Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim o derece bilgili değilim
Araştır istersen.
Ama sonuçta paketli gıda trans yağ vs çok tüketmezden kan değerlerin de iyiyse

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Neyse yılbaşına az kaldı zaten
Doğru ya boğa nin en pis huyu
Söz vermez verince de mutlaka tutar
Tek burç boğaymış gibi megalomanca yazacam ama bir boğa her zaman doğru konulara parmak basar, senin bastığın gibi
100 milyon çıkarda Kulübü satarlarsa alırım, yönetime duyrulur :))) Var bu 100 de birşey. Sudecim keşke rakamların da dilinden anlasan

Canim sıkıldı cok sey söylemek istiyorum ama söylemicem
Iyimisin canım
Afiyet olsun
Ben üzerime alındım ben hergün bu kdar adım atmıyorum yarisma geregi biraz abartmis olabilirim ama surekli yapmıyoruz bunu gecen hafta hic atmadım zaten bu konuyla ilgili spor hocasıyla görüşme kararı aldım canım

Her gün de yapılabilir kısmını sevdim. Çok teşekkürler canım. Dikkat etmeye çalışacağım.

Canım kimse üzerine alınmasın die genel yazdım ben ama kötü niyetle değil kesinlikle.Şimdi yazacağımı ise direkt sana yazıcam artık

Her gün 40.000 adım atmıyorsundur muhakkak ama aynı günde 10.000 adım +leslie +eliptik bisiklet yapıyorsun misal bu da fazla.Bir gün eliptik yapıyorsan ertesi gün leslie, diğer gün yürüyüş olabilir örneğin.Aynı gün içinde 3'ü senin beden kitle endeksine göre çok fazla.Özellikle dizlerinden çok korkuyorum Allah biliyor.Yardım alacağına çok sevindim ,inşallah iyi birine denk gelirsin canım,bol şans.

Güzel yorumun için teşekkür ederim inşallah canımm

Merhaba bugün menüm.
Sabah: 09:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir, 8 zeytin

Ara: 13:00
1 kuru incir, 1 avuç leblebi

Öğle : 15:00
Yeşil salata

Ara: 17: 00
1 elma, 1 muz

Akşam 20:00
8 kaşık yeşil mercimek yemeği
6 misket köfte
1 dilim ekmek

Ara: 1 limonlu soda
2 litre su.
45 dk. Bisiklet çevirmiştim. 60 dk daha çevireceğim.

Nie ki,45 dk yeterli bence menün güzel canım,afiyet olsun.

T timesinfinity gerçekten bütün yazdıklarına noktasına virgülüne kadar katiliyorum kilo vermenin yüzde yukseltmenin rehavetine kapılıp gaza gelerek bundan 5 sene sonrasını riske attıklarının farkında değiller spor hocamız hep derdiki tempolu uzun kilometre yürüyüş dahi yapacaksanız önce ayak eklemlerinizi esnetin zira şimdi fark etmesenizde ordaki lifler ve bağlar aşınma yapar ki buda ileri dönemde bağ kopması lif yırtılmasına kadar gidebilir herkesin vücut kitle endeksi oranında spor yapması lazım ve her spordan önce vücudu esnetmek spor bitisindede yine gerilen kas dokularini ve bağlarını yumuşatmak için yavaş tempolu esneme yapmak gerekli ve mutlaka her spordan sonra protein almak şart eğer spor sonrası protein alınmazsa direk kas kaybı oluşur biran da kilo vermek güzel ama vücudun dengesini bozmamak gerek umarım soylediklerini dikkate alırlar canım

Cok gecmis olsun canim
Anlaşılan hersey ust uste gelmis belki ilerde toparlaninca tekrar gelirsn bu arada seni tanıdığıma memnun oldum canim

Cok gecmis olsun canim
Anlaşılan hersey ust uste gelmis belki ilerde toparlaninca tekrar gelirsn bu arada seni tanıdığıma memnun oldum canim
Tesekur ederim Allah razı olsun Kaptanim cumaya kadar düşün dedi bakalım kendimi toparlaya bilirsem psikolojikmen ( aslında baba annemden iyi haber alsam herşey düzelirse) devam edeceğim toparlayamazsam grubun ortalamasını düşürmemek adına Kaptanımız izinli gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…