Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni yıl, yepyeni güzellikler getirecek bize , takımımıza
aminnn inşallah canımcım vatanımıza milletimize kilolarımıza inşallahhh
birbeste mmm, canım , seni özledim. Nasılsın ? Su orucu mu yapıyorsun bugün de ?
yaaa öğretmenim kimse yanlış anlamasın ama senin yerin inan çok başka menünü okurken bile neden bilmiyorum gülümseyerek okurum hep o benden der gibi yani kalbin buralara yansıyo inanki bugün bu haftanın son oruç günüm olacak inşallah canım planım öyle bir değişiklik yapmazsam. yarında meyve sebze ile biraz artı çıkacağımı biliyorum çünkü. (açlık sonrası ne yesen içsen artı çıkıyorsun) cumada tartılırım die planlamıştım canım.
Ben bugun yokum kafami dinlemek istiyorum
bazen öyle gerekir canım git başka şeylerle uğraş. yooo sizden uzaklaşamadım yinede aklımda kaldınız dersen de gün içinde yine bekleriz sözünü yemiş olmazsın sana kapımız açık rahat takıl
seviliyorsun inan

Canımsınnn Yüzümde güller açtırdın. Dikkat et canım kendine, çok yüklenme e mi? Sen bize pardon bana lazımsın

Canım, asi olmaya gerek yok, sağlık için yazdıklarını onaylıyorum. Beğenmiştim de. Benim itirazım fazlaca uzatılmasına. Çünkü konuşmalar amacından çıkıyor, sen dahil hepimizin keyfi kaçtı. Bu kadarına gerek yoktu, boş muhabbet dediğim bu, senin boş biri olduğunu asla kastetmedim. Öyle anladıysan da özür dilerim. Dedimya buradakiler kültürlü insanlar. Zaten ne dediğin açık, anlaşılırdı. O kadar yazının özeti altı üstü iki cümle. Dileyen tutar dileyen tutmaz. Üstelemeye gerek yok. Benim ayrıca yazma sebebim neredeyse 100 bin adım atacaklar demene bozulduğum içindi, çünkü alındım yani. Sana da bir gıcıklığım yok, bilakis her yazını kıymet vererek okuyordum. Burada ki herkese de kıymet veriyorum. Arkadaşlarımda böyle. Değer vermesek zaten görmezlikten gelirdik hepimiz. Tartışmaların aslı da çözüm bulmak, ortayı bulmaktır. Koyun gibi okumaya gerek yok ki her şeyi, bırak itirazı olan etsin, itham etmedikçe, hakaret etmedikçe eleştiri kötü değildir. Bu arada kendimi de eleştiriyorum, şahsen artık birbirimizi tanıyıp anlayana kadar pek espri bile yapmayı düşünmüyorum çünkü anlaşılmayabiliyor. Tek isteğim hepimizin güzel geçinmesi. Şimdi dilersen sana yorum yazmaya devam ederim, istemezsen de rahatsız etmem.

Bende dünkü mevzulara hiç girmiyorum
Herkesin kendince haklı yönleri var
Mesela ben hem iş hem ev oldugu için en yüksek limitim 10 bin adımdır daha fazlasina ne gücüm nede zamanım yeterli olur
Şunu unutmamak gerek diye düşünüyorum herkesin ortak amacı kilo vermek
Arada böyle hararetlenmeler olabilir cokda buyutmemek lazım

Elimden geleni yapacağım bakalım inşallah gider

Tamam canım bugün toparlar atarım listeyi sizi de etiketlerim

Yarın dinlendirirsin kasları canım
Taze mezun yolda geliyor 2021 e fit ve mutlu girecek

Sağol canım sayende

Napıyim yenmeye doyamiyorum

Benim daha 8 yıl
Bugün dışarıda dolanıcam yine mecburen yürüyüş olcak biraz,
bölgesel yapayım biraz bugün diyorum sıkılaşmam lazım başka bişii yapmam artık bu hafta
Haftaya devam az dinleneyim

Bugün dışarıda dolanıcam yine mecburen yürüyüş olcak biraz,
bölgesel yapayım biraz bugün diyorum sıkılaşmam lazım başka bişii yapmam artık bu hafta
Haftaya devam az dinleneyim
Öncesi sonrası yapacak mısın?
Çok güzel yol kat ettin çok kısa sürede
Pilates sıkilasmak için ideal.
Yüz yogası na başlamak istiyorum
Bana destek ol beraber başlayalim

Asilik bişi yazdığımı sanmıyorum.Etiketlediğin yazıya istinaden yazmam gerekeni yazdım sadece.
Neredeyse 100.000 adım kısmı ise verdiğim bir örnek,mübalağaydı.40.000 vs adımın da ne kadar abartılı olduğunu göstermek için örnek verdim.Neden alındın anlayamadım açıkçası.Yine de alınıp kırılmana sebep olduysam üzgünüm.
Ben kendi açımdan spor konusunu kapadım zaten artık.Tamamen iyi niyetlerle yazmıştım ve şu an gereğinden fazla kendimi yorduğumu düşünüyorum açıkçası.Dediğin gibi kimse çocuk değil,herkes kendi doğrusunu kendisi bulacaktır.
Seninle ise hiçbir problemim yok.İçinden geldiği gibi davranabilirsin;yazmak istersen yaz,istemezsen yazma.Zaten ben tüm yazılarımı hedef belirtmeden genel yazmıştım ama sen beni etiketlediğin için özel cevap vermek durumunda kaldım.Keyifli forumlar diliyorum.

Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.Allah beterinden korusun diyim artık

Adim yarisi bitti
Spor yarısıda bugun bitecek canim

Mantıklı canim
Sporlari bir sure hesaplamayalim

Tamam canım sıkıntı yapma

Prolugunu almışsın hayirli olsun canım
Kazen bey e yazdim
Isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci dedim
Cesaretimi topladim
Sağol balım
Benim 1 sene önce vardi
Üyelik kapattirinca o da gitmis
Hatirlatmak gerekiyomus tekrar almak icin
Kazen bey e soyledim hemen geri verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…