aminnn inşallah canımcım vatanımıza milletimize kilolarımıza inşallahhhYeni yıl, yepyeni güzellikler getirecek bize , takımımıza
yaaa öğretmenim kimse yanlış anlamasın ama senin yerin inan çok başka menünü okurken bile neden bilmiyorum gülümseyerek okurum hep o benden der gibi yani kalbin buralara yansıyo inanki
bazen öyle gerekir canım git başka şeylerle uğraş. yooo sizden uzaklaşamadım yinede aklımda kaldınız dersen de gün içinde yine bekleriz sözünü yemiş olmazsın sana kapımız açık rahat takılBen bugun yokum kafami dinlemek istiyorum
Canımsınnnaminnn inşallah canımcım vatanımıza milletimize kilolarımıza inşallahhh
yaaa öğretmenim kimse yanlış anlamasın ama senin yerin inan çok başka menünü okurken bile neden bilmiyorum gülümseyerek okurum hep o benden der gibi yani kalbin buralara yansıyo inankibugün bu haftanın son oruç günüm olacak inşallah canım planım öyle bir değişiklik yapmazsam. yarında meyve sebze ile biraz artı çıkacağımı biliyorum çünkü. (açlık sonrası ne yesen içsen artı çıkıyorsun) cumada tartılırım die planlamıştım canım.
bazen öyle gerekir canım git başka şeylerle uğraş. yooo sizden uzaklaşamadım yinede aklımda kaldınız dersen de gün içinde yine bekleriz sözünü yemiş olmazsın sana kapımız açık rahat takıl
seviliyorsun inan
Canım, asi olmaya gerek yok, sağlık için yazdıklarını onaylıyorum. Beğenmiştim de. Benim itirazım fazlaca uzatılmasına. Çünkü konuşmalar amacından çıkıyor, sen dahil hepimizin keyfi kaçtı. Bu kadarına gerek yoktu, boş muhabbet dediğim bu, senin boş biri olduğunu asla kastetmedim. Öyle anladıysan da özür dilerim. Dedimya buradakiler kültürlü insanlar. Zaten ne dediğin açık, anlaşılırdı. O kadar yazının özeti altı üstü iki cümle. Dileyen tutar dileyen tutmaz. Üstelemeye gerek yok. Benim ayrıca yazma sebebim neredeyse 100 bin adım atacaklar demene bozulduğum içindi, çünkü alındım yani. Sana da bir gıcıklığım yok, bilakis her yazını kıymet vererek okuyordum. Burada ki herkese de kıymet veriyorum. Arkadaşlarımda böyle. Değer vermesek zaten görmezlikten gelirdik hepimiz. Tartışmaların aslı da çözüm bulmak, ortayı bulmaktır. Koyun gibi okumaya gerek yok ki her şeyi, bırak itirazı olan etsin, itham etmedikçe, hakaret etmedikçe eleştiri kötü değildir. Bu arada kendimi de eleştiriyorum, şahsen artık birbirimizi tanıyıp anlayana kadar pek espri bile yapmayı düşünmüyorum çünkü anlaşılmayabiliyor. Tek isteğim hepimizin güzel geçinmesi. Şimdi dilersen sana yorum yazmaya devam ederim, istemezsen de rahatsız etmem.Ben yazdıklarımın boş olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa birkaç arkadaş dikkate alacağını söylemezdi. Benzer şekilde Hatice de profesyonel yardım alacağını söyledi.Demek ki o kadar da boş değil.Dediğim gibi benim içim artık rahat.Daha da uzatıp karışacak ,salgılanan serotaninlerinize engel olacak değilim.Sana bir şey katmamış olsa da dediğim gibi "bir" kişi dahi dikkate alsa benim için yeterliydi ve şu an yeterli.
Bende dünkü mevzulara hiç girmiyorumGünaydın kızlar
Geçmişi okudum hepinizin birbirinizle çok ta farklı bir düşüncesi yok aslında yazışma olunca böyle oluyor işte şakalar geyikler çok anlaşılmayınca ciddileşir geriliyor herkes sanırım .
son yarışa katılmadım ben zaten yenilirim diye
Şaka bir yana kendim için 30 40 dk eliptik hafta da 4 onun dışında da mümkünse hergün 10bin adım yeterli spor için bana son haftalarda öyle takılıyorum herkese
Elimden geleni yapacağım bakalım inşallah giderSen bizi gelişmelerden haberdar ediverirsen o şahsen bana yeter canım başlamadan önce net bilgileri paylaşırsan ona göre önümüzü görmüş oluruz bizde. planlarımı hep haftalık yapıyorum 1 hafta öncesinden bende. hafta sonuda eşim evde olunca ne zaman kaçamak yapacam oruç hangi gün tutulacak evdekilerin istediği şeyler ne zaman yapılacak hangi yemek hangi gün yenecek genelde hep 1 hafta öncesinden belirlemeye çalışıyorum canım kendim nefsim orucum diyetimle onları dengelemek adına... sende emek veriyorsun allah razı olsun
hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. rabbimden daha merhametli değiliz o yavruyu annesiz bıraktıysa muhakkak onu karşılaştıracağı güzelliklerde girecektir hayatına. ha bi annenin yerini ne doldurur hiç bir şey. ama allahtan geleni sadece seyretmemiz gerekiyor canım. elimizden ne gelirki. ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin yemekte yeriz wc de çıkarız yani hayat devam eder. bakma böyle yazdığıma haberlere filmlere inan reklamlarda bile ağlayan bi sulu gözümama işte güçlü olmayı bilmek varya hani kendi ailen kendi psikolojin varya bu sebepten ötürü takımı bırakmamanı tavsiye ederim. free de devam edeceksin sanırım gitmenden çok daha iyi bu canım. babaannene çok geçmiş olsun allah sizlere bağışlasın.
ah canım sende sağlık sorunlarınla çok uğraşmışsın allah şifanı versin.
yaa takılıyoz ediyoz zayıflama seni yeneyim diom ama zayıfla sen ben seni yenmek istemiom sıralı mezuniyetimiz olsun. sen mezun ol inşallah arkandan da bizler gelelim. açıkçası önümüzden çekil şekercimartını da kafana takma. akşam ekmek yeme tartıya kadar. hatta tartıdan önceki son 2 günde ekmek hiç yeme.(5 gün yiyosun sonuçta)ödem yapacak şeylerde yeme bulgur lahana vs. tartıdan 1 gün öncede spor yapma. menülerin genelde güzel zaten senin. çiğ sebzeye ağırlık ver günlük lavaboya çıkmış ol muhakkak... ben seni tutuyorum
bu mücadelende her türlü eksiğin ihtiyacın için rabbim yardımcın olsun canım.
ne mutlu ne büyük başarı tebrik ederim canım
teşekkürler kaptancım emeklerine bugün su orucu yapıyorumZipzip-
kızlar tebrik ediyorum her zamanki gibi harika adımlarınız sağlıkla kalın
Teşekkür ederiz canım
Selam canım hoşgeldinHerkese Selamlar
Bakimm dedim muhabbet kaç sayfa olmuş
Tamam canım bugün toparlar atarım listeyi sizi de etiketlerimSen bizi gelişmelerden haberdar ediverirsen o şahsen bana yeter canım başlamadan önce net bilgileri paylaşırsan ona göre önümüzü görmüş oluruz bizde. planlarımı hep haftalık yapıyorum 1 hafta öncesinden bende. hafta sonuda eşim evde olunca ne zaman kaçamak yapacam oruç hangi gün tutulacak evdekilerin istediği şeyler ne zaman yapılacak hangi yemek hangi gün yenecek genelde hep 1 hafta öncesinden belirlemeye çalışıyorum canım kendim nefsim orucum diyetimle onları dengelemek adına... sende emek veriyorsun allah razı olsun
hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. rabbimden daha merhametli değiliz o yavruyu annesiz bıraktıysa muhakkak onu karşılaştıracağı güzelliklerde girecektir hayatına. ha bi annenin yerini ne doldurur hiç bir şey. ama allahtan geleni sadece seyretmemiz gerekiyor canım. elimizden ne gelirki. ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin yemekte yeriz wc de çıkarız yani hayat devam eder. bakma böyle yazdığıma haberlere filmlere inan reklamlarda bile ağlayan bi sulu gözümama işte güçlü olmayı bilmek varya hani kendi ailen kendi psikolojin varya bu sebepten ötürü takımı bırakmamanı tavsiye ederim. free de devam edeceksin sanırım gitmenden çok daha iyi bu canım. babaannene çok geçmiş olsun allah sizlere bağışlasın.
yaa takılıyoz ediyoz zayıflama seni yeneyim diom ama zayıfla sen ben seni yenmek istemiom sıralı mezuniyetimiz olsun. sen mezun ol inşallah arkandan da bizler gelelim. açıkçası önümüzden çekil şekercimartını da kafana takma. akşam ekmek yeme tartıya kadar. hatta tartıdan önceki son 2 günde ekmek hiç yeme.(5 gün yiyosun sonuçta)ödem yapacak şeylerde yeme bulgur lahana vs. tartıdan 1 gün öncede spor yapma. menülerin genelde güzel zaten senin. çiğ sebzeye ağırlık ver günlük lavaboya çıkmış ol muhakkak... ben seni tutuyorum
Canımsın
Dikkat et araba kullanıyorsan oku oku bitmezHerkese Selamlar
Bakimm dedim muhabbet kaç sayfa olmuş
Bugün dışarıda dolanıcam yine mecburen yürüyüş olcak biraz,Yarın dinlendirirsin kasları canım
Taze mezun yolda geliyor 2021 e fit ve mutlu girecek
Sağol canım sayende
Napıyim yenmeye doyamiyorum
Benim daha 8 yıl
Öncesi sonrası yapacak mısın?Bugün dışarıda dolanıcam yine mecburen yürüyüş olcak biraz,
bölgesel yapayım biraz bugün diyorum sıkılaşmam lazım başka bişii yapmam artık bu hafta
Haftaya devam az dinleneyim
Asilik bişi yazdığımı sanmıyorum.Etiketlediğin yazıya istinaden yazmam gerekeni yazdım sadece.Canım, asi olmaya gerek yok, sağlık için yazdıklarını onaylıyorum. Beğenmiştim de. Benim itirazım fazlaca uzatılmasına. Çünkü konuşmalar amacından çıkıyor, sen dahil hepimizin keyfi kaçtı. Bu kadarına gerek yoktu, boş muhabbet dediğim bu, senin boş biri olduğunu asla kastetmedim. Öyle anladıysan da özür dilerim. Dedimya buradakiler kültürlü insanlar. Zaten ne dediğin açık, anlaşılırdı. O kadar yazının özeti altı üstü iki cümle. Dileyen tutar dileyen tutmaz. Üstelemeye gerek yok. Benim ayrıca yazma sebebim neredeyse 100 bin adım atacaklar demene bozulduğum içindi, çünkü alındım yani. Sana da bir gıcıklığım yok, bilakis her yazını kıymet vererek okuyordum. Burada ki herkese de kıymet veriyorum. Arkadaşlarımda böyle. Değer vermesek zaten görmezlikten gelirdik hepimiz. Tartışmaların aslı da çözüm bulmak, ortayı bulmaktır. Koyun gibi okumaya gerek yok ki her şeyi, bırak itirazı olan etsin, itham etmedikçe, hakaret etmedikçe eleştiri kötü değildir. Bu arada kendimi de eleştiriyorum, şahsen artık birbirimizi tanıyıp anlayana kadar pek espri bile yapmayı düşünmüyorum çünkü anlaşılmayabiliyor. Tek isteğim hepimizin güzel geçinmesi. Şimdi dilersen sana yorum yazmaya devam ederim, istemezsen de rahatsız etmem.
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.Allah beterinden korusun diyim artıkSen bizi gelişmelerden haberdar ediverirsen o şahsen bana yeter canım başlamadan önce net bilgileri paylaşırsan ona göre önümüzü görmüş oluruz bizde. planlarımı hep haftalık yapıyorum 1 hafta öncesinden bende. hafta sonuda eşim evde olunca ne zaman kaçamak yapacam oruç hangi gün tutulacak evdekilerin istediği şeyler ne zaman yapılacak hangi yemek hangi gün yenecek genelde hep 1 hafta öncesinden belirlemeye çalışıyorum canım kendim nefsim orucum diyetimle onları dengelemek adına... sende emek veriyorsun allah razı olsun
Kazen bey e yazdimAdim yarisi bitti
Spor yarısıda bugun bitecek canim
Mantıklı canim
Sporlari bir sure hesaplamayalim
Tamam canım sıkıntı yapma
Prolugunu almışsın hayirli olsun canım
Sağol balımBir boğayayakışanı yaptın canım
Çatır çatır verdin mezuniyet kepini attın
Haftada 1.1 kilo ile vki ni muhteşem bir sayıya taşıyıp adını takımın en fit kadınları yanına yazdırdın
Hoşgeldin mezunlar kulübüne
Korumada bizimle takılırdı
Prolugun hayırlı olsun
@sleepy angel canım senin de güle güle kullanın ikinizde
Buyrun benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?