Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:hulya:yetişermiyorum hızınıza ya ... montiye yazayım ,menüleri yorumlarıyım eski sayfaları okıyayım derken saatler geçiyor ....sempatiksalakcinni
ben 3 veledli bir ev hanımıyım işim çokkk :roflol:ve ayrıcanada derslerim başladı çokk çalışmam lazım çokk .laelaelaelaelae

ayrıcana bakıyım sen burda ne çok laka lak ediyorsun . safişin PATRONUUUUUU SAFİŞ İŞİ ASIYOR...:roflol::roflol::roflol:
SEN KAŞINDIN SAFİŞ ...:roflol: ŞAKA MAKA SENİN MESALARINI OKURKEN YÜZÜMDE HEP TEBESSUM OLUYOR ...TEŞEKKÜRLER ...opuyorumnanaktanŞeniz

BU ÖZELLİKLE SAFİŞE YAZILMIŞ BİR YAZIDIR sempatiksalakcinni
Safiş Başkan Duy Bu Sesi Diskoya Götür Biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şakkıdı

aha aha aha aha gel bacım gel akalım gecelere alemlere kopalım biz senle her gece her geceeeeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hoşçakal zilan.

kızlar ben bi süre çıkıorum görüşürüz soraa

sen nereye bakiiimmmm :1ninca:

ton balığı kokuyo burnuma cokacimcoook

aşeriyonmu nen noliiiiiiiiii

heee sen üç çocuklu bir ev karısıseeennn biz hem eve hem işe hem çocuğa yetişelim burayıda boşlamayalım bunlar mazaret değil hanımmmm hanımmmmm sempatiksalakcinni

ne demek lak ne demek lak
çocukta yaparım kariyerde
topiğemede yazarım işimide yaparım sen beni sanıyon applaaaaaaaaaa :kedi:

bende sana ve burdaki tüm arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eder yanacıklarından öpereeeeeeeeemmmmmmmm

her ne kadar cevap yazmayanlar olsada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

SEVORUMMM SİZİİİİİİİİ opuyorumnanaktan

aeben ablacığım hoşgeldinopuyorumnanaktan ben montiyi bırakmadım ablacığım nescafeyi haftada bir içiyorum artık ve tatlı,beyaz un,pirinç,havuç vb yemiyorum eğer kaçamak yaparsam da yazıyorum ama bırakmadım elimden geldiğince yapıyorum ablacığım..ben montiyi çok sevdim

menün süper safişşş inşallah istediğin kiloya inene kadar kaçamak yapmadan devam edersin canım ç

ben eşimin üzerine hiç düşmem o daha çok benim üzerime düşer. Bana der sanki sen erkek ben kadınım . Bana biraz duygularını belli et der garibim .

Ayyyy bugün sinir oldum bir araba alacaklar çıltırttılar beni yumurta tavığın bir tarafına geliyor bütün evraklar verilmiş plaka çıkmış bizim salak patron özel plaka olsun istiyor . önceden söylesene be adam .

Herkes yemeğe gitti galiba...

Ben de ancak bir yarım saat pilates yaptım şimdi de çıkayım evde işlerim var... Akşama da nöbetçiyiz, yani eşim nöbetçi, menümü tahminen yazayım;

Sabah öncesi, 2 kuru kayısı
sabah yulaf ezmesi, süt
öğle tavuk haşlama, salata, ayran
ara 1 elma
akşam sebze yemeği,(tam karar veremedim ama patlıcan veya karnıbahar olacak) salata yoğurt

Hoşçakalın...:teytey:

günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...

Ne kaDAR kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim .

Son düzenleme:
nasılsınız?
Ben şükür iyiyim..
Dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...

hoşgeldin nevracığım . Biz iyiyiz ayyyy çok güzel canım . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım .

ee sustuk :hulya:

kovulcaz dedin yaaaa çalışıyoz bizde

sağol canım elimden geldiğince kaçamaksız düzenli montiya uymaya çalışıyorum bakalım cuma neler oalcak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayyy yazık adama arada bir sende ilgilen kıs bu kadarda ilgisiz olma çokta yüz verme ama ayarı tuttur işte

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

nevracım hoşgeldin inşallah sagsaglim bebişini kucagına alırsın tatlım. Allah isteyen herkese versin. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin tatlım.keyfini çıkar bugünlerin opuyorumnanaktan

nazcım bende senin gibiydim.aman dozunu iyi ayarla tatlım.karşılıklı olunca herşey daha güzel oluyor.ben şimdi sürekli ilgilensemde adama hiç yapmıyormuşum gibi geliyor.

geldim kızlar ama yemeğe gitcem bakiim ne var bugün

afiyet olsunnnnn

sanada şimdiden afiyet olsun hoşçakal....

afiyet olsun canım bende mirazdan giderim yemeğe

sanada afiyet olsun nazlım...

nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...

hoşgeldin canım hadi gözün aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.

Ne kaDAR kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim .

biraz öyle oldu galibaaaa bilmiyorumkismile

nevracım hoşgeldin inşallah sagsaglim bebişini kucagına alırsın tatlım. Allah isteyen herkese versin. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin tatlım.keyfini çıkar bugünlerin opuyorumnanaktan

aynen katılıyorum
keyfini sür canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…