- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Ne cikileta ne ekmek ben seni yerim öyle tatlı olursanAçlıktan değil başka şeylerden oluyo da hiç girmiyciğim o konulara :)) Cikileta ne yaa ekmek yiyemiyoruz burda.
Aynı şey bende de var canım,sudem34 balımın da dediği gibi iki ileri bir geri şeklindeyim. Bir hafta iki kilo veriyorum, sonraki hafta bir kilo alıyorum, sonraki hafta sabit kalıyorum. Böyle böyle 67 de takılı kaldım hayırlısı bakalım. enerji_kusagi m geldi ondan medet umacağım adım atmayı bitirince :))
Yav daha diyete başlayali iki gün olduNe cikileta ne ekmek ben seni yerim öyle tatlı olursan
Artık nasıl psikolojim bozulduysa kabullenemedim bir türlü 50yi sanki hiç yürümemişim gibi dışladım herhaldeHadi ya herkesi bir yenmiş pir yenmisim
Ben neymiş im
Geldi geldi çok iyi geldi
Vooov kız maşallah
Bogadan beklenen performans
Ha ha kız seni yenemedim daha dur
50.000 rekorun var boğam senin
Olsun güzel bir anı oldu işteArtık nasıl psikolojim bozulduysa kabullenemedim bir türlü 50yi sanki hiç yürümemişim gibi dışladım herhalde
tam da adamina söyledin canim.ben cok kararsız bi tipim.düsüncelerden de uzaklaşamiyorum.Canım bence de senin canın sıkılmış, ne yapacağını bilmez bir ruh haline girmişsin. Birkaç gün hiçbir şeyi düşünmeden kendini rahatlat, sonra içinden hala acaba çalışsam mi düşüncesi geçiyorsa otur ve bir yerden başla. Kazanamasan bile kaybedeceğin bişey yok, bugünkünden geri bir durumda olmayacaksın, hem de elimden geleni yaptım demenin iç rahatlığı olacak. Bence sen bunu yapabilecek birisin, sadece karar vermeye ihtiyacın var.
Kaybeden yağ ve kilodan fazlası, daha ödemi var, varda var şimdi hatırlayamadımOlsun güzel bir anı oldu işte
İlerde bol bol hava atarsın
Hasta halimle 50 bin yaptım diye
Hasta olmasan 60 bin de görürdun zaten
Yarışmanin amacı kazanmaktır kazanan sen oldun bebeğim
Kaybeden yağlar kilolar
KesinlikleKaybeden yağ ve kilodan fazlası, daha ödemi var, varda var şimdi hatırlayamadım
Bileti bulamasam daha yürürdüm hasta hastaBiz birlikte kazandık. Songülüm Aslım Leylam Sen Maşaallahınız var hani
Yürüyüşte iyi geldi he bana. Bugün yüzde 80 az çıktım wc ye, yürüyüşün faydaları işte, ilaç almama gerek kalmadı, karaciğerime toksik maddeler girmedi, hastaneye gidip korona kapma riskim olmadı,...
sonngulen im dün evrene pozitif mesaj gönderdi yarın toparlayacaksın bence diye bakış açısı ne kadar önemli ya
İkinci günaydın da bendenBugünün ilk günaydını benden olsun
Ben menüyü atmayı unutmuşum yeni aklıma geldi. Ara ara topiğe de girdim ama işte unutmuşum
Saatleri hatırlamıyorum yaklaşık söylerim artık
Sabah 9.30 gibi domates salatalık sahanda yumurta 3 dilim etimek
Ara dibek kahve
Öğlen 2 köfte biber sote salata
Akşam melemen 1 dilim ekmek 19.00 dan sonra bişey yemedim
Bugün su içmeyi de unuttum. Maksimum 1 litre suZipzip-
adım: 4342 120 puan N Nidsalii
Eki Görüntüle 2750294
Ben yazdıklarımın boş olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa birkaç arkadaş dikkate alacağını söylemezdi. Benzer şekilde Hatice de profesyonel yardım alacağını söyledi.Demek ki o kadar da boş değil.Dediğim gibi benim içim artık rahat.Daha da uzatıp karışacak ,salgılanan serotaninlerinize engel olacak değilim.Sana bir şey katmamış olsa da dediğim gibi "bir" kişi dahi dikkate alsa benim için yeterliydi ve şu an yeterli.T timesinfinity @Denp
Kimsenin o kadarını yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü sonuçta bu da vücut. 100bin mevzusu döndü ki espriydi. Sırf yarış kazanacağız diye kendini iyi hissetmeyen kişi bunu göze alıyorsa aklına şaşmak lazım. Bu arada herkesin iyi niyetleri olabilir, tavsiyeleri olabilir. Ben buradaki insanların okuyan, araştıran, sorgulayan, kültürlü ve bilinçli insanlar olduğunu düşünüyorum. Uzun vadeli de bu kadar adımı kimsenin atacağını düşünmüyorum. Ayrıca bir solukta yürünmüş adımlar da değil ve geçici bir durumdu. Senin sıkıntın olduğu için istedin ki kimse aynı sıkıntıyı yaşamasın. Dün bende rahatsızdım ama yürüyecek kadar iyi hissediyordum yoksa katılmazdım. Buna rağmen çok adım atan arkadaşlarım defalarca bana bile sordu iyi değilsen yapma, kendini zorlama diye. Diyeceğim o ki bilinçli insanlar. Ayrıca niye yazıyorum bunu çünkü en çok adımı ben atmış bulundum dün, alınıyorum haliyle abartıysa en başındayım. Yedek telefon sayılmama durumu konuşulmasa bende en çok 30 bin civarı atmış olacaktım, aynı denp in ilk attığı adım kadar. Sayılmayacak diye ek spor yaptım zoraki, o da sayılınca çok oldu. Sonngulen de çok adım attı ama o zaten profesyonel sporcu ve yeterince temkinli. Yani gerek yoktu hepimizin modu düştü.
Dün o kadar eğlenmiştik ki....
Mutluluk hormonu vardır bilirsiniz, serotonin, tüm vücuda özellikle kalbe çok iyi gelir.
Sağlık önerisinde bulunup strese sokan arkadaşlar, stres bir milyon tane sağlık sorunu yaratır. Bazen anlamıyorum yani insanları, yazmak var, yazmak var. İyi bir yazı diliyle yazsan haklı olduğun bir konuda kimse uzatmaz haklısın canım derdi ama yazı bir gerginlik oluşturuyorsa yazan başka şeyi mi hedeflemiş diye düşünüyorum. Kısaca şu konuşulanlar bomboş bir muhabbet. Çünkü bize hiç birşey katmadı. Farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
Canım iyiyim mutluyum...
Gunaydımı acabaGunaydin kizlar
Aymadi daha cook uykum var nedense :)Gunaydımı acaba
Bende kalkmasaydim gecmiside okumasaydim keskeAymadi daha cook uykum var nedense :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?