Bence de herkes ac ondan oluyo bence bunlarKızlar sırf kaptanZipzip- için rica ediyorum, konuyu kapatalım bence. Daha fazla gerilmeye gerek yok. Cünkü belli ki kimse kimseyi anlamayacak, herkes kendi anlatmak istediği taraftan bakacak. Kimseyle laf yarıştırmaya da gerek yok bu durumda, hatta bir süre hiçbir şey yarıştırmayalım. İsteyen özelden hem yazışsın hem yarışsın.
Haha hayali emocini gördüm kabul ettim canmBen acıktım olur mu. yaaa bilgisayrdan yazıyorum emoci koyamıyorum, yerlerini biliyorum ama üşeniyorum, mesajımın sonunda gülücük var :)
Açlıktan değil başka şeylerden oluyo da hiç girmiyciğim o konulara :)) Cikileta ne yaa ekmek yiyemiyoruz burda.Bence de herkes ac ondan oluyo bence bunlarzaten derdimiz kendimize yetiyo doya doya cikileta bile yiyemiyoruz bosverin. Şaka yapiyorum kizmayin
Haha hayali emocini gördüm kabul ettim canmsen de olursun tabiki
Senin nasil gidiyo? Ben sanki gecen seneki kadar hizli veremiyorum nedense bu sefer. Yaslandim mi ne
Evet canlar
Bir adım Challenge daha sonuna geldik
Değerli takımım canım boğalarim ayağınıza sağlık
Felicio
sonngulen asliogretmen PAPATYAM enerji_kusagi
Tebrikler
Canım sen bana karış herkes karışabilir bana yanlışlarımı göre göre doğruyu bulucam. Ha ben kimseye şuan yorum yapmıyorum. Henüz oturtamadım rayına dıye.Spor konusunu da bir nebze ben açtım ama bununla ilgili bir pişmanlığım yok açıkçası."Ben başkasının menüsüne, sporuna karışmıyorum, o zaman kimse de bana karışmasın" kafasında gideceksek o zaman menülere sadece "afiyet olsun" yazalım,başka bir yorum yapmayalım.Ben hata gördüğüm halde ve doğrusunu bilirken bir şey söylemezsem karşı tarafın vebaline giriyormuş gibi hissediyorum kendimi. Kendim kilodan çok çektim ve 3-5 kilo fazlası olan arkadaşların 30-40 kilo fazlası ile yaşamanın neye benzediğini bileceklerini sanmıyorum. Sadece empati kuralım ve herkese her spor da her menü de uygun değil bunu bilelim kafi.
Bugün kimseyi hedef almadım,genel olarak herkes sporu abartmış durumda zaten.Yemin ediyorum dizleriniz için korkmaktan başka bi hisle yazmadım.Haa ama artık karışmayı düşünmüyorum, afiyet olsun diyip geçecem benim için zor da olsa
Neyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şeyAçlıktan değil başka şeylerden oluyo da hiç girmiyciğim o konulara :)) Cikileta ne yaa ekmek yiyemiyoruz burda.
Aynı şey bende de var canım,sudem34 balımın da dediği gibi iki ileri bir geri şeklindeyim. Bir hafta iki kilo veriyorum, sonraki hafta bir kilo alıyorum, sonraki hafta sabit kalıyorum. Böyle böyle 67 de takılı kaldım hayırlısı bakalım. enerji_kusagi m geldi ondan medet umacağım adım atmayı bitirince :))
Cnm trafik öyle bir durdu ki iki taşıt sahibi yolu yıkamış tartışıyor biri diğerinin arabasına sürtmüş sokağın ortasında kaldım o ara baktımYa trafik sıkısınca arabayi durdurup teli eline alip buraya giriyosun sonra trafik yavas yavas ilerlerken teli birakip arabayi sürüyosunbunu nasil yapiyosunuz ya ben elime tel almayı birak direksiyona yapisiyorum bi hata yaparim diye. Yolun her yerine o kadar dikkatli bakiyorumki basima agri giriyo stresten pratikle alakali demekki.
Şu aşamaya nasil geliniyo direkt öyle olamiyo muyuz
Bende sabah artı geldim yineAynen artı gelmesinler ben sabah artı geldim kaslarım şişti herhalde
kaş yaparken göz çıkarmayalım bugün son gün o zaman yarışmayı 2 günle sınırlandırıyoruz canlar
Denp sudem34
sonngulen @Zeynolin44
@HaticesnrFelicio
@incibilalenerji_kusagi
asliogretmen PAPATYAM
Canım sen verirsin cumaya kadar son kilolar zor gidiyor hakikatenBende sabah artı geldim yine
İnşallahCanım sen verirsin cumaya kadar son kilolar zor gidiyor hakikaten
Canım adım atmak benim keyfim şimdi olaylar çok farklı ilerliyor hala konunun uzamasının bir sebebi varKızlar bir fikrim var. Bazen hırslarımiz azmimiz kendimize zarar verebilir. Lütfen kimse yanlış anlamasin. Benim fikrim şu. Belli bir üst limit olsun. Tabi ki isteyen daha fazla yapabilir. Fakat limitin üstü yarışma dışı kalsın. Böylece sınırlar zorlanmaz üst limite ulaşan herkes birinci olsun. Ne olur tartisma olmasın hepiniz çok tatlısıniz.N Nidsalii Zipzip- Felicio
Neyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?