- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
:hulya:yetişermiyorum hızınıza ya ... montiye yazayım ,menüleri yorumlarıyım eski sayfaları okıyayım derken saatler geçiyor ....sempatiksalakcinniwoowww canım bende de etiketi üzerinde duran kıyafetler vardı ve artık giyiyorum bol gelsedeee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
biraz daha inceleyim terziye götürüp daralttırıcam sende o gömleğini çok beğendiysen kaldırma sakın götür iyi bir terizye senin ölçülerine göre ayarlasın canım yaaa kendini eminim çok iyi hissetmişsindir..... kaydirigubbakcemile2
yaaa ablaaaaaaaaaa ne yeni üye sendromu yaaa ben kaç senedir buralardayım sadece diyat bölümüne yeni girdim o kadan.....
sen zaten çok boşladın bizi farkındamısın ablacım abla dedik örnek aldık uğramaz oldun artık bilemiyorum yaniiiii :hulya: :hulya:
BU ÖZELLİKLE SAFİŞE YAZILMIŞ BİR YAZIDIR sempatiksalakcinni
Safiş Başkan Duy Bu Sesi Diskoya Götür Biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şakkıdı
aynen safişcim bende tecrübe sahibi oldum bu konuda
narinim çok haklısın insan zayıflayıp üstüne göre kıyafet bulunca
hemde kolayca çok mutlu oluyo
tbrkler bu arada
kızlar ben çıkmalıyım doktora gitcem hepinizi
öpüyorum byee gelince girebilirsem görüşürüz yoksa akşam girerim artık
kızlar ben bi süre çıkıorum görüşürüz soraa
ton balığı kokuyo burnuma cokacimcoook
:hulya:yetişermiyorum hızınıza ya ... montiye yazayım ,menüleri yorumlarıyım eski sayfaları okıyayım derken saatler geçiyor ....sempatiksalakcinni
ben 3 veledli bir ev hanımıyım işim çokkk :roflol:ve ayrıcanada derslerim başladı çokk çalışmam lazım çokk .laelaelaelaelae
ayrıcana bakıyım sen burda ne çok laka lak ediyorsun . safişin PATRONUUUUUU SAFİŞ İŞİ ASIYOR...:roflol::roflol::roflol:
SEN KAŞINDIN SAFİŞ ...:roflol: ŞAKA MAKA SENİN MESALARINI OKURKEN YÜZÜMDE HEP TEBESSUM OLUYOR ...TEŞEKKÜRLER ...opuyorumnanaktanŞeniz
yakında işten kovulcaz safiş çene çalmaktan :roflol:
menün süper safişşş inşallah istediğin kiloya inene kadar kaçamak yapmadan devam edersin canım çkızlar dünkü menüm
kahvaltı 07.15
2 dilim tb ekmek
bir domates bir salata
kk light peynir ve yeşil çay.
öğle 12.30
tavuk şiş ızgara
salata ve cacık
akşam 19.30
kıymalı patlıcan yemeği bir tabak
yoğurt ve salata
hiç ara yapmıyorum
günde 4-5 su bardağı ile ıhlamur içiyorum.
Su ise 1 lt. Ancak oluyordur....
canım monti bence uygulaması çok kolay bir diyet yöntemi hatta diyet demek bile yanlıştır belki sağlıklı beslenme desek daha doğru sanırım dimi kızlar
ayrıca bende çalışıyorum güzelim bazen burdaki yemekler hiç yenmeyecek gibi oluyor yada mıntiye aykırı illa bulunuyor bir şeyler çalışırken bile rahat ol sen yeterki yapıcam de ve başla güelim burdaki ve monti topiğindeki arkadaşların hepsi sana yardımcı olurlar yanlışlarını uyarırlar....
Kesinlikle öyleee erkeklerin üzerine düşmemek gerek onlara karşı biraz ilgisiz davranınca erkekler dört dönüyor kadının etrafında tercübem ile sabittir a.s
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geldim kızlar ama yemeğe gitcem bakiim ne var bugün
günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
Ben şükür iyiyim..
Dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...
ee sustuk :hulya:
menün süper safişşş inşallah istediğin kiloya inene kadar kaçamak yapmadan devam edersin canım ç
ben eşimin üzerine hiç düşmem o daha çok benim üzerime düşer. Bana der sanki sen erkek ben kadınım . Bana biraz duygularını belli et der garibim .
Ayyyy bugün sinir oldum bir araba alacaklar çıltırttılar beni yumurta tavığın bir tarafına geliyor bütün evraklar verilmiş plaka çıkmış bizim salak patron özel plaka olsun istiyor . önceden söylesene be adam .
geldim kızlar ama yemeğe gitcem bakiim ne var bugün
Herkes yemeğe gitti galiba...
Ben de ancak bir yarım saat pilates yaptım şimdi de çıkayım evde işlerim var... Akşama da nöbetçiyiz, yani eşim nöbetçi, menümü tahminen yazayım;
Sabah öncesi, 2 kuru kayısı
sabah yulaf ezmesi, süt
öğle tavuk haşlama, salata, ayran
ara 1 elma
akşam sebze yemeği,(tam karar veremedim ama patlıcan veya karnıbahar olacak) salata yoğurt
Hoşçakalın...:teytey:
afiyet olsun canım bende mirazdan giderim yemeğe
günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...
Ne kaDAR kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim .
nevracım hoşgeldin inşallah sagsaglim bebişini kucagına alırsın tatlım.Allah isteyen herkese versin. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin tatlım.keyfini çıkar bugünlerin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?