Bu abartinin dışında tutmak yada içine girmek gibi bir derdim yok ben ilk gün 27.000 adim atdim ikinci günde 18.000 kusurdu bu yarış icin konuşacak olursak abartininda üzerine çıkıldıİnşallah son cevabım olur demiştim ama olmayacağını da biliyordum aslında. timesinfinitynin mesajı bu hafta yarış yapanlar sebebiyle hatırlatma olunca, sen de bu mesaja istinaden kendilerine ne kadar zarar vereceklerinin farkına varırlar inşallah yazınca etikete gerek olmuyor ki. Ben de ikiniz gibi düşünüyorum bu arada onu da belirttim, sadece senin kendini bu abartının dışında tutman rahatsız etti beni. Şimdi de söylediğin gibi sizin aranızda başlayan bir şeye bizler de dahil olarak hepimiz abarttık. Şahsım adına eğlendim de kendi sınırlarımı da gördüm belki bu sayede, sürekli yapılacak bir şey değil zaten olmamalı da. Bu kadar ufak şeylere kendi adıma kırılmam ayrıca. iyi geceler.
İyi gecelerin olsun canımHepiniz allaha emanet olun iyi geceler
Canım aynı kiloda olan iki kişi bile aynı olmaz ki o zaman hiç yarışmayalım hep armutlar elmalar olurTeşekkürler canımama spor konusunda ben seni kast etmedim zaten.Sen zaten fitsin ve sanırım önceden de aşırı bir kilon yokmuş.Benim endişem daha kilolu arkadaşlarımız.Yaşayan bilir misali yazmak istedim sadece. Misal senle ben sporda yarışmamalıyız,menüde de keza öyle.Belki kaptan bundan snra beden kitle endeksi yakın olanları yarıştırır ve üst limit falan koyar,böylesi daha sağlıklı olabilir.Şimdi aklıma geldi
Hayırlı geceler canım bu arada diyetisyene ve spor hocasıyla görüşecek olmana çok sevindim canım online dersler var istersen önerileridede bulunabilirim hatta düşünürsen plates senin için çok iyi olur hem sıkılaşman için ideal bir egzersizHepiniz allaha emanet olun iyi geceler
Bilmiyorum sadece aklıma fikir olarak geldi.Belki mantıklı olan hiç yarışmamak, çünkü herkes suyunu çıkarıyor.Misal sen 30.000 adım atsan sana bişi olmayacakken ben atarsam dizlerimi elime alma olasılığım çok yüksek.O zaman bizim seninle yarışmamız nasıl mantıklı olabilir ki? O sebeple spor konusunda fikirlerimi belirtmek istedim. Ama ben sadece fikrimi belirttim,sonucta kimseyi zorlayamam.Herkes istediği şekilde devam edebilir artık pek karışmayı düşünmüyorumCanım aynı kiloda olan iki kişi bile aynı olmaz ki o zaman hiç yarışmayalım hep armutlar elmalar olur
bu platformun anlamı kalmaz
Valla o kadar haklısın ki. Bende ağzım açık okuyorum buradaki sporları geri kalmiyim diye bende arttırmaya çalışıyorum ama yok anacım ne mümkün. Bende 96yla başladım diyete 2 günde 1 yarım saat yürüyüş yapıyordum sonra 35 dkya sonra 45dkya çıkardım o şekilde arttırdım. İnan şuan takımdakilerin gazıyla hergün elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum burda bu gaz olmasa 2 günde bir devam ederdim ben yineDikkat dikkattttBu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır
Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤
Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt
Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmmBu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır
Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmmCanlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda.. Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.
HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evettttAma her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee
Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
N Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.
Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla
Yarışlar belki o sebeple güzel,insanı gaza getiriyor.Ama hiçbirimiz çocuk değiliz,bir yerde durmayı bilmek gerekir.Herkes kendi kendinin polisi olmalı.Yahu yarışma biraz daha devam etse 100.000 adım atılacak, yazıktır günahtır.Valla o kadar haklısın ki. Bende ağzım açık okuyorum buradaki sporları geri kalmiyim diye bende arttırmaya çalışıyorum ama yok anacım ne mümkün. Bende 96yla başladım diyete 2 günde 1 yarım saat yürüyüş yapıyordum sonra 35 dkya sonra 45dkya çıkardım o şekilde arttırdım. İnan şuan takımdakilerin gazıyla hergün elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum burda bu gaz olmasa 2 günde bir devam ederdim ben yine
eşimle haftaya gidip görüşeceğim canlı görüşmek daha iyi sanki ona göre ilerleyecegim teşekkür ederimHayırlı geceler canım bu arada diyetisyene ve spor hocasıyla görüşecek olmana çok sevindim canım online dersler var istersen önerileridede bulunabilirim hatta düşünürsen plates senin için çok iyi olur hem sıkılaşman için ideal bir egzersiz
Emeğine sağlık çok güzel yazmışsınDikkat dikkattttBu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır
Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤
Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt
Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmmBu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır
Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmmCanlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda.. Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.
HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evettttAma her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee
Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
N Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.
Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla
Kusura bakma senin msjlarini göremiyorum nedense herneyse öncelikle sana samimi görünmek gibi bir derdim yok ben gruba katildigim ilk zamanlardada aynı şeyleri yazdim bakabilirsin ilk gün adımları gene makulduki seninle ilk gün nerdeyse eşit adım atmıştık ama ikinci gün adımlarına bakmadim o gecede adım paylaşımı yapmadim agrım olduğu için uyudum bugun sen etiket yapınca geçmiş yaparken gordum ve 50.000 kusur adım atan arkadaşlar olmuş kimdi senin grubundami benim grubumdami ona dahi bakmadim ki yazdımda sana zaten motive olalım derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı diye .. Sen hala yazdiklarimin yarışla alakası olduğunu düşünüyorsun ama çok farklı pencereden bakıyoruz olaya ki benim yarışmak gibi bir derdimde yokki sen teklif etdin bende grubun motivesi artacaksa olsun sorun değil dedim hani ben teklif etmiş olsam düşündüğün şeyi anlayacagimda her neyse herkes herkese samimi olmak zorunda değil hayırlı gecelerilk gün senin grubundakiler mükemmel adımlar attı o zaman teşekkür için etiket yaptın kutladın gerçekten bu kadar sağlık düşünüyorsan o gün deseydin durun ne yapıyorsunuz o zaman samimiyetine inanırdım
Şimdi hiç biri samimi gelmiyor bana.
Bence adımlar değil bugün bu konu gereksiz uzadı ve abartıldıKusura bakma senin msjlarini göremiyorum nedense herneyse öncelikle sana samimi görünmek gibi bir derdim yok ben gruba katildigim ilk zamanlardada aynı şeyleri yazdim bakabilirsin ilk gün adımları gene makulduki seninle ilk gün nerdeyse eşit adım atmıştık ama ikinci gün adımlarına bakmadim o gecede adım paylaşımı yapmadim agrım olduğu için uyudum bugun sen etiket yapınca geçmiş yaparken gordum ve 50.000 kusur adım atan arkadaşlar olmuş kimdi senin grubundami benim grubumdami ona dahi bakmadim ki yazdımda sana zaten motive olalım derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı diye .. Sen hala yazdiklarimin yarışla alakası olduğunu düşünüyorsun ama çok farklı pencereden bakıyoruz olaya ki benim yarışmak gibi bir derdimde yokki sen teklif etdin bende grubun motivesi artacaksa olsun sorun değil dedim hani ben teklif etmiş olsam düşündüğün şeyi anlayacagimda her neyse herkes herkese samimi olmak zorunda değil hayırlı geceler
Ben acıktım olur mu. yaaa bilgisayrdan yazıyorum emoci koyamıyorum, yerlerini biliyorum ama üşeniyorum, mesajımın sonunda gülücük var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?