Cok şükürMaşallah ne de güzel ilerliyor evde özel eğitim hoca mı geliyor
Allah razıolsun canim ❤❤Sen bizi gelişmelerden haberdar ediverirsen o şahsen bana yeter canım başlamadan önce net bilgileri paylaşırsan ona göre önümüzü görmüş oluruz bizde. planlarımı hep haftalık yapıyorum 1 hafta öncesinden bende. hafta sonuda eşim evde olunca ne zaman kaçamak yapacam oruç hangi gün tutulacak evdekilerin istediği şeyler ne zaman yapılacak hangi yemek hangi gün yenecek genelde hep 1 hafta öncesinden belirlemeye çalışıyorum canım kendim nefsim orucum diyetimle onları dengelemek adına... sende emek veriyorsun allah razı olsun
hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. rabbimden daha merhametli değiliz o yavruyu annesiz bıraktıysa muhakkak onu karşılaştıracağı güzelliklerde girecektir hayatına. ha bi annenin yerini ne doldurur hiç bir şey. ama allahtan geleni sadece seyretmemiz gerekiyor canım. elimizden ne gelirki. ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin yemekte yeriz wc de çıkarız yani hayat devam eder. bakma böyle yazdığıma haberlere filmlere inan reklamlarda bile ağlayan bi sulu gözümama işte güçlü olmayı bilmek varya hani kendi ailen kendi psikolojin varya bu sebepten ötürü takımı bırakmamanı tavsiye ederim. free de devam edeceksin sanırım gitmenden çok daha iyi bu canım. babaannene çok geçmiş olsun allah sizlere bağışlasın.
ah canım sende sağlık sorunlarınla çok uğraşmışsın allah şifanı versin.
yaa takılıyoz ediyoz zayıflama seni yeneyim diom ama zayıfla sen ben seni yenmek istemiom sıralı mezuniyetimiz olsun. sen mezun ol inşallah arkandan da bizler gelelim. açıkçası önümüzden çekil şekercimartını da kafana takma. akşam ekmek yeme tartıya kadar. hatta tartıdan önceki son 2 günde ekmek hiç yeme.(5 gün yiyosun sonuçta)ödem yapacak şeylerde yeme bulgur lahana vs. tartıdan 1 gün öncede spor yapma. menülerin genelde güzel zaten senin. çiğ sebzeye ağırlık ver günlük lavaboya çıkmış ol muhakkak... ben seni tutuyorum
bu mücadelende her türlü eksiğin ihtiyacın için rabbim yardımcın olsun canım.
ne mutlu ne büyük başarı tebrik ederim canım
teşekkürler kaptancım emeklerine bugün su orucu yapıyorumZipzip-
kızlar tebrik ediyorum her zamanki gibi harika adımlarınız sağlıkla kalın
Öncesi sonrası yaparım da 60 ı Bi göreyim küsüratsız sonraÖncesi sonrası yapacak mısın?
Çok güzel yol kat ettin çok kısa sürede
Pilates sıkilasmak için ideal.
Yüz yogası na başlamak istiyorum
Bana destek ol beraber başlayalim
Etiketi konu oralardan başladı diye yaptım, çoğunu genel yazmaya çalıştım çünkü ayrıca da bir stres vardı ortalıkta. Doğrusu alındığım kısmı; aramızda bir kaç kez 100 bin adım esprisi dönmüştü, onu ciddi sanıp kasıtlı öyle yazdığını düşündüm. Ki baksana sen görmemişsin bileAsilik bişi yazdığımı sanmıyorum.Etiketlediğin yazıya istinaden yazmam gerekeni yazdım sadece.
Neredeyse 100.000 adım kısmı ise verdiğim bir örnek,mübalağaydı.40.000 vs adımın da ne kadar abartılı olduğunu göstermek için örnek verdim.Neden alındın anlayamadım açıkçası.Yine de alınıp kırılmana sebep olduysam üzgünüm.
Ben kendi açımdan spor konusunu kapadım zaten artık.Tamamen iyi niyetlerle yazmıştım ve şu an gereğinden fazla kendimi yorduğumu düşünüyorum açıkçası.Dediğin gibi kimse çocuk değil,herkes kendi doğrusunu kendisi bulacaktır.
Seninle ise hiçbir problemim yok.İçinden geldiği gibi davranabilirsin;yazmak istersen yaz,istemezsen yazma.Zaten ben tüm yazılarımı hedef belirtmeden genel yazmıştım ama sen beni etiketlediğin için özel cevap vermek durumunda kaldım.Keyifli forumlar diliyorum.
Ay ay canım çok sağol...Bir boğayayakışanı yaptın canım
Çatır çatır verdin mezuniyet kepini attın
Haftada 1.1 kilo ile vki ni muhteşem bir sayıya taşıyıp adını takımın en fit kadınları yanına yazdırdın
Hoşgeldin mezunlar kulübüne
Korumada bizimle takılırdı
Prolugun hayırlı olsun
sleepy angel canım senin de güle güle kullanın ikinizde
Buyrun benim
Canım eline emeğine sağlık...Yeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- PAPATYAM asysss Tesnim1903 missadangel madamhd Hepfitim sleepy angel Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 inci-tepik asliogretmen birbeste selensu82 Kahvesel E Eliff Eylull sudem34 N Nidsalii sonngulen Wilma11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz Cordelia Sevgi22884550 Tutku44 Elhan enerji_kusagi Saricivcivcikcik
Estağfurullah canımAy ay canım çok sağol...
Hoş buldum..
Accik artı olabilirim ama dengelemeye çalışıyorum...
Evimde olmayınca ne pişirilirse dikkatli yemeye çalışıyorum ama artı geldi biraz ...
Dönüşte aranızdayım cuma bildirimlerine de katılacağım...
Canım eline emeğine sağlık...
Yol göstericiligin mükemmel
Onun sevgisi hepimize yeter cancağızımYo kim demiş
Canım atanma ve çocuk konularını hiç düşünmeden sanki boş zaman etkinliği yaparmış gibi sen sınava çalış. Her şey zamanla rayına oturur, su akar yolunu bulur.tam da adamina söyledin canim.ben cok kararsız bi tipim.düsüncelerden de uzaklaşamiyorum.
kafam allak bullak.mesela bu saate kadar oturdum alan çaliştim.sonra yine atanma cocuk hersey aklima geldi.sanirim deliriyorum.sağlıklı düsünemiyorum
Katıliciğimm tabi ki. Aslında cuma başlamak isterdim sonraki cuma tartıya denk gelsin diye ama şuan zaten detoks tarzı beslenince bikaç gün ara vermek daha iyi olur bende pazartesi başlarım inşallahYeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- PAPATYAM asysss Tesnim1903 missadangel madamhd Hepfitim sleepy angel Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 inci-tepik asliogretmen birbeste selensu82 Kahvesel E Eliff Eylull sudem34 N Nidsalii sonngulen Wilma11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz Cordelia Sevgi22884550 Tutku44 Elhan enerji_kusagi Saricivcivcikcik
Canım aslında menü güzel uygulanabilir. Bu listeyi aldığım arkadaş yaptığı hafta 1.9 kilo vermişti ve sadece 4 gün yapmıştı. Gel gör ki ben bu sabah bi tartılıyım dedim tartılmaz olaydım
Zipzip- tüm takım kurallarini herşeyi okudum bi daha :)
diskalifiye için de.
beni hiç şikayet ettin mi?
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Takım kaptanı üyeyi aşağıdaki sebeplere dayanarak diskalifiye etme kararını alabilir.
* Üyenin üç kez üst üste kilo bildirmemesi
* Üyenin takım kurallarına uygun davranmaması
* Üyenin yeterli paylaşımda bulunmaması
Diskalifiye kararını, gerekçesi ve gerekli ise görselleri ile birlikte bana özel mesajla iletmeli ve onay sürecini beklemelidir.
Diskalifiye edilmiş olan üye, istisnai durum haricinde bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan üyenin mazeretini açıkladığı bir oylama metni hazırlayarak paylaşım alanında sunar. Yapılan oylamanın oy çokluğu ile sonuçlanması durumunda üye takım listesine alınır ve yeni üye kurallarınca bildirim yapılır.
2- Yeni Üye Geçmiş Kontrolüne Yönelik Ceza:
Takım yönetimleri, yeni üyeleri için geçmiş bilgisini mutlaka kontrol etmelidir. Bu kontrol öncelikle diskalifiye listesi, sonrasında da sonuç listeleri üzerinden yapılarak; yarışmacının daha önce yarışıp yarışmadığı mutlaka araştırılmalıdır. Eğer yarıştı ise ve bilgileri dağınıksa (örneğin; yarışmaya birkaç kez giriş çıkış yapmış olabilir veya nick değiştirmiş olabilir vs) emin olmak ve güncel bilgiyi benden istemek üzere paylaşım alanında sorabilirler. Bu işlemler, üyenin deneme süresinde mutlaka yapılmalı ve son ana yani etap listesine girdiği güne bırakılmamalıdır. "Üye yeni söyledi" mazereti kabul edilemez, siz yönetim kadrosu olarak üyeyi davet ettiğinizde bu bilgileri mutlaka sormalı ve mutlaka kendi kontrolünüzü yapmalısınız.
Bu işlemlerin yapılmamış olduğu tespitinde takım, bir sonraki haftanın sonuç listelerini hazırlamakla yükümlü olacaktır.
- 4. Takım => 653. etapta daha önce diskalifiye edilmiş olan Appleesma için yeni üye bildirimi yapmak
- 9. Takım => 663. etapta daha önce mezun olmuş olan Furha63 için yeni üye bildirimi yapmak
Bunu niye paylaşma gereği duydun ki. Şikayet mi ettin? Kalabalık bir grubuz ve herkesin farklı düşünceleri olabilir herkes de fikrini paylaşmakta özgürdür. Kimse hakaret de etmedi burda.Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini paylaşmanızı rica ediyorum.
Hayırdır migi senin derdin ne anlamadımbiliyorum.
Bencede dolunaydandırCanım aslında menü güzel uygulanabilir. Bu listeyi aldığım arkadaş yaptığı hafta 1.9 kilo vermişti ve sadece 4 gün yapmıştı. Gel gör ki ben bu sabah bi tartılıyım dedim tartılmaz olaydımsadece 100gr eksiyim. Ama 3 gündür dolunay var ve dolunayda ekstra ödem olurmuş kilo vermek zorlaşırmış vs gibi etkileri varmış bu yüzden de etkilerini azaltmak için oruç tutmak önerilirmiş. Bugün dolunayın son günü. İnşallah dolunaydandır diyorum ve cumaya güzel bir eksi görecem diye evrene mesaj gönderiyorum
Tamam canım
hayır kimseyi şikayet ettiğim felan yok konuyu ilgim çekti merak ettim.Bunu niye paylaşma gereği duydun ki. Şikayet mi ettin? Kalabalık bir grubuz ve herkesin farklı düşünceleri olabilir herkes de fikrini paylaşmakta özgürdür. Kimse hakaret de etmedi burda.
Hayırdır migi senin derdin ne anlamadımSeni diskalifiye edeni illaki biliyorsundur sebebini de biliyorsundur şimdi kaptana böyle bir soru niye sordun?
Tamam tatlımSelam kızlar is güç dersler fırsat bulup bir günaydın diyemedim tünaydın diyeyim bari
Felicio kampa dahil olmayayım belirli kurallara giremiyorum sevmiyorum canım başarılar dilerim şimdiden katılanlara faydalı olur inşallah
Menümde Kuru dolma çorba salata olacak dolmayı az yemeliyim yarın tartı
Teşekkür ederim canımTamam canımSen kendini en iyi bilirsin nasıl istersen öyle olsun
Nerde kaldı Çarşamba etiketim diyordumYeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?