizle aynı abartıyı yapmasına rağmen bunu söylemesinden rahatsız olmamdı. Yoksa farkındayız ne yaptığımızın. Senden tekrar özür dilerim.

Spor geçmişin olması ne güzel yanlız ben kimseyi etiket yapmadım yada yapılan yarıştan bahsetmedim buraya katılmadan öncede okuduğum sayfalardan yıla çıkarak dedim ve soylediklerimde de hiçbir art niyet yok ki zira bu rekabetide sudeyle ben başlattım motivemiz yukselsin diye ben sadece Zayıflamanın rehavetine kapılip daha hızlı Kilo vermek için uğraşan arkadaşlara bildiğim öğrendiğim bilgileri aktarmak adına yazdım ki kimseyi kırıp incittigimi düşünmüyorum seninde dusuncene saygı duyuyorum herkes ayni görüşte olmak zorunda değil :) hayırlı geceler

Ben de başladım mı uzun uzun anlatırım, cenesi düşük bir ikizlerim :) Dediğin gibi ilerisi icin önemli, şimdiden ameliyatı olup iyileşmek yaşam konforunu da arttıracaktır. Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum.

Spor konusunu da bir nebze ben açtım ama bununla ilgili bir pişmanlığım yok açıkçası."Ben başkasının menüsüne, sporuna karışmıyorum, o zaman kimse de bana karışmasın" kafasında gideceksek o zaman menülere sadece "afiyet olsun" yazalım,başka bir yorum yapmayalım.Ben hata gördüğüm halde ve doğrusunu bilirken bir şey söylemezsem karşı tarafın vebaline giriyormuş gibi hissediyorum kendimi. Kendim kilodan çok çektim ve 3-5 kilo fazlası olan arkadaşların 30-40 kilo fazlası ile yaşamanın neye benzediğini bileceklerini sanmıyorum. Sadece empati kuralım ve herkese her spor da her menü de uygun değil bunu bilelim kafi.

Bugün kimseyi hedef almadım,genel olarak herkes sporu abartmış durumda zaten.Yemin ediyorum dizleriniz için korkmaktan başka bi hisle yazmadım.Haa ama artık karışmayı düşünmüyorum, afiyet olsun diyip geçecem benim için zor da olsa

İnşallah son cevabım olur demiştim ama olmayacağını da biliyordum aslında. timesinfinitynin mesajı bu hafta yarış yapanlar sebebiyle hatırlatma olunca, sen de bu mesaja istinaden kendilerine ne kadar zarar vereceklerinin farkına varırlar inşallah yazınca etikete gerek olmuyor ki. Ben de ikiniz gibi düşünüyorum bu arada onu da belirttim, sadece senin kendini bu abartının dışında tutman rahatsız etti beni. Şimdi de söylediğin gibi sizin aranızda başlayan bir şeye bizler de dahil olarak hepimiz abarttık. Şahsım adına eğlendim de kendi sınırlarımı da gördüm belki bu sayede, sürekli yapılacak bir şey değil zaten olmamalı da. Bu kadar ufak şeylere kendi adıma kırılmam ayrıca. iyi geceler.

Geçmiş olsun canım
ben spor yapmayı seven bir insanım yaşım genç ve çok da sağlıklıyım bence bu kadar endişeye mahal yok
Senin iyi niyetini biliyorum
bu konuda bilen bilmeyen kendini yeterli gören herkes yorum yapıyor ben yorumların çoğuna katılmamakla beraber bazı yorumları hayretle okuyorum

Canım benim sen doğrusunu yapıyorsun, hatta senin yaptığını ben de başkalarına söyledim öncesinde. Hem birbirimize karışmayacaksak burda işimiz ne, tek başımıza evde yapalım diyetimizi. Benim konuya dahil olmamın tek sebebi, hep beraber abartmışken karşımdaki kişiye ne kadar da abarttın yanlış yapıyorsun denmesini doğru bulmamam (abartanlar için söylüyorum, normal sınırlarda yapana lafım yok). Yoksa gercekten zıvanadan çıktık adım konusunda.

senin yorumlarını da önerilerini de seviyorum canım, seni de üzmek istemem

Teşekkürler canım ama spor konusunda ben seni kast etmedim zaten.Sen zaten fitsin ve sanırım önceden de aşırı bir kilon yokmuş.Benim endişem daha kilolu arkadaşlarımız.Yaşayan bilir misali yazmak istedim sadece. Misal senle ben sporda yarışmamalıyız,menüde de keza öyle.Belki kaptan bundan snra beden kitle endeksi yakın olanları yarıştırır ve üst limit falan koyar,böylesi daha sağlıklı olabilir.Şimdi aklıma geldi

ilk gün senin grubundakiler mükemmel adımlar attı o zaman teşekkür için etiket yaptın kutladın gerçekten bu kadar sağlık düşünüyorsan o gün deseydin durun ne yapıyorsunuz o zaman samimiyetine inanırdım
Şimdi hiç biri samimi gelmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…