Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok haklısın canım.Bağ dedin de.. benim bir gün otobüste yürürken dizimdeki iç çapraz bağlar koptu:)) Şu an o dizimde bağım yok, ideal kiloma inince ameliyat olmak istiyorum.

Benim de hiç sorunum ya da problemim yoktu dizimde hissetiğim .normal bir insandım yani ama 40 üstü beden kitle endeksine sahip bir insandım Sporla vs ekstra yormadığım halde kilo zaten yük bindirdiğinden böyle bir olay yaşadım. Fizik tedaviye gittim,ordaki doktorlarla konuştum vs vs.Şu an bu kadar dil döküyorsam 3 ay koltuk değnekleriyle 100 küsür kiloyu kaldırmak zorunda kalıp kollarımın yorgunluktan koptuğu yılları hatırladıgım icindir.

Bedenimiz makine değil ki makine bile yeri geliyor bozuluyor. Kemiklerin üstünde fazlaca onlarca kilo verken ona ekstra yük bindirmek ne kadar sağlıklı tartışılır. Her kiloda her spor yapılmaz.Senin yaptığın sporla benim yaptığım spor bir olamaz.Zayıflamak hepimiz istiyoruz ama sağlıklı olmak için,sağlığımızı kaybetmek pahasına değil.

Son düzenleme:
40 kez dersen çıkacak o para canım

Eve paketli şey almıyoruz hiç ve sadexe 1 avuç bu çekirdek de ama kafama takıldı bi kere,araştıracağım
Araştırmak en sevdiğim bence de iyi yaparsın
Bı de inatçı ki sorma
Karşıdakinin de net olması çok önemli benim için...
Kesinlikle hocam arafta olmak insanı sarsar
Ah keşke 100 un ayrı bir güzel olacakkilo verince daha da güzel olacak 100 un
40 kez dersen çıkacak o para canım
Bencede

Canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Babaannene acil şifalar dilerim.

Ah çok geçmiş gitmiş olsun çok zor bir durum canım dikkat etmek lazım herşeyin başı sağlık sağlık olmadiktan sonra zayıf olsan kilolu olsan ne olur ki

Bu mesajı görene kadar spor konusuyla ilgili herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyordum açıkcası. Hem kaptanımızı hem de diğer arkadaşlarımızı germeye gerek yok diye düşünüyorum ama inşallah tek cevabım bu olacak. T timesinfinity nin yazdıklarına katılıyorum hatta D Dileksnr yi ben de uyarmıştım kilosu sebebiyle yaptığının fazla oldu konusunda (canım çok özür dilerim, eminim sen de sürekli bu konuda adının geçmesinden sıkılmışsındır, sadece bir şeyi anlatmak için yazıyorum). Senin mesajında kalın bir şekilde belirttiğim ifadelerinden rahatsız oldum çünkü sırf eğlencesine, birbirimizle tatlı tatlı didişmek için yaptığımız ve sen de dahil hepimizin abarttığı birkaç günlük yürüyüşü sadece birkaç kişi büyük hırs yapmış gibi ifade etmişsin, en azından ben böyle anladım. Bu arada boyumuz aynı, kilom senden daha düşük, yıllarca yapmış olduğum spor geçmişim var, kondisyonum yeterli. Ne olursa olsun, her gün bu kadar tabiki yürünmez. Birkaç gün sürecek bir tatlı atışma için kendine ve kondisyonuna güvenen kişiler katıldı o yüzden ben de yukardaki ifadeleri abartılı buluyorum. Ayrıca boğalar ve yengeçler atışmasının 3.sü bu, ilk ikiyi kaybetmiş olan boğaların bu sefer buna daha yoğunlaşmış olmalarına da daha ılımlı bakabilirdin bence.

Bu kadarla bırakmak istiyorum, umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Ah çok geçmiş gitmiş olsun çok zor bir durum canım dikkat etmek lazım herşeyin başı sağlık sağlık olmadiktan sonra zayıf olsan kilolu olsan ne olur ki
Sağol canım, şimdi iyiyim ama bağ olmayınca özgürce koşamıyor insan. Koşmayı özledim :)) Öyleeee,önce sağlık

Bugünkü menü
Sabah 09.00
9 zeytın
1 dilim Ezine peynırı
Menemen yumurtasız
1 dilim çavdar ekmegi
Öğlen 13.00
Bır kase yoğurda 2 yemek kaşığı yulaf 1 tatlı kaşığı çörek otu
Akşam 18.15
Detoks suyu
5 tane lahana dolması
Ara 21.30
Nescafe
2 litre su
Zipzip- N Nidsalii

Eklentiler

• IMG_20201229_223320.webp
    22 KB · Görüntüleme: 24
Afiyet olsun canım. Lahana sarması doyurdu mu tek başına,yanına salata falan ekleyebilirmişsin gibime geldi.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah ameliyata gerek kalmaz diyeceğim ama sanırım öyle bir ihtimal yok. En azından çok iyi bir ameliyat ve iyileşme süreci diliyorum.

İnşallah bundan sonra güzel haberler alırsin. Bekleyeceğiz seni ve haberlerini.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah ameliyata gerek kalmaz diyeceğim ama sanırım öyle bir ihtimal yok. En azından çok iyi bir ameliyat ve iyileşme süreci diliyorum.
Yanii orda bağ yok canımm,yırtık değil maalesef kopmuş. O yüzden ters bir hareket yaparsam dizim yerinden oynayabiliyor Özgürce koşmak istiyorum dizim dönerse die korkmadan.O yüzden şu pandemi geçsinn istiyorum ameliyat olmak.Kısmet bakalım.Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…