Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler arkadaşlar

Yılın son kazananı sen olmuşsun sudem34
Çok tebrik ederim
Harikasın

Maşallah ne de güzel ilerliyor evde özel eğitim hoca mı geliyor

Anlamadim ne konuda
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Takım kaptanı üyeyi aşağıdaki sebeplere dayanarak diskalifiye etme kararını alabilir.
* Üyenin üç kez üst üste kilo bildirmemesi
* Üyenin takım kurallarına uygun davranmaması
* Üyenin yeterli paylaşımda bulunmaması
Diskalifiye kararını, gerekçesi ve gerekli ise görselleri ile birlikte bana özel mesajla iletmeli ve onay sürecini beklemelidir.

Diskalifiye edilmiş olan üye, istisnai durum haricinde bir daha yarışamaz.

İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan üyenin mazeretini açıkladığı bir oylama metni hazırlayarak paylaşım alanında sunar. Yapılan oylamanın oy çokluğu ile sonuçlanması durumunda üye takım listesine alınır ve yeni üye kurallarınca bildirim yapılır.

2- Yeni Üye Geçmiş Kontrolüne Yönelik Ceza:
Takım yönetimleri, yeni üyeleri için geçmiş bilgisini mutlaka kontrol etmelidir. Bu kontrol öncelikle diskalifiye listesi, sonrasında da sonuç listeleri üzerinden yapılarak; yarışmacının daha önce yarışıp yarışmadığı mutlaka araştırılmalıdır. Eğer yarıştı ise ve bilgileri dağınıksa (örneğin; yarışmaya birkaç kez giriş çıkış yapmış olabilir veya nick değiştirmiş olabilir vs) emin olmak ve güncel bilgiyi benden istemek üzere paylaşım alanında sorabilirler. Bu işlemler, üyenin deneme süresinde mutlaka yapılmalı ve son ana yani etap listesine girdiği güne bırakılmamalıdır. "Üye yeni söyledi" mazereti kabul edilemez, siz yönetim kadrosu olarak üyeyi davet ettiğinizde bu bilgileri mutlaka sormalı ve mutlaka kendi kontrolünüzü yapmalısınız.

Bu işlemlerin yapılmamış olduğu tespitinde takım, bir sonraki haftanın sonuç listelerini hazırlamakla yükümlü olacaktır.
  • 4. Takım => 653. etapta daha önce diskalifiye edilmiş olan Appleesma için yeni üye bildirimi yapmak
  • 9. Takım => 663. etapta daha önce mezun olmuş olan Furha63 için yeni üye bildirimi yapmak

4 ocakta başlayacağız canım katılman çok mutlu eder beni
Sen bizi gelişmelerden haberdar ediverirsen o şahsen bana yeter canım başlamadan önce net bilgileri paylaşırsan ona göre önümüzü görmüş oluruz bizde. planlarımı hep haftalık yapıyorum 1 hafta öncesinden bende. hafta sonuda eşim evde olunca ne zaman kaçamak yapacam oruç hangi gün tutulacak evdekilerin istediği şeyler ne zaman yapılacak hangi yemek hangi gün yenecek genelde hep 1 hafta öncesinden belirlemeye çalışıyorum canım kendim nefsim orucum diyetimle onları dengelemek adına... sende emek veriyorsun allah razı olsun
hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. rabbimden daha merhametli değiliz o yavruyu annesiz bıraktıysa muhakkak onu karşılaştıracağı güzelliklerde girecektir hayatına. ha bi annenin yerini ne doldurur hiç bir şey. ama allahtan geleni sadece seyretmemiz gerekiyor canım. elimizden ne gelirki. ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin yemekte yeriz wc de çıkarız yani hayat devam eder. bakma böyle yazdığıma haberlere filmlere inan reklamlarda bile ağlayan bi sulu gözüm ama işte güçlü olmayı bilmek varya hani kendi ailen kendi psikolojin varya bu sebepten ötürü takımı bırakmamanı tavsiye ederim. free de devam edeceksin sanırım gitmenden çok daha iyi bu canım. babaannene çok geçmiş olsun allah sizlere bağışlasın.
ah canım sende sağlık sorunlarınla çok uğraşmışsın allah şifanı versin.
Bende sabah artı geldim yine
yaa takılıyoz ediyoz zayıflama seni yeneyim diom ama zayıfla sen ben seni yenmek istemiom sıralı mezuniyetimiz olsun. sen mezun ol inşallah arkandan da bizler gelelim. açıkçası önümüzden çekil şekercim artını da kafana takma. akşam ekmek yeme tartıya kadar. hatta tartıdan önceki son 2 günde ekmek hiç yeme.(5 gün yiyosun sonuçta)ödem yapacak şeylerde yeme bulgur lahana vs. tartıdan 1 gün öncede spor yapma. menülerin genelde güzel zaten senin. çiğ sebzeye ağırlık ver günlük lavaboya çıkmış ol muhakkak... ben seni tutuyorum
bu mücadelende her türlü eksiğin ihtiyacın için rabbim yardımcın olsun canım.
ne mutlu ne büyük başarı tebrik ederim canım
teşekkürler kaptancım emeklerine bugün su orucu yapıyorum Zipzip-
kızlar tebrik ediyorum her zamanki gibi harika adımlarınız sağlıkla kalın

Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini paylaşmanızı rica ediyorum.

Teşekürler Beste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…