Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne cikileta ne ekmek ben seni yerim öyle tatlı olursan

Hadi ya herkesi bir yenmiş pir yenmisim
Ben neymiş im

Geldi geldi çok iyi geldi

Vooov kız maşallah
Bogadan beklenen performans

Ha ha kız seni yenemedim daha dur
50.000 rekorun var boğam senin
Artık nasıl psikolojim bozulduysa kabullenemedim bir türlü 50yi sanki hiç yürümemişim gibi dışladım herhalde

Artık nasıl psikolojim bozulduysa kabullenemedim bir türlü 50yi sanki hiç yürümemişim gibi dışladım herhalde
Olsun güzel bir anı oldu işte
İlerde bol bol hava atarsın
Hasta halimle 50 bin yaptım diye
Hasta olmasan 60 bin de görürdun zaten
Yarışmanin amacı kazanmaktır kazanan sen oldun bebeğim
Kaybeden yağlar kilolar

tam da adamina söyledin canim.ben cok kararsız bi tipim.düsüncelerden de uzaklaşamiyorum.
kafam allak bullak.mesela bu saate kadar oturdum alan çaliştim.sonra yine atanma cocuk hersey aklima geldi.sanirim deliriyorum.sağlıklı düsünemiyorum

Kaybeden yağ ve kilodan fazlası, daha ödemi var, varda var şimdi hatırlayamadım

Bileti bulamasam daha yürürdüm hasta hasta Biz birlikte kazandık. Songülüm Aslım Leylam Sen Maşaallahınız var hani
Yürüyüşte iyi geldi he bana. Bugün yüzde 80 az çıktım wc ye, yürüyüşün faydaları işte, ilaç almama gerek kalmadı, karaciğerime toksik maddeler girmedi, hastaneye gidip korona kapma riskim olmadı,...

sonngulen im dün evrene pozitif mesaj gönderdi yarın toparlayacaksın bence diye bakış açısı ne kadar önemli ya

Kesinlikle
Yürüyüş candır gerisi heyecan
Bakış açımız hep güzel olsun boğam

Bugünün ilk günaydını benden olsun
Ben menüyü atmayı unutmuşum yeni aklıma geldi. Ara ara topiğe de girdim ama işte unutmuşum
Saatleri hatırlamıyorum yaklaşık söylerim artık
Sabah 9.30 gibi domates salatalık sahanda yumurta 3 dilim etimek
Ara dibek kahve
Öğlen 2 köfte biber sote salata
Akşam melemen 1 dilim ekmek 19.00 dan sonra bişey yemedim
Bugün su içmeyi de unuttum. Maksimum 1 litre su Zipzip-
adım: 4342 120 puan N Nidsalii

İkinci günaydın da benden

Ben yazdıklarımın boş olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa birkaç arkadaş dikkate alacağını söylemezdi. Benzer şekilde Hatice de profesyonel yardım alacağını söyledi.Demek ki o kadar da boş değil.Dediğim gibi benim içim artık rahat.Daha da uzatıp karışacak ,salgılanan serotaninlerinize engel olacak değilim.Sana bir şey katmamış olsa da dediğim gibi "bir" kişi dahi dikkate alsa benim için yeterliydi ve şu an yeterli.

Son düzenleme:
asysss canım ilk karne gününde nasıl hissediyorsun kendini performansın müthişti
Canım iyiyim mutluyum...
Sizler sayesinde de oldu...
19 haftadır burdaymışım ..
En başta yapamam hergün menü paylaşımı yapabilir miyim mesajlar yazıp paylaşım yapabilir miyim derken günler su gibi geçti
Hepsini ee yaptım..
Mezun Olmayı da çok istiyordum alnımın akıyla mezun da oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…