Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence de herkes ac ondan oluyo bence bunlar zaten derdimiz kendimize yetiyo doya doya cikileta bile yiyemiyoruz bosverin. Şaka yapiyorum kizmayin
Ben acıktım olur mu. yaaa bilgisayrdan yazıyorum emoci koyamıyorum, yerlerini biliyorum ama üşeniyorum, mesajımın sonunda gülücük var :)
Haha hayali emocini gördüm kabul ettim canm sen de olursun tabiki
Senin nasil gidiyo? Ben sanki gecen seneki kadar hizli veremiyorum nedense bu sefer. Yaslandim mi ne

29 Aralık Salı

Kahvaltı 09.00
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
1 d tam buğday ekmeği

Ara 11.00
1 havuç ve salatalık yeşilçay

Öğle 13.00
5 hurma - yoğurt

Ara 15.30
1 fincan leblebi kuru üzüm karışımı
1 maden suyu

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk baget
Salata

Ara 21.00
Yoğurt kürü

N Nidsalii Zipzip-

Eklentiler

• 2D9E7AD6-92DF-42AB-938C-AF99FEC3C3F5.webp
    14 KB · Görüntüleme: 17
Açlıktan değil başka şeylerden oluyo da hiç girmiyciğim o konulara :)) Cikileta ne yaa ekmek yiyemiyoruz burda.

Aynı şey bende de var canım, sudem34 balımın da dediği gibi iki ileri bir geri şeklindeyim. Bir hafta iki kilo veriyorum, sonraki hafta bir kilo alıyorum, sonraki hafta sabit kalıyorum. Böyle böyle 67 de takılı kaldım hayırlısı bakalım. enerji_kusagi m geldi ondan medet umacağım adım atmayı bitirince :))

Kızlar bir fikrim var. Bazen hırslarımiz azmimiz kendimize zarar verebilir. Lütfen kimse yanlış anlamasin. Benim fikrim şu. Belli bir üst limit olsun. Tabi ki isteyen daha fazla yapabilir. Fakat limitin üstü yarışma dışı kalsın. Böylece sınırlar zorlanmaz üst limite ulaşan herkes birinci olsun. Ne olur tartisma olmasın hepiniz çok tatlısıniz. N Nidsalii Zipzip- Felicio

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru erik 1 ceviz
Kahvaltı 11: 00
2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, okadar da süzme peynir, 3 yeşil zeytin, 1 domates, 1 salatalık,, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 5 çiğ badem, 1 yeşil elma
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 : 00
Brokoli haşlanmış, sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru erik
Saat 23 : 00 yeşil çay
Gün içinde 3,5 litre su içildi

Zipzip-

Egzersiz
19.543 adım _ 570 puan ( içinde boosted te var)
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201229_235926.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 19
Canım sen bana karış herkes karışabilir bana yanlışlarımı göre göre doğruyu bulucam. Ha ben kimseye şuan yorum yapmıyorum. Henüz oturtamadım rayına dıye.

Neyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin

Cnm trafik öyle bir durdu ki iki taşıt sahibi yolu yıkamış tartışıyor biri diğerinin arabasına sürtmüş sokağın ortasında kaldım o ara baktım
Ama pek zorlanmam ben yemek yiyip makyajımı yaptığımı bilirim kırmızı ışıkta 17 yıldır kullanıyorum konpedanı olduk artık
Stres oluyor tabii malum trafik

Ben burda yapılan her yorumu her eleştiriyi dikkate alıyorum kırılmıyorum
Herkes bildiği konuda bişeyler söylüyo ve bizi uyarıyo. Spor konusu gerçekten çok hassas. İnsan hırslanıyo daha fazla yapmak istiyo yarım saat daha beş dakika daha derken. Ben geçen sene uygulamadan yapıyodum mekik çekerken sezeryan dikişimi acıttım. Haftada 2/3 gün belli ölçüde arttırılabilir diğer günler az tutulur dengelenir.
Ben diyet konusunda herşeyi kk da öğrendim. İyiki üye olmuşum. Ben kilo verme uğruna ölmeyi göze alıp zararlı ilaçlar kullandım kilo verdim mi hayır ama üye olduğumda kısa sürede verdim. Anladım ki beslen me de spor da önemli ama dengeli olmak zorunda.

Geçmişi biraz okuyunca çok üzüldüm. Takımdaki herkesi çok seviyorum.

Canım adım atmak benim keyfim şimdi olaylar çok farklı ilerliyor hala konunun uzamasının bir sebebi var
Herkes önce kendine bakmalı yenmeyi de yenilmeyi de bilmeli bence
Olmayan bir şeyi tartışıyoruz yüksek adım atan kişilerin vki yeşil ve sadece yeşil olmayan birisi için gelenin gidenin yorum yapması şöyle sağlıksız böyle kötü sürekli aynı muhabbet daha öncede döndü o muhabbeti o arkadaşımıza yapan aktif kişiler spor listelerinde üst sırayı hiç bırakmadı nedense

Neyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin
sudem34 beni de bir kez yenmişti ama bir daha olmadı canım, o mutluluğa tekrar eremedi :))

T timesinfinity Denp

Kimsenin o kadarını yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü sonuçta bu da vücut. 100bin mevzusu döndü ki espriydi. Sırf yarış kazanacağız diye kendini iyi hissetmeyen kişi bunu göze alıyorsa aklına şaşmak lazım. Bu arada herkesin iyi niyetleri olabilir, tavsiyeleri olabilir. Ben buradaki insanların okuyan, araştıran, sorgulayan, kültürlü ve bilinçli insanlar olduğunu düşünüyorum. Uzun vadeli de bu kadar adımı kimsenin atacağını düşünmüyorum. Ayrıca bir solukta yürünmüş adımlar da değil ve geçici bir durumdu. Senin sıkıntın olduğu için istedin ki kimse aynı sıkıntıyı yaşamasın. Dün bende rahatsızdım ama yürüyecek kadar iyi hissediyordum yoksa katılmazdım. Buna rağmen çok adım atan arkadaşlarım defalarca bana bile sordu iyi değilsen yapma, kendini zorlama diye. Diyeceğim o ki bilinçli insanlar. Ayrıca niye yazıyorum bunu çünkü en çok adımı ben atmış bulundum dün, alınıyorum haliyle abartıysa en başındayım. Yedek telefon sayılmama durumu konuşulmasa bende en çok 30 bin civarı atmış olacaktım, aynı denp in ilk attığı adım kadar. Sayılmayacak diye ek spor yaptım zoraki, o da sayılınca çok oldu. Sonngulen de çok adım attı ama o zaten profesyonel sporcu ve yeterince temkinli. Yani gerek yoktu hepimizin modu düştü.

Dün o kadar eğlenmiştik ki....
Mutluluk hormonu vardır bilirsiniz, serotonin, tüm vücuda özellikle kalbe çok iyi gelir.
Sağlık önerisinde bulunup strese sokan arkadaşlar, stres bir milyon tane sağlık sorunu yaratır. Bazen anlamıyorum yani insanları, yazmak var, yazmak var. İyi bir yazı diliyle yazsan haklı olduğun bir konuda kimse uzatmaz haklısın canım derdi ama yazı bir gerginlik oluşturuyorsa yazan başka şeyi mi hedeflemiş diye düşünüyorum. Kısaca şu konuşulanlar bomboş bir muhabbet. Çünkü bize hiç birşey katmadı. Farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…