Canim o derece bilgili değilimHmmm çiğ kabak çekirdeği de çok çirkin bişi yaaa,neyse tek kaçamağım bunlar olsun napalimama trans yağ dedin yaa,her gün yiyince sağlık açısından sıkıntı yaratır mı acaba annem açısından merak ettim.2 günde 1 mi yesek hoca da her seyi her gün beklemeyin demişti zaten.
Sağol canımmm,diyetisyenle 1 yıl beslenince menüyü dolu dolu cıkarıom,beklerim yani.Gel beraber yiyek
Eve paketli şey almıyoruz hiç ve sadexe 1 avuç bu çekirdek de ama kafama takıldı bi kere,araştıracağımCanim o derece bilgili değilim
Araştır istersen.
Ama sonuçta paketli gıda trans yağ vs çok tüketmezden kan değerlerin de iyiyse
Bı de inatçı ki sormaHadi ya koç
Hm şey
Çok çalışkandir.
Kararlıdır
Nettir
Yok canım korkma senin için vermeyeceğim
Afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği 3 yemek kaşığı lor 5 zeytin 1 tane közleme biber
Öğlen 13.30 7 yemek kaşığı etli türlü yemeği
3 yemek kaşığı pilav 1 kase salata yağsız tuzsuz
15.30 1 bardak kefir 3 tane kuru kayısı 1 tane ceviz
Akşam 18.30 3 tane yaprak sarma 7 yemek kaşığı yumurtalı kabak 1 kase yogurt
20.00 1 bardak sekersiz çay 1 avuç sarı leblebi
4 litre su
@Nidsalii
Afiyet olsun29/12/2020
Sabah (10.00)
-2 kaşık menemen
-1 dilim peynir
-1 kaşık vişne reçeli (reçel değil aslında,şeker eklenmedi çünkü pişerken)
-2 dilim tam buğday ekmeği
Ara (12.30)
-1 portakal
-5 çiğ badem
Öğle (14.30)
-5 köfte (fırında pişti)
-3 kaşık arpa şehriye pilavı
-1 kase salata
Ara (17.45)
-2 küçük muz
-1 avuç ay çekirdeği
Akşam (19.45)
-Fırında kızarmış karnabahar
-1 kase yoğurt
2 litre su.
Akşamki ara öğün fazla oldu biliyorum.Çinko hapı midemi bulandırınca ikinci muzu yemek zorunda kaldım
Zipzip-
Tek burç boğaymış gibi megalomanca yazacam ama bir boğa her zaman doğru konulara parmak basar, senin bastığın gibiNeyse yılbaşına az kaldı zaten
Doğru ya boğanin en pis huyu
Söz vermez verince de mutlaka tutar
NereyeIyi geceler kizlar ❤❤
Iyimisin canımCanim sıkıldı cok sey söylemek istiyorum ama söylemicem
Afiyet olsun29 Aralık Sali
Sabah 07.50 1 patates 1 yumurtadan patatesli yumurta 1 dilim peynir 1 top (kendi yaptigim) granola 1 cay kasigi fistik ezmesi
Ara 12.30 filtre kahve+2 kare cikolata
Ara 16.00 yarim bardak kefir 2 kuru erik
Akşam 18.00 1 kepce çorba 1 tabak pırasa yemegi 1 dilim ekmek 3 kasik yogurt
(Belki sekersiz turk kahvesi içerim birazdan)
Spor; leslie boosted 30 dk
Pilates egzersizleri yaptim ama ayri ayri yazayim mi.. 20 dk pilates diyim.
2 saat kosturmali ev işi @Nidsalii
Su 2.5 litreZipzip-
Ben üzerime alındımDikkat dikkattttBu kişisel kararla alınmış bir uyarı mesajıdır
Sevgili takım arkadaşlarım, birtanelerimmm❤❤❤
Hepimiz zayıflayıp, fit olmak istiyoruzzzz evetttttttttt.Bu amaç uğrunda burda toplandıkkkk evetttttttttt
Ama gelin görün şu spor konusunda bir kendimize gelelimmmBu uyarı tamamen vicdani sebeple yapılmaktadırrrr ve tekrarlanmayacaktır
Mezun arkadaşlarım ya da beden kitle endeksi 25 altı olan arkadaşlarımmmCanlarım,ciğerlerimmmm Sizin 30.000 adımlarınızı bir nebze kabullensem de beden kitle endeksi 30 üstü arkadaşlarımınkini kabullenemiyorum. Sadece adımları kastetmiyorumm,gün içindeee 2-3 tür ağır antrenmanlar yapılıp vücut dinlendirilmiyorrrr.Özellikle son 1 ayda dikkatimi çekmiş durumda.. Bugün hiç zorlanmadığınızı da hissetseniz şu an dizlerinizdeki kıkırdakların anasını ağlatıyorsunuzzzz. O kıkırdaklar birden erimezz ama 10 yıl sonra neden böyle oldum dersinizzz,gencecik yaşta diz protezi ameliyatı olmak zorunda bile kalabilirsiniz Allah korusun Topuk dikeni,omurgadaki problemler vs daha bunlara değinmedim bile ama önce dizlerinizle vedalaşın.
HepimiZz zayıflamak istiyoruZzzz evettttAma her gün bu kadar yoğun spor yapılmaz.. Beden kitle endeksi 30 üstü olan arkadaşlarımız için haftada 3 gün spor idealken fit arkadaşlarımız dahi haftada 2 gün en azından kaslarını dinlendirmelilerrr Kaslarrr çalıştıkça yırtılırrrrrrrr,ertesi gün dilenirsenizzzz tamir olur ve kasa dönerrrrrrr ama tamir olması için fırsat tanımazsanız kaslarınız sönerrrrrrrrr hem de her gün spor yaptığınız haldeeeee
Benden günah gittii der ve hepinize hayırlı forumlar dilerimm
@Nidsalii spor kaptanı olduğun için seni de etiketlemek istedimm.
Benzer şekilde dediklerimde abartı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir fizik tedavi uzmanı ile iletişime geçinn.Saygılarımla
Sen beni bırakıp gidiyordun baska takimlaraNereyesen gidersen bende giderim
Iyiyim canim sen nasilsin ❤Iyimisin canım
Her gün de yapılabilir kısmını sevdim.Canım spor konusunda bir eğitimim yok ama okumuşluğum çok,ben biraz meraklı bir insanımdır da
Kondisyon bisikleti bir tür kardiyo aleti,yağ yaktırır.Lesli gibi bölgesel olarak kasları etkilemiyor yani,görece zararsız.Ben olsam 2 gün üstüste yapıp sonra 1 gün ara verirdim.Haftada 3 gün yapman ideal ama kendini iyi hissettiğinde 4 de makul.Maksimum 1 saat de yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca sporla vücuttan attığın minerali yerine koymak icin de düzenli olarak maden suyu içip diyetine çiğ kuruyemişler eklersen faydası olacaktır.
(Kondisyon bisikleti,eliptik bisiklet ,yürüyüş bandı vs tüm vucudu aynı anda calıstırdıgından ve kasları cok zorlamadıgından her gün de yapılabilir ama yine de 1-2 gün ara vermek iyidir.Leslie (bölgesel zorlayan türü ) ya da bölgesel hareketler,ağırlık kaldırma vs ise kasları zorlayıp yırttıgından ertesi gün dinlenilmelidir.Misal bugün bölgesel yapıldıysa ertesi gün sadece normal yürüyüş yapılabilir)
Canım kimse üzerine alınmasın die genel yazdım ben ama kötü niyetle değil kesinlikle.Şimdi yazacağımı ise direkt sana yazıcam artıkIyimisin canım
Afiyet olsun
Ben üzerime alındımben hergün bu kdar adım atmıyorum yarisma geregi biraz abartmis olabilirim ama surekli yapmıyoruz bunu gecen hafta hic atmadım zaten bu konuyla ilgili spor hocasıyla görüşme kararı aldım canım
Güzel yorumun için teşekkür ederim inşallah canımmCanım kimse üzerine alınmasın die genel yazdım ben ama kötü niyetle değil kesinlikle.Şimdi yazacağımı ise direkt sana yazıcam artık
Her gün 40.000 adım atmıyorsundur muhakkak ama aynı günde 10.000 adım +leslie +eliptik bisiklet yapıyorsun misal bu da fazla.Bir gün eliptik yapıyorsan ertesi gün leslie, diğer gün yürüyüş olabilir örneğin.Aynı gün içinde 3'ü senin beden kitle endeksine göre çok fazla.Özellikle dizlerinden çok korkuyorum Allah biliyor.Yardım alacağına çok sevindim ,inşallah iyi birine denk gelirsin canım,bol şans.
Nie ki,45 dk yeterli benceMerhaba bugün menüm.
Sabah: 09:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir, 8 zeytin
Ara: 13:00
1 kuru incir, 1 avuç leblebi
Öğle : 15:00
Yeşil salata
Ara: 17: 00
1 elma, 1 muz
Akşam 20:00
8 kaşık yeşil mercimek yemeği
6 misket köfte
1 dilim ekmek
Ara: 1 limonlu soda
2 litre su.
45 dk. Bisiklet çevirmiştim. 60 dk daha çevireceğim.
Zipzip-
Kaptanim affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum sizleri tanıdığım için gerçekten mutlu oldum dilerim hepiniz en kısa sürede hedeflediginiz kilolara ulasirsiniz pes etmeyin yılmayın istediğiniz yere ulastiginizda duyacağınız hazzı mutlulugu düşünün ve motive olun
Sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
Cok gecmis olsun canimKaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak
Teşekürler canım. Bugün yapayım yarış var. Yarın itibariyle dengeli yapacağım .Nie ki,45 dk yeterli bencemenün güzel canım,afiyet olsun.
Tesekur ederim Allah razı olsun Kaptanim cumaya kadar düşün dedi bakalım kendimi toparlaya bilirsem psikolojikmen ( aslında baba annemden iyi haber alsam herşey düzelirse) devam edeceğim toparlayamazsam grubun ortalamasını düşürmemek adına Kaptanımız izinli gösterecek
Cok gecmis olsun canim
Anlaşılan hersey ust uste gelmis belki ilerde toparlaninca tekrar gelirsn bu arada seni tanıdığıma memnun oldum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?