Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah ne de güzel ilerliyor evde özel eğitim hoca mı geliyor
Cok şükür
Egitim aldığımız hocamizin evlere de gittigini öğrendik hemen rica ettik
Ama gerçekten paraci bir insan degil
Sıkıntıda olduğumuzda yardimci oldu hatta uzaktan destek vermeyi bile teklif etti para almamak icin
Oglumun sansina
Rabbim sifa vesilesini gösterdi diye düşünüyoruz insallah
Allah razıolsun canim ❤❤

Yeni Yıl Kampı Listesi

Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )

Zipzip- PAPATYAM asysss Tesnim1903 missadangel madamhd Hepfitim sleepy angel Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 inci-tepik asliogretmen birbeste selensu82 Kahvesel E Eliff Eylull sudem34 N Nidsalii sonngulen Wilma11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz Cordelia Sevgi22884550 Tutku44 Elhan enerji_kusagi Saricivcivcikcik

Eklentiler

• 2D4B4C44-F275-4748-88D6-BCD9F2EA27D6.webp
    42 KB · Görüntüleme: 44
  • 76EDB9A9-83A6-4B89-93A1-F15FCFEDE2BA.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 44
  • E17B61B5-A1FE-48C0-A28C-B07D68816284.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 318867A2-9366-4AF8-9D7B-46DE7DC6413A.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 42
  • AA8FACDA-2056-4EF3-A345-5923475E0441.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 959B3612-782B-4340-8DC9-ADEE4BC2056E.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 11AA7179-5641-4525-8226-053A980C6928.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 42
  • CEB874EF-48EF-4FFD-96BE-2410EDFAC4EB.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Öncesi sonrası yapacak mısın?
Çok güzel yol kat ettin çok kısa sürede
Pilates sıkilasmak için ideal.
Yüz yogası na başlamak istiyorum
Bana destek ol beraber başlayalim
Öncesi sonrası yaparım da 60 ı Bi göreyim küsüratsız sonra
Plates te yaparım yüz yogasıda zaten toparlamak lazım sarkma oluyor malum engel olmak toparlamak lazım
Yüz yogası yapıyorum ama ara ara, pek düzenli olmuyor malesef, yanakları da toplamak lazım

Etiketi konu oralardan başladı diye yaptım, çoğunu genel yazmaya çalıştım çünkü ayrıca da bir stres vardı ortalıkta. Doğrusu alındığım kısmı; aramızda bir kaç kez 100 bin adım esprisi dönmüştü, onu ciddi sanıp kasıtlı öyle yazdığını düşündüm. Ki baksana sen görmemişsin bile Gerçekten çok talihsiz olmuş. 100 muhabbeti denk gelmese yazmayacaktım bile. Keşke şu İsveçli bilim insanları zamanı geri almayı da bulsaydı ☺
Hem o zaman bileğinin iyi olduğu zamanlara kadar gidebilirdik

Ay ay canım çok sağol...
Hoş buldum..
Accik artı olabilirim ama dengelemeye çalışıyorum...
Evimde olmayınca ne pişirilirse dikkatli yemeye çalışıyorum ama artı geldi biraz ...
Dönüşte aranızdayım cuma bildirimlerine de katılacağım...
Canım eline emeğine sağlık...
Yol göstericiligin mükemmel

Estağfurullah canım Sizin gibi kıymet bilen dostlarımın olması mükemmel

Canım atanma ve çocuk konularını hiç düşünmeden sanki boş zaman etkinliği yaparmış gibi sen sınava çalış. Her şey zamanla rayına oturur, su akar yolunu bulur.

Katıliciğimm tabi ki. Aslında cuma başlamak isterdim sonraki cuma tartıya denk gelsin diye ama şuan zaten detoks tarzı beslenince bikaç gün ara vermek daha iyi olur bende pazartesi başlarım inşallah

madamhd yaptın mı listeni memnun kaldın mı? Tavsiye eder misin bize
Canım aslında menü güzel uygulanabilir. Bu listeyi aldığım arkadaş yaptığı hafta 1.9 kilo vermişti ve sadece 4 gün yapmıştı. Gel gör ki ben bu sabah bi tartılıyım dedim tartılmaz olaydım sadece 100gr eksiyim. Ama 3 gündür dolunay var ve dolunayda ekstra ödem olurmuş kilo vermek zorlaşırmış vs gibi etkileri varmış bu yüzden de etkilerini azaltmak için oruç tutmak önerilirmiş. Bugün dolunayın son günü. İnşallah dolunaydandır diyorum ve cumaya güzel bir eksi görecem diye evrene mesaj gönderiyorum

Selam kızlar is güç dersler fırsat bulup bir günaydın diyemedim tünaydın diyeyim bari
Felicio kampa dahil olmayayım belirli kurallara giremiyorum sevmiyorum canım başarılar dilerim şimdiden katılanlara faydalı olur inşallah
Menümde Kuru dolma çorba salata olacak dolmayı az yemeliyim yarın tartı

Zipzip- tüm takım kurallarini herşeyi okudum bi daha :)
diskalifiye için de.

beni hiç şikayet ettin mi?

Bunu niye paylaşma gereği duydun ki. Şikayet mi ettin? Kalabalık bir grubuz ve herkesin farklı düşünceleri olabilir herkes de fikrini paylaşmakta özgürdür. Kimse hakaret de etmedi burda.
Hayırdır migi senin derdin ne anlamadım Seni diskalifiye edeni illaki biliyorsundur sebebini de biliyorsundur şimdi kaptana böyle bir soru niye sordun?

Bencede dolunaydandır cumaya kadar yolu var arkadaşın çok iyi vermiş

hayır kimseyi şikayet ettiğim felan yok konuyu ilgim çekti merak ettim.
kaptanimın yapmadığını da biliyorum kimin diskalifiye ettiğini de.
bu konuyla ilgili paylaştığım için özür dilerim.

Tamam tatlım çok teşekkür ederiz

Nerde kaldı Çarşamba etiketim diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…